35+ Cele mai bune fotografii gratuite pentru site-uri WordPress

Utilizarea unor imagini frumoase și prin atenție poate face o diferență reală în modul în care publicul tău reacționează la site-ul dvs. web. Conținutul care afișează fotografii atrăgătoare primește mai multe lecturi și partajări, va crește numărul de vizitatori care se întorc pe care îl primiți și, în final, vă va ajuta site-ul dvs. web să își atingă obiectivele..


Însă găsirea fotografiilor stoc care oferă site-ului dvs. web factorul „wow” poate fi dificilă. În acest articol, am pus la dispoziție o listă cu cele mai bune site-uri web gratuite și premium. Sperăm că, indiferent de ce are nevoie site-ul dvs. WordPress, va exista ceva aici.

Există multe site-uri web gratuite cu care puteți descărca rapid și cu ușurință o imagine de înaltă calitate. Dacă sunteți un blogger sau o afacere mică care are nevoie de o fotografie ocazională pentru conținutul site-ului WordPress, atunci unul dintre aceste site-uri de fotografie gratuite poate fi doar ceea ce căutați.

1. Dezlegare

Unsplash

Unsplash este resursa noastră preferată de fotografie gratuită (le folosim destul de des pentru postările de pe blog). Acest site web are o colecție de peste 200.000 de imagini de înaltă rezoluție, alte sute fiind adăugate zilnic. Fotografiile sunt furnizate de o comunitate de peste 41.000 de fotografi și toate sunt libere pentru utilizare în scopuri personale și comerciale.

Unsplash oferă opțiunea de înscriere, crearea propriilor colecții și urmărirea fotografilor preferați. Când căutați o imagine, puteți utiliza propriii termeni sau puteți vizualiza o colecție pregătită. Unsplash are o gamă interesantă și variată de imagini și oferă fotografii cu aspect profesional și finisaj. Acesta este un instrument care merită cu siguranță verificat.

2. Pixabay

Pixabay

Pixabay se mândresc să fie o comunitate de reclame, să partajeze și să utilizeze fotografii, ilustrații, vectori, grafică și videoclipuri fără drepturi de autor. Din nou, licența CC0 se aplică tuturor conținutului lansat. Așadar, toate mijloacele de informare sunt libere pentru utilizare personală și comercială, iar atribuirea nu este necesară.

Pixabay afișează în prezent puțin peste 1.090.000 de imagini și videoclipuri. Gama largă de imagini oferite face o alegere excelentă, indiferent dacă căutați o ilustrație, un vector, o fotografie sau altceva.

Pixabay încurajează utilizatorii să se înscrie și să își creeze propriul cont (gratuit). Aici puteți încărca și marca marcajele favorite, urmați alți utilizatori, trimite mesaje și multe altele.

3. PicJumbo

Picjumbo este o fotografie de stoc gratuită deținută și întreținută de Viktor Hanacek. Inițial Viktor a folosit site-ul pentru a-și împărtăși propriile fotografii gratuite, dar de la crearea lui Picjumbo a crescut și acum acceptă și împărtășește fotografii de la mulți creatori.

În prezent, există mai mult de 1500 de fotografii de stoc gratuite, dar dacă doriți și mai multe, puteți face upgrade la un cont premium pentru a avea acces la încă 30 de fotografii în fiecare lună. Toate fotografiile sunt libere să folosească după bunul plac, cu excepția cazului în care doriți să redistribuiți caz în care va trebui Abonati-va.

4. RawPixel

RawPixel fotografii stoc

Poate că acest nume sună familie, deoarece sunt unul dintre cei mai importanți contribuitori la Unsplash. Dar pentru mai multe soiuri îndreptați-vă spre RawPixel site-ul principal. Aici veți găsi fotografii gratuite, vectori și chiar PSD-uri. Colecția lor gratuită include aproape 200.000 de fotografii de stoc din care să alegeți. Însă, dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs., oferă și abonamente premium (care includ licențe de utilizare comercială pentru fotografiile lor) pentru 30.000 de acțiuni suplimentare.

5. Pexele

Pexels

Pexels este o resursă gratuită de fotografii care își împărtășește imaginile sub licența Creative Commons Zero (CC0). Asta înseamnă că le puteți folosi imaginile pentru uz personal și comercial. Așadar, dacă conduceți o afacere online, atunci puteți utiliza imaginile lui Pexels pe site-ul dvs. WordPress, fără a fi nevoie să le atribuiți site-ului sau fotografului.

