6 Localizări care ajută la creșterea traficului dvs. pe site-ul WordPress

6 Localizări care ajută la creșterea traficului dvs. pe site-ul WordPress

Localizarea site-ului web este una dintre modalitățile mai nobile și mai ușor de utilizat de a atrage o nouă audiență în afacerea dvs. Cu toate acestea, cu atât de multe site-uri deja prezente în industria dvs., există doar atâtea lucruri pe care le puteți face pentru a ieși în evidență.


În medie, mărcile au urme pe 7 piețe diferite prin 7 oferte de localizare diferite (inclusiv cea autohtonă). Studiile arată de asemenea că 75% dintre utilizatorii online preferă să citească și să facă cumpărături în limba lor maternă. Acest lucru face evident că localizarea devine o necesitate, odată cu creșterea concurenței în numeroase industrii online.

Aceasta este, de asemenea, în cazul în care intră în joc hacks neortodox, de localizare în plus. Aceste activități de traducere sunt mai mult sau mai puțin cunoscute industriei în general. Cu toate acestea, aceștia necesită un plus de angajament și grijă în implementare, motiv pentru care majoritatea întreprinderilor tind să le neglijeze.

Beneficiile localizării conținutului

În primul rând, să aruncăm o privire la motivul pentru care ar trebui să acorde o atenție deosebită localizării.

Vizibilitate extinsă online

Pe scurt, localizarea reprezintă traducerea completă a conținutului site-ului dvs. WordPress în alte limbi. Este logic doar că această mișcare ar aduce mai multe beneficii pentru marca și traficul dvs. în ansamblu.

Unul dintre cele mai evidente beneficii ale localizării este creșterea clasamentului motoarelor de căutare și vizibilitatea generală online. Site-ul dvs. va fi mult mai probabil să apară pe paginile cu rezultatele căutării oamenilor din Google, Bing și Yahoo, datorită conținutului localizat.

Rata de public mai largă

Oamenii nu trebuie neapărat să vorbească engleza pentru a utiliza internetul. Asigurați-vă că conținutul dvs. este disponibil în limbi globale vă va asigura că atrageți o gamă largă de oameni pe site-ul dvs. Aceasta include limbi populare precum germană, rusă, spaniolă și franceză.

Vizitatorii și clienții care, altfel, este puțin probabil să ofere site-ului tău o privire suplimentară vor putea să se bucure de conținutul tău, să comande produsele și altfel să interacționeze cu site-ul tău. Acest lucru deschide, de asemenea, uși pentru ca cuvântul cu gura să se răspândească pe site-ul dvs. local în diferite regiuni ale lumii. O persoană din Franța este mult mai probabil să partajeze un articol sau un produs în limba franceză. Apelând la audiențe în limba lor maternă, vă puteți mări acoperirea și traficul de site-uri.

RoI ridicat

Proprietarii de companii și administratorii de site-uri văd adesea localizarea și optimizarea site-ului ca pe o cheltuială inutilă. Investiția în localizarea site-ului dvs. web dă rezultate în timp. Asigurându-vă că mai multe persoane pot înțelege și utiliza conținutul dvs., veți fi mult mai probabil să le convertiți în cumpărători, adepți și influenți.

Acest lucru ar fi imposibil prin orice altă metodă de publicitate online sau SEO. De ce? Pentru simplul fapt că majoritatea oamenilor nu vorbesc mai mult de o limbă. Randamentul investițiilor (RoI) implicat în localizarea WordPress este un factor real demn de luat în considerare înainte de a vă scufunda în procesul de localizare în sine.

Localizarea are probleme de luat în considerare

Acum pentru „hacks”. Iată 6 moduri simple de a localiza conținut pe site-ul dvs. WordPress pentru un trafic mai bun.

1. Optimizarea cuvintelor cheie în toate limbile

Optimizarea cuvintelor cheie în toate limbile

Am atins pe scurt problema optimizării motoarelor de căutare (SEO), dar ce reprezintă în practică? Pe scurt, SEO permite site-urilor să se situeze înalte sau mici, în funcție de nivelul de optimizare prezent în conținut. Ca atare, este important să respectăm standardele SEO stabilite de Google pentru a asigura un trafic ridicat pentru site-ul dvs. WordPress. Una dintre cele mai mari preocupări ale proprietarilor de afaceri este faptul că mulți clienți internaționali nu vor cumpăra pur și simplu produse care nu se potrivesc stilului lor de viață.

De exemplu, 33% dintre cumpărătorii intervievați pur și simplu au declarat că refuză să cumpere orice este listat în USD exclusiv. Aspectul de inginerie socială al vânzărilor este la fel de important în conversie ca și întregul proces de localizare al site-ului. Ca atare, este important să luați în considerare cuvintele cheie internaționale în site-ul dvs. SEO.

