Este oficial – suntem cei mai nerăbdători oameni din istorie.


Conform Statistic Brain, intervalul nostru mediu de atenție a scăzut de la douăsprezece secunde la doar opt începând cu anul 2000. Pentru a pune asta în context (și să ofere un pic de distracție), durata medie de atenție a unui pește de aur este de nouă secunde. Este corect oamenii – nu ne putem concentra atât timp cât un pește.

Nu o să pretind că sunt într-un fel imun de nerăbdarea pe care o generație de utilizatori de internet a îmbrățișat-o – sunt la fel de obsedat să fac lucrurile (și să le termin repede) ca următorul tip sau gal. Sunt mai întâi un clic, credeți mai târziu un tip de tip.

În acest sens, mi-am petrecut ultimii doi ani încercând să descopăr modalități de a face experiența mea WordPress cât mai eficientă și eficientă. Cred că am încercat aproape toate (deși mi-ar plăcea ca dumneavoastră să mă dovediți greșit în secțiunea de comentarii de mai jos) și acum vreau să vă prezint sfaturile de economisire a timpului. se bucura!

30 Sfaturi de economisire a timpului pentru utilizatorii de energie WordPress

 1. Încetinit de tot ce înghesui pe tabloul de bord? Faceți clic pe fila „Opțiuni de ecran” din partea de sus a paginii și selectați care sunt casetele meta doriți să vedeți (sau nu).
 2. Aceeași problemă pe ecranul Postare nouă / Pagina? Soluția este aceeași.
 3. Dacă tot moderați comentariile manual, opriți-le – viața este prea scurtă. Instalați și activați Akismet pentru cea mai bună protecție împotriva spamului, debifează casetele de selectare „Trimiteți-mi un mesaj oricând cineva”, „Un administrator trebuie să aprobe întotdeauna comentariul” și „Autorul comentariului trebuie să aibă un comentariu aprobat anterior” în ecranul Setări> Discuție.
 4. Ai scăpat de acele e-mailuri neplăcute? Verificați noi comentarii ori de câte ori vă conectați la WordPress prin fila Comentarii din bara laterală. Sau chiar mai bine, faceți mai ușoară gestionarea comentariilor adăugând caseta meta Comentarii recente în tabloul de bord. Acum puteți răspunde la comentarii imediat ce vă conectați.
 5. Folosești aplicația populară Click to Tweet pentru a încorpora tweet-uri populate în postările și paginile tale? Economisiți-vă întregi cu ajutorul pluginului Easy Tweet Embed:
 6. În loc să faceți clic pe meniul derulant din editorul de text pentru a selecta anteturile de fiecare dată, utilizați următoarea comandă simplă de la tastatură: Ctrl + Num (1-6) (PC) sau Cmd + Num (1-6) Mac.
 7. Vorbind de comenzi rapide de la tastatură, crearea unei legături este la fel de simplă ca apăsarea Ctrl + Shift + A (PC) sau Opt + Shift + A (Mac).
 8. Doriți să vă promovați vechile postări pe Twitter, dar nu doriți să petreceți timp pe care să le trimiteți zilnic? Instalați și activați pluginul Evergreen Post Tweeter și va face treaba pentru dvs..
 9. Aveți nevoie să înlocuiți un link sau un cuvânt sau o expresie specifică în mai multe postări? Făcând-o manual ar putea dura mult timp sau puteți utiliza Căutați și înlocuiți plugin-ul și se termină în doar câteva secunde.
 10. Conectarea internă? În loc să scrieți întreaga adresă URL în ecranul „Inserați / editați linkul”, trebuie doar să introduceți adresa după slashul final pe numele de domeniu:

