Întrebări frecvente despre WordPress

A avea o intrebare? Nicio problemă – primim zilnic o grămadă de întrebări despre WordPress. Pentru a ne ajuta să ne gândim că vom împărtăși și să ne extindem la unele dintre cele mai comune întrebări care ni s-au pus despre WordPress! Vom acoperi tone de subiecte, inclusiv:


 • Despre WordPress
 • Instalarea WordPress
 • Bazele WordPress
 • WordPress Blogging
 • Pagini WordPress
 • Personalizarea WordPress
 • WordPress SEO
 • Accelerarea WordPress
 • Securitate WordPress
 • Faceți bani cu WordPress

Citiți (și derulați) pentru a parcurge toate întrebările frecvente pentru WordPress.

Contents

Întrebări despre WordPress

Nu sunteți sigur dacă WordPress este potrivit pentru dvs.? Iată răspunsurile la întrebările de bază despre WordPress, ce este, cât costă și multe altele.

1. Ce este WordPress?

Ce este WordPress?

WordPress este un sistem popular de gestionare a conținutului (CMS) pe care îl puteți utiliza pentru a alimenta site-ul dvs. pe propriul plan de găzduire. WordPress face posibilă crearea unui blog, pagină de destinație, magazin online, forum sau alt site web pentru utilizatorii din întreaga lume.

Confuz cu privire la diferențele dintre cele două versiuni de WordPress? Aruncați o privire la acest ghid complet pe WordPress.com și WordPress.org și de ce credem că WordPress.org este alegerea mai bună.

2. Este gratuit WordPress?

WordPress în sine este un software web gratuit, open-source, dar pentru a-l utiliza va trebui să investești într-un plan de găzduire web. Puteți găsi găzduire de cel puțin 1 USD pe lună pe un plan de găzduire partajat, dar vă recomandăm să cheltuiți un pic mai mult pentru un plan de găzduire WordPress gestionat pentru a vă facilita configurarea și menținerea site-ului dvs..

3. Este disponibil WordPress în limba mea?

Poate! În prezent, există 169 de traduceri locale pe WordPress disponibile, 10 dintre acestea fiind 100% actualizate. Doar vizitați pagina Poligloti WordPress pagina pentru a verifica limba dvs. sau pentru a contribui chiar la procesul de traducere.

4. Trebuie să știu cum să codez pentru a utiliza WordPress?

Absolut nu! Majoritatea utilizatorilor WordPress nu sunt dezvoltatori, deoarece nu este nevoie să înveți CSS sau PHP complicate atunci când există o mulțime de teme și plugin-uri bogate în caracteristici pentru a facilita schimbarea site-ului dvs..

Instalarea WordPress

După ce ați decis să utilizați WordPress, este ușor să începeți. Instalați WordPress, apoi adăugați o temă și chiar câteva plugin-uri pentru a începe să vă creați site-ul.

5. Cum instalez WordPress?

WordPress poate fi instalat manual cu ajutorul lor Proces de instalare de 5 minute, dar majoritatea companiilor de găzduire fac acest lucru mult mai ușor. Cele mai multe planuri de găzduire partajate au instalat un clic de pe pagina principală a contului sau cPanel. Dar dacă alegeți o gazdă WordPress administrată precum WP Engine, Flywheel sau Kinsta, nu trebuie să faceți nimic deloc – WordPress este deja preinstalat pentru dvs..

6. Pot instala WordPress pe computer?

Da, poti! Cu WordPress aveți opțiunea de a-l instala local (pe computer) pe aproape orice sistem de operare. În funcție de nivelul de abilitate, puteți utiliza un software terț precum Desktop Server sau Local by Flywheel, sau instalați manual WordPress folosind MAMP, WAMP sau LAMP.

7. Cum actualizez WordPress?

Actualizările sunt ușoare, deoarece le veți vedea în tabloul de bord WordPress. Pentru a instala o actualizare, faceți clic pe pictograma actualizare / actualizare sau navigați la Panou de bord> Actualizări și faceți clic pe butonul pentru “Instaleaza acum.” Ar trebui să vedeți un ecran de confirmare care vă va întâmpina la cea mai recentă versiune a WordPress odată ce instalarea va fi finalizată.

