6 motive convingătoare WordPress este cea mai bună platformă pentru site-ul dvs.

Motiv pentru care WordPress este cea mai bună platformă pentru site-ul dvs. web

Alegerea unei platforme este una dintre primele și cele mai cruciale decizii pe care le veți lua pentru noul dvs. site web. Sistemul dvs. de gestionare a conținutului (CMS) vă va ajuta să determinați cât de bine rulează site-ul dvs., împreună cu numărul de instrumente și opțiuni de personalizare disponibile. Cu toate opțiunile potențiale existente, cu toate acestea, poate fi ușor să te simți copleșit.


Din fericire, există o opțiune care este un pariu sigur în aproape orice circumstanță: WordPress. Acest CMS gratuit și open-source este cadrul perfect pentru a construi orice, de la un simplu blog la un site de comerț electronic înfloritor. Este ușor de utilizat, dar suficient de puternic și de flexibil pentru a răspunde cerințelor tale unice.

Dacă încă nu sunteți convins, citiți mai departe – vă vom oferi șase motive solide pentru care WordPress este CMS-ul nostru ales, astfel încât să puteți lua o decizie mai informată. Să le verificăm!

1. WordPress este gratuit și open-source

Pagina de pornire WordPress.org

Dacă sunteți în căutarea unui mod gratuit, dar puternic, de a vă construi site-ul, nu puteți greși cu WordPress.

Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare WordPress este că platforma principală este complet gratuită. Acest lucru înseamnă că îl puteți verifica fără să plătiți privilegiul, iar pe termen lung, va exista un cost mai puțin în curs de îngrijorare. Dacă doriți să folosiți funcțiile avansate oferite de teme, pluginuri și alte instrumente, există o mulțime de opțiuni gratuite și costuri reduse pentru a alege.

WordPress este gratuit, deoarece este un proiect open-source. Utilizarea unui CMS open-source, care a fost în jur atât timp cât WordPress oferă propriul său set unic de beneficii. Platforma este actualizată frecvent, ușor de personalizat și testată pe scară largă – și există o comunitate uriașă care oferă o profunzime de asistență inegalabilă. Când utilizați WordPress pentru site-ul dvs. web, cu alte cuvinte, alegeți o soluție flexibilă și testată în timp, care nu vă va rupe bugetul..

2. WordPress este un CMS-friendly pentru începători

Tabloul de bord WordPress.

Tabloul de bord WordPress este intuitiv pentru noii veniți și ușor de utilizat.

Utilizarea de software nou de orice tip poate fi intimidantă și, dacă creezi primul tău site web, probabil că nu vei avea experiență cu sistemele de gestionare a conținutului. Din fericire, este ușor să începeți cu WordPress, chiar dacă sunteți un începător complet; nu veți avea nevoie de cunoștințe de codificare pentru a crea un site perfect funcțional. În plus, tabloul de bord este simplu de înțeles și de navigat, indiferent dacă scrieți conținut, personalizați setări sau instalați teme și pluginuri.

Cu toate acestea, dacă ești nu un începător, nu lăsa ostensibilitatea aparentă a WordPress să te îndepărteze. Este extrem de puternic „sub capotă” și vă permite să personalizați fiecare aspect al site-ului dvs. după cum considerați de cuviință, dacă aveți chopuri tehnice.

3. Temele și pluginurile WordPress vă oferă o putere și flexibilitate inegalabile

Cele mai bune plugin-uri WordPress Drag and Drop Page Builder

WordPress core oferă o serie de caracteristici cheie, dar multe site-uri necesită funcționalitate suplimentară. Acolo intră teme și pluginuri, deoarece aceste instrumente permit personalizarea cu ușurință a designului și funcționalității site-ului. Există mii de opțiuni care sunt ușor de găsit și multe sunt complet gratuite (sau surprinzător de accesibile).

Teme = Design ușor

Spre deosebire de alte platforme, cu WordPress designul site-ului dvs. este într-adevăr limitat doar de imaginația dvs. Puteți găsi teme pentru anumite tipuri de site-uri web, ambalate cu toate elementele de design pe care le urmați. Aceste opțiuni specifice nișei acoperă orice, inclusiv teme fotografice, teme de comerț electronic, bloguri personale și aproape orice altceva.

Nu sunteți sigur ce căutați? Nicio problemă – aici stau temele polivalente! Temele polivalente sau cadrele tematice oferă tone de caracteristici, elemente de design și, de obicei, probe demonstrative pentru a vă oferi mai multă inspirație și opțiuni pentru a vă crea site-ul. Adesea sunt prezentate ca fiind cele mai bune opțiuni pentru site-uri de afaceri, ele sunt cu adevărat o opțiune fantastică pentru orice tip de site. Câteva dintre preferatele noastre sunt tema Total, Divi și Avada.

