5 modalități de a găsi cele mai recente și mai bune pluginuri gratuite pentru WordPress

Nu știu despre tine, dar la sfârșitul zilei sunt un geek de plugin. Deși există numeroase motive pentru a iubi WordPress, nu poți bate sentimentul că unul primește din instalarea unui nou plugin și transformarea instantaneu a modului de funcționare a unui site web. Am ajuns departe de zilele în care am creat site-uri HTML statice de la zero în Notepad, asta este sigur.


Cu toate acestea, dacă aș avea o reclamație în legătură cu plugin-urile, ar fi alegerea pe care o avem. Cu aproape 25.000 de plugin-uri disponibile în Depozitul WordPress.org, cum se poate găsi diamantele în brută? Nu este atât de ușor.

Ținând cont de acest lucru, în această postare vă dezvăluiesc cinci moduri diferite în care vă puteți ține la curent cu cele mai recente și mai mari pluginuri gratuite WordPress disponibile. se bucura!

1. Directoare de pluginuri alternative

Aș fi primul care a spus că depozitul de pluginuri WordPress.org este departe de a fi perfect. Are multe puncte slabe care nu au fost încă remediate.

Din această cauză, în ultimii doi ani au apărut mai multe directoare alternative de plugin. În mod obișnuit, acestea folosesc datele puse la dispoziție de WordPress.org, dar folosesc filtre avansate și alte mijloace de prezentare a plugin-urilor care fac experiența utilizatorului mai plăcută.

Cele două cele mai bune opțiuni care vin imediat în minte sunt RankWP:

RankWP
Și plugin-uri WP:

Pluginele WP
Deși niciunul dintre aceste directoare nu este perfect, ele oferă ceva puțin diferit de depozitul oficial și încearcă să îmbunătățească punctele slabe ale acestuia.

De exemplu, RankWP vă permite să răsfoiți pluginurile pe categorii care sunt apoi sortate după un algoritm personalizat. Pluginele WP vă permite să filtrați plugin-urile cu o serie de variabile, inclusiv descărcări și ratinguri minime.

Ambele sunt modalități alternative excelente de a găsi plugin-uri gratuite disponibile de la WordPress.org și fac posibilitatea de a descoperi un diamant în cea mai mare parte.

2. Rondulare Plugin WPDaily

WPDaily s-a stabilit rapid ca principala sursă de știri WordPress pe web, cu mai multe postări publicate în fiecare zi.

Printre aceste postări veți găsi Daily Plugin și Tema Roundup, care este cam ceea ce v-ați aștepta să fie: un roundup de plugin-uri și teme recent lansate și actualizate disponibile pe WordPress.org. Dacă nu știți numărul mare de plugin-uri și teme publicate pe WordPress.org, atunci vă feriți de râs – sunteți în stare de șoc.

Fiecare dintre aceste postări include cu ușurință o mică biografie pentru fiecare plugin, astfel încât să vă puteți face o idee de funcționalitate fără a fi nevoie să părăsiți pagina.

Pluginele WPDaily

Dacă doriți să luați în considerare fiecare plugin nou și actualizat, așa cum este trimis la WordPress.org, poate aceasta este cea mai bună opțiune. În mod alternativ, puteți prelua un flux RSS direct de la WordPress.org și puteți merge direct la sursă, dar acest lucru nu este pentru cei slabi!

3. WPMail.me

Primele două opțiuni enumerate mai sus sunt liste esențial automatizate – plugin-urile sunt trase din depozitul WordPress.org și vă sunt prezentate. Următoarele două opțiuni depind totuși mai mult de curare decât de agregare. Pentru aceia dintre voi care preferă atingerea umană, pot fi mai potriviți.

Voi începe cu WPMail.me – un serviciu de informare WordPress care există de ceva timp de acum înainte. După ce v-ați înscris, veți primi un e-mail gratuit săptămânal, cu o listă cu câteva dintre cele mai bune postări WordPress din toată blogosfera. Articolele sunt împărțite cu ușurință în diferite categorii, dintre care unul (ați ghicit) plugin-uri:

Cea mai recentă ediție WPMail.me.