8. Ce versiune de WordPress folosesc?

Numărul versiunii WordPress

Nu sunteți sigur pe ce versiune de WordPress rulează site-ul dvs.? Trebuie doar să vă conectați la site-ul dvs. WordPress, iar în colțul din dreapta jos al tabloului de bord, ar trebui să vedeți numărul dvs. actual de versiune.

9. Pot importa postările mele de pe alt blog sau platformă de bloguri?

Da – puteți exporta conținut de pe vechiul blog pentru a importa apoi pe noul dvs. blog WordPress. Pentru instrucțiuni complete bazate pe vechea dvs. platformă de blog, verificați ghidul oficial pentru WordPress pentru importarea conținutului.

10. Cum modific stilul site-ului meu WordPress?

Cel mai simplu mod de a schimba aspectul site-ului dvs. WordPress este cu o nouă temă. A Tema WordPress este ca o piele de stil pentru site-ul dvs. web. Tema dvs. va oferi site-ului dvs. web un aspect unic și, în funcție de ceea ce este inclus în temă, poate adăuga și funcții pentru personalizări precum culori, fonturi, meniuri, widgeturi, pagini, tipuri de postare, formate de postare și multe altele.

11. Cum instalez o temă WordPress?

Instalați o temă WordPress

Pentru a instala o nouă temă, conectați-vă pe site-ul dvs. WordPress și navigați la Aspect> Teme> Adaugă nou. De aici puteți răsfoi teme gratuite care sunt disponibile prin WordPress.org sau puteți face clic pe „Încărcați Tema” butonul pentru a încărca fișierul zip pentru o temă pe care ai descărcat-o sau cumpărat-o în altă parte.

12. Am o eroare atunci când încerc să-mi instalez tema WordPress – ce fac?

Sunt cateva erori frecvente atunci când instalați o temă WordPress, dar cea mai comună este „Fișa de stil lipsă”. Aceasta înseamnă că ați încercat să instalați fișierul sau folderul greșit. Cel mai bun pariu este să verificați dacă încărcați fișierul zip cu temă instalabil (nu ar trebui să fie un folder deschis sau toate fișierele și documentația zip).

O altă eroare comună este un ecran alb atunci când încercați să instalați o nouă temă. Acest lucru înseamnă adesea că trebuie să crești limita de memorie a serverului. Unele companii de găzduire au o opțiune în administratorul principal sau cPanel, dar puteți contacta întotdeauna echipa de suport a companiei dvs. de găzduire pentru ajutor.

13. Cum adaug noi funcții pe WordPress?

Puteți adăuga o varietate de funcții și funcționalități site-ului dvs. WordPress cu pluginuri. A Plugin WordPress este esențial un supliment pentru site-ul dvs. web. Plugin-urile adaugă de obicei noi funcții sau funcționalități pe site-ul dvs. WordPress, cu puțin efort din partea dvs. Trebuie doar să instalați și să configurați setările pluginului.

14. Cum instalez un plugin WordPress?

Instalați un WordPress Plugin

Instalarea unui plugin este foarte ușoară. Din tabloul de bord WordPress accesați Pluginuri> Adaugă nou. De aici puteți utiliza căutarea pentru a localiza un plugin gratuit de la WordPress.org pentru a instala sau puteți face clic pe „Încărcați pluginulButon ”pentru a încărca fișierul zip pentru un plugin pe care l-ați cumpărat sau descărcat de la o terță parte.

Bazele WordPress

Acum, că aveți WordPress instalat și gata de a merge, vom acoperi faptele esențiale de bază, ar trebui să știți despre WordPress.

15. Cum îmi schimb logo-ul?

Modificați sau încărcați un logo în WordPress

Pentru a încărca un nou logo log în WordPress și navigați la Aspect> Personalizare. În funcție de tema WordPress, puteți vedea o secțiune „branding” sau „antet”, iar în interior, ar trebui să vedeți o opțiune pentru a încărca un logo personalizat.

În mod alternativ, dacă tema dvs. folosește un panou tematic personalizat în loc de personalizatorul WordPress, pur și simplu selectați panoul tematic din tabloul de bord principal, localizați secțiunea de marcare / antet și ar trebui să găsiți o opțiune pentru logo-ul dvs..

16. Cum editez meniul meu WordPress?

Meniul dvs. WordPress (sau navigarea) ar trebui să includă link-uri către pagini cheie sau postări de pe site-ul dvs. web. Din tabloul de bord WordPress accesați Aspect> Meniuri. De aici puteți crea, edita și atribui meniurile.

