5 instrumente pentru a testa performanța WordPress și viteza site-ului

Instrumente pentru testarea performanței WordPress și a vitezei site-ului

Ați stat vreodată și ați așteptat un site web de încărcare lentă? Șansele sunt, în loc să aștepți secunde prețioase pentru încărcarea site-ului, ai optat pentru Înapoi buton. Cu alte cuvinte, internetul funcționează într-un ritm febril, iar dacă site-ul dvs. nu poate menține, riscați să pierdeți clienți, vizitatori și abonați – acesta este motivul pentru care este important să testați în mod regulat performanța WordPress și să îmbunătățiți site-ul dvs..


Site-urile rapide au o implicare mai bună a utilizatorilor, rate de conversie și, probabil, chiar și clasamente în motoarele de căutare – este timpul ca dumneavoastră să vă îmbarcați În această postare explorez cinci instrumente pentru testarea performanței și vitezei site-ului dvs. WordPress, astfel încât să puteți face modificările necesare astăzi.

De ce este lent site-ul dvs. WordPress??

Există mai multe motive pentru care site-ul dvs. ar putea fi mai slab decât de obicei. Vitezele de încărcare vor varia în funcție de site în funcție de site, dar există câțiva factori care declanșează majoritatea site-urilor.

Pentru site-urile WordPress, cauzele cele mai frecvente încetinirea încărcării paginii sunt:

 • plugin-uri umflate / slab codificate
 • teme slab codificate
 • fișiere mari de imagine
 • găzduire slabă (nu se potrivește site-ului dvs. web)

Mai jos vă vom arăta cum să rezolvați aceste probleme comune. Cu toate acestea, înainte de a trece la optimizarea site-ului dvs. web, trebuie să vedeți cât de repede funcționează în primul rând.

Instrumente de top pentru a testa performanța WordPress

Următoarele instrumente pentru a testa performanța WordPress vă vor oferi o imagine completă a cât de bine funcționează site-ul dvs. web. Puteți utiliza un singur instrument sau le puteți folosi pe toate împreună pentru a face referințe încrucișate ale site-ului web.

1. Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights

Informații despre pagina este un creier al Google. Această aplicație web extraordinară măsoară și testează performanța WordPress pe site-ul dvs. pe mai multe dispozitive, inclusiv browsere desktop și mobile. Acest lucru este util dacă vizitatorii dvs. vă accesează site-ul dvs. dintr-o varietate de dimensiuni de ecran și dispozitive.

2. Instrumente Pingdom

Instrumente Pingdom

Pingdom este un instrument gratuit care vă oferă informații despre performanța site-ului complet, inclusiv timpul de încărcare, dimensiunea paginii, precum și o analiză detaliată a fiecărei pagini de pe site-ul dvs. web. Cel mai bine, această aplicație salvează istoricul performanței dvs., astfel încât să puteți urmări dacă eforturile dvs. de a îmbunătăți timpii de încărcare funcționează.

3. GTmetrix

Test de performanță GTmetrix

Raportul că GTmetrix Generate vă va arăta un istoric complet al vitezei de încărcare a site-ului, precum și un raport detaliat care sugerează modalități de a îmbunătăți performanțele site-ului dvs. web. Dincolo de instrumentele inițiale de analiză a paginilor, acest instrument web are, de asemenea, o caracteristică de redare video care vă permite să vedeți unde apar viteza de încărcare a blocajelor.

4. WebPagetest

WebPageTest

WebPageTest vă oferă viteza de încărcare a site-ului dvs. și o defalcare a performanței site-ului dvs. Este unic prin faptul că vă permite să selectați o țară din care să vizualizați raportul dvs., astfel încât să vedeți performanțele site-ului dvs. în întreaga lume. Acest lucru este util dacă aveți o bază mare de utilizatori de peste mări.

5. Pluginul browserului YSlow

Pluginul browserului YSlow

YSlow este un plugin de browser care vă permite să urmăriți performanțele oricărui site pe care îl vizitați în prezent. Nu vă oferă timpul de încărcare real, dar se descompun în peste 20 de semne de performanță diferite. Acest lucru vă poate ajuta să comparați site-ul altor concurenți din nișa dvs. pentru a vedea cum se ridică site-ul dvs..

Opțiuni pentru îmbunătățirea performanței site-ului dvs. WordPress

După ce aveți o idee clară despre performanța site-ului dvs., puteți începe să-l îmbunătățiți. Mai jos veți găsi câteva dintre cele mai frecvente vinovați de încărcare lentă a paginii și ce puteți face pentru a le remedia.

Gazduire specializata

WPEngine

Cea mai ieftină soluție de găzduire nu este niciodată cea mai bună alegere pentru performanța înaltă a site-ului. De obicei, găzduirea mai ieftină nu are lățimea de bandă dedicată pentru a răspunde fiecărui detaliu al site-ului dvs. WordPress (acesta este unul dintre modurile în care își păstrează costurile pentru a vă oferi acele prețuri nebune).

