Atragerea atenției publicului dvs. este un apel greu, mai ales dacă blogul dvs. conține o tonă de conținut. Indiferent dacă aveți un produs pe care să îl promovați, un buletin de e-mail cu înscriere la care doriți să se alăture sau pur și simplu doriți să vă dezvoltați baza de fani, câștigând și păstrând – implicarea cititorilor dvs. este esențială. La sfârșitul zilei, vrei doar ca oamenii să asculte ce ai de spus. Deci, ce faci când vrei să câștigi și să păstrezi interesul vizitatorilor? Vedeți câteva dintre aceste sfaturi pentru a produce postări atractive, atrăgătoare de atenție pe blogul WordPress.


1. Evitați citirea textului pentru a menține cititorii concentrați

make-bani-scriere

Un blog nu este același lucru ca un roman – din păcate, mulți bloggeri începători tind să uite acest fapt simplu, dar important. Atunci când oamenii citesc postările de pe blog, vor să poată face briza prin el fără prea mult efort. Când navighezi pe internet, majoritatea oamenilor sunt nerăbdători să găsească informațiile pe care le doresc, astfel încât conținutul tău trebuie să fie prezentat într-un mod în care cititorii skim să poată avea o idee destul de clară despre ce este vorba rapid.

Când timpul și efortul sunt factori pentru cititori, aceștia nu vor avea de gând să treacă prin bucăți mari de text. Este important ca alineatele să fie bine distanțate – (1) nu mai mult de 100 de cuvinte pe alineat și (2) să separe fiecare paragraf cu o pauză de linie, sunt reguli bune de urmat. Acest lucru va facilita citirea postării dvs., ceea ce vă va păstra (sperăm!) Vizitatorii pe site-ul dvs. pentru mai mult timp.

2. Utilizați bine punctele și rubricile pentru a obține rapid punctul dvs.

Evitarea redresării textului este o idee bună, dar ar trebui să folosiți frecvent și punctele de glonț și subpozițiile. Este posibil ca vizitatorii dvs. să nu dorească neapărat să citească fiecare cuvânt din postarea dvs., astfel încât aceștia se uită la rubricile și punctele de bulet pentru a avea o idee generală a mesajului său.

Cu cât sunt mai scurte postările tale, cu atât vei avea șanse mai mari de a-i determina pe cititorii să răspundă la un apel la acțiune. Punctele de gloanțe pot fi utile aici; puteți înlocui eficient o mulțime de conținut cu utilizarea lor. Subpozițiile nu ar trebui să fie atât de lungi încât să învingă scopul și nici nu ar trebui să fie prea scurte încât cititorii dvs. să nu aibă încă niciun indiciu despre paragrafele următoare. Ele trebuie să fie suficient de lungi și suficient de descriptive pentru a oferi o scurtă privire de ansamblu asupra conținutului textului următor.

3. Utilizați un plugin WordPress pentru a vă ajuta să vă faceți mai interesantă postarea

Adăugați interes cu notificările WordPress

Există tone de plugin-uri WordPress pe care le puteți folosi – fie gratuite, fie plătite – care vă pot ajuta să atrageți atenția cititorilor. Iată un cuplu pe care ar putea să doriți să-l luați în considerare:

  • OptinMonster: Nu putem spune suficiente lucruri bune despre acest plugin minunat. Adăugați o fereastră pop-up sau notificare lipicioasă pentru ca cititorii să se aboneze la listele dvs. de e-mail.
  • FooBar: Una dintre cele mai populare opțiuni, Foobar este un apel minunat la acțiune și o bară de notificări Plugin WordPress premium pentru a fi adăugat pe site-ul tău. Alegeți culori personalizate, adăugați bare pe fiecare pagină / post și utilizați peste 30 de opțiuni pentru a vă proiecta notificarea perfectă.
  • NotiBar: Acest plugin gratuit este doar lucrul de care aveți nevoie pentru a posta o notificare importantă în partea de sus a postării. Pur și simplu inserați un cod specific în interfața pluginului dvs., atunci observația dvs. de atragere a atenției va apărea în partea de sus. Lucrul cel mare este că cititorii dvs. sunt capabili să ascundă bara dacă consideră că distrage prea mult după ce au citit-o.
  • Bara de notificari: O altă opțiune gratuită, bara de notificare este foarte asemănătoare cu NotiBar de mai sus, dar permite o flexibilitate ceva mai mare. Puteți selecta dintre cinci opțiuni de culori diferite pentru a vă potrivi mai bine site-ului. Și bara se ascunde automat după șapte secunde, făcând-o atrăgătoare, dar nu intruzivă.