 • Creați un meniu: Faceți clic pe legătura albastră pentru a „crea un nou meniu” și a da un nume noului meniu.
 • Adăugați / eliminați elementele din meniu: Utilizați opțiunile din partea stângă a ecranului pentru a adăuga pagini, postări, categorii și etichete pe care le-ați publicat deja sau folosiți opțiunea de legături personalizate (care este excelent pentru a face legătura cu alte site-uri web). Pentru a șterge un element din meniul dvs., trebuie doar să faceți clic pe linkul „eliminați” din element.
 • Alocați locația unui meniu: După adăugarea de linkuri în meniul dvs., utilizați secțiunea Setări meniu din partea de jos a paginii pentru a selecta locația meniului. Aceste locații vor depinde de tema dvs. WordPress și de locațiile (antet, bara de sus, subsol, etc.) pe care le-a definit tema.

17. Cum pot edita bara laterală?

Widgeturi pentru bara laterală WordPress

WordPress folosește widget-uri pentru conținutul afișat în bara laterală. Pentru a vă schimba widgeturile, deschideți tabloul de bord și accesați Aspect> Widgets. De aici puteți trage și plasa pentru a adăuga, elimina sau reordona widget-urile, precum și pentru a utiliza opțiunile de widget-uri individuale pentru a personaliza aspectul barei dvs. laterale.

Pe baza temei dvs., puteți de asemenea să găsiți mai multe opțiuni de personalizare a barelor laterale Aspect> Personalizare> Bara laterală pentru culori, lățimi ale barei laterale etc.

18. Cum îmi schimb subsolul?

Subsolurile WordPress precum barele laterale folosesc widget-uri (cu excepția cazului în care tema dvs. include un subsol personalizat sau alternativ). Pur și simplu mergeți la Aspect> Widgets să facă schimbări.

La fel ca barele laterale, dacă tema dvs. include opțiuni personalizate pentru coloanele de subsol, stilul, drepturile de autor și multe altele, le veți găsi în Aspect> Personalizare> subsol sau în cadrul unui panou cu teme personalizate.

19. Cum îmi schimb parola?

Dacă sunteți deja conectat în contul dvs. WordPress, faceți clic pe numele dvs. de utilizator din bara de instrumente de administrare din colțul din dreapta sus al ecranului (dacă bara de administrare este dezactivată, atunci pur și simplu accesați Utilizatori> Numele dvs. de utilizator prin intermediul tabloului de bord).

Generați o nouă parolă WordPress

Parcurgeți partea de jos a ecranului și faceți clic pe opțiunea pentru a vă reseta parola. Scrieți parola sau adăugați-o în aplicația de conectare (cum ar fi 1Pass), apoi salvați.

Parolă pierdută

Dacă sunteți blocat din cont, accesați pagina de conectare (de obicei la site-ul dvs. web.url / wp-admin), faceți clic pe „Ați pierdut parola?” link și urmând instrucțiunile pentru a vă reseta parola prin e-mail.

Și dacă, din anumite motive, niciuna dintre aceste metode nu funcționează, vă puteți recupera parola manual prin phpMyAdmin sau mySQL (dar vă recomandăm acest lucru numai dacă vă simțiți confortabil cu codarea).

WordPress Blogging

După ce site-ul dvs. este gata, puteți începe să adăugați conținut. WordPress ușurează adăugarea de postări și pagini, astfel încât nu trebuie să vă simțiți intimidați. Dar dacă aveți o întrebare, probabil că aceste întrebări și întrebări vă vor ajuta atunci când creați prima dvs. postare WordPress.

Creați o postare WordPress

20. Cum pot crea o nouă postare?

Pentru a crea o nouă postare WordPress, conectați-vă întâi la instalarea WordPress, apoi accesați Mesaje> Adăugare nou. De aici puteți adăuga titlul postului dvs., conținut, extras și multe altele. Aflați mai multe în acest ghid despre cum să creați o postare WordPress.

21. Ce este un format post?

Un format de postare este un stil pentru postarea dvs. pe blog, care se bazează, de obicei, în jurul mass-media / conținutului postării (imagine, galerie, videoclip, citat, etc.). Această opțiune poate fi găsită atunci când creați o postare pe blog în partea dreaptă a ecranului, în caseta „Format”. Aflați mai multe în ghidul nostru de formate postare.

