5 motive pentru care site-ul dvs. WordPress nu se situează la nivel înalt în Google

Ați configurat site-ul dvs. WordPress și ați citit o mulțime de articole „Cum să” despre optimizarea motoarelor de căutare. Vă simțiți destul de bine în ceea ce privește locul dvs. de web, așa că îl lansați oficial. Acum tot ce trebuie să faceți este să așteptați ca Google să vă indexeze site-ul și să vedeți unde se află site-ul dvs. … dar de ce mai găsiți că site-ul dvs. WordPress nu se clasează pe Google?!


Dar poate a trecut ceva timp – poate câteva luni, poate un an sau mai mult – și încă nu puteți trece de a treia pagină. Ce faci gresit? Există vești bune și vești proaste. Vestea bună este că clasamentul dvs. scăzut este probabil datorat unei probleme care poate fi modificată cu ușurință. Și veștile proaste? Va trebui doar să-i acorde ceva mai mult timp pentru a vedea dacă rezolvarea ajută clasamentul dvs..

Iată câteva dintre cele mai comune motive pentru care site-ul dvs. WordPress nu se clasează pe Google.

1. Site-ul dvs. WordPress are conținut slab

1. Site-ul dvs. WordPress are conținut slab

Pentru Google, conținutul și linkurile sunt cei mai importanți factori de clasare. Deci, dacă nu aveți conținut bun, site-ul dvs. WordPress nu are prea multe șanse de clasare. Există o mulțime de elemente care intră crearea de conținut „bun”. Pentru a îmbunătăți conținutul dvs., folosiți următoarele ca listă de verificare:

  • Informativ – Conținutul dvs. ar trebui să lase cititorul în sensul că a învățat ceva și că timpul lor nu a fost pierdut.
  • Corect din punct de vedere gramatical – Respectați limba engleză adecvată, păstrând atenție la probleme cum ar fi dactilografii, propoziții fragmentate, punctuație și altele.
  • lung – Conținutul trebuie să fie de minimum 400 de cuvinte, dar cel mai performant conținut scris este de 1.000 de cuvinte sau mai mult.
  • Prospeţime – Câți ani are conținutul tău? Îți actualizezi frecvent blogul cu conținut nou? Niciodată actualizarea site-ului dvs. cu conținut nou este o problemă care vă poate anula clasamentul. Încercă-te să actualizezi ceva cel puțin o dată pe lună,
    și de preferință săptămânal.

Furnizând conținut proaspăt și de calitate săptămânal, nu va trebui să vă faceți griji pentru a nu vă clasifica pentru unul dintre cei mai importanți factori Google.

2. Ți-ai schimbat Permalink-urile

2. Ți-ai schimbat Permalink-urile

Legătura permanentă se referă la linkul permanent către o pagină de pe site-ul sau blogul tău. Doriți ca acestea să fie descriptive și, cât mai des, să includă cuvântul cheie pe care îl vizează pagina sau postarea.

Dacă legăturile dvs. permalink au biți în plus, cum ar fi „? P = 3282949” sau dacă sunt prea lungi sau conțin cuvinte de oprire (de ex. „Și”, „by” sau „do”), trebuie să fie schimbate pentru a fi mai umane și mașină poate fi citit. Cu toate acestea, dacă procedați greșit, Google va urmări paginile respective și veți pierde rangul.

Dacă la un moment dat trebuie să vă schimbați permalink-urile, iată cum puteți să vă schimbați permalinkurile fără să vă jertfiți clasamentul.

3. Site-ul nu răspunde mobil

3. Site-ul nu răspunde mobil

Puțin peste jumătate din traficul de site-uri web este generat prin telefoanele mobile. Designerii web au provocarea de a face un singur site web care să mulțumească mai multe browsere pe diferite dispozitive – motiv pentru care mulți fac ca site-urile să fie „receptive”.

Un site web „sensibil” se va adapta la un format ușor de utilizat pentru un anumit dispozitiv. Un site web care nu este ușor de utilizat va fi redat de Google în timpul interogărilor căutate pe mobil. Google are în vedere promovarea site-urilor web cu o experiență excelentă pentru utilizatori.

Pentru a verifica site-ul dvs. web, utilizați Google Instrument de testare mobil prietenos. Acesta vă va spune dacă site-ul dvs. web este mobil și vă va avertiza cu privire la orice probleme (cum ar fi paginile care se încarcă parțial), astfel încât să știți ce să remediați. Și dacă aflați că actualul dvs. design WordPress nu este optim pentru cititorii dvs. de telefonie mobilă, luați în considerare trecerea la una dintre cele mai bune teme WordPress de afaceri – toate răspunzând pe majoritatea dispozitivelor.

