Cele mai bune alternative WooCommerce

Când vine vorba de vânzarea a ceva online, nu există nicio îndoială că WooCommerce este favoritul scăpat. Cu aproape 60 de milioane de descărcări, aproape 30% dintre companii o aleg pentru a construi un magazin online. Nu este greu să vă dați seama de ce – WooCommerce este ușor de instalat, utilizat și personalizat. Mai mult, sute de extensii permit utilizatorilor să adauge funcții după cum doresc. Acestea fiind spuse, este posibil ca WooCommerce să nu fie cea mai potrivită pentru toate site-urile web. Este posibil să lipsească doar funcția care este extrem de importantă pentru site-ul dvs. web. Deci, ce te împiedică să verifici concurența și să cauți cele mai bune alternative WooCommerce?


Spre deosebire de WooCommerce, unele dintre aceste soluții alternative sunt găzduite de software de comerț electronic, cum ar fi Shopify și BigCommerce. Există însă și alte soluții de eCommerce care sunt găzduite de sine stătător, similare cu WooCommerce. Acestea includ Magento și OpenCart, printre altele.

Software-ul eCommerce găzduit este un pachet gata de mers în care nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găzduire sau securitate. Nivelul de sprijin este, de asemenea, mai mare. Pe de altă parte, software-ul de comerț electronic găzduit este un pic mai mult D-I-Y. Acestea au nevoie de dvs. pentru a începe cu un program excelent de găzduire, descărcare și instalare de software cum ar fi WordPress și WooCommerce și personalizați-l pentru a se potrivi cu cerințele magazinului dvs. online. Marele avantaj aici este că aveți un control total asupra personalizării și a datelor din magazin.

Să începem să ne uităm la unele dintre cele mai bune alternative WooCommerce.

1. Descărcări digitale ușoare

Vom începe cu Descărcări digitale ușoare, un plugin conceput special pentru a vinde bunuri digitale online. Vă va schimba aproape instantaneu site-ul dvs. WordPress într-un magazin digital online, deoarece fiecare caracteristică importantă necesară în acest scop este încorporată în plugin. Veți putea ușor să vă vindeți teme, cărți electronice, albume de muzică, pluginuri sau fișiere PDF și să colectați plata pentru ele fără probleme, folosind doar pluginul de bază.

Cele mai bune alternative WooCommerce - descărcări suplimentare digitale

Pentru orice funcții suplimentare, extensiile gratuite și plătite (inclusiv extensiile terților) sunt disponibile cu ușurință. Le puteți utiliza pentru a adăuga gateway-uri de plată, facturare, mesagerie, adăugarea de recenzii, ferestre de tip pop-up și multe altele.

Ceea ce o face mai atractivă este că pluginul de bază este gratuit, în timp ce extensiile pot fi achiziționate individual (la fel ca WooCommerce). De asemenea, puteți achiziționa extensii în pachete care încep de la 99 USD pe an.

Descărcări suplimentare digitale creează intuitiv pagini de produse digitale. Este livrat cu o pagină simplă de checkout care face ca PayPal și Amazon Payments să fie disponibile imediat. Cu peste 40 de extensii de plată, pluginul este compatibil cu majoritatea temelor și plugin-urilor WordPress. De asemenea, include un sistem de afiliere încorporat, sisteme de analiză, reduceri și rambursări și multe altele.

Dacă vă întrebați dacă WooCommerce permite vânzarea de produse digitale, sigur că da. Dar va trebui să parcurgeți un pic de configurare și alegere a opțiunilor. Cu descărcări suplimentare digitale, pluginul principal are grijă de o mulțime de funcții legate de vânzarea de produse digitale. Acestea includ marketing, gestionarea conturilor clienților, descărcări de fișiere, coduri de reducere, integrare de afiliere și coș de cumpărături. Multe dintre aceste funcții sunt extensii plătite atunci când vine vorba de WooCommerce. În plus, dacă nu vindeți bunuri fizice, funcțiile WooCommerce legate de vânzarea de bunuri fizice vă vor aglomera inutil backend-ul..

Asta înseamnă că nu puteți vinde bunuri fizice cu descărcări suplimentare digitale? Deloc, suplimentele vă vor ajuta în acest sens.

Haideți să spunem asta – dacă vindeți în principal bunuri fizice, WooCommerce este mai potrivit. Dar dacă filme, muzică, software, documente digitale, fotografii sau licențe sunt pâinea și untul online, descărcările suplimentare digitale ar trebui să fie alegerea ta de top.