22. Cum să adaug o imagine caracterizată?

Când lucrați la o postare, faceți clic pe linkul „Setare imagine caracterizată” din caseta meta „Imagine prezentată”. Aceasta vă va deschide biblioteca media. Fie selectați o imagine, fie încărcați una nouă și salvați.

În mod obișnuit, imaginea dvs. va fi afișată folosind dimensiunile implicite ale imaginii, dar în funcție de tema dvs., pot exista opțiuni de decupare suplimentare (care taie imaginea în funcție de înălțimea / lățimea designului temei) sau afișare (întindere, acoperire etc.). Referiți la documentația pentru tema dvs. pentru a localiza aceste setări, deși sunt deseori în Personalizator sau într-un Panou Tema.

23. Unde selectez o categorie și adaug tag-uri la postarea mea?

Pentru a alege o categorie și a adăuga etichete la postarea dvs., utilizați casetele meta din dreapta conținutului dvs. atunci când creați o postare. Puteți alege dintre categoriile existente și cele mai utilizate etichete sau puteți crea altele noi.

24. Cum inserez videoclipuri (sau audio) în postările mele?

Există mai multe modalități de a adăuga fișiere video sau audio la postările dvs. pe WordPress. Prima opțiune este să inserați pur și simplu linkul în conținutul postării dvs., dacă media se află pe lista sprijinit oEmbed opțiuni (care include YouTube, Vimeo, Soundcloud și multe altele).

O altă opțiune este dacă tema dvs. WordPress include „Opțiuni de postare” încorporate pentru a adăuga în videoclip sau audio ca suport media (în locul unei imagini prezentate). Dacă această opțiune este disponibilă pe postările dvs., nu trebuie decât să lipiți linkul pe media dvs. sau să încărcați propriul fișier mp3 sau video.

25. Cum adaug o galerie de imagini la postarea mea?

Pentru a adăuga o galerie de imagini puteți utiliza opțiunea de galerie WordPress încorporată. Pur și simplu faceți clic pe butonul „Adăugați media” din partea de sus a conținutului postării și selectați opțiunea „Creare galerie”. Apoi, selectați doar fotografiile pe care doriți să le utilizați și faceți clic pe butonul pentru „Creare galerie nouă”. Înainte de a termina și de a o insera, totuși asigurați-vă că verificați numărul de coloane și de unde se leagă imaginile (dacă faceți legătura cu fișierul media pentru o lumină pentru imagini, pagina de atașare dacă doriți să deschideți imaginea într-o nouă filă sau URL personalizată).

O a doua opțiune este să folosiți orice galerie de imagini sau opțiuni media incluse în tema dvs. Unele teme vor include un format de postare în galerie și veți vedea o casetă „Galerie de imagini” sub conținutul dvs. atunci când creați o postare. Pur și simplu folosiți această opțiune pentru „Adăugați imagini” pentru a selecta și insera imaginile pe care doriți să le utilizați în galeria dvs..

Pagini WordPress

Paginile WordPress nu sunt la fel ca postările. În schimb, paginile sunt utilizate pentru conținut important pe care doriți să-l afișați pe site-ul dvs. web, cum ar fi o pagină, formular de contact și cele mai recente postări pe blog.

26. Cum pot crea o pagină nouă?

Când vă conectați la site-ul dvs. WordPress, utilizați meniul de bord pentru a naviga la Pagini> Adăugare nou. De aici puteți da paginii dvs. un nume, adăugați conținut, media, introduceți coduri scurte sau chiar utilizați un constructor de pagini pentru a crea ceva personalizat.

27. Pentru ce este un șablon de pagină (și pentru ce este)?

Șablonul paginii de start

Un șablon de pagină aplică stilul personalizat unei pagini. În funcție de tema pe care o utilizați, este posibil să aveți șabloane de pagină pentru pagina dvs. de pornire, pagina cu lățime întreagă, blog, magazin, etc. Pentru a selecta un șablon de pagină, trebuie doar să faceți o selecție din meniul vertical „Atribute de pagină”..

