5 Tweaks rapide pentru a stimula conversiile pe blog

Există multe lucruri grozave despre câștigarea de bani online, dar unul dintre ele este faptul că puteți stabili obiective cuantificabile și măsurați-le la un grad mare de precizie. De exemplu, dacă doriți să reduceți rata de respingere cu 5%, implementați doar măsuri care credeți că vă vor ajuta. Utilizați un serviciu precum Google Analytics pentru a monitoriza efectul, apoi clătiți și repetați.


După ce aveți o audiență stabilită sau o bază de clienți (chiar una relativ mică), oportunitățile de modificare a blogului dvs. pentru creșterea conversiilor și a veniturilor sunt aproape nelimitate. De multe ori puteți obține mai mult cu aceeași cantitate de efort, modificând ceea ce aveți deja, spre deosebire de a căuta vizitatori proaspăt.

Este ceva ce am început să iau în serios în ultimele luni, în timp ce am modificat propriul blog pentru a crește conversiile și, în final, linia de jos. În această postare vreau să vă împărtășesc câteva modificări extrem de rapide și ușoare pe care le puteți face pentru a vă spori propriul succes de blogging.

Importanța urmăririi

Înainte de a începe, trebuie să precizez cât de important este faptul că aveți un mijloc precis de urmărire a tuturor valorilor relevante pentru modificările pe care le faceți.

De exemplu, dacă aveți de gând să implementați o modificare care speră că va crește rata de abonare la newsletter, veți dori să știți numărul de abonați noi pe care îi atrageți periodic. Cu toate acestea, sunteți de asemenea va dori să știți numărul de vizitatori pe blogul dvs. în aceeași perioadă, astfel încât să puteți produce rata de conversie ca procent din acei vizitatori. O creștere a abonaților de e-mail nu înseamnă neapărat că modificarea dvs. a funcționat – ar putea fi doar că atrageți mai mulți vizitatori.

Pentru a vă ajuta pe acest front, voi încheia fiecare modificare cu recomandări pentru valorile pe care ar trebui să le urmăriți.

Faceți-o cu un pas la rând

Și încă un lucru înainte de a intra pe lucrurile bune – asigurați-vă că implementați și urmăriți doar o modificare simultană. Dacă implementați mai multe modificări în același timp, efectele pozitive (sau negative) pot „contamina”, și nu veți avea idee care a obținut rezultatul.

Viteza cu care poți obține rezultate concludente se bazează cu adevărat pe cât de mult trafic ai pe blogul tău. S-ar putea să alegeți să rulați un experiment pe săptămână sau poate unul pe lună dacă nu primiți prea mult trafic. Joacă-l după ureche și vezi cum merge primul tău modificar.

În regulă, este suficient din preliminarii – să trecem la acele modificări!

1. Măriți numărul de postări pe blogul dvs. pe prima pagină

Pare destul de plictisitor, nu? Ce diferență posibilă va face acest lucru la conversii sau venituri? Ei bine, în ceea ce privește efortul de implementare a acestei modificări împotriva potențialului beneficiu, o diferență destul de mare de fapt.

În primul rând, să nu uităm că creșterea sau reducerea numărului de postări de pe pagina principală este simplă dacă blogul dvs. este prima pagină. Acest lucru se poate face în aproximativ 5 secunde navigând către Setări> General în tabloul de bord WordPress:

Măriți numărul de postări pe blogul dvs. pe prima pagină

Dacă utilizați un constructor de pagini pentru pagina dvs. de pornire, atunci modificarea numărului de bloguri va depinde de constructorul pe care îl utilizați. De exemplu, dacă utilizați tema Total (care include constructorul de pagini vizuale WPBakery), veți dori să editați numărul de postări în fila „Interogare” pentru grila dvs.:

Măriți numărul de postări pe blogul dvs. cu prima pagină

Este probabil cea mai rapidă modificare pe care o veți face vreodată. Acum să vorbim despre beneficiile potențiale.

