Tehnici de marketing WooCommerce pentru creșterea vânzărilor

Entuziasmul lansării unui magazin online este imbatabil. Odată ce deschideți ușile metaforice ale magazinului dvs. către lume, vă aflați în așteptarea primei vânzări. Și atunci când se va întâmpla acest lucru, nu vă puteți ajuta, dar nu sunteți peste lună. Destul de curând, poftă de dorință. Vrei să vezi mai mulți vizitatori. Vrei să vezi mai mulți clienți, mai multe vânzări și să urmărești cum crește profiturile tale.


Cine nu?!

Când vine vorba de construirea și administrarea unui magazin online, provocarea nu este să lucrezi cu tehnologie sau să te ocupi de întreținere; cea mai mare provocare este obținerea de oportunități și transformarea lor în vânzări.

Creșterea conversiei este ceva care îți poate crea sau rupe afacerea. Dar nu este ceva ieșit din comun. Ani de cercetare au fost cheltuiți pentru înțelegere psihologie cumpărător, decodarea declanșărilor de conversie și optimizarea ciclului de vânzări.

Pe baza acestei cercetări ample, am compilat cele mai bune 6 tehnici și tactici de marketing WooCommerce pe care le puteți utiliza pentru a stimula vânzările pe magazinul dvs. online.

1. Oferiți o experiență de cumpărături personalizată

Tehnici de marketing WooCommerce: experiență de cumpărături personalizată

Când vă faceți timp pentru a personaliza WooCommerce, puteți oferi clienților un sentiment de ușurare. Scutire de ce? Scutire de suprasolicitare constantă de informații. Se simte mai bine când auzi o voce specială adresată ție, în haosul zgomotului pe internet. Puteți utiliza acest declanșator psihologic pentru a influența mai multe persoane să facă cumpărături pe magazinul dvs. online.

Personalizarea poate fi subtilă. Pagina de start a site-ului dvs. web WooCommerce, de exemplu, poate fi țesută într-o poveste interesantă adresată cititorului. Dacă puteți înțelege persoana cumpărătorului dvs., acea poveste se poate conecta cu potențialii dvs. clienți, îi poate face să simtă că vorbești exclusiv cu ei, ducându-i în cele din urmă să-ți cumpere produsul..

Cu cât înțelegeți mai mult psihologia cumpărătorului, cu atât poveștile dvs. se pot conecta cu publicul.

Există și un mod direct de a face personalizare. Modificările simple includ, adresându-vă clienților după numele lor, în loc de „Bună, acolo”. Sau trimiterea de e-mailuri personalizate în anumite ocazii, cum ar fi aniversări sau zile de naștere. Un truc bun este să alegeți produsele din lista dorințelor clientului pentru a-i încuraja să finalizeze achiziția. Specificități ca acestea ajută la conectarea instantaneu cu clienții.

O altă tehnică eficientă de personalizare este personalizarea prețului pentru client. Pe baza relației pe care o aveți cu clientul, spuneți că este un cumpărător pe termen lung sau un partener en-gros, puteți seta prețurile corespunzătoare. Personalizarea prețului face ca clienții să se simtă speciali și pot adăuga impulsul perfect strategiei dvs. de vânzări.

2. Adăugați declanșatoarele de urgență

Tehnici de marketing WooCommerce: Declanșări de urgență

neuromarketing spune că efectuarea acestei mici modificări pe site-ul dvs. web, adică instalarea unui cronometru invers, poate duce la o creștere semnificativă a vânzărilor. Nu am putea fi de acord mai mult.

Se bazeaza pe psihologia persuasiunii și principiul frica de a lipsi. Puteți implementa diverse cronometre pentru numărătoarea inversă. Ca un cronometru despre disponibilitatea stocului, puteți vorbi despre o perioadă de reducere (afacerea fulger!) Care se încheie curând sau, puteți pune un cronometru pentru a permite clienților dvs. să beneficieze de livrare gratuită.