28. Cum îmi stabilesc pagina de pornire?

Setarea lecturii paginii de pornire

Pentru a vă configura pagina de pornire accesați Setări> Citire. Puteți părăsi implicit (care este „Ultimele dvs. postări”) sau puteți selecta opțiunea „Pagina statică” și puteți seta pagina principală pe pagina creată ca pagină de pornire și puteți adăuga o pagină de postări dacă aveți una.

Dacă doriți să aflați mai multe despre pagina dvs. de domiciliu, verificați această postare despre cum puteți seta și edita pagina de pornire.

29. Cum pot crea o pagină de contact?

Formular de contact 7

WordPress nu include un formular de contact încorporat, dar puteți adăuga cu ușurință unul folosind un plugin. Vă recomandăm Formularul de contact 7 (gratuit) sau Formulare de gravitate (premium). Ambele vă permit să creați un formular, să personalizați opțiunile și apoi să îl introduceți în orice postare sau pagină folosind codul scurt (consultați exemplul Formular de contact 7 de mai sus).

Personalizarea WordPress

WordPress este extrem de flexibil și ușor de modificat pentru a se potrivi propriului stil personal. Iată indicatorii despre cum puteți localiza sau adăuga rapid opțiuni de personalizare pentru site-ul dvs. WordPress.

30. Pot folosi fonturi Google pe site-ul meu WordPress?

Desigur! Multe teme premium includ integrarea fonturilor Google încorporate, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să localizați opțiunile de font fie sub Aspect> Personalizare> Fonturi / Tipografie sau în cadrul Panoului tematic în cadrul unei secțiuni de tipografie.

Dacă tema dvs. nu include aceste caracteristici, puteți instala întotdeauna un plugin pentru terți.

31. Îmi pot personaliza culorile temei?

Da! Există trei moduri de a vă personaliza culorile și stilul.

 • În primul rând, conectați-vă pe site-ul dvs. WordPress și accesați Aspect> Personalizare și vedeți dacă există opțiuni încorporate care fac parte din tema dvs..
 • În al doilea rând, dacă nu există opțiuni pentru elementul temă pe care doriți să îl personalizați, atunci aveți opțiunea de a instala un plugin de editor CSS în direct, cum ar fi Yellow Pencil, pentru a putea indica, face clic și edita stiluri.
 • În al treilea rând, puteți crea o temă pentru copii și puteți face propriile modificări ale foilor de stil (vă recomandăm acest lucru doar dacă vă codificați confortabil și sunteți familiarizați cu crearea unei teme pentru copii WordPress).

32. Cum pot personaliza aspectele paginii mele?

Dacă doriți să vă schimbați paginile sau aspectele postate, cea mai ușoară opțiune este să folosiți un constructor de pagini WordPress. Aceste plugin-uri includ constructorul drag and drop ușor de utilizat, astfel încât să puteți crea pagini personalizate, postări și chiar tipuri de postare personalizate (cum ar fi paginile de personal sau magazin). Puteți previzualiza această funcționalitate în ghidul nostru pentru constructorul de pagini Visual Composer.

O a doua opțiune este crearea unei teme pentru copii și modificarea manuală a temei. Este extrem de important în această situație să vă amintiți să utilizați o temă pentru copii, altfel toate modificările dvs. vor fi pierdute atunci când actualizați tema (este important, de asemenea, pentru securitate și funcționalitatea temei că vă actualizați întotdeauna tema – deci nu ignorați actualizări!).

WordPress SEO

SEO este o parte uriașă a construirii unui site web de succes, dar poate fi confuz la început. Iată câteva sfaturi utile pentru a vă orienta în direcția corectă!

33. Ce este SEO?

SEO este scurt pentru optimizarea motorului de căutare. Acest lucru afectează modul în care vă clasificați în rezultatele căutării pe motoarele de căutare, cum ar fi Google, Bing și Yahoo. Există mulți factori de care SEO ține cont de calitatea conținutului, backlink-uri, date structurate, sit-uri și multe altele.

34. Este WordPress SEO prietenos?

WordPress este prietenos cu SEO, dar nu va face toată munca pentru tine. WordPress este configurat pentru a vă face mai ușor să vă gestionați și să vă îmbunătățiți SEO, dar doar mutarea blogului dvs. către WordPress nu va schimba clasamentul motorului de căutare..