4. Site-ul dvs. nu este vizibil motoarelor de căutare

4. Site-ul dvs. nu este vizibil motoarelor de căutare

Dacă site-ul dvs. WordPress nu se clasează pe Google și începeți doar cu WordPress, este posibil să nu vă familiarizați cu multe dintre opțiunile pentru a vă personaliza setările site-ului. Deci este posibil să schimbi ceva fără să îți dai seama cum va fi afectează optimizarea motorului de căutare.

Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la Setări> Setări de citire și derulați în jos la Vizibilitatea site-ului. Ar trebui selectată opțiunea „Permiteți motoarelor de căutare să indexeze acest site”.

Asigurați-vă că nu debifați vizibilitatea motorului de căutare

Daca nu este selectat, selectați-l și apoi lăsați ceva timp pentru ca Google să vă indexeze site-ul și să vedeți dacă se îmbunătățește clasarea paginii dvs..

Daca este selectat, poate trebuie doar să aștepți un pic mai mult sau să poți întâmpina o altă problemă.

5. Nu ești tu, sunt cuvintele tale cheie

5. Nu ești tu, sunt cuvintele tale cheie

Cuvintele cheie sunt importante pentru a optimiza motorul de căutare și pentru a ajuta rangul paginii dvs., dar dacă sunt utilizate incorect, ele pot efectiv face mai mult rău decât bine. Iată trei cele mai bune practici pentru care trebuie să fie atenți:

  • Nu aveți cuvinte cheie – Umplerea cuvintelor cheie presupune completarea paragrafelor cu cuvintele cheie (cuvintele cheie) pe care încercați să le vizați. Conținutul umplut cu cuvinte cheie este slab și nefiresc. Vrei să folosești cuvinte cheie, dar într-un mod care este firesc să citești și să îți ridice gândurile și punctele din întreaga piesă.
  • Folosiți cuvinte cheie cu coadă lungăCuvinte cheie cu coadă lungă au trei sau patru (poate chiar mai multe) cuvinte lungi și sunt mai specifice pentru ceea ce își dorește un cumpărător. Aceste cuvinte cheie sunt mai ușor de clasat. În plus, clienții care utilizează aceste cuvinte cheie sunt probabil să fie mai departe în ciclul de cumpărare, deoarece știu exact ce vor.
  • Nu încercați să obțineți poziții prea competitive pentru cuvintele cheie cu un site slab – Dacă încercați să clasificați doar pentru cuvintele cheie cu un nivel de concurență ridicat, este posibil să pierdeți pe alte site-uri web. Acesta este motivul pentru care este mai bine să începeți să vizați cuvinte cheie cu o competitivitate mică sau medie. Pe măsură ce începeți să vă clasificați pentru acestea, puteți căuta cuvinte cheie cu mai multă concurență. Doar asigurați-vă că faceți mai întâi cercetările!

Și dacă doriți un pic de ajutor cu utilizarea cuvântului dvs. cheie, luați în considerare utilizarea unui plugin. O opțiune excelentă este Yoast SEO, care include o opțiune „focus cuvânt cheie”. După ce ați setat cuvântul cheie pe care doriți să vă concentrați, veți putea analiza densitatea cuvintelor cheie, utilizarea în titluri, dacă cuvântul cheie este în adresa dvs. URL etc. În plus, dacă faceți upgrade la Yoast SEO Premium, puteți viza până la 5 cuvinte cheie pe o pagină, ceea ce face o optimizare și mai ușoară.

Muncă către un clasament superior

Utilizați aceste informații pentru a efectua un audit pe site-ul dvs. web și vedeți dacă ați sabotat clasamentul site-ului dvs. Unele pot fi soluții „mai ușoare” sau „mai rapide” decât altele, dar toate vă vor ajuta. Nu uitați că pentru oricare dintre ei, va trebui să acordați timp Google (gândiți-vă câteva săptămâni) pentru a ajusta clasamentul.

Aveți sfaturi de adăugat? Sau o întrebare despre unul dintre motivele pentru care ne-am referit de ce site-ul dvs. WordPress nu se clasează pe Google pe care l-am menționat? Lăsați o notă în secțiunea de comentarii și începeți conversația.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me