Conceptul de bază este clar – Situațiile urgente ne obligă să acționăm rapid. Și lipsa ne determină să luăm măsuri. Funcționează tot timpul. De exemplu, este posibil să nu acordați atenție lansării unui telefon mobil dacă știți că puteți cumpăra telefonul mobil oricând. Dar dacă stocul este disponibil pentru o perioadă limitată de timp sau dacă l-ați putea cumpăra doar în anumite zile – veți fi intrigat. Ca și magia, un cumpărător neinteresat este acum atent. Asta doriți și în magazinul dvs., corect?!

A plugin de planificare pentru WooCommerce vă poate ajuta să configurați un cronometru pe un produs sau categorie pentru o anumită dată și oră, pentru a face orice produs disponibil pentru achiziție pentru o durată limitată. După expirarea timpului, produsul va fi ascuns. Destul de la îndemână, nu ?! Nu glumim despre partea magică! ��

3. Ofera pachete de produse și pachete

Tehnici de marketing WooCommerce: pachete de produse și pachete

Înțelegerea psihologiei consumatorului este o tehnică importantă de marketing WooCommerce, precum și unul dintre cele mai importante aspecte pentru a realiza creșterea afacerilor în general.

Intrați în pantofii clienților dvs. și gândiți-vă cum ați dori totul? Alăturați-vă forumuri importante și grupuri de social media legate de afacerea dvs., unde clienții se exprimă. Aflați interesele lor, cele mai recente sunete, nevoile noi, feedback-ul autentic și orice vă ajută să vă adaptați.

Clientilor le place senzatia de a obtine mai multa valoare intr-o singura achizitie.

Vineet Kumar din Yale și Timothy Derdenger din Carnegie Mellon au efectuat un studiu de 4 ani care a încheiat,

„Gruparea mixtă oferă o metodă unică și anterior neexplorată pentru extragerea unei valori mai mari de la consumatori pe parcursul ciclului de viață al produsului.”

Începeți prin a analiza posibile pachete de produse bazate pe achiziții anterioare. Clubează produsele care sunt mai probabil să fie vândute împreună. Ofera reduceri pentru pachete.

Crearea de pachete scade cercetarea și eforturile cumpărătorului. Puteți ajunge să vă ajutați clientul în scurtarea călătoriei de cumpărare. Puneți eforturi suficiente pentru ca clientul dvs. să nu fie nevoit. Aceasta este ceea ce iubesc clienții.

Pachetele pot fi personalizabile, astfel încât să puteți mulțumi fiecare cumpărător din întreaga gamă de clienți.

4. Capturați potențiali lideri

Tehnici de marketing WooCommerce: captarea oportunităților

Fiecare vizitator al magazinului dvs. WooCommerce este un pas important și ar trebui să fie tratat în acest fel. Unele oportunități sunt mai evidente decât altele. De exemplu, cei care adaugă produse în coș și apoi doar părăsesc magazinul dvs. fără a face o vânzare. Dar sunt cei care vor să facă o achiziție, dar nu. Cei tăcuți de care doriți să vă puneți la punct.

În timp ce pluginurile pentru coșuri abandonate pot fi utilizate pentru a încerca și a închide o achiziție, pluginuri pentru liste de dorințe sau solicitări pot fi utilizate pentru a viza cele care navighează pe site-ul dvs. web. Este posibil ca aceste oportunități să fi scăpat neobservate dacă nu le-ați oferit opțiunea de a salva produsul pentru cumpărare sau de a pune întrebări despre acesta înainte de a decide să îl cumpere.

Un sfat este că o strategie solidă de marketing prin e-mail ar trebui să fie cuplată cu plugin-urile dvs. de captare. Gândiți-vă la crearea de e-mailuri personalizate care vizează clienții în funcție de starea lor în călătoria de cumpărare.

5. Folosirea semnalelor sociale

Tehnici de marketing WooCommerce: Semnalele sociale

Să aruncăm o privire asupra unor statistici relevante. 57% dintre consumatori spun că social media își influențează cumpărăturile, conduse de Facebook la 44%. Acest lucru face ca social media să fie una dintre cele mai cruciale tehnici de marketing WooCommerce

50 de milioane de companii folosesc Facebook. Există o mare probabilitate să aveți și o pagină de afaceri. Dar este suficient de antrenant?

Asigura-te ca ai recomandări permise pe pagina ta, astfel încât clienții tăi să poată revizui afacerea ta. O altă acțiune imediată poate fi răspunsul la mesajele primite de pe pagina de Facebook și Twitter.