Pexels oferă în prezent peste 30.000 de fotografii gratuite. În plus, sunt adăugate încă 3.000 lunar. Simțiți-vă liber să copiați, modificați și distribuiți aceste imagini frumoase. Imaginile sunt disponibile în diferite dimensiuni de descărcare, precum și o dimensiune personalizată în funcție de nevoile dvs..

6. PikWizard

pikwizard fotografii gratuite de înaltă rezoluție stoc wpexplorer.png

PikWizard este un site excelent de fotografii gratuite cu peste 100.000 de imagini complet gratuite. Peste 20.000 din fotografiile de stoc sunt exclusiv pentru acestea.

PikWizard se mândrește cu imagini gratuite ale oamenilor – ceva care tinde să fie rar în site-urile de stocuri gratuite. Căutați cuvinte cheie, cum ar fi „birou” sau „întâlnire” și veți vedea calitatea fotografiilor stocuri pe care PikWizard trebuie să le ofere!

7. Cele mai bune fotografii de stoc gratuite

cele mai bune fotografii gratuite de înaltă rezoluție fotografii de stoc wpexplorer

Un alt colectare decentă de fotografii stoc licențiate în baza CC0 – ceea ce înseamnă că nu puteți să le utilizați în toate proiectele dvs.!

8. Explosare (de Shopify)

burst by shopify fotografie de stoc de rezoluție gratuită wpexplorer

Shopify face multe pentru ca clienții lor să aibă succes. Aceasta include crearea unei biblioteci cu mesaje gratuite, numită fotografii stoc Izbucni. Imaginile pot fi descărcate gratuit pentru clienții Shopify și multe altele.

9. EveryPixel

everypixel fotografii gratuite de înaltă rezoluție wpexplorer

EveryPixel este un motor de căutare de fotografii stoc care poate scana pe site-uri web gratuite și plătite de stocuri de stocuri – alimentat de AI. Puteți filtra întotdeauna rezultatele căutării numai din site-urile de stocuri gratuite!

10. FoodiesFeed

foodiesfeed high-réslution fotografii de stoc gratuite wpexplorer

FoodiesFeed este exact ceea ce așteptați. O colecție excelentă și curată de fotografii gratuite despre produse alimentare.

11. Imagini gratuite

freeimages fotografii de înaltă rezoluție stocuri gratuite wpexplorer

FreeImages are o colecție bună de fotografii stoc și prezintă colecții de fotografii utile, care pot economisi mult timp dacă lucrați la un proiect aferent.

12. Fotografii gratuite

freephots.cc fotografii de stocuri gratuite de înaltă rezoluție wpexplorer

FreePhotos oferă o colecție excelentă de fotografii de stoc gratuite grupate într-un total de 100 de categorii. Există chiar și un editor foto online.

13. FreeStocks

freestock.org fotografii gratuite de înaltă rezoluție wpexplorer

FreeStocks are o colecție extraordinară de fotografii gratuite de înaltă rezoluție, distribuite în 7 categorii, de ex. – animale, oraș și arhitectură, modă, produse alimentare și băuturi, natură, obiecte și tehnologie și oameni.

14. Gratisografie

gratuit fotografii de înaltă rezoluție fotografii de stoc wpexplorer

Gratisography oferă o colecție excelentă de fotografii gratuite de înaltă rezoluție din nouă categorii diferite.

15. IM gratuit

Imagini gratuite de înaltă rezoluție fotografii wpexplorer

Sunt liber oferă o colecție aleasă de fotografii gratuite de înaltă rezoluție din diferite categorii, inclusiv recreere, B&W, ambient, peisaj urban și multe altele!

16. Jay Mantri

jay mantri gratuit de înaltă rezoluție fotografii de stoc wpexplorer

Jay Mantri împărtășește o frumoasă colecție de fotografii gratuite de înaltă rezoluție prin intermediul blogului său Tumblr, sub licența CC0.

17. Kaboom Pics

poze kaboom fotografii gratuite de înaltă rezoluție fotografii wpexplorer

Kaboom Pics are o colecție fantastică de fotografii originale de înaltă rezoluție care pot fi căutate printr-o paletă de culori.

18. Viața Pix

viață de pix gratis fotografii de rezoluție înaltă wpexplorer

Viața Pix are o vastă galerie de fotografii gratuite de înaltă rezoluție oferite de fotografi din întreaga lume. Creierul din spatele acestui site, LEEROY creativ, De asemenea, executați un site suror Life of Vids cu descărcări de stocuri video gratuite care sunt excelente pentru glisoare, fundaluri și multe altele.

