7 pași vitali de făcut înainte de lansarea unui site web WordPress

7 pași vitali de făcut înainte de lansarea unui site web WordPress

Lansarea primului dvs. site WordPress este o experiență interesantă. Pentru mulți este începutul unei noi aventuri, dar pentru alții poate fi o adevărată durere de cap.


Motivul pentru aceasta este că mulți nu reușesc să efectueze acțiuni simple, dar vitale, înainte de a lansa site-ul lor web, ceea ce poate duce la totul, de la un atac de hacking la o pierdere completă de date, fără speranța că le va reveni..

Din fericire, puteți preveni asta cu instrumentele potrivite. Mai jos sunt enumerate șapte pași pe care trebuie să îi faceți înainte de a lansa site-ul dvs. WordPress.

1. Alegeți Tema potrivită

Alegeți tema corectă WordPress

Găsirea modelului potrivit pentru site-ul dvs. web este probabil cel mai important pas al întregului proces. Acest lucru se datorează faptului că o temă stabilește tonul întregului site.

Dacă, de exemplu, creezi un site web de afaceri, dar alegi o temă lipsită de aspect profesional, nu vei fi luat în serios.

Vă recomand să căutați șabloane în funcție de categoria site-urilor la care au grijă și apoi să stabiliți ce design se potrivește cel mai bine site-ului dvs..

2. Creați o copie de rezervă

Cum să faceți backup WordPress

Construirea unui site web necesită mult timp și efort. Din păcate, toată acea energie se poate duce la risipă în clipele unui ochi. Acesta este motivul pentru care este crucial să faceți backup pentru WordPress, inclusiv toate fișierele, codul și conținutul dvs..

De crearea unei copii de rezervă, veți putea fi sigur că site-ul dvs. web poate fi restaurat ori de câte ori este necesar. Cele mai bune plugin-uri de rezervă vă permit să creați copii de rezervă programate, asigurându-vă că de fiecare dată când adăugați sau revizuiți site-ul dvs. web, veți avea o nouă copie salvată.

Îmi place să îmi creez copii de rezervă și să le depozitez pe computer ca o măsură suplimentară.

3. Fortificați zona dvs. de administrare

Cum să vă protejați zona de administrare WordPress

Deoarece WordPress este atât de popular platforma de construire a site-urilor web, este mai predispus la atacuri de hacking decât celelalte. Prin urmare, este esențial să-ți fortifici backend-ul folosind toate mijloacele de care dispui.

Cel mai evident mod de a începe este prin selectarea unei parole puternice. În loc să alegeți un cuvânt care poate fi ușor ghicit, folosiți o combinație de litere, numere, caractere speciale și majuscule.

În continuare, setați a verificare în doi pași proces. În plus față de o parolă, veți avea nevoie de un cod Google Authenticator pentru a accesa site-ul dvs. web. Vrei o rezolvare rapidă? Verificați câteva dintre aceste minunate plugin-uri de autentificare WordPress cu 2 factori care vă pot ajuta.

În cele din urmă, protejați-vă zona de administrator WordPress de către limitând numărul de încercări de conectare. Acest lucru poate ajuta la prevenirea atacurilor de forță brută – o tehnică obișnuită folosită de hackeri în care diferite combinații de autentificare sunt încercate în mod repetat. Unele companii de găzduire construiesc această caracteristică (cum ar fi WP Engine), astfel încât noaptea doriți să verificați înainte de a instala un plugin, cum ar fi Limitați încercările de conectare sau Logare Blocare.

Prin asigurarea backend-ului dvs., sunteți liber să vă faceți griji pentru alte lucruri.

4. Conectați-vă la Instrumentele Google

Pluginuri WordPress pentru integrarea serviciilor Google

Deși este posibil să urmăriți progresul site-ului dvs. web prin intermediul instrumentelor disponibile în WordPress, este recomandat să vă conectați site-ul la site Google Search Console și Google Analytics.