4. Titlul este Biletul

Înainte de orice altceva pe pagina web, cititorii dvs. vor observa probabil mai întâi titlul postării dvs. Valorizați acest fapt asigurându-vă că titlul este interesant. Doriți să stimuleze interesul cititorului, astfel încât i-a plăcut să rămână în jur pentru a vedea despre ce este vorba. Oferiți suficiente informații pentru a dori să știe mai multe, dar nu le oferiți totul.

5. Adăugați imagini la fiecare postare

echipamente fotografice

La fel de important ca un titlu și un conținut bun este pentru fiecare postare, la fel și adăugarea unei imagini ispititoare. Prea mult text poate deveni monoton după un timp – aproape indiferent de cât de atrăgător este scrisul dvs. – așa că trebuie să adăugați o imagine de bună calitate pentru a stârni curiozitatea și a spune cititorilor dvs. despre ce este mesajul dvs. fără ca aceștia să fie nevoiți să citească fiecare cuvânt.

Imaginați-vă că citiți o pagină web care are o imagine în comparație cu una fără. Cel mai probabil veți fi mai înclinați să doriți să glumiți pe primul peste altul. Toți vizitatorii adăugați pe blogul dvs. pe care o imagine o poate produce merită în plus câteva minute suplimentare pentru a găsi fotografia perfectă.

6. Modificați dimensiunea fontului de fiecare dată

Probabil că veți auzi sfaturi contradictorii cu privire la dimensiunea, tipul și uniformitatea fontului de utilizat în postările de pe blog. Deși este posibil să doriți să vă jucați cu fontul, probabil veți constata că modificarea dimensiunii și a tipului poate adăuga uneori interes vizual.

Cu toate acestea, trebuie să fii atent la asta. Prea multă varietate vă poate face postarea să pară aglomerată și confuză, ceea ce va distrage cititorii. Pentru a porni în mod conservator, utilizați o dimensiune și un tip de font diferit pentru titlu, subpoziții, conținut și bară laterală. Ați putea încerca, de asemenea, să creșteți dimensiunea fontului dvs. pentru a îmbunătăți vizibilitatea, ceea ce duce la rate de clic mai mari. Desigur, puteți face acest lucru singur, dar multe teme premium de tip WordPress, cum ar fi Total, includ opțiuni extinse de tipografie, astfel încât să puteți schimba fontul, dimensiunea, spațiul de linie și multe altele doar cu câteva clicuri folosind panoul de opțiuni tematice..

7. Utilizați Grile pentru aspecte optime ale paginii

Layout-uri Ultimate Grilă și Galerie

Gestionarea aspectului paginii și afișarea conținutului într-un mod vizual atrăgător poate fi mult mai ușoară cu utilizarea unei grile. Un aspect grilă este un mod ușor de a vă ajuta să afișați postările dvs. pe pagina de start a site-ului dvs., precum și să prezentați imagini și alte elemente interesante. Utilizarea unui plugin WordPress este o modalitate ușoară de a adăuga o grilă pe site-ul dvs. pentru a gestiona eficient aspectul fiecărei postări pe blog. Iată câteva pluginuri pentru a verifica:

  • Gridul esențial: acesta este un plugin premium puternic care ușurează adăugarea rețelelor pentru orice tip de post. Creat de ThemePunch (elementele de bază din spatele revoluționarei minunate Slider)
  • USquare – Universal Responsive Grid: Acest plugin premium este foarte ușor de configurat și utilizat pentru a vă gestiona postările. Puteți face o serie de grile, apoi adăugați orice doriți. După adăugarea unui anumit articol, îl puteți edita după cum considerați potrivit, inclusiv culoarea, titlul, descrierea și altele.
  • Șoc de dispunere a rețelei: Acest plugin de layout de grilă freemium WordPress oferă tot felul de funcții nemaipomenite pentru a vă ajuta să creați un aspect sensibil pentru postările dvs. Opțiunile Builder includ dimensiunea și tipul fontului, numărul de elemente care trebuie afișate, modul în care sunt sortate articolele, ce caracteristici trebuie afișate, dimensiunile casetei și așa mai departe. Deși există o versiune actualizată plătită a acestui plugin, versiunea gratuită oferă o mulțime de funcționalități.

Cu cât faceți mai multe bloguri, cu atât veți descoperi noi trucuri ale comerțului când vine vorba de a vă evidenția postările cu adevărat; inevitabil contribuind la păstrarea vizitatorilor pe pagina dvs. pentru mai mult timp. Aceste sfaturi cu siguranță merită încercate, dar probabil că am ratat unele. Ce tactici fac tu folosiți pentru a crea postări WordPress care atrag atenția? Mie mi-ar plăcea să aud ideile tale, așa că postează-le în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me