19. Mici vizuale

imagini mici imagini gratuite de înaltă rezoluție wpexplorer

Mici vizuale oferă o colecție cu fotografii gratuite de înaltă rezoluție, livrate în căsuța de e-mail și descărcabile în arhive. Nu au o funcție de căutare. La o notă separată, site-ul nu mai adaugă noi fotografii de stoc după dispariția nefericită a proprietarului site-ului. Fotografiile rămân în continuare online și sunt împărtășite ca un tribut pentru efortul său.

20. Magdeleine

magdeleine fotografii de înaltă rezoluție gratuite wpexplorer

Magdeleine oferă o frumoasă colecție de fotografii gratuite de înaltă rezoluție, cu 8 categorii, atribuite domeniului CC0. De asemenea, continuă să adauge o fotografie de stoc gratuită în fiecare zi!

21. Stoc MMT

mmt high-reslution fotografii de stoc gratuite wpexplorer

MMT (Momentul capturat) oferă fotografii de stoc gratuite pentru uz comercial. Fotografiile au licență CC0, astfel încât pot fi descărcate, utilizate și redistribuite în mod liber atât în ​​scopuri personale, cât și comerciale. Aceasta face ca MMT să fie o alegere excelentă dacă căutați imagini care să fie afișate pe site-uri web, teme, șabloane, materiale de tipărire, postări sociale, aplicații sau instrumente de proiectare, pentru a numi câteva.

Conținutul MMT cuprinde multe categorii, inclusiv fotografii macro, scene din oraș, natură, spații de lucru și multe altele. Noi imagini sunt adăugate în fiecare săptămână și o serie de categorii interesante sunt prezentate în galerii. Un blog activ este, de asemenea, partajat pe site.

22. Moose

moose fotografie de înaltă rezoluție fotografii de stoc wpexplorer

Elan are o colecție fantastică de fotografii unice gratuite de înaltă rezoluție. Oferă o mulțime de fotografii de stoc gratuite cu caractere și fundaluri izolate, care este excelent pentru postarea pe blog imagini cu caracteristici și angajarea postărilor de socializare. Cu toate acestea, sunt licențiate conform CC BY-ND 3.0, ceea ce înseamnă că va trebui să dați un link către site-ul web.

23. MorgueFile

morguefile fotografii de rezoluție gratuită de înaltă rezoluție wpexplorer

Deși nu sunt un mare fan al numelui, MorgueFile are o colecție de peste 350.000 de fotografii gratuite de înaltă rezoluție.

24. MyStockPhots

mystockphotos fotografii gratuite de înaltă rezoluție fotografii wpexplorer

MyStockPhotos este o colecție fantastică de fotografii gratuite de înaltă rezoluție de la Themeisle.

25. NegativSpace

negativ spațiu fotografii de rezoluție de înaltă rezoluție wpexplorer

NegativeSpace vă oferă acces la o colecție excelentă de fotografii gratuite de înaltă rezoluție sub licența CC0 – care vă permite să utilizați fotografiile oriunde!

26. Picografie

fotografii gratuite de înaltă rezoluție fotografii de stoc wpexplorer

Picography oferă o frumoasă colecție de fotografii gratuite de înaltă rezoluție, distribuite în 12 categorii. Acestea se încadrează sub licența CC0, ceea ce înseamnă că nu sunteți liber să le utilizați în orice proiect.

27. Arhiva domeniului public

designrush fotografii de înaltă rezoluție de stoc wpexplorer

Arhiva domeniului public are o colecție de peste 200 de fotografii gratuite de înaltă rezoluție, distribuite în 14 categorii. Toate imaginile sunt autorizate sub CC0 permițându-le să le utilizați în orice proiect.

28. ScatterJar

scatterjar fotografie de stoc de rezoluție gratuită wpexplorer

ScatterJar este un site dedicat pentru fotografii gratuite de înaltă rezoluție, pentru tot ce are legătură cu mâncarea. Au categorii speciale pentru mâncare, inclusiv legume, băuturi, ierburi și mirodenii și multe altele.

29. ShotStash

shotstash fotografii de înaltă rezoluție de stoc wpexplorer

ShotStash oferă o frumoasă colecție de fotografii gratuite de înaltă rezoluție, care sunt elegant unice în natură. Imaginile sunt grupate în 10 categorii și autorizate sub CC0.

30. SkitterPhoto

skitterphoto fotografii gratuite de înaltă rezoluție de stocuri wpexplorer

SkitterPhoto are o frumoasă colecție de fotografii gratuite de înaltă rezoluție, licențiate sub licența CC0 de domeniu public.