Adrese URL mai scurte

 1. Lipiți idei de conținut noi? Instalați dispozitivul Relevanssi plugin de căutare și verificați jurnalul Căutărilor utilizatorului pentru a afla ce vor să citească vizitatorii dvs..
 2. Ești îngrijorat că site-ul tău este inundat cu link-uri sparte, dar nu știi cum să le găsești? Instalați și activați Verificator de legături stricate și automatizarea procesului.
 3. Vă simțiți în mod regulat cu fișierele PHP ale temei dvs.? Aflați rapid ce fișiere PHP servesc ce pagini de pe site-ul dvs. cu Ce fișier conecteaza.
 4. Îți place să păstrezi o casă curată? Automatizați eliminarea permanentă a postărilor și paginilor din folderul Coșul de gunoi, prin introducerea define („EMPTY_TRASH_DAYS”, 10); în fișierul dvs. wp-config.php (unde 10 este numărul de zile între fiecare gol)
 5. Dacă doriți să creșteți viteza de încărcare a site-ului dvs., consultați W3 Cache totală.
 6. Deseori creați site-uri noi WordPress cu aceleași setări și pluginuri implicite? În loc să configurați același site de fiecare dată, utilizați funcția de clonare a site-ului ManageWP și faceți-o o singură dată.
 7. Vorbind despre ManageWP, dacă aveți mai multe site-uri WordPress, atunci ar trebui să vă înscrieți un cont pentru a utiliza funcția de actualizare cu un singur clic (adică actualizați toate temele și pluginurile de pe fiecare site pe care îl dețineți cu un singur clic).
 8. Dacă ManageWP nu este pentru dvs. (sau dacă aveți doar un site), puteți prefera Plugin Central – vă permite să instalați și să actualizați pluginurile mult mai rapid..
 9. Sau poate că doriți să îndepărtați cu totul partea de management a WordPress. În acest caz, consultați WPEngine (ne place).
 10. Îți place să fii cu ochii pe analizele tale, dar știi că durează timp prețios? Instalare jetpack și activați modulul de statistici WordPress.com și puteți urmări datele de analiză de bază din tabloul de bord WordPress:

Statistici WordPress.com

 1. Vorbind despre Jetpack, folosiți modulul său Publicitate pentru a automatiza promovarea noilor dvs. postări prin Facebook și Twitter.
 2. Ești un fan Twitter? Economisiți-vă timp și faceți ca WordPress să creeze automat linkuri către numele de utilizator Twitter în postările și paginile dvs. cu acest cod.
 3. Îți petreci mult timp descărcând imagini de pe Google și Compfight doar pentru a le încărca pe site-ul tău? Simplificați drastic procesul prin importarea de imagini în WordPress direct de la adresa URL originală cu ajutorul pluginului Grab & Save.
 4. Pe o temă similară, faceți mai ușor introducerea de imagini noi în postări și pagini cu ajutorul pluginului Faster Image Insert.
 5. Tu nevoie copii de rezervă, dar nu aveți nevoie de o durere în pluginul fără fund care face procesul să fie complicat și nesigur. Îndepărtați doar 5 dolari pe lună pentru copii de rezervă și restaurări impecabile VaultPress:

VaultPress

 1. Introducerea etichetelor ALT și Titlu pe fiecare imagine pe care o încărcați este o durere. Automatizarea procesului cu imagini SEO prietenoase.
 2. Aveți nevoie să creați linkuri de redirecționare de la WordPress (de exemplu, pentru a acoperi legături de afiliere)? Instalare Pretty Link Lite și fă-o direct din tabloul de bord.
 3. Creați o sitemap XML cu un buton cu butonul Sitemap-uri Google XML plugin (puteți utiliza, de asemenea, Yoast SEO Funcție sitemap).
 4. Vrei să încarci mai rapid imagini? Folosește WP Smush conecteaza.
 5. Vrei chiar încărcarea mai rapidă a imaginilor, dar iubesc calitatea necomprimată a fișierelor PNG? Folosește TinyPNG instrument pentru a crea imagini mici cu compresie inteligentă a imaginii care este invizibilă pentru ochiul liber.

TinyPNG

Randul tau!

Bine, recunosc – nu este absolut nicio modalitate în care am inclus de fiecare dată posibila economisire a sfatului WordPress de mai sus. Dar este locul în care vii. Sunt dispus să pariez că faci cel puțin un lucru care îți economisește timp în WordPress pe care nu l-am menționat mai sus.

Ei bine, a venit momentul să împărtășiți – nu fiți timizi! Să știm ce tu faceți să lucrați mai repede în WordPress în secțiunea de comentarii de mai jos. Aștept cu nerăbdare să învăț câteva sfaturi noi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me