35. Cum îmi pot îmbunătăți SEO?

Una dintre cele mai ușoare metode de îmbunătățire a SEO este cu un plugin WordPress. Vă recomandăm să utilizați Yoast SEO, care adaugă opțiuni pentru:

 • Titluri și meta
 • Legături sociale
 • Sitemap-uri XML
 • Firimituri de pâine
 • Și altele

De asemenea, pregătește-te pe sfaturi SEO minunate pe bloguri de renume, cum ar fi Moz, Yoast, ahrefs, Backlinko sau chiar sfaturile SEO de la WPExplorer WordPress pe blog.

Accelerarea WordPress

Viteza site-ului web este o preocupare uriașă pentru orice webmaster, indiferent de platforma pe care o utilizați pentru a rula site-ul. Dar cu WordPress există o mulțime de moduri prin care poți să optimizezi și să grăbești site-ul tău într-un mod clar.

36. Cum pot accelera site-ul meu WordPress?

Există o mulțime de modalități prin care puteți optimiza și potențializa viteza WordPress pe site-ul dvs. web. Iată câteva moduri prin care puteți îmbunătăți viteza site-ului dvs. astăzi:

 • Activați memorarea în cache WordPress
 • Actualizați-vă PHP-ul
 • Investește într-o mai bună găzduire
 • Alegeți o temă de calitate
 • Curățați pluginurile
 • Optimizarea imaginilor
 • Curățați baza de date
 • Utilizați un CDN

37. Ce este cache-ul WordPress?

Cache-ul WordPress salvează dinamic și servește o viziune HTML a site-ului dvs. web pentru vizitatorii dvs. Acest lucru pune mai puțină încordare în resursele serverului dvs., limitează căutările în baze de date și poate grăbi mult timpul necesar pentru redarea paginilor dvs..

38. Trebuie să folosesc un plugin de memorie în cache?

Nu trebuie să utilizați un plugin de memorie în cache, dar vă poate ajuta să accelerați site-ul. De fapt, vă recomandăm să omiteți un plugin de memorie în cache numai dacă aveți deja memorie în cache integrată în găzduirea dvs. În caz contrar, nu poate fi rău să încercați WP Super Cache sau W3 Total Cache (două dintre cele mai populare pluginuri de cache gratuite pentru WordPress).

39. Ce este un CDN?

CDN reprezintă rețeaua de livrare a conținutului. CDN stochează copii ale site-ului dvs. web conţinut (în special imagini, fișiere Javascript și CSS) și oferă cititorii dvs. folosind un reţea a serverelor din întreaga lume. În acest fel, atunci când cititorii vizitează site-ul dvs. web datele sunt încărcate de pe serverul cel mai aproape de ei. CDN-urile tind, de asemenea, să aibă răspunsuri foarte rapide și timpi de încărcare cu timp de oprire minim.

Dacă doriți să testați un CDN pentru a vedea dacă v-ar ajuta viteza web, consultați serviciul nostru pentru cele mai bune servicii CDN gratuite pentru WordPress. Este un loc minunat pentru a începe, fără a fi nevoie să investești o schimbare în față.

40. Care este diferența dintre un plugin de memorie cache și un CDN? Și am nevoie de ambele?

Un plugin de memorie cache salvează și o versiune HTML a site-ului dvs. pentru a reduce solicitările bazei de date și a accelera site-ul. Un CDN stochează și servește resursele site-ului dvs. web (imagini, CSS, Javascript) pentru a crește viteza site-ului și a reduce lățimea de bandă. Nici nu este obligatoriu să folosești, dar pentru cel mai rapid site posibil, ar trebui să le folosești pe ambele.

41. Va încetini site-ul meu web dacă instalez prea multe plugin-uri?

Vedem această întrebare o mulțime și răspunsul este poate. Problema de obicei nu se referă la numărul de plugin-uri instalate, ci la dimensiunea, funcția și calitatea pluginurilor.

