sfaturi de gestionare a imaginilor wordpress mai puțin cunoscute
 1. 1. Ghidul final de gestionare a imaginilor WordPress
 2. 2. Acum citesc: 3 sfaturi mai puțin cunoscute de gestionare a imaginilor în WordPress
 3. 3. WordPress Image Greșeli SEO și cum să le remedieze

Bine ați venit la a doua postare din Ghid final de gestionare a imaginilor în WordPress. Prima postare a fost despre începerea pe piciorul drept. Am învățat când să folosim un format de imagine JPG sau un format PNG (deși cu exemple riguroase) și câteva sfaturi despre încărcarea corectă a unei imagini stoc.


În postarea de astăzi, vom analiza unele aspecte mai tehnice ale întreținerii și gestionării imaginilor pe site-ul dvs. WordPress.

 • Ce se întâmplă cu imaginile dvs. atunci când schimbați URL-ul site-ului sau mutați serverele?
 • Ce se întâmplă dacă aveți mai mulți autori pe site-ul dvs., iar unii dintre ei se conectează la imagini externe? Cum faceți ca acele imagini să fie găzduite pe serverul dvs.?
 • Ce se întâmplă când cineva vă conectează rapid imaginile? btw ce este hotlinking?

Acestea sunt câteva dintre întrebările la care vom răspunde în postarea de astăzi. Ca întotdeauna cu seriile noastre postare, începem de ce și apoi trecem la modul în care. Să începem!.

Sfat # 1: Gestionarea imaginilor cu actualizări URL ale site-ului

Aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le întâlnim cu utilizatorii WordPress.

Când se schimbă adresa URL a site-ului WordPress?

Dar mai întâi, trebuie să înțelegem cand este posibil să se schimbe o adresă URL a site-ului. Următoarele sunt cele mai comune trei scenarii.

1. Trecerea la un nou nume de domeniu

URL-ul site-ului este actualizat atunci când schimbați numele de domeniu. De exemplu, Moz a fost cunoscut anterior ca SEOMoz. Odată cu noua lor marcă, au trebuit să actualizeze toate adresele URL existente de imagini, PDF-uri, link-uri de afiliere etc. de la seomoz.com la moz.com

2. Modificarea directorului de instalare WordPress

URL-ul site-ului se modifică și atunci când schimbați Locație a instalării dvs. WordPress. De fapt, acesta este unul dintre cele mai comune cazuri.

WordPress se instalează într-un nou director implicit numit blogul. Mulți utilizatori WordPress pentru prima dată sfârșesc fără să știe că instalează WordPress în example.com/blog.

Abia pentru a realiza mai târziu că vor să mute WordPress pe domeniul rădăcină, adică. example.com. (Dacă sunteți o companie de produse sau servicii, care a inclus un marketing de conținut în etapele ulterioare, v-ați raporta.)

Odată ce WordPress a fost mutat în directorul rădăcină, URL-ul site-ului se schimbă din example.com/blog Doar pentru example.com. Orice imagine, PDF (sau orice fișier media pentru această problemă) ar arăta astfel:

 • VECHI: example.com/blog/ebook.pdf
 • NOU: example.com/ebook.pdf

3. Trecerea dintre serverele de organizare și producție (live)

Aceasta este predominantă pe blogurile cu trafic mare sau pe site-urile de comerț electronic unde orice eroare are ca rezultat o scădere a conversiilor. Migrarea către și de la un server de înregistrare se poate face foarte simplu dacă utilizați o gazdă administrată, cum ar fi WPEngine sau Flywheel. (Btw, noi, la WPExplorer, folosim WPEngine de-a lungul celor trei ani la rând și nu ne confruntăm niciodată cu un timp de oprire!)

Problema apare atunci când cineva încarcă o imagine sau se leagă la o postare folosind adresa URL a serverului de înregistrare. Când transferați site-ul înapoi pe serverul live, linkurile celor înregistrate sunt utilizate pentru acele imagini care au fost încărcate în mediul serverului de înregistrare. Prin urmare, ideal ar trebui evitat acest lucru. Dacă în cazul în care credeți că cineva din echipa dvs. ar fi putut încărca conținut în mediul de înscenare, puteți aplica soluția pe care urmează să o distribuim mai jos.

La o notă similară, unii dintre voi s-ar putea întreba – Păi care este răul în utilizarea linkurilor de pe serverul de înregistrare? Nu va economisi lățimea de bandă de pe site-ul actual / live?

Nu greșești să crezi asta. Cu toate acestea, în realitate, acest lucru are loc rar. Iata de ce:

 1. De obicei, un server de operare rulează cu resurse mai mici. Vei compromite viteza site-ului, ceea ce ar afecta negativ experiența utilizatorului.
 2. În multe cazuri, legătura rădăcină a serverului de testare / testare continuă să se schimbe – ceea ce ar putea duce la o tonă de legături sparte. Imaginați-vă un tutorial de 3000 de cuvinte cu capturi de ecran rupte peste tot. Cum te-ar face să te simți?
 3. Acest lucru ar avea un impact negativ asupra imaginii dvs. SEO. Nu uitați, căutarea de imagini pe Google este încă o sursă de trafic organic. Dacă imaginea nu aparține domeniului dvs., veți pierde din traficul organic gratuit și Puncte SEO!

Ce încercăm să rezolvăm?