Există argumente în ambele moduri când vine vorba de câte postări pe blog ar trebui să aveți pe prima pagină. Unii ar spune că ar trebui să aveți un număr mai mare (spune 10), deoarece acest lucru oferă cititorilor posibilitatea de a naviga prin mai multe postări, fără a fi nevoie să faceți clic pe o altă pagină. Alții ar susține că mai puține postări pe blog înseamnă mai puțin timp de încărcare (și știm cu toții cât de important este accelerarea WordPress), ceea ce înseamnă vizitatori mai fericiți. Există o cantitate enormă de date convingătoare pentru a susține acest al doilea argument.

La fel ca în majoritatea problemelor de această natură, cheia este să recunoaștem ambele părți ale argumentului și apoi să facem testarea. Dacă aveți doar 5 postări pe blogul dvs., încercați 10 și invers. Poate încercați chiar mai mult sau mai puțin în funcție de cât de aventuroasă vă simțiți.

Metrici (doar pe pagina principală): rata de respingere, timpul pe site, paginile pe vizită și durata medie a vizitei

2. Folosiți extrase manuale

Această sugestie urmează direct din cea anterioară și poate ameliora, eventual, temerile de timp de încărcare a mamutului. Mai ales dacă aveți de gând să includeți o mulțime de postări pe blog pe pagina dvs. de pornire.

Când vine vorba de afișarea postărilor în formă de arhivă (de exemplu, pe pagina dvs. de pornire sau pe pagina unei categorii), există în general trei moduri de a face acest lucru:

  1. Afișează întreaga postare
  2. Afișați o extrasă determinată automat (de exemplu, 100 de caractere)
  3. Afișați un extras creat manual

Eu personal sunt un fan al opțiunii trei. Acest lucru permite vizitatorului să citească o privire de ansamblu rapidă a fiecăreia dintre postările de pe pagina dvs. de pornire, fără a fi nevoie să se afle în întregul conținut, dacă nu dorește acest lucru. Cred că este compromisul perfect.

Cele mai bune teme vă permit să adăugați extrase manuale într-unul din două moduri.

WordPress Citiți mai multe etichete

În primul rând, puteți adăuga eticheta „Citiți mai multe” (Alt + Shift + T) în punctul din postarea dvs. pe care doriți să o încheie extragerea.

Extract WordPress Metabox

Sau lipiți extrasul personalizat în caseta „Extract” din ecranul Editare.

Metrici (doar pagini de acasă / arhivă): rata de respingere, timpul pe site, paginile pe vizită și durata medie a vizitei

3. Faceți-vă CTA-ul primar mai important

În cazul în care vă întrebați, un CTA reprezintă „Call To Action” – un element care încurajează vizitatorii să efectueze acțiunea dorită. Aceasta ar putea fi abonarea la newsletterul dvs., achiziționarea produsului informațional sau altceva în întregime.

În timp ce este posibil să aveți mai multe CTA pe blogul dvs. (deși sperăm că nu sunt atât de multe încât să fie copleșitoare), ar trebui să aveți unul care este mai important decât restul. Pentru mulți, acesta este formularul de abonare prin e-mail. CTA „primară” ar trebui să fie cât mai proeminentă. Dacă nu este așa, ajustați-l astfel încât să fie. Sugestiile includ:

  • Făcându-l cel mai colorat element din pagină
  • Mutându-l deasupra faldului (care poate rezulta uriaș creșteri de clicuri)
  • Plasându-l în partea de sus a barei laterale
  • Plasându-l deasupra conținutului principal
  • Treceți-l într-un pop-up

Așa că alege unul dintre cele de mai sus (nu uitați – nu mai mult de unul!) Și testează rezultatele. S-ar putea să obțineți o surpriză plăcută.