 • Plugin-uri mari: Totul, cu excepția plug-urilor de bucătărie de bucătărie, de obicei, includ funcții pentru aproape tot ceea ce face ca managementul pluginului să fie ușor pentru dvs. în calitate de utilizator, dar ar putea încetini site-ul dvs., cu cât un singur plugin face mai multe resurse necesare..
 • Conflicte de pluginuri: Problemele de top pe care le vedem legate de pluginuri sunt incompatibilitatea sau funcțiile duplicate. Unele plugin-uri nu funcționează pur și simplu atunci când sunt instalate pe același site web (de exemplu, WooCommerce nu funcționează cu W3 Total Cache). În mod similar, ar trebui să evitați funcționalitatea duplicată. Ai nevoie doar de un plugin slider, un plugin SEO, un plugin de securitate etc.
 • Calitate slabă: S-ar putea să întâlniți un plugin care sună excelent, dar odată instalat încetinește sau reduce site-ul complet. Din păcate, există o mulțime de pluginuri slab codificate care plutesc pe web, motiv pentru care recomandăm întotdeauna utilizarea de pluginuri pentru surse de renume (de ex. WordPress.org sau CodeCanyon).

Securitate WordPress

WordPress este folosit de mai mult de 1 din 4 site-uri web, deci are sens doar că poate deveni din când în când o țintă. Dar acest lucru nu ar trebui să vă preocupe dacă urmați câteva sfaturi de bază pentru a vă păstra site-ul WOrdPress în siguranță.

42. Cum mă pot asigura că site-ul meu este securizat?

Cel mai bun mod de a vă asigura că site-ul dvs. web rămâne în siguranță este să urmați câțiva pași simpli:

 1. Utilizare parole puternice pentru toate conturile de utilizator.
 2. Lua backup-uri a site-ului dvs. WordPress (aici este un ghid util despre cum să faceți backup WordPress).
 3. Actualizați instalarea WordPress, teme și plugin-uri (deși recomandăm mai întâi testarea actualizărilor pentru o instalare localhost sau pe un site de înregistrare). Și dacă tema sau pluginul pe care îl utilizați în prezent nu a fost actualizat în ultimii doi ani, poate doriți să luați în considerare trecerea la una nouă.
 4. Nu instalați descărcări ilegale de teme și plugin-uri premium, care includ aproape întotdeauna cod rău intenționat (virus, spam, backdoor hacker, etc).
 5. Folosiți numai pluginuri și teme de pe site-uri web de încredere. Nu recomandăm descărcarea de pe forumuri sau site-uri de partajare terță parte (torrents). Dacă nu sunteți sigur de încrederea unui site web, verificați recenziile clienților, evaluările articolelor și conturile sociale.

43. Există un mod ușor de a-mi gestiona securitatea WordPress?

Dacă nu doriți să vă faceți griji pentru securitatea web, vă recomandăm să alegeți un plan de găzduire bun, care să includă backupuri zilnice, firewall-uri și scanare malware pentru a vă păstra serverul în siguranță. Și dacă doriți să adăugați un strat suplimentar, luați în considerare un plugin de securitate cum ar fi Securitatea iThemes sau Wordfence.

44. Ce este spamul?

Spam-ul este subiectul nerelevat, comentariile irelevante, inadecvate și nedorite, ping-urile și chiar etichetele de socializare pe care le veți primi la un moment dat atunci când rulați un site web. De obicei, acestea sunt roboți și nu oameni adevărați care lasă comentarii pe site-ul dvs. web.

45. Ce pot face despre spam?

Una dintre cele mai bune soluții pentru a controla spamul pe un site Web WordPress este cu Akismet plugin de Automattic (creatorii WordPress). Akismet ajută la filtrarea, distrugerea și prevenirea spam-ului folosind o varietate de funcții și setări integrate. Dacă utilizați modulul de comentarii al JetPack, atunci aveți noroc – toate comentariile trec automat prin filtrele lui Akismet.

Mai degrabă să gestionați site-ul dvs. web fără ajutorul unui plugin? Puteți activa reguli de comentariu mai stricte prin intermediul tabloului de bord de mai jos Setări> Discuție. Activând principalele opțiuni WordPress pentru a permite utilizatorilor înregistrați / conectați să comenteze și necesitând aprobarea manuală pentru toate comentariile, puteți preveni spam-ul, dar acest lucru necesită timp și poate descuraja utilizatorii să comenteze.

Faceți bani cu WordPress

A avea un site web este excelent pentru expunere, dar știați că puteți și să vă monetizați site-ul, astfel încât să plătească singur (și apoi unele)? Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări

46. ​​Pot câștiga bani cu WordPress?

Da, poti! Există o mulțime de moduri de a câștiga bani cu WordPress – este întreaga noastră afacere, așa că suntem dovada vie.