Cea mai recentă ediție WPMail.me.

Vă puteți aștepta să găsiți cele mai recente știri despre plugin, precum și funcții și alte articole. Dacă sunteți în căutarea mai mult decât doar rezumatul dezvoltatorului cu privire la funcționalitatea și demnitatea unui plugin, articolele curate cu atenție de pe WPMail.me ar trebui să vă fie mai potrivite..

4. ManageWP Plugin-uri ale lunii

În timp ce pot fi părtinitoare (o fac după toate scrierea postărilor), seria ManageWP Plugin-urile lunii este cea mai bună modalitate de a ține pasul cu noi pluginuri noi..

Folosesc un algoritm care filtrează plugin-urile în funcție de o serie de factori, cum ar fi data la care a fost creat / ultima actualizare, numărul de descărcări (doar plugin-uri cu 100.000 de descărcări sau mai puțin sunt prezentate) și evaluări. Îi revizuiesc manual fiecare și aleg doar primele zece în fiecare lună.

Rezultatul este o listă de plugin-uri grozave despre care probabil nu ați auzit. Seria a fost lansată la începutul anului 2012 și am încheiat anul cu Top 100 de pluginuri cu vedete în creștere .

Dacă doriți să fiți la curent cu pluginuri mai puțin cunoscute, care ar putea fi demne și de un spot pe site-ul dvs., atunci asigurați-vă că consultați seria ManageWP Plugins of the Month – fiecare postare este publicată în jurul lunii mijlocul lunii..

5. D.I.Y. Abordare

Dacă niciuna dintre abordările de mai sus nu plutește barca dvs., există un singur lucru pentru ea – să vă cufundați complet în lumea pluginurilor WordPress.

În primul rând, probabil că veți dori să vă referiți la resursele de mai sus, dar veți dori, de asemenea, să vă abonați la toate blogurile WordPress de acolo (există multe). Acordați o atenție specială blogurilor de dezvoltatori, cum ar fi Pluginurile lui Pippin și chiar propriul nostru Rémi Corson pentru a vă asigura că vă aflați la vârful dezvoltării plugin-urilor. De asemenea, este posibil să doriți să vă înscrieți la fluxurile RSS pentru noile plugin-uri noi și recent actualizate WordPress.org, astfel încât să puteți vedea literalmente fiecare nou plugin gratuit, acolo unde este publicat.

Pentru a fi sincer, deoarece cineva care face asta (și din fericire este plătit pentru a face acest lucru!), Nu merită să iei în considerare alternativele disponibile. Cert este că există resurse grozave, care vă oferă informații care altfel v-ar lua vârste pentru a le găsi. În timp ce un plugin bun poate să ocolească ocazional prin intermediul rețelei dvs., probabil că veți întâlni în cele din urmă.

Avem norocul ca comunitate de a avea o mulțime de oameni dedicați să ne ușureze viața, prin colaborarea și prezentarea de pluginuri de top. De ce mergi singur în căutarea de pluginuri când cineva a făcut deja munca grea pentru tine?

Care este pluginul dvs. necunoscut preferat?

Aș dori să termin prin a vă cere să contribuiți la secțiunea de comentarii. Deși am auzit cu toții despre SEO de către Yoast, W3 Total Cache și altele asemenea, există nenumărate pluginuri minunate, despre care nu au auzit atât de mulți oameni. Căutarea mai bună a legăturilor interne (menționată mai sus) este un astfel de exemplu – un plugin minunat cu doar câteva mii de descărcări.

În acest sens, mi-ar plăcea să împărtășesc ce tu considerați cel mai bun plugin WordPress „necunoscut” – adică un plugin pe care îl utilizați și care vă place, care are doar câteva mii de descărcări. Partajează cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map