Puteți lucra la creșterea implicării în social media prin intermediul site-ului dvs. web. Asigurați-vă că există butoane de social media pe toate paginile de produse, astfel încât clienții să poată împărtăși produsele care le plac. De asemenea, de fiecare dată când se face o achiziție, asigurați-vă că e-mailurile sunt trimise clienților, solicitându-le să revizuiască afacerea și produsul pe rețelele de socializare.

Dacă există recenzii negative, încercați să nu le ștergeți până când nu sunt defăimătoare. Răspundeți la fiecare recenzie. Acest lucru vă va crește credibilitatea.

Oamenii folosesc adesea Twitter pentru a menționa problemele sau experiențele lor. Păstrează-ți mânerul Twitter activ și răspunde la fiecare întrebare, sugestie sau feedback.

Puteți merge cu un pas înainte numind un Social Media Manager pentru a avea grijă de mânere. Facebook vă oferă o oportunitate neexploatată de a crea și converti noi oportunități.

6. Q&A produs

Tehnici de marketing WooCommerce: Q&A de produs

Veți observa acest lucru în paginile de produse Amazon. Cele mai populare întrebări ale clienților sunt postate alături de produs și răspunsurile clienților înșiși. Acesta este un mod interesant de a construi conținut pentru un produs și de a răspunde la întrebările pe care le-ar putea avea un client înainte de a face o achiziție.

Puțini clienți vor simți nevoia să utilizeze chat-ul live sau alte funcții de asistență atunci când veți fi publicat răspunsurile la întrebările populare legate de produse. Acest lucru va oferi un spațiu de respirație echipei dvs. de sprijin.

Este recomandabil să încadrați întrebări reale. Nu doar niște jargon tehnic. Limbajul ar trebui să fie simplu, iar soluțiile nu trebuie să fie confuze.

Încercați să includeți un Asistență de contact butonul de lângă setul de întrebări și răspunsuri, doar în caz, clienții au mai multe întrebări. Fiecare plumb este la fel de important. Asigurați-vă că nu lăsați nicio marjă pentru ca acesta să alunece.

Înainte de a încheia tehnicile de marketing WooCommerce, iată un alt sfat

Tehnicile de marketing WooCommerce de mai sus vă vor oferi rezultate mai rapide. Următorul pas este analizarea mai multă a site-ului dvs. web și crearea de tehnici unice în funcție de afacerea dvs..

Pentru început, puteți începe să vă puneți întrebări despre dvs. public. Începeți să priviți la demografie și veniți cu strategii de marketing adecvate. Analize detaliate vă vor ajuta să aflați comportamentul de cumpărături al clienților pe site-ul dvs. WooCommerce.

Încercați să găsiți motivele principale pentru care conducerea nu devine conversii. Este conținutul sau lipsa unei funcționalități specifice? Interfața de utilizator cauzează dificultăți clienților să navigheze pe site-ul web? Există probleme tehnice care au dus la tranzacții necompletate? Sau este sistemul slab de sprijin care împiedică vizitatorii să ajungă la stadiul decizional?

Aflați media timp care conduce convertit cheltuit pe magazinul dvs. Încercați să analizați vizitele site-urilor de către clienți, păstrând acest timp mediu ca referință. Începeți să diagnosticați motivele din spatele conversiilor reușite și nereușite pentru a găsi tipare relevante.

Acționează ca clienții și vizitează diverse concurent site-uri. Comparați-o cu experiența de cumpărături de pe site-ul dvs. web. Observă cu atenție diferența și găsește veriga care lipsește.

Astfel de evaluări ar trebui să fie efectuate în mod regulat și trebuie să fie compilate observații pentru acces rapid. Tiparele încep să apară, numai dacă analizezi suficient cu abordarea corectă.

După cum spune Roy T. Bennett, „Împingeți-vă limitele dincolo de obișnuit; fie că este „în plus” în „extraordinar”.

Dacă aveți întrebări cu privire la sfaturile de mai sus sau pe care le puteți adăuga, lăsați un comentariu mai jos. Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile cu privire la tehnicile de marketing WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me