47. Care sunt câteva modalități ușoare de a face bani cu WordPress?

Cea mai simplă modalitate de a monetiza site-ul dvs. este să profitați de traficul site-ului dvs., oferind spoturi publicitare și recomandând produse afiliate sau pornind propriul dvs. magazin.

 • Publicitate: Cel mai simplu a fost să generați bani pentru site-ul dvs. web și să includeți spoturi publicitare în antetul, bara laterală, subsolul sau chiar în postările dvs. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință folosind rețele terțe precum Adsense sau BuySellAds sau prin elaborarea propriilor contracte cu agenții de publicitate în privat.
 • Marketing afiliat: Când vă alăturați unui program de afiliere pentru un produs, veți primi o compensație monetară pentru referirea clienților la un produs sau o afacere. Majoritatea programelor sunt fie o sumă forfetară odată ce un client finalizează o achiziție sau un procent din prima achiziție a unui client.
 • Porniți un magazin: Cu WordPress vă puteți vinde bunuri digitale sau fizice, puteți oferi cursuri online sau chiar furniza servicii. Posibilitățile sunt nesfârșite – tot ce ai nevoie este o idee excelentă și un plugin de comerț electronic de încredere pentru a începe.

Pentru mai multe idei despre cum să obțineți un profit cu site-ul dvs. web, consultați acest ghid despre cum să faceți bani cu WordPress.

48. Există reguli speciale pe care trebuie să le respect ca afiliat?

Dacă doriți să utilizați link-uri de afiliere pe site-ul dvs. web, este extrem de important să urmați regulile FTC (Federal Trade Commission). Acestea sunt foarte importante și includ politici stricte privind dezvăluirea utilizării legăturilor de afiliere, postări sponsorizate (inclusiv pe rețelele de socializare), ghiduri cadou, recenzii oneste despre produse și multe altele. Viziteaza FTC site web pentru reguli și reguli complete actualizate.

49. Cum îmi încep propriul magazin cu WordPress?

Pentru a construi un magazin cu WordPress, trebuie doar să instalați un plugin de comerț electronic. Opțiunile populare sunt WooCommerce și Descărcări digitale ușoare – ambele alegeri excelente pentru noii antreprenori web.

50. Care sunt cerințele pentru un magazin de comerț electronic?

Dacă intenționați să începeți propriul dvs. magazin online, amintiți-vă doar de asta HTTPS trebuie să colectați datele clienților, deci asigurați-vă că achiziționați certificatul SSL înainte de a lansa site-ul dvs. (altfel, va trebui să redirecționați HTTP către HTTPS și poate deveni complicat). De asemenea, veți dori să luați în considerare crearea de pagini pentru dvs. Condiții de utilizare a site-ului și confidențialitate de asemenea a Politica de rambursare.

Desigur, pe lângă depunerea de documente necesare în regiunea dvs. locală (țară, stat, provincie etc.) pentru a vinde produse și / sau servicii.

Bonus: Întrebări despre WPExplorer

Primim o mulțime de întrebări despre cum am făcut WPExplorer, dar iată primele 4 pe care le primim destul de mult în fiecare săptămână:

 • Ce temă folosește WPExplorer? A noastră este personalizată, așa că nu o puteți găsi pe web (îmi pare rău!).
 • Ce cutie de autor folosești? Folosim o casetă de autor personalizată, dar recomandăm cu încredere plugin-ul Fanciest Authorbox (pe care îl foloseam pe site-ul nostru).
 • Ce plugin de partajare socială utilizați? Din păcate, aceasta este și o caracteristică personalizată pe care am creat-o pe site-ul nostru web, deși puteți crea o bară de partajare socială cu aspect similar folosind Bloom sau Social Warfare.
 • Cum pot raporta o eroare pentru o temă gratuită WPExplorer? În partea dreaptă a fiecărei pagini cu temă gratuită există un link către depozitul Github pentru tema respectivă. Doar faceți clic pe link, selectați fila Probleme și deschideți o nouă problemă și vom arunca o privire!

Înveliți

Sperăm că am reușit să răspundem la unele dintre întrebările dvs. despre WordPress. Dacă întrebarea dvs. nu a fost pe această listă, vă rugăm să lăsați un comentariu și vom face tot posibilul să vă oferim un răspuns!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me