Plugin-uri = Funcții puternice

Același lucru este valabil și pentru pluginuri – există un instrument acolo pentru aproape orice caracteristică pe care ți-ai dori-o. Indiferent dacă este un formular de contact, un forum gratuit sau o integrare socială. Încercați să nu vă lăsați prea transportat.

În timp ce pluginurile sunt grozave, probabil ai nevoie doar de câteva pentru a-ți aduce site-ul unde vrei. Instalați numai pluginurile de care aveți nevoie și faceți tot posibilul pentru a evita funcționalitatea duplicată. De exemplu, instalați WooCommerce numai dacă intenționați să adăugați un magazin pe site-ul dvs. Sau dacă doriți să utilizați un constructor de pagini WordPress, alegeți unul și rămâneți cu acesta. Plugin-urile duplicate (cum ar fi încercarea de a utiliza două buildere de pagini) pot duce la conflicte care, la rândul lor, pot rupe site-ul. Totul cu moderatie!

4. Funcțiile de securitate WordPress oferă pace minții

Plugin de securitate WordPress Wordfence

Plugin-uri precum Wordfence Security oferă un mod simplu de a vă proteja site-ul.

Indiferent dacă executați un blog personal sau un site web mare de comerț electronic, veți dori să vă asigurați că site-ul dvs. este securizat. Nucleul WordPress este proiectat cu siguranță, astfel încât vă va ajuta să vă protejați informațiile și conținutul direct din cutie. în plus, Actualizările de securitate sunt lansate în mod regulat pentru a aborda ultimele probleme și îngrijorări.

Dacă acest lucru nu este suficient, puteți alege să descărcați unul dintre pluginurile de securitate de top pentru ca site-ul dvs. să fie și mai sigur. Există o mulțime de opțiuni gratuite excelente care vă vor proteja site-ul cu puțin efort din partea dvs., cum ar fi Securitate Wordfence. Bineînțeles, este întotdeauna inteligent să te ocupi de protejarea muncii tale. Majoritatea încălcărilor de securitate sunt rezultatul unei erori umane și nu din vina CMS-ului dvs., așa că asigurați-vă că luați câteva măsuri de precauție simple pentru a îmbunătăți securitatea WordPress pe site-ul dvs..

5. WordPress vă ajută să vă poziționați în top la motoarele de căutare

Plugin SEO Yoast

Pentru a vă asigura că motoarele de căutare pot găsi și înțelege conținutul dvs., utilizați un plugin WordPress precum Yoast SEO.

Dacă alegeți să construiți un site web, este posibil să doriți cât mai multe persoane să-l viziteze. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru (pe lângă simpla creare de conținut minunat) este să practicați optimizarea eficientă a motoarelor de căutare sau SEO pe scurt. În termeni simpli, aceasta înseamnă „reglarea” site-ului dvs. astfel încât motoarele de căutare precum Google să le poată găsi și afișa cu ușurință în rezultatele căutării relevante.

La fel ca și în ceea ce privește securitatea, nucleul WordPress este bine optimizat pentru motoarele de căutare chiar din cutie. De exemplu, atât viteza site-ului, cât și receptivitatea dispozitivelor mobile sunt esențiale pentru un SEO adecvat și WordPress are ambele baze acoperite. Pentru și mai multe opțiuni, puteți consulta un plugin SEO. Vă recomandăm Yoast SEO, bazat pe ușurința sa de utilizare și lățimea caracteristicilor. Pentru sfaturi suplimentare, o simplă căutare Google vă va scoate tone de ghiduri pentru îmbunătățirea WordPress SEO.

6. WordPress oferă asistență fără egal

Forumurile oficiale de susținere WordPress.

Există o mulțime de asistență disponibilă pe site-ul oficial WordPress, precum și pe forumurile și blogurile comunitare.

Chiar și cu ajutorul unui CMS intuitiv precum WordPress, crearea unui site web este încă o treabă importantă. Acest lucru este valabil în special dacă nu l-ai mai făcut niciodată. Din fericire, așa cum am menționat anterior, WordPress are o comunitate mare și înfloritoare de utilizatori la toate nivelurile de abilități. Găsirea de ajutor sub formă de ghiduri, sfaturi sau chiar asistență directă este rareori dificilă.

Iată doar câteva dintre numeroasele modalități de a obține suport cu site-ul dvs. WordPress:

Indiferent cu ce luptați sau doriți să aflați cum să faceți, o căutare rapidă pe Google sau o navigare pe forum ar trebui să dezvăluie pe cineva doar cu răspunsul pe care îl căutați.


WordPress a fost în jur de peste un deceniu și niciunul din acel timp nu a trecut la risipa. Acest CMS open-source a atras o comunitate înfloritoare, pasionantă, care se asigură că rămâne cât mai sigură, flexibilă, funcțională și la zi. Între caracteristicile cheie ale nucleului WordPress și miile de teme și plugin-uri disponibile pentru extinderea platformei, nu sunteți foarte mult nu se poate face cu ea.

Aveți întrebări despre cum să începeți cu WordPress? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map