2. Shopify

Shopify este o soluție găzduită care se adresează la peste o jumătate de milion de proprietari de magazine online, atât mari cât și mici. Oricine poate încerca acest software scalabil timp de 14 zile gratuit, fără a trimite detalii despre cardul de credit. În câteva minute veți putea să vă configurați magazinul online și să fiți gata să acceptați comenzi și plăți din întreaga lume.

Shopify

La sfârșitul perioadei de încercare, puteți alege dintre planurile care încep de la 9 USD pe lună (Lite) la 299 USD pe lună (Advanced). Și, dacă sunteți un operator la nivel de companie, echipa de la Shopify va personaliza planurile pentru dvs. Pentru majoritatea începătorilor, pachetul de bază de 29 de dolari pe lună ar trebui să fie suficient. Veți putea cu ușurință să adăugați noi canale de vânzări, să gestionați produsele și să inventariați. În plus, veți putea, de asemenea, să îndepliniți comenzi într-un singur pas și să urmăriți tendințele de vânzări și creștere.

Shopify vine cu un tablou de bord care include un constructor complet de comerț electronic, cu găzduire, nume de domeniu, design, teme și marketing. Nu există comisioane separate de tranzacție atunci când utilizați plăți Shopify.

Dacă doriți un magazin care să reflecte brandul dvs., puteți merge mai departe și să construiți unul cu ușurință de drag and drop. Sunt disponibile peste 100 de teme pregătite pentru dispozitive mobile pentru a face magazinul să arate excelent, în timp ce sute de aplicații sunt disponibile pentru a îmbunătăți funcțiile magazinului. Dacă sunteți blocat din orice motiv, veți fi bucuroși de asistența experților pre-aprobați care vă pot ajuta să personalizați designul și funcțiile. Timpul de dezactivare este minim cu suportul în jurul ceasului.

Dacă sunteți un începător care nu dorește să se preocupe de găzduire, securitate sau procesare a plăților, și totuși dorește un magazin funcțional pe deplin, funcțional, Shopify este un pariu sigur.

WP Shopify Plugin WordPress

Shopify este de asemenea compatibil cu WordPress. Puteți utiliza butonul Cumpărați Shopify sau vă puteți ușura viața instalând WPShopify. Acest plugin util se sincronizează cu magazinul dvs. Shopify, importă produsele dvs. și include opțiunea de a insera butonul Cumpărați.

3. Gumroad

Gumroad te ajută să vinzi aproape orice vrei online – bunuri digitale sau fizice, abonamente și chiar articole precomandate. Este un loc minunat pentru a vinde dacă există un flux creativ în tine și vrei să îl folosești în scop comercial. Așadar, artiști, fotografi, designeri și scriitori – acordați o atenție mai mare acestei platforme de comerț electronic. Utilizatorii WordPress pot lua ajutorul unui conecteaza pentru a încorpora Gumroad în site-urile lor web.

Gumroad

Dacă mărfurile digitale sunt cele mai importante, veți fi bucuroși că puteți oferi mai multe versiuni ale produsului dvs., să generați chei de licență și să oferiți coduri de reducere. Prin simpla adăugare a unui semn „+” la produse, puteți solicita clienților să plătească ceea ce doresc. Pentru a vă asigura că produsul dvs. nu este partajat, există prevenirea abuzului încorporat, ștampilarea PDF sau oprirea descărcărilor.

Cu acces la bibliotecile de conținut și la cheile de licență pentru software, veți găsi ușor să vindeți orice tip de abonamente recurente și planuri de membru. De asemenea, clienții vor fi mulțumiți de opțiunile de plată și de plata ușoară. Vor putea să creeze un cont și să păstreze întregul conținut într-un singur loc sau să îl direcționeze către Dropbox sau Kindle sau către orice altă destinație standard..

Gumroad are caracteristici care oferă suport complet pentru vânzarea de produse fizice. De la variante de produse și restricții înțelepte ale țărilor la vânzări, la stabilirea ratelor de expediere, reduceri și oferte de vânzări, Gumroad are totul.

Nu se oprește acolo – Gumroad face ca produsele dvs. să fie vizibile publicului dvs. oriunde s-ar afla. Previzualizări personalizate pentru canale sociale precum Facebook și Twitter și adresele URL personalizate pentru produsul dvs. pentru a promova branding-ul sunt câteva dintre modalitățile prin care se desfășoară acest lucru. Când se combină cu analize puternice, veți afla ce funcționează pentru dvs. și ce nu. Fluxurile de lucru automate vă ajută să vă angajați cu clienții dvs. cu note de mulțumire, actualizări și multe altele.

