5+ motive pentru care ar trebui să încercați Jetpack (din nou)

Dacă sunteți un utilizator WordPress despre care probabil ați auzit jetpack – când a fost lansat către utilizatorii WordPress.org în urmă cu puțin peste doi ani, a fost întâmpinat cu un amestec de încântare și suspiciune.


Pentru aceia dintre voi care nu sunt familiarizat cu bebelușul Automattic, Jetpack încorporează o serie de caracteristici populare diferite (și unele care nu sunt atât de populare) într-un pachet perfect legat. Unii o iubesc din acest motiv, alții o urăsc.

Dar nu sunt aici să urăsc Jetpack – la urma urmei, îl folosesc singur. eu nu a făcut- de foarte multă vreme, sub impresia greșită că nu oferea mare lucru, dar băiatul am greșit. Deși are defectele sale, este foarte mult de îndrăgit de Jetpack și de o mulțime de funcționalități pentru a-l elimina.

În această postare voi acoperi doar o serie de caracteristici ale Jetpack în detaliu, dar sunt preferatele mele și singure ar trebui să vă convingă că este o opțiune excelentă pentru site-ul dvs. WordPress. Dacă știți foarte puțin (sau nimic) despre Jetpack, sau chiar dacă l-ați folosit și gândi că nu vă place, citiți mai departe. Avem multe de oferit.

Înainte de a începe …

Am menționat deja că există motive pentru care oamenilor nu le place Jetpack. Ca să fiu sincer, am înțeles raționamentul lor. Aproape sigur este destinat ca vehicul pentru a furniza servicii premium și poate fi un lucru excesiv în implementarea sa, dar aveți întotdeauna posibilitatea de a ignora ofertele premium. În opinia mea, merită bine (de exemplu, toate caracteristicile gratuite).

Acolo este cu toate acestea, doar un lucru care nu-mi place în acest sens și care este funcția de activare automată. Practic, dacă se adaugă un modul nou la pluginul Jetpack, acesta va fi activat implicit pe site-ul dvs. Din fericire, există o soluție ușoară pentru asta: trebuie doar să instalați și să activați pluginul Control manual pentru Jetpack. Acest lucru împiedică activarea automată a noilor funcții și vă oferă un control complet asupra funcționalității site-ului dvs..

Cu acest lucru, să ne scufundăm în lucrurile distractive!

1. Publicitate

Dacă sunteți blogger, atunci, cu siguranță, aveți conturi de social media cu Facebook și Twitter cel puțin (dacă nu, nu faceți blog-uri corect ;-)). Una dintre treburile care m-au deranjat întotdeauna este promovarea de noi postări prin intermediul acestor conturi de socializare. Din fericire, modulul de publicitate Jetpack elimină toată dificultatea din promovarea post-social media.

Conectează-ți conturile de social media până la Jetpack …

Setări pentru partajarea rețelelor de socializare

… și fiecare postare nouă va fi publicată în aceste conturi:

Postați publicarea Meta Box

După cum vedeți, puteți crea, de asemenea, mesaje personalizate pentru a partaja cu publicul dvs. specific. Este foarte șmecher, foarte ușor de utilizat și face ca împărtășirea postărilor să devină un cincu absolut.

2. Comentarii

În trecut am petrecut o mulțime de timp deliberând ce sistem de comentarii să folosească. Am început cu varianta implicită (așa cum face toată lumea), am încercat Livefyre, apoi am revenit. În umila mea părere, nu o poți bate.

De fapt, se dovedește că poți (un pic). Jetpack Comments preia sistemul de comentarii implicit și îl supraîncarcă cu sos minunat. Vizitatorii se pot autentifica acum pentru a lăsa un comentariu prin Facebook, Twitter sau WordPress.com.

În plus, formularul arată elegant și sexy și tinde să se integreze perfect cu tema dvs.:

Comentarii Jetpack

După cum puteți vedea, sistemul de comentarii actualizat include, de asemenea, opțiuni pentru vizitatori să se aboneze la comentarii și postări noi (această caracteristică opțională este controlată de modulul Abonamente separate). Practic, comentarea și abonarea sunt făcute extrem de simplu pentru cititorii angajați, ceea ce este exact ceea ce doriți.

3. Împărtășirea

Partajarea socială este ceva care obsedează majoritatea bloggerilor (eu însumi). Ne place să obținem acele părți sociale. Personal, sunt un mare fan Digg Digg și va continua să-l folosească. Dar eu de asemenea utilizați modulul de distribuire al Jetpack:

Partajare socială

După cum vedeți, opțiunile de partajare socială arată fantastic și se integrează frumos, fără a fi nevoie de personalizare. Configurarea barei Digg Digg oferă doar opțiunea de partajare prin Facebook, Twitter și Google+, dar profitez de ocazia cu modulul de partajare Jetpack pentru a oferi cititorilor o serie de opțiuni.