31. Snapwire Snaps

snapwire snaps fotografii de rezoluție gratuită de înaltă rezoluție wpexplorer

Snapwire Snaps este o colecție curatată de fotografii gratuite de înaltă rezoluție de la fotografi din întreaga lume.

32. SplitShire

fotografii gratuite de înaltă rezoluție splitshare wpexplorer

SplitShire este un proiect unic, cu peste 900 de fotografii gratuite de înaltă rezoluție, gratuite pentru uz personal și comercial.

33. Stocare stoc

stocnap.io fotografii gratuite de înaltă rezoluție stocuri wpexplorer

StockSnap are o colecție strălucitoare de fotografii gratuite de înaltă rezoluție. De asemenea, are funcții interesante, cum ar fi imaginile în trend și posibilitatea de a sorta imaginile în funcție de numărul de vizualizări sau de descărcări.

34. StyledStock

styledstock fotografii de rezoluție înaltă de înaltă rezoluție wpexplorer

StyledStock se poziționează ca un site web feminin de stocuri. Obțineți acces la fotografii stocate gratuite de înaltă rezoluție, excelent pentru postări pe blog, anunțuri și multe altele.

35. Imagini SuperFamous

superfamousimages gratuit fotografii de rezoluție înaltă wpexplorer

Acesta este un proiect lateral din Studiouri Superfamous și oferă fotografii gratuite de înaltă rezoluție, de înaltă rezoluție, axate pe fotografie de peisaj și natură.

36. ThePatternLibrary

patternlibrary fotografii gratuite de înaltă rezoluție de stocuri wpexplorer

Deși tehnic nu este un site web cu fotografii stoc, ThePatternLibrary oferă modele frumoase gratuite pentru descărcare în următorul dvs. proiect.

Bonus: cele mai bune site-uri web de stocuri premium

Pe lângă numeroase site-uri web care afișează fotografii de stoc gratuite, există și o gamă largă de site-uri de imagine premium. În general, aceste site-uri oferă fotografii de calitate superioară, precum și o selecție mult mai mare. De asemenea, oferă multe funcții suplimentare, inclusiv instrumente de editare, elemente de design digital, ilustrații, clipuri video și multe altele.

Dacă sunteți o afacere mare, sau locul de muncă vă solicită să lucrați zilnic cu imagini, atunci accesul la fotografii profesionale de top ar trebui să fie o prioritate. Prin urmare, ar trebui să luați în considerare abonarea la un site web cu o imagine premium. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune site-uri disponibile.

Bigstock

Bigstock fotografii stoc

Bigstock este un site de membru al fotografiilor de stoc cu peste 57 de milioane de fotografii, vectori și videoclipuri din care să alegeți. Orice vrei tu, probabil, îl au. Toate fotografiile lor sunt fără drepturi, astfel încât să puteți utiliza imaginile pentru afacerea dvs., după cum este necesar (atât timp cât nu le revindeți sau le folosiți ca logo).

Bigstock oferă două structuri de stabilire a prețurilor: planuri lunare cu un număr setat de descărcări pe lună sau un plan alternativ de credit în care puteți reîncărca și utiliza credite după cum este necesar. Alege doar un plan care să funcționeze pentru tine!

Elemente Envato

Elemente Envato

Envato Elements este un serviciu de abonament premium care oferă active digitale. Direcționat către designeri, agenții, marketeri și alți profesioniști, Envato Elements oferă peste 300.000 de fotografii de stoc gratuite, 33.000 de active grafice, cursuri, cărți electronice și multe altele..

După ce v-ați înscris cu Envato, puteți descărca un număr nelimitat de fotografii din bibliotecă în fiecare lună, toate cu licență comercială. Căutați fotografii prin categorii sau prin filtre mai specifice, cum ar fi orientarea, fundalul și culoarea. Acest lucru face mai ușor să găsiți imaginea potrivită pentru proiectul dvs..

Envato Elements este o valoare excelentă pentru bani și este alegerea ideală pentru profesioniștii care au nevoie de fotografii sau de alte elemente de design, în mod frecvent și cu volum mare.

Adobe Stock

Adobe Stocks

Adobe Stocks oferă trei planuri lunare de primă. Cu fiecare dintre aceste abonamente, puteți descărca o serie de imagini uimitoare și originale. Puteți utiliza aceste fotografii în tipărire, prezentări, site-uri web și social media, pentru a numi câteva opțiuni. Căutați fotografii de la artiști dinamici și galerii tematice sau consultați selecția de videoclipuri, active 3D și multe altele.