Gazduirea partajată poate încă să acopere toate nevoile site-ului dvs.; trebuie doar să vă faceți cercetarea mai întâi. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu dedicat de găzduire WordPress, una dintre următoarele este alegerea excelentă:

Luați în considerare dezinstalarea anumitor plugin-uri

Query Monitor Plugin WordPress gratuit

Poate fi foarte tentant să adăugați încă o caracteristică pe site-ul dvs. web prin utilizarea unui plugin; la urma urmei, există peste 30.000 de plugin-uri disponibile din Directory Plugin WordPress singur.

Dacă aveți în vedere să instalați un plugin, asigurați-vă că acesta este de înaltă calitate, deoarece pluginurile slab codificate ar putea încetini site-ul. Când selectați un plugin, asigurați-vă că acesta are un rating mare, un număr mare de descărcări și a fost actualizat recent.

Un mod de a vedea ce plugin-uri afectează performanțele site-ului dvs. este să utilizați un instrument numit Monitor de interogare. Puteți parcurge fiecare plugin de pe site-ul dvs., dezactiva și reactivă fiecare, în timp ce faceți teste de încărcare a site-ului – sau puteți utiliza acest plugin. Acest plugin creează un raport complet al tuturor interogărilor de baze de date de pe site-ul dvs., care pot fi apoi filtrate de componentă pentru a vedea ce pluginuri folosesc resursele dvs. Pluginul oferă, de asemenea, informații despre cârlige lansate, erori PHP, interogări, scripturi și stiluri, cereri HTTP, redirecții, cereri Ajax și multe altele.

Renunțați la tema dvs. slab codată

Rețineți că temele slab codificate și de calitate scăzută pot afecta drastic performanțele site-ului dvs. Chiar dacă ați plătit un preț premium pentru o temă, acest lucru nu garantează că va avea cod de înaltă calitate.

Un bun punct de referință este să vă testați tema actuală, sau o temă pe care vă gândiți să o cumpărați, împotriva temei native WordPress care este prezentă după o nouă instalare (și doar așa știți, toate temele noastre gratuite de WordPress și temele premium elaborate aici la WPExplorer utilizează codul curat și valid pentru a vă ajuta să optimizați performanța site-ului dvs., inclusiv cadrul nostru de top WordPress cu cele mai vândute.

Compresează și optimizează imaginile

TinyPNG

Imaginile de înaltă calitate sunt esențiale pentru a ajuta conținutul și site-ul dvs. să iasă în evidență, dar nu le permiteți să afecteze performanța site-ului dvs. Puteți comprima și optimiza imaginile fără a pierde calitatea, ceea ce va menține site-ul dvs. funcționează rapid. Următoarele plugin-uri vor comprima orice din secțiunea Media Library a site-ului dvs. web.

Dacă nu doriți să instalați un plugin, atunci o altă opțiune este să folosiți un instrument online de compresie a imaginilor, cum ar fi TinyPNG sau Kraken, înainte de a încărca imaginea pe site-ul dvs..

Utilizați un plugin de memorie în cache

W3 Cache totală

Deoarece site-urile WordPress trebuie să facă solicitări obișnuite de baze de date, un plugin de memorie în cache reduce aceste solicitări prin generarea unei pagini HTML statice pe care să fie afișate în schimb. Pluginurile de memorie cache pot ajuta site-ul dvs. să gestioneze cantități mai mari de trafic și, de asemenea, să comprimeze și să optimizeze alte zone ale site-ului dvs.. Două dintre cele mai frecvent utilizate plugin-uri de cache sunt WP Super Cache și W3 Cache totală. Este dificil să-l alegi unul pe celălalt, așa că aruncă-ți o privire și alege-ți oricare dintre cele care îți iau fantezia.

Întreținerea continuă a site-ului

Dacă doriți ca site-ul dvs. să rămână rapid, va trebui să îl mențineți în mod regulat. Întreținerea continuă pe site-ul dvs. include tratarea spam-ului pentru comentarii, remedierea oricăror link-uri și pagini stricate și optimizarea bazei de date cu un plugin precum WP-DBManager. Acest lucru va ajuta la menținerea performanțelor site-ului dvs. ridicate, astfel încât nu veți vedea o scădere a site-ului dvs. recent actualizat pentru care ați lucrat atât de mult pentru.

Concluzie performanță WordPress

Dacă aveți un site web performant, cu viteze de încărcare rapide, va deveni mai important doar cu timpul. Din fericire, cu o suită de instrumente online gratuite și plugin-uri WordPress, puteți testa performanța WordPress pe site-ul dvs. pentru a găsi punctele cu probleme și a le remedia fără prea multă muncă.

Cum îți menții site-ul înclinat și funcționează rapid? Aveți vreun plugin menționat că am ratat? Mi-ar plăcea să aud despre ei!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map