4 pași simpli pentru crearea eficientă a conținutului în WordPress

Cand totul e spus si facut, conținutul este ceea ce determină succesul unui blog. Nu mă înțelegeți greșit – proiectarea și promovarea sunt integrale, dar fără conținut ele nu au niciun scop. Acesta este motivul pentru care majoritatea utilizatorilor WordPress (dezvoltatori și altele similare) își petrec mai mult timp creând conținut în WordPress decât orice altceva.


Ca atare, plătește să ai un proces eficient pentru crearea de conținut în WordPress. În calitate de cineva care face bloguri pentru viață – scrie peste 4.000 de cuvinte pentru site-uri WordPress în fiecare zi – am dezvoltat de-a lungul timpului ceea ce consider a fi un flux de lucru metodic și eficient pentru crearea de conținut. În această postare vreau să o împărtășesc cu tine.

Este alcătuit din patru pași pe care trebuie să îi urmați în ordine. După ce ați redus principiile și ați instalat pluginurile necesare, ar trebui să aflați că procesul de creare a conținutului dvs. este mult mai rapid și mai eficient.

Pasul 1: Curățați-vă spațiul de lucru

Nu vă faceți griji – nu vorbesc despre dumneavoastră fizic spațiu de lucru. În scopul acestei postări, acesta poate rămâne la fel de dezordonat (sau curat!) Așa cum este în prezent.

Mă refer, de fapt, la spațiul dvs. de lucru „virtual” – adică pagina „Adăugare postare nouă” WordPress. Pentru mulți dintre noi este o încurcătură cu funcții subutilizate și widget-uri neutilizate. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să abordați această problemă.

Probabil că deja știți despre funcția „Chiuveta de bucătărie” din editorul de text TinyMCE:

Chiuveta din bucătărie

… dar dacă nu, asigurați-vă că îl activați acum. De ce echipa de dezvoltare WordPress ar dori să ascundă aceste funcții valoroase de formatare în mod implicit, este dincolo de mine, dar acolo te duci. Probabil că nu veți folosi acest editor de text în cea mai mare parte (mai multe despre asta mai târziu), dar nu este rău să aveți opțiunile disponibile pentru editarea de ultimă oră etc..

Acum să trecem la acele widget-uri neutilizate – ce valoare au pentru tine? Tot ceea ce fac este să-și aglomereze pagina, iar din experiența mea, o pagină înghesuită este o obstrucție către o scriere eficientă. Pentru a scăpa de dezordine, trebuie doar să faceți clic pe fila „Opțiuni de ecran” din partea dreaptă sus a paginii și deselectați orice nu aveți nevoie:

Opțiuni de ecran

Nu vă faceți griji – puteți întotdeauna să reveniți și să reactivați widgeturile pe care le decideți do nevoie. Ca atare, merită să fii agresiv – ai putea fi surprins de ceea ce poți face fără.

Am doar următoarele widgeturi implicite activate pe blogul meu:

 • Categorii
 • Etichete
 • Extras

Apoi câteva widget-uri de plugin necesare:

Dacă vă simțiți cu adevărat zeloși, puteți elimina permanent widget-uri (inclusiv pe cele pe care nu le puteți elimina prin fila „Opțiuni de ecran” folosind acest tutorial)

De asemenea, veți dori să luați un minut pentru a amesteca aceste widgeturi, astfel încât să fie ușor accesibile. Nu se simte mai bine?

Pasul 2: alegeți instrumentul dvs. de scriere

Dacă încă mai luptați cu editorul de text TinyMCE implicit, ar trebui să știți că există departe mai bune opțiuni disponibile. Primul (și un favorit special al meu) este o caracteristică implicită din nucleul WordPress. Vorbesc despre editorul distragere gratuită (DFE):

Editorul Distracție gratuită

Cerul minimalist

Nu pot sublinia cât de mare este această îmbunătățire față de editorul de text standard. Aveți mult mai multe ecrane imobiliare cu care să vă jucați și beneficiați de – așa cum sugerează și numele – de un mediu complet fără distracții. Încearcă; s-ar putea să fii surprins cât de mult îl preferi.