Platforme precum Google Adwords și SEM Rush au fost create de la sol pentru a satisface nevoile SEO ale site-urilor web individuale. Aceste instrumente sunt o poartă excelentă în localizarea conținutului pe întregul site, mai ales când vine vorba de creșterea traficului dvs. general. Acestea se vor asigura că sunteți la curent cu ultimele tendințe și cuvinte cheie ale industriei, permițând localizarea mult mai precisă și mai semnificativă a conținutului în sine.

2. Localizare conținut multimedia

WPML Media Translation

Nu este un secret faptul că oamenii skim prin conținut în timp ce navighează pe internet. Cu toate acestea, acest lucru contravine menținerii angajării pe site-ul dvs. web. Pentru a modifica acest lucru, ar trebui să vă gândiți la localizarea conținutului multimedia pe lângă textul corporal preconizat pe fiecare pagină. Imaginile, videoclipurile și materialele audio se adaugă la rezultatul final, care este conversia ocazională, dar frecventă a vizitatorilor.

Transcrierile, subtitrările sau chiar eforturile complete de localizare plasate în conținut multimedia vorbesc volume despre tine ca marcă. Oamenii vor fi mult mai probabil să vină pe site-ul dvs. și să se angajeze cu conținutul dvs. dacă pot experimenta în întregime ceea ce încercați să comunicați.

Localizarea scăzută sau incompletă este uneori mai rea decât nicio localizare deloc. Nu abordați traducerea conținutului prin metode DIY și asigurați-vă că fiecare informație de pe site-ul dvs. este localizată în funcție de tipul său de conținut.

Un bun plugin de traducere WordPress ar trebui să includă opțiuni de traducere media. În acest fel puteți edita titlul, titlul sau chiar imaginea în sine pe baza limbajului.

3. Localizare specifică culturii

O concepție greșită comună despre localizare este că este același lucru ca și traducere. Cu toate acestea, cei doi nu ar putea fi mai departe. Traducerea reprezintă o traducere directă, individuală, a conținutului original într-o altă limbă. Ceea ce separă localizarea de acest proces este factorul cultural și social din spatele acesteia.

De exemplu, vizitatorii din China și SUA vor vedea lucrurile în moduri diferite, în ciuda celor mai bune eforturi pentru a potoli ambele părți. Acesta este jocul localizării conținutului dvs. în fiecare limbă specifică.

Pentru a face acest lucru corect, este o practică bună să lucrezi cu vorbitori nativi și scriitori cu diplome în diferite limbi. Creatorii de conținut bilingv ar putea să nu fie suficiente dacă conținutul site-ului dvs. necesită expertiză tehnică și o atingere umană în egală măsură. Așa cum am menționat înainte, evitați traducerea DIY pentru a asigura creșterea site-ului dvs. WordPress în trafic și în ratele de conversie ulterioare pe tot globul.

4. Regândiți-vă interfața de utilizator și navigare

Regândiți-vă interfața de utilizator și navigarea

Doar pentru că v-ați tradus conținutul în limbi precum japoneza, greaca și italiana, nu înseamnă că s-a terminat. De fapt, unul dintre cele mai mari obstacole în localizarea site-urilor web se află optimizarea tehnică a site-ului WordPress în sine.

Probleme de codare a textului pot apărea în orice moment când sunt prezente numeroase alfabeturi. Nu numai că va trebui să vă modificați Interfața de utilizator (UI) pentru a se acomoda pentru aceste modificări, dar va trebui, de asemenea, să schimbați codarea back-end a conținutului prezentat. Tipurile de text Unicode, cum ar fi UTF, sunt alegerea perfectă pentru site-urile web localizate, în special pentru cele cu o duzină de limbi disponibile.

În mod similar, interfața de utilizator a navigării, paginii de destinație și a categoriilor dvs. va trebui să fie reproiectată pentru a răspunde nevoilor tehnice ale fiecărei limbi. Acest lucru va asigura o poziție SEO mult mai mare pentru paginile dvs., precum și mai mult trafic pentru site-ul dvs. WordPress pe termen lung.

Utilizarea unei teme WordPress bine codate (cum ar fi tema Total WordPress) care acceptă RTL și o varietate de tipuri de text este un loc minunat pentru a începe.

5. Faceți conversia ușor și accesibilă

Faceți conversia ușoară și accesibilă

În timp ce ratele de conversie urmăresc traficul inițial, rolul lor în vizibilitatea site-ului dvs. nu poate fi supraevaluat. Site-urile cu intenții de comerț electronic ar trebui să facă o prioritate să sublinieze cât mai mult posibil butoanele de achiziție de pe interfața site-ului.

Blogurile ar trebui să facă același lucru pentru secțiunile de comentarii și butoanele de social media. În timp ce site-urile companiei ar trebui să acorde prioritate asistenței clienților și liniilor de contact. În funcție de rolul principal al site-ului dvs. în reprezentarea online a afacerii dvs., ar trebui să vă asigurați că este ușor de implicat și de convertit pentru oricine ar putea vizita.