Gumroad este liber să începi, dar ca tine actualizare pentru funcțiile profesionale, există o taxă de 10 USD pe lună. Pentru vânzările care vin prin programul lor Discover, există o taxă suplimentară de 10%.

Plugin WordPress Gumroad

Gumroad este, de asemenea, foarte ușor de utilizat cu WordPress. Dacă nu doriți să folosiți codul, instalați pluginul gratuit. Pluginul include un shortcode ușor pentru a adăuga suprapunere Gumroad și încorpora widget-uri pentru produsele dvs..

4. MemberPress

Dacă doriți să vindeți abonamente sau abonamente, nu trebuie să priviți dincolo de MemberPress. Aproape fiecare caracteristică necesară pentru acest lucru este disponibilă cu acest plugin – descărcări digitale, pagini de prețuri, gestionarea abonamentelor, conținut de picurare și generare de coduri cupon. Mai mult, pluginul facilitează integrarea codului personalizat cu acesta. Deci, puteți merge pe personalizați oricum doriți.

MemberPress

În funcție de abonamentele membrilor, MemberPress vă permite să controlați accesul la postările, videoclipurile, fluxurile și alte tipuri de conținut. Se integrează complet cu WordPress pentru a gestiona conținut, forumuri și comunități. De asemenea, se integrează cu alte soluții terțe pentru procesarea plăților, marketing afiliat și altele, fără costuri suplimentare.

Pentru a vinde abonamente sau abonamente folosind WooCommerce, va trebui să cumpărați mai multe extensii separate, iar acest lucru poate funcționa mai ieftin decât MemberPress. Și, în timp ce MemberPress se remarcă pentru asistența excelentă a clienților, WooCommerce oferă un număr mai mare de gateway-uri de plată.

Serviciile vin în 3 planuri – Planul de bază la 129 USD pe an, Planul Plus la 249 USD pe an și Planul Pro la 349 USD pe an. Există și o garanție de returnare de 14 zile. MemberPress este o soluție sigură pentru oricine dorește să vândă abonamente, abonamente, cursuri sau produse digitale.

5. Magento

Magento este o platformă completă autonomă care include fiecare caracteristică de comerț electronic dorit și oferă un grad ridicat de personalizare. Este posibil să nu căutați niciodată o extensie cu Magento. Spre deosebire de WooCommerce, nu este ușor de configurat sau personalizat, iar mulți dintre noi ar putea avea nevoie de profesioniști pentru acest lucru.

Magento

Magento este potrivit pentru întreprinderile mari care se uită la o creștere rapidă. Poate satisface cu ușurință nevoile avansate de comerț electronic de operațiuni pe piețele internaționale. Cel mai important, vă permite să adoptați o primă abordare pentru a atinge piața în creștere a cumpărăturilor mobile.

Integrare WordPress Magento 2

Și puteți integra cu ușurință magazinul Magento cu WordPress folosind un plugin. Magento2WordPress O altă opțiune este Integrarea produselor Mag, care oferă o listă simplă de produse.

Din păcate, Magento nu vine ieftin, iar prețul nu este imediat evident. Cel mai probabil va trebui să apelați la serviciile partenerilor de implementare, iar costul variază în funcție de cine alegeți. Este mai sigur să mergi cu un partener certificat Magento, deoarece platforma este complexă, cu actualizări și modificări periodice. Există, de asemenea, o opțiune gratuită, open source, dar este destul de restrânsă în funcții.

Care este cea mai bună alternativă WooCommerce pentru tine?

WooCommerce este o soluție minunată pentru majoritatea magazinelor. Dar, așa cum am spus mai devreme, este posibil ca una dintre aceste alternative WooCommerce să fie mai potrivită. Acesta este în special cazul în care pluginul principal se aliniază mai bine cu principalele produse ale magazinului. Decizia devine apoi mai ușoară – Descărcări digitale ușoare pentru produse digitale, Gumroad pentru reclame, MemberPress pentru vânzarea de membri, Magento pentru întreprinderi mari / în creștere rapidă și Shopify pentru cei care au nevoie de tot ce are grijă.

Care sunt gandurile tale? Ați recomanda o altă opțiune de comerț electronic? Ne-ar plăcea să știm ce credeți!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me