O plângere obișnuită cu privire la DFE este faptul că lipsește multe dintre opțiunile de formatare disponibile în editorul de text standard. Cu toate acestea, văd asta ca o oportunitate de a vă îmbunătăți mult eficiența învățând numeroasele comenzi rapide de la tastatură care vă vor permite scrie mult mai rapid în WordPress.

Acum pe metoda mea preferată. Dacă vă simțiți deosebit de aventuros, vă sugerez să consultați Markdown. Este un limbaj de marcare extrem de intuitiv – ca HTML (dar mult mai simplu). Folosind Markdown, evitați erorile iritante prezente în TinyMCE și DFE și aveți un control complet asupra creării de conținut. Este remarcabil de ușor de învățat – este posibil să iubești.

În funcție de platforma dvs., recomandarea mea este MarkdownPad (PC) sau Byword (Mac). Folosesc Byword chiar acum pentru a scrie această postare:

Cuvânt pentru Mac

După ce ați terminat de scris o postare în Markdown, trebuie doar să copiați conținutul (ca HTML) și să-l lipiți în editorul HTML WordPress. Este nevoie de tot!

Pasul 3: Optimizează-ți postările pentru motoarele de căutare

Nu am de gând să intru în complexitatea Optimizării motoarelor de căutare (SEO) în această postare – am acoperit de fapt subiectul recent de greșeli SEO comune aici. in orice caz, trebuie să vă asigurați că sunteți echipat corespunzător pentru a maximiza SEO site-ul postului dvs..

Vă recomand să instalați următoarele două pluginuri:

 1. WordPress SEO de Yoast
 2. Contorizare titlu post

Dacă ați citit postările mele SEO menționate mai sus, veți ști totul despre primul plugin – în ceea ce mă privește, WordPress SEO de Yoast este un lucru indispensabil pentru orice Utilizator WordPress. În ceea ce privește contorizarea titlurilor de post, este un plugin simplu care vă permite să vedeți rapid din câte caractere titlul postării dvs. este format din:

Contorizare titlu post

Întrucât Google are tendința de a trunca orice titlu de post care este mai mare de 65 de caractere, este foarte util ca instrument de referință.

Pasul 4: Creați o listă de verificare

După ce ați scăzut fluxul de lucru pentru crearea postului, vă recomand să creați o listă de verificare la care să funcționați. Pentru că credeți-mă – dacă faceți toate dreapta lucrurile, veți avea nevoie de o listă pentru a le urmări.

Iată o copie a listei mele de verificare:

 1. Alegeți un titlu
 2. Verificați concurența de cuvinte cheie și editați titlul, dacă este necesar
 3. Articol de cercetare și plan
 4. Adăugați categorii și etichete
 5. Completați informații SEO (cuvânt cheie focus, titlu SEO, meta descriere)
 6. Scrieți primul proiect
 7. Editează și sublinia fraze cheie
 8. Adăugați imagini (imagini) și atribuție (atribute)
 9. Corectează
 10. Lipiți în WordPress
 11. Efectuați analiza paginii (cu pluginul SEO WordPress) și modificați articolul după caz
 12. Adăugați extrase
 13. Previzualizare și citire finală
 14. Publica

Este mult de reținut, nu? Bine că am o listă de verificare pentru a lucra eficient în întregime. Implementați ceva de genul acesta și veți fi uimit de cât de ușor este să publicați conținut pe WordPress.

Acum du-te scrie!

Acum știi totul eu despre crearea de conținut în WordPress, deci ce aștepți? Este timpul să-mi pun în aplicare măsurile și să fac fisuri!

Mi-ar plăcea să știu ce părere ai despre metodele mele. Orice comentarii, sugestii și critici constructive sunt binevenite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map