5 modalități de a crește traficul către site-ul dvs. WordPress cu puterea Pinterest

Pinterest este al doilea cel mai mare referent de trafic de socializare după Facebook, conducând mult mai multe trimiteri decât Twitter, StumbleUpon și Reddit. Dacă nu ați investit deja timp în dezvoltarea strategiei Pinterest, este posibil să pierdeți o sursă uriașă de trafic.


Din fericire, construirea unei prezențe pe Pinterest nu trebuie să fie dificilă. Există o mulțime de tactici simple pe care le poți pune în aplicare, care vor ajuta la exploatarea puterii platformei și la creșterea traficului site-ului tău. Făcând conținutul dvs. prietenos pe Pinterest și petrecând ceva timp „fixând”, puteți introduce site-ul dvs. web unui public vast.

Acest articol vă va explica mai întâi cum funcționează Pinterest și de ce ar trebui să luați în considerare dezvoltarea unei strategii adecvate pentru site-ul dvs. web. Vă vom oferi apoi cinci modalități prin care puteți obține mai mult trafic de pe Pinterest.

Haideți să ne prăbușim!

O introducere în Pinterest

pinterest este un site de socializare care afișează link-uri sub formă de „pini” într-o grilă în stil zidărie. Pagina dvs. de pornire Pinterest afișează un flux de imagini (fiecare conectat la o pagină web) pe baza setărilor și activității anterioare. Când faceți clic pe un ac, acesta se extinde pentru a afișa o imagine mai mare și detalii suplimentare. Când faceți clic din nou, sunteți dus la sursa imaginii – fie că este o postare pe blog, un articol de știri sau un alt tip de pagină web.

În afară de vizualizarea pinilor în flux, puteți, de asemenea, să salvați pini în propriile forumuri publice sau private sau în grupurile din care faceți parte. Pinterest are, de asemenea, un motor de căutare vizuală încorporat, astfel încât să puteți introduce cuvinte cheie sau expresii pentru a vizualiza pins asociate.

Un exemplu de rezultat al căutării Pinterest

Un exemplu de rezultat al căutării Pinterest.

În 2015 Pinterest a depășit nota de utilizator activă de 100 de milioane și continuă să crească. Cu 75 de miliarde de pini și 2 miliarde căutări lunare, această platformă nu trebuie privită ca o sursă potențială de trafic. Dacă nu v-ați înscris deja pentru Pinterest, încercați-l acum și obțineți fixare!

5 modalități de a-ți crește traficul de pe site-ul dvs. cu puterea Pinterest

La fel ca în orice alt marketing de social media, este important să implementăm o strategie Pinterest bine gândită pentru a maximiza sesizările. Permiteți să descoperiți cinci tactici pe care le puteți utiliza pentru a ajuta la conducerea traficului Pinterest pe site-ul dvs..

1. Adăugați butoane de partajare Pinterest pe site-ul dvs. web

Înainte ca Pinterest să poată acționa ca instrument de trimitere, conținutul dvs. trebuie să apară efectiv pe platformă. Vă puteți fixa propriul conținut, dar veți dori, de asemenea, să vă asigurați că și alții îl pot fixa cu ușurință. Acest lucru se poate realiza prin activarea butoanelor de partajare socială – în special a butoanelor Pinterest – pe site-ul dvs. web, dacă nu ați făcut-o deja. Există o mulțime de modalități de a încorpora butoanele de partajare Pinterest pe site-ul dvs. Iată câteva dintre ele:

  1. Daca ai jetpack, poti activează butoane simple de partajare socială – inclusiv butonul Pinterest.
  2. Puteți utiliza, de asemenea, un dedicat Plugin Pinterest pentru a adăuga Prindeți-l butonul pentru imagini, pagini și postări.
  3. Dacă doriți mai multe opțiuni de personalizare, luați în considerare un plugin de social media, cum ar fi MashShare sau Butoane de partajare socială ușoare pentru WordPress.

2. Utilizați graficele specifice Pinterest pe site-ul dvs. web

Când împărtășiți conținutul dvs. pe Pinterest prin intermediul butoanelor dedicate, site-ul va ridica automat imagini de pe pagina dvs. sau din altă parte de pe site-ul dvs. În mod obișnuit, vă va oferi mai multe opțiuni de dispunere a acelor din care puteți alege:

Trei opțiuni de pin scoase dintr-o postare pe blog

Pinterest oferă numeroase machete pentru conținut.