Acest lucru vă va asigura că vizitatorii dvs. se angajează cu conținutul prezentat, indiferent de limbile lor naționale sau de alegerile de localizare după ce ajung pe site-ul web. La rândul său, acest lucru poate duce la rate de conversie mai mari, un ranking SEO mai bun, precum și mai multe venituri pentru afacerea dvs., în funcție de nișa în care operați (vânzări, reclamă, servicii etc.).

Optimizați-vă site-ul pentru generarea de plumb, păstrând în același timp SEO și localizarea. De exemplu, cu OptinMonster puteți crea campanii direcționate în funcție de locație. În acest fel, puteți selecta un stil optin (pop-up, diapozitiv în formă, intenție de ieșire etc.) și un text care se potrivește cel mai bine publicului dvs. țintă.

6. Feedback și comunicare audiență

În cele din urmă, unul dintre cele mai bune instrumente la dispoziția dvs. în ceea ce privește localizarea site-ului este publicul în sine. Asigurați-vă că sunteți mereu deschiși la sugestii, feedback, critici constructive și banter casual cu publicul dvs. Folosește orice oportunitate la dispoziția ta pentru a stabili o conversație și a vorbi despre subiecte relevante din industrie, precum și gândurile și opiniile lor despre site-ul și marca ta.

Aceasta este o sursă neprețuită de feedback și critici pentru care ar fi greu să găsiți un înlocuitor. Publicul internațional care vine pe site-ul dvs. va avea, fără îndoială, sfaturi și sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți localizarea și mai mult. În acest sens, contribuția lor va deveni un atu valorizat în optimizarea site-ului dvs. în curs de desfășurare, ceea ce face ca opiniile lor să conteze într-un sens practic.

Din nou, acest lucru este făcut pentru a asigura o rată de trafic mai mare pentru site-ul dvs. WordPress. Dar nu înseamnă că ar trebui să păstrați lucrurile strict tehnice și profesionale. Implicați-vă în conversații la fel cum ați face pe rețelele de socializare și pe forumurile populare pentru a face cea mai bună impresie adepților voștri.

Cele mai bune pluginuri de localizare

Localizarea este un instrument fantastic, dar traducerea conținutului dvs. poate fi obositoare. De asemenea, trebuie să concepeți o modalitate de a afișa conținut localizat către cititorii dvs., fără a vă afecta SEO. Aici vine un plugin de traducere bun.

WPML

WPML Traducere Plugin WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Chiar dacă nu este o platformă autonomă în sine, acesta este încă unul dintre cele mai bune plugin-uri WordPress dedicate localizării de conținut. Este destul de intuitiv și discret, permițând localizarea în profunzime atât manual cât și automat. WPML oferă, de asemenea, integrare SEO și alte adăugări ale calității vieții, care vă pot crește mult traficul în cel mai scurt timp.

TranslatePress

TranslatePress - Traducere WordPress și plugin multilingv

Traducerea site-ului dvs. WordPress nu trebuie să fie un proces dificil dacă utilizați plugin-ul potrivit pentru a ajunge la treaba finalizată. TranslatePress este un plugin ușor de utilizat, care este capabil să traducă o întreagă pagină web simultan, inclusiv formulare. Este complet integrat cu Google translate și, prin urmare, are acces la zeci de limbi pe care le puteți utiliza. Translate Press este perfect potrivită pentru site-urile de comerț electronic, deoarece este ușoară și discretă.

Weglot

Weglot Multilingual WordPress Plugin

Dacă încercați să localizați site-ul dvs. WordPress pentru diferite țări și publicuri, Weglot oferă o modalitate de a vă eficientiza procesul. Face acest lucru prin detectarea automată a conținutului, ceea ce înseamnă că ai acces centralizat la întregul conținut scris prin interfața de utilizator Weglot. De asemenea, permite colaborarea în echipă care vă permite să invitați alți scriitori și traducători pe site-ul dvs. web pentru o calitate mult mai bună a traducerilor pe termen lung.

În rezumare

În ciuda anului evident pentru mai mult trafic și conversie, este important să vă plasați în pantofi ai publicului tău în acest sens. Asigurați-vă că veți cerceta limbile cele mai populare din industria dvs. și dacă vor avea sau nu sens în ceea ce privește conținutul dvs. existent.

Nu vă mulțumiți cu opiniile în trend, în afara afacerilor de succes, deoarece succesul nu este universal – este extrem de subiectiv. După ce vă conformați cu limbile pe care le veți urmări în eforturile dvs. de optimizare în curs de desfășurare, țineți cont de aceste hacks. Este o modalitate excelentă de a îmbunătăți performanța generală a site-ului dvs. WordPress!

Aveți alte sfaturi sau trucuri de localizare? Sau întrebări despre cele pe care le-am împărtășit? Lasă un comentariu – ne-ar plăcea să aflăm de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map