În plus, plasarea acestor butoane de partajare acționează ca un amintire plăcută a opțiunii lor de partajare, în cazul în care utilizatorul este orb de bara laterală flotantă a Digg Digg.

4. Formular de contact

Toți bloggerii au nevoie de un formular de contact, iar Jetpack livrează pe acest front. Trebuie doar să activați modulul și veți vedea un buton nou pe ecranele dvs. Post / Page:

Formular de contact

Apăsați butonul respectiv și veți obține un ecran simplu și intuitiv din care puteți crea formularul de contact:

Formular de contact

După ce ați terminat, trebuie doar să faceți clic pe butonul pentru a adăuga formularul și acesta este! Oamenii pot intra în contact rapid și ușor. Nu numai asta, dar dacă aveți Akismet instalat pe blogul dvs., trimiterile formularului de contact vor fi rulate prin sistemul său anti-spam, astfel încât să primiți doar mesaje autentice.

5. Statistici WordPress.com

Acest lucru m-a salvat ceva timp de când l-am instalat. Deși folosiți aproape cu siguranță Google Analytics sau un alt pachet Analytics cum ar fi Clicky (Eu folosesc ambele), modulul de statistică WordPress.com (în esență un alt pachet de analize) merită activat.

De ce? Deoarece aveți date analitice chiar pe tabloul de bord WordPress:

Statistici WordPress.com

Tabloul de bord WordPress are atât de mult potențial în termeni de a deveni o locație centralizată pentru toate datele pe care doriți să le vedeți zilnic, iar adăugarea de statistici WordPress.com în mix face doar ca să fie mult mai funcțional.

Din moment ce mă conectez deja la Panoul de bord cel puțin o dată pe zi pentru a verifica comentariile și descărcările produsului meu de informații (prin intermediul minunatului widget Easy Digital Downloads Dashboard), nu este nevoie de a include analitice acolo, așa că nu trebuie să iau timp pentru a vă conecta la un serviciu separat. Și mai bine, WordPress.com Statistici nu pune nicio sarcină suplimentară pe serverul dvs..

Și sunt mult mai multe ….

Tocmai zgârie suprafața aici. Jetpack este în prezent format din nu mai puțin de 25 de module diferite, fiecare având un rol important de jucat dacă doriți funcționalitatea sa. Alte aspecte importante includ:

 • Notificări prin bara de instrumente din partea frontală a site-ului
 • Posibilitatea de a face blog prin intermediul clientului dvs. de e-mail
 • Widget-uri suplimentare pentru bara laterală
 • O verificare ortografică, stil și gramatică bazată pe inteligență artificială
 • Galerii full-screen cu comentarii și meta-date
 • Un editor CSS autonom
 • O temă mobilă
 • Reducător URL WP.me

În plus, există și mai multe. Pentru majoritatea bloggerilor, vor exista o serie de module care ar putea fi de mare folos, așa că vă îndemn să explorați!

Aștepta…

Este posibil să aveți câteva întrebări despre Jetpack (și vă rugăm să nu ezitați să le întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos), dar există una care îmi lipsește mai mult decât majoritatea: Nu puteți descărca pluginuri individuale de pe WordPress.org care reproduc majoritatea Modulele Jetpack?

Răspunsul meu la asta ar fi atât da, cât și nu. Da – o parte din funcționalitățile din modulele Jetpack sunt duplicate de pluginuri autonome. Am menționat deja pluginul Digg Digg – preferatul meu pentru partajarea socială – de exemplu. Apoi, există Formular de contact 7; un plugin de formulare de contact extrem de popular. Lista continuă.

Cu toate acestea, Jetpack oferă ceva pe care alte plugin-uri nu l-ar putea să fie: Practic vă sunt garantate funcționalități funcționale și bine codate, care vor fi actualizate continuu pentru viitorul prevăzut. Este o imens beneficiu și nu unul care trebuie ignorat.

Fiecare modul Jetpack pe care l-am folosit s-a integrat cu temele blogurilor mele, fără probleme. Funcționalitatea adăugată arată întotdeauna minunat și se comportă exact așa cum era de așteptat. Ce mai puțin așteptați de la Automattic? Acea pentru mine este principalul punct de vânzare al Jetpack – garanția practică că veți obține un produs de calitate.

Acum mi-ar plăcea să primesc ta părerea despre Jetpack, așa că vă rugăm să profitați de această ocazie pentru a vă informa părerea în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map