Metrici (pe toate paginile în care apare CTA): rezultatul dorit al CTA (de exemplu, un nou abonat), numărul total de vizitatori pe blogul dvs. și primul împărțit la al doilea (pentru a vă oferi procentul de conversie)

4. Adăugați un link proeminent la pagina principală a dvs. „Money Money”

Probabil există o anumită pagină pe blogul dvs. care generează mai multe venituri (direct sau indirect) decât oricare alta. Poate fi ceva ca o pagină „Resurse”. Sau poate un produs. Oricare ar fi, ar trebui să-l faceți ușor accesibil pentru vizitatorii dvs. Întrucât s-ar putea să nu aibă sens să adăugați la meniul principal, puteți adăuga o legătură proeminentă în bara laterală, în subsol sau în antet posibil (în funcție de aspectul site-ului dvs.). În acest fel, linkul dvs. va apărea în cele mai multe pagini posibile.

Prin proeminent mă refer într-adevăr grafic. Nu ar trebui să fie doar o altă legătură text, ci ar trebui să se evidențieze în același mod în care o fac CTA-urile dvs. (pentru că este în esență un CTA ca oricare altul).

Un bun exemplu în acest sens este bara de apeluri pe care WPExplorer o folosește în partea de sus a paginii:

Bară de apelare principală WPExplorer

Se remarcă clar în comparație cu alte link-uri din pagină sau meniu.

Metrics: vizite la pagina de bani, total de vizitatori pe blogul dvs. și primul împărțit la al doilea (pentru a vă oferi procentul de rată de clic)

5. Creșteți predominarea împărtășirii sociale

Sper că, la minimum, ai un plugin de partajare socială pe blogul tău. Dar, de fapt, puteți face multe altele pentru a conduce recomandări sociale către blogul dvs..

Simplul fapt este că o mulțime de oameni nu vor fi atât de bătuți de împărtășirea conținutului dvs. decât dacă îl faceți cu adevărat simplu (și tentant) pentru ei. Trebuie să-i faci să merite cât timp.

Există diferite moduri în care poți face acest lucru, dar iată două ușoare.

Adăugați acest plugin de partajare socială

Încercați butoanele de partajare plutitoare. Un plugin bun este butoanele de distribuire WordPress de la AddThis. Este ușor de instalat și acceptă mai mult de 200 de canale de socializare. Vizitatorii site-ului dvs. vor avea o mulțime de opțiuni de partajare cu AddThis.

Partajare socială pe blog

Sau includeți butoanele de partajare din partea de sus și / sau de jos a fiecărei postări. În funcție de tema WordPress, această opțiune ar putea fi încorporată. De exemplu, cu tema Total WordPress pe care o să navigați Aspect> Personalizare> Blog> Postare unică și utilizați „Elemente de dispunere unică” pentru a activa modulul Partajare socială. Apoi trageți și plasați-l acolo unde doriți. Fie că este înainte de imaginea prezentată sau după conținutul principal. Alternativ, această caracteristică este de asemenea inclusă în Plugin JetPack – trebuie doar să îl activați Jetpack> Setări> Distribuire.

Puteți afla mai multe despre aceste tactici într-o postare recentă pe care am făcut-o pe conducerea traficului către blogul dvs. de pe Twitter. Începeți să implementați aceste modificări (și orice altceva pe care imaginația dvs. îl poate conjura) și analizați rezultatele.

Metrics: numărul de trimiteri pe rețelele de socializare către blogul dvs., numărul total de vizitatori pe blogul dvs. și primul împărțit la al doilea (adică crește procentajul de vizitatori sociali pe blogul dvs. ca urmare a modificării dvs.?)

Răzuind suprafața

În această postare am prezentat o serie de modificări simple pe care le puteți face pentru a stimula conversiile pe blog. Cert este însă că sunt multe altele acolo. De exemplu, nu am făcut-o nici măcar menționat instrumente de testare împărțite, care este, probabil, cea mai eficientă formă de modificare pe care o puteți face. Optimizarea blogului dvs. ar trebui să fie un proces perpetuu, iar modificările de mai sus ar trebui să fie doar începutul.

În acest sens, mi-ar plăcea să știu dacă aveți vreo sugestie pentru implementarea modificărilor pe site-ul dvs. care pot crește conversiile și veniturile. Dacă da, vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me