Toate imaginile pot fi vizualizate, autorizate, accesate și gestionate în cadrul dvs. Adobe Experience Cloud. Previzualizați fotografiile filigranate din desenele dvs. din Photoshop CC, Illustrator CC, o aplicație Adobe sau orice alt instrument Adobe, pentru a vedea ce funcționează cel mai bine înainte de a face o achiziție. Dacă decideți să vă înscrieți cu Adobe, imaginile lor inspiratoare vă vor asigura că veți găsi o potrivire perfectă pentru următorul dvs. proiect creativ.

Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock este un furnizor de imagini premium cu adevărat impresionant. Prezentând peste 160 de milioane de fotografii, vectori, ilustrații, pictograme, clipuri video și piese de muzică gratuite, cu siguranță va fi ceva aici. Plus cu noul lor Plugin Adobe, este ușor să accesați fotografiile stoc din aplicațiile preferate Creative creative.

Shutterstock oferă o serie de planuri de abonament pentru satisfacerea nevoilor persoanelor fizice, precum și a întreprinderilor. Shutterstock este echipat și cu propriul editor, care oferă șabloane gata de utilizare pentru fotografiile pe care alegeți să le descărcați, vă permite să personalizați imagini, să creați prezentări de diapozitive și multe altele. Dacă sunteți în căutarea de fotografii de înaltă calitate, interesante și atrăgătoare, atunci Shutterstock este soluția pentru dumneavoastră.

Moartea la stoc

Moartea la stoc

Bazat pe conceptul „atunci când arta moare crește,” Moartea la stoc este un site de fotografie premium de bază care oferă galerii curate create de artiști din întreaga lume. Apartenența dvs. la site ajută la finanțarea viitoarelor fotografii care includ natura, moda, concept art, dans, setări de birou și multe altele.

Partea cea mai bună este că pe măsură ce fotografiile noi sunt lansate în fiecare lună vin cu propria lor poveste despre cum au fost create. Cu Death to Stock nu obțineți doar fotografii, veți arunca o privire completă asupra procesului creativ care intră în concepția și crearea lor. Aș recomanda înscrierea la newsletter-ul lor pentru acces la fotografiile săptămânale gratuite.

Canva

Canva

Canva este un site de instrumente de design grafic care include un editor de fotografii și acces la peste 1.500.000 de fotografii gratuite și premium. Site-ul împarte fotografiile în mai multe categorii, ajutându-vă să găsiți rapid și ușor imaginile de care aveți nevoie.

Acesta este un instrument gratuit, dar va trebui să vă înscrieți pentru a descărca și utiliza fotografiile gratuite. Imaginile plătite variază în funcție de preț, iar licența furnizată pentru fiecare fotografie depinde de preț. Așa că verificați întotdeauna licența înainte de a utiliza o imagine într-un proiect. Un plan lunar de abonamente, Canva for Work, este de asemenea disponibil, care include peste 300.000 de imagini gratuite.

Stocul care roci

Stock That Rocks Premium Stock Photos

În timp ce relativ nou, Stoc care roci este o altă opțiune excelentă pentru fotografiile cu stoc premium. Acestea oferă o varietate de imagini organizate în categorii, colecții și / sau sesiuni. Cel mai bine, folosesc un stil de fotografie consecvent. Facându-le o opțiune excelentă atunci când rebranding o afacere sau un blog.

Biblioteca lor include o varietate de camere, obiecte, oameni și multe altele. Cu abonații care încep de la doar 17 pe lună (pentru 6 descărcări) este posibil să nu fie cea mai ieftină opțiune, dar imaginile merită. Împreună cu membrii generali, aceștia oferă în prezent opțiuni de licențiere standard, extinse, exclusive și de autorizare pentru fotografii. Deci, dacă vrei să fii singurul care folosește o anumită imagine, poți fi.

Gânduri finale pe cele mai bune site-uri de stoc

Pentru cei care lucrează zilnic cu imagini, abonarea la un site de fotografii premium vă va economisi nenumărate ore căutând imaginea potrivită pe web. Un site premium vă va asigura că puteți căuta și accesa nenumărate imagini frumoase și profesionale, toate dintr-o singură locație.

Cu toate acestea, chiar dacă sunteți la buget, există câteva fotografii grozave care pot fi găsite pe site-urile cu imagini gratuite. Și acum aveți o listă cu cele mai bune site-uri de fotografii gratuite. Dacă nu sunteți mulțumit de fotografiile afișate pe un site, pur și simplu consultați un altul. Căutarea de imagini fericite!

Puteți recomanda alte site-uri web de fotografii grozave? Vă rugăm să împărtășiți preferințele dvs. în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me