Ați ales numele de domeniu, ați ales o gazdă web excelentă pe care să o utilizați și ați învățat cum să instalați cu succes WordPress. Acum este timpul să alegeți aspectul specific pentru site-ul dvs. web.


WordPress folosește o serie de teme diferite pentru a ajuta proprietarii de site-uri să-și structureze și să prezinte conținutul acestora. Deși tema implicită poate părea suficient de atractivă (tema Douăzeci și șaptesprezece este destul de minunată, mai ales dacă adăugați câteva plugin-uri esențiale), există mii de alte persoane din care să alegeți pentru a oferi site-ului dvs. un spin unic. Chiar dacă multitudinea de teme din care să alegi este captivantă, poate fi și oarecum copleșitoare. Site-ul dvs. este în esență ca cartea dvs. de vizită globală, deci alegerile pe care le faceți trebuie făcute cu atenție.

Deci, de unde începi să alegi acea temă perfectă din toate alegerile de acolo? Iată cinci pași simpli pentru reducerea selecției dvs. până când tema potrivită devine un câștigător clar.

1. Decideți dacă mergeți cu o temă gratuită sau premium

Alegeți o temă WordPress gratuită sau premium

Există tone de teme gratuite disponibile în Directory WordPress, care poate funcționa pentru multe tipuri de site-uri web. Cu toate acestea, în general, este recomandat să mergi cu o temă premium care să ofere nivelul de personalizare de care ai nevoie. Temele premium WordPress vin cu o serie de avantaje adăugate față de cele gratuite. De obicei, vin cu asistență pentru clienți, sunt actualizate mai frecvent, de obicei au mai multe caracteristici și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu nevoile dvs. specifice mai ușor decât temele gratuite.

Dacă alegeți să vă achiziționați tema, acordați atenție dacă vi se va percepe sau nu o taxă o singură dată (Themeforest, Creative Market, Templatic etc) sau pe bază de abonament, fie lunar sau anual (cum ar fi Elegant Themes sau Themify doar a numi câteva). Această din urmă opțiune vă oferă libertatea de a alege orice temă pe care o doriți de la editorul respectiv. Evident, trebuie să aruncați o privire la bugetul dvs. pentru a vă ajuta să determinați cât sunteți dispus (și capabil) să cheltuiți pentru o temă premium.

De obicei, cu cât plătești mai mult pentru o temă, cu atât mai multe funcții te poți aștepta. Majoritatea temelor premium sunt cuprinse între 29 și 89 USD, astfel încât acestea nu sunt de asemenea teribil de scump. Plus temele premium includ adesea asistență premium, așa că dacă aveți o întrebare, puteți adresa dezvoltatorului în loc să vă bazați pe forumurile gratuite WordPress.org. Întrucât site-ul dvs. web reprezintă o investiție majoră, cu siguranță veți dori să vă ocupați timp pentru a lua în considerare opțiunile dvs. și pentru a afla care temă este potrivită pentru dvs..

2. Potriviți tema WordPress cu industria dvs.

Potriviți-vă Tema WordPress cu industria dvs.

Acest lucru poate părea ca un dezvăluitor, dar este printre primii și cei mai importanți factori de luat în considerare. Ar trebui să selectați o temă care are legătură cu industria sau afacerea dvs. Un site web cu o temă înflorită nu ar avea prea mult sens pentru o afacere de tâmplărie. În schimb, ceva cu lemn din fundalul temei i s-ar potrivi mult mai bine. La fel ca un site web al companiei de piese auto s-ar potrivi bine cu o temă care implică mașini. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru alegerea unei teme, consultați câteva dintre aceste postări de la WPExplorer:

  • Cum să construiți un site web al Bisericii cu WordPress
  • Cele mai bune teme medicale WordPress pentru medici
  • Cele mai bune teme imobiliare WordPress
  • Cele mai bune teme de portofoliu WordPress
  • Trebuie să aibă teme WordPress asemănătoare Pinterest

Doar asigurați-vă că orice temă selectată reflectă cu exactitate serviciile și valorile mărcii dvs. specifice. Pentru a spune mai simplu: nu vă confundați vizitatorii!

3. Determinați compatibilitatea browserului

Determinați compatibilitatea browserului Tema dvs. WordPress

Este important să vă asigurați că noua temă selectată este compatibilă cu toate browserele. Vizitatorii diferiți ai site-ului dvs. vor utiliza cel mai probabil diferite browsere, așa că este esențial să nu contați pe nimeni. Mulți designeri de tehnologie pot sugera ignorarea browserelor mai vechi precum Internet Explorer pentru probleme de compatibilitate, întrucât tot mai mulți utilizatori abandonează acel browser în favoarea unor versiuni mai noi precum Google Chrome. Cu toate acestea, există încă o mulțime de internați pe internet care se bazează pe browsere mai vechi, așa că asigurați-vă că acordați atenție compatibilității browser-ului pentru tema pe care intenționați să o utilizați pentru site-ul dvs. web.

Înainte de a vă angaja la o temă specifică, ar trebui să o testați pe mai multe browsere. Dacă aveți deja un site web în funcțiune, cel mai simplu mod de a face acest lucru este să verificați Google Analytics pentru a vedea ce browsere utilizează vizitatorii dvs. pentru a accesa site-ul dvs. Probabil, trebuie să verificați toate browserele principale, inclusiv Firefox, Safari, Google Chrome și Internet Explorer.