Nu numai că Google oferă mai multe date decât orice alt instrument de urmărire a site-urilor web, ci poate furniza, de asemenea, rapoarte privind accesul la crawlere despre elemente esențiale ale site-ului dvs., inclusiv cât de rapid se încarcă, indiferent dacă se încarcă corect și că nu există link-uri lipsă sau rupte.

Puteți utiliza, de asemenea, Google Search Console pentru a găsi 404 erori, ceea ce facilitează monitorizarea și remedierea problemelor la fața locului înainte de a începe să vă afecteze traficul.

Google Analytics este esențial pentru înțelegerea publicului, a like-urilor și a neplăcerilor lor. Dacă nu puteți numi trei caracteristici cu privire la utilizatorii dvs., probabil că nu veți înțelege foarte mult cine sunt sau de unde provin..

Deoarece aceste instrumente sunt atât de ușor de configurat, nu există nicio scuză pentru a nu le avea. Dacă doriți să începeți cu Google Analytics sau să integrați pur și simplu serviciile Google cu WordPress, o modalitate simplă, asigurați-vă că puteți verifica blogul nostru.

5. Configurați un e-mail pe numele dvs. de domeniu

Crește / Creează-ți lista de e-mail pe site-ul tău WordPress

Administratorii web informați știu că un e-mail atașat numelui de domeniu al unui site este un element crucial pentru a fi configurat înainte de lansarea și construirea listei de e-mailuri.

Acest lucru se datorează faptului că utilizarea unei adrese de e-mail dintr-un alt domeniu (adică gmail.com) poate cauza probleme pe drum. Acestea pot varia de la notificări prin e-mail care nu au fost livrate către serverele de poștă care confundă mesajele de poștă cu e-mail-uri spoof.

O adresă de e-mail bazată pe domenii demonstrează, de asemenea, utilizatorilor că e-mailurile dvs. vin direct de la sursă, pe lângă faptul că arată pur și simplu mai profesionist.

Dacă nu ați configurat contul dvs. de e-mail înainte de lansare, acum este momentul să o faceți. Dacă e-mailul nu este acceptat sau inclus în checkout-ul planului de găzduire G Suite de Google. Este un instrument excelent care face ușor să gestionați instrumente utile pentru micile dvs. afaceri într-un singur loc,

6. Testați experiența utilizatorului

Cum să îți eficientizezi site-ul WordPress și să îmbunătățești experiența utilizatorului

Atunci când creați un site web, este ușor să fiți surprins în minutie și să ratați marea imagine. Acest lucru poate afecta multe aspecte ale unui site web, dar este în special dăunător experienței generale a utilizatorului site-ului dvs. web.

Este esențial să testați experiența utilizatorului și să eficientizați site-ul dvs. web înainte de lansare. Nu numai că vă va oferi o idee bună despre cum funcționează site-ul dvs., dar vă poate ajuta și în descoperirea unor erori sau probleme pe care nu le-ați observat până acum.

Cu toate acestea, nu vă încredințați doar sarcina. Este important să obțineți perspectiva unui străin despre cum se „simte” un site. De multe ori, ne mulțumim cu munca și ne lipsește problemele lipsite.

Doar asigurați-vă că luați toate sfaturile cu pas și luați în considerare multe puncte de vedere diferite.

7. Faceți teste de performanță

Instrumente Pingdom

Deși performanța face parte din experiența utilizatorului, categoria este atât de importantă încât îi dedic un întreg punct. Performanța site-ului dvs. web afectează totul, de la rata de respingere la SEO. Acest lucru se datorează faptului că utilizatorii se așteaptă timp de încărcare rapidă, la fel și Google.

Dacă viteza de încărcare a site-ului dvs. web nu este optimă, luați măsuri pentru a vă asigura că este accelerată cu un instrument de memorie în cache. Puteți verifica modul în care fiecare măsură afectează site-ul dvs. web folosind instrumente precum Pingdom.

Concluzie

Acești șase pași sunt doar începutul. Cele mai de succes site-uri web sunt administrate de oameni care nu încetează niciodată să învețe și care sunt mereu în căutarea unor soluții mai bune și mai eficiente.

Noroc cu lansarea ta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map