S-a arătat că anumite tipuri de grafică funcționează mai bine pe Pinterest, obținând mai multe repetări și clicuri. Poate doriți să vă gândiți să includeți o grafică dedicată Pinterest în postările sau paginile dvs. pentru a maximiza succesul pinilor dvs..

Iată câteva sfaturi pentru crearea acelor imagini:

  1. Folosiți dimensiunile corespunzătoare: Dimensiunea grafică tipică a pinului este 736px x 1104px, dar mai recent a existat o tendință pentru pini mai lungi, cu înălțimi de până la 2061px.
  2. Adăugați suprapuneri de text: Dacă aveți un titlu sau o descriere pe imaginea dvs., informați cititorul și îi încurajați să facă clic.
  3. Utilizați un aspect consecvent: Luați în considerare crearea unui șablon cu un instrument de proiectare precum Canva. Un aspect consecvent pentru toate imaginile dvs. Pinterest vă va ajuta să creați o imagine de brand coezivă. De asemenea, va reduce la minimum munca de proiectare pe termen lung.
  4. Ascundeți imaginile din postarea dvs.: Datorită dimensiunilor lor, este posibil să constatați că graficele specifice Pinterest nu arată bine în postările sau paginile dvs. Dacă acesta este cazul, puteți împiedica afișarea imaginilor pe partea frontală a site-ului dvs., învelindu-le cu o simplă bucată de cod.

De asemenea, Pinterest a publicat un ghid la îndemână dacă doriți să aflați mai multe despre crearea unor ace perfecte.

3. Activați pinii bogați

Antetul paginii Rich Pins.

Pinii bogați sunt special pentru întreprinderi pentru a adăuga informații și caracteristici suplimentare la pinii lor. Există șase tipuri de Pinuri Rich, iar funcțiile suplimentare depind de tipul pe care îl utilizați. De exemplu, un Pinul aplicației va avea un Instalare buton și Plasați ace includeți o hartă și informații de contact:

Un exemplu și o scurtă descriere a acelor de articol

Activarea pinilor îmbogățiți este simplă și puteți găsi instrucțiuni complete pe site Site-ul Pinterest.

4. Folosiți SNAP pentru a automatiza pini

Plugin WordPress SNAP

Dacă vă întrebați cât de des ar trebui să fixați, studiile au arătat că persoanele care fixează de 15 până la 30 de ori pe zi obțin cele mai bune rezultate. Cu toate acestea, ar fi destul de nepractic ca majoritatea oamenilor să facă asta manual, acesta fiind locul în care SNAP ( Rețeaua socială Auto-Poster plugin) Intră. Acest instrument este o aplicație web și mobilă care vă permite să vă programați pin-urile (și tweet-urile, partajările, etc.) din timp. Nu numai că servește ca o platformă din care să poți fi fixat, ci îți oferă și capacitatea de a „roti” mesaje, de a-ți selecta imaginile și multe altele.

5. Alăturați-vă Consiliului de grup pe Pinterest

În cele din urmă, în timp ce majoritatea utilizatorilor creează mai multe plăci personale pe Pinterest, vă puteți înscrie comisii de grup. Aceștia pot avea sute de mii de adepți, ceea ce înseamnă că mult mai mulți oameni vă pot vedea și re-fixa conținutul. Există o mulțime de resurse disponibile pentru a afla despre câteva strategii grozave pentru selectarea consiliului de grup și o mulțime de oameni care și-au dezvoltat propriile strategii pentru a profita de ele.

Ați putea, de asemenea, să vă creați propriul consiliu de grup și să vă străduiți să deveniți o autoritate Pinterest în domeniul dvs. Invitând contribuitori și căutând să creezi o serie de oameni care îți vor vedea și împărtăși pinii, ai putea exploda conținutul relativ pasiv.


Pinterest vă oferă posibilitatea de a conduce cantități imense de trafic pe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, deși s-ar putea să nu fiți sigur cu privire la modul în care puteți utiliza această platformă ca o metodă eficientă de marketing, nu este chiar atât de greu.

Folosind cele cinci sfaturi pe care le-am prezentat în acest articol, puteți să vă ajutați să folosiți puterea Pinterest și să creșteți traficul site-ului dvs..

Ce strategii centrate pe Pinterest veți implementa pentru a câștiga trafic pentru site-ul dvs. web? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me