Google Analytics le va identifica și pe cele pe care le utilizează majoritatea vizitatorilor dvs. Poți să folosești Browsershots.org pentru a testa browserele odată ce știți care dintre ele trebuie să vă preocupați. Tot ce trebuie să faceți este să selectați browserul și versiunea pe care doriți să o testați, iar Browsershots.org va genera un test pentru fiecare. Apoi, rezultatele sunt afișate pentru a putea evalua.

4. Selectați o temă care este simplu de modificat

Alegeți o temă WordPress care este ușor de modificat

Sperăm că afacerea dvs. va continua să crească. Și așa cum se întâmplă, pe parcurs vor fi făcute o serie de modificări. Puteți începe să oferiți produse sau servicii noi mai târziu în linie sau puteți alege să vă mutați la un moment dat. Site-ul dvs. web trebuie să țină pasul cu toate modificările petrecute în compania dvs. și, în consecință, este important să alegeți o temă care să fie simplu de editat.

O greșeală obișnuită este să alegeți o temă care vă impune să vă aruncați în cod și să schimbați totul în jurul valorii de a face doar o modificare simplă. Există o mulțime de teme acolo și, în timp ce ar putea arăta uimitor, ar putea fi, de asemenea, destul de complicate de editat. Aspectul nu este totul. În schimb, alegeți o temă care vă permite să faceți modificări pe măsură ce vedeți potrivite cu câteva clicuri simple ale mouse-ului.

Pentru a verifica opțiunile de personalizare ale unei teme listate pe scurt, veți dori să verificați caracteristici precum opțiuni de culoare, tipuri de postare, varietatea de machete de blog și pagini pe care le prezintă și dacă aveți nevoie de anumite funcționalități speciale (cum ar fi un calendar, afișarea portofoliului , etc) vine cu ea.

Identificați dacă tema vine sau nu cu coduri scurte sau cu un constructor de pagini. Acestea vă permit să adăugați funcții sau elemente de pagină specifice postării și paginilor dvs. Chiar dacă există tone de plugin-uri disponibile acolo (puteți consulta lista noastră cu cele mai bune pluginuri pentru coduri scurte și creatoare de pagini pentru a vedea doar câteva) pentru a vă ajuta să personalizați site-ul dvs., este mult mai ușor dacă funcționalitatea principală de care aveți nevoie este deja inclusă – motiv pentru care tone de opțiuni puternice de personalizare sunt încorporate în tema noastră Total WordPress.

5. Uită-te la Suport Tehnic și Actualizări

Suport pentru temă WordPress

Asistența tehnică ar trebui să fie oferită pentru tema selectată, mai ales dacă plătiți pentru asta. Prin asistență ne referim la asistență cu bug-uri și actualizări de temă – nu personalizări de temă, dacă aveți nevoie de personalizări făcute, ar trebui să luați în considerare să angajați un dezvoltator de teme WordPress sau să utilizați un serviciu precum Elto, deoarece acest lucru nu depășește domeniul de aplicare.

Anumite teme WordPress vor veni cu suport de e-mail, în timp ce altele vor oferi doar un forum pentru întrebări. Trebuie să determinați ce opțiune este potrivită pentru dvs. Sunteți de acord cu timpul de așteptare asociat cu răspunsurile date într-o setare a forumului sau aveți nevoie de o comunicare mai sensibilă la timp? De asemenea, ar trebui să aflați când a fost făcută ultima actualizare a temei și câte actualizări au fost făcute de la lansarea inițială a temei. Temele bune sunt actualizate frecvent și mai ales atunci când sunt lansate noi versiuni de WordPress (de exemplu, tema Total WordPress de la WPExplorer este actualizată constant pentru a fi compatibilă cu cea mai recentă versiune a WordPress și pentru a include cele mai noi funcții precum construirea paginii frontale ).

Te descurci mai bine cu temele actuale. Nu doriți să riscați să plătiți doar pentru a-l sparge site-ul dvs. web atunci când apare o nouă versiune WordPress. Trebuie să vă simțiți încrezători că dezvoltatorii din spatele temei pe care o alegeți rămân la curent și că tema lor va fi actualizată..

Sfat bonus: citiți recenzii

După ce credeți că ați ales tema pentru dvs., luați câteva minute pentru a citi recenzii de la alți bloggeri și proprietari de site-uri. Efectuați o căutare Google pe numele temei și pe numele dezvoltatorului. Află ce au de spus alți oameni despre asta. Aceste cinci minute suplimentare de cercetare v-ar putea salva multă durere de inimă!

Concluzie

WordPress oferă unul dintre cele mai ușoare mijloace de dezvoltare și consolidare a prezenței tale online. Chiar și cei care nu sunt pricepuți din punct de vedere tehnologic pot bici un site web în câteva ore, folosind WordPress ca platformă de alegere. Trebuie doar să urmați acești pași rapizi și simpli pentru a selecta tema ideală pentru site-ul dvs. pentru a-l evidenția din pachet!

Acum, ce vreau să știu este cum ai de gând să alegi o temă pentru site-ul tău? Criteriile de mai sus contează pentru tine? Sau este implicată o altă măsură? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me