Acum că știm cand o adresă URL a site-ului WordPress este schimbată, să vedem un exemplu unde există potențial spațiu pentru eroare. Link-urile generate automat (precum link-urile de afiliere) nu se confruntă cu nicio problemă. Cu toate acestea, link-urile lipite manual în postări și pagini (cum ar fi link-uri interne, link-uri de imagine etc.) trebuie actualizate manual.

Cu toții folosim imagini în postările și paginile noastre. Un exemplu tipic de legătură de imagine este:

http: //mywpsite.tld/wp-content/uploads/year/month/image-name.png

Când se modifică adresa URL a site-ului WordPress, link-ul sursă al tuturor imaginilor ar trebui să de asemenea, schimbați la:

http: //newwordpressdomain.tld/wp-content/year/month/image-name.png

Nu doar imaginile, toate linkurile (inclusiv linkurile inter-post, fișierele media, PDF-urile etc.) trebuie actualizate.

Bine, se pare că am discutat problema în profunzime. Să ne uităm acum la o soluție de rezolvare a problemei. Ca întotdeauna, avem un plugin WordPress de salvare!

Adrese URL de actualizare Blues

 • În primul rând, descărcați și instalați Adrese URL de actualizare Blues
 • După activare, îndreptați-vă către Instrumente de bord WordPress> URL-uri de actualizare pagina pentru a configura setările pluginului.

Înlocuirea adreselor URL în WordPress – Amabilitatea pluginului URL-urilor de actualizare a lui Velvet Blues

Nu uitați cum am folosit Găsiți și înlocuiți caracteristică Microsoft Word? Ei bine, asta este în esență ceea ce face pluginul! Aceasta descoperiri adresele URL vechi din pagină sau conținutul postării și înlocuieste acesta cu noile adrese URL. În acest fel, linkurile de imagine sunt actualizate pe toate postările.

Mai mult, puteți extinde funcționalitatea pluginului pentru a găsi / înlocui adresele URL în link-uri, extrase, atașamente, câmpuri personalizate și căsuțe meta.

Urmează câteva exemple pentru adresele URL vechi din site-ul dvs.:

 • Dacă te-ai muta de pe un server de înscenare, URL-ul vechi ar fi ceva de genul: hostname.com
 • Dacă schimbați / actualizați numele de domeniu, utilizați pur și simplu noul nume de site.
 • Dacă ați utilizat „https” ca protocol, înlocuiți „http” cu „https”.

În exemplul nostru, am înlocuit URL-ul vechi din http://seomoz.com la https://moz.com. După ce ați introdus URL-ul vechi și nou, faceți pur și simplu clic pe Actualizați URL-urile ACUM. Pluginul va scana toate postările și paginile dvs. și aplicați găsirea și înlocuirea magiei. Toate adresele dvs. URL vor fi actualizate la Adresa URL nouă valoare

Cuvânt de atenție: Scanarea și înlocuirea mai multor postări și pagini ar putea fi o resursă intensivă, mai ales dacă blogul dvs. WordPress a avut sute de postări. Dacă ați selectat toate opțiunile de scanare (link-uri de site, extrase etc.), utilizarea resurselor ar fi redusă semnificativ. Pentru multe actualizări URL la nivel de site-uri ar putea duce la suspendarea temporară a contului de găzduire din cauza consumului excesiv de resurse. Această problemă ar fi cea mai răspândită la furnizorii de găzduire partajată. Prin urmare, aș recomanda un pic de precauție atunci când rulați pluginul.

Sfat # 2: Importarea imaginilor externe în WordPress

Imaginile externe sunt cele care nu sunt găzduite în serverul dvs. În acest tutorial, vom învăța cum să importați rapid și eficient toate imaginile externe pe propriul site WordPress.

Pentru claritate, să presupunem că folosim imaginile cu licențe corespunzătoare (altfel am putea ateriza într-o altă dezbatere cu totul!).

Pentru a recaperi rapid, iată două motive pentru care nu ar trebui să folosim imagini externe pe site-ul nostru WordPress:

 • Ei consumă lățimea de bandă a altor persoane, ceea ce nu este chiar corect.
 • Mă doare scorurile imaginii noastre SEO.

Să aruncăm o privire la următoarea postare. Este destul de dificil să înțelegem dacă postarea folosește sau nu o imagine externă folosind editorul vizual.

Editor vizual WordPress

Dacă nu trecem, desigur, la Vizualizare text a editorului WordPress.

Vizualizare text a editorului WordPress, dezvăluind codul sursă HTML al conținutului postării.

Vedem că acea imagine este de fapt găzduită pe imgur.com – un site popular de găzduire a imaginilor. Pentru a remedia acest lucru, trebuie să:

 • Descărcați imaginea
 • Încarcă-l pe WordPress
 • Actualizați linkul din postare

Vă puteți imagina repetarea tuturor acestor pași pentru fiecare imagine pentru toate postările? Doar găsirea tuturor imaginilor externe ar dura zile! Deci trebuie să existe o soluție, nu? Sau aduc asta pentru a vă dezamăgi?

Desigur că nu! Există o soluție. Și întotdeauna, este un minunat plugin gratuit pentru WordPress.

Cum să importați imagini externe în WordPress

Unul dintre primele lucruri care îmi plac la acest plugin este chiar numele său. Este clar, clar și clar. Pentru început, descărcați și instalați Importați imagini externe conecteaza. Activați pluginul și duceți-vă la Tabloul de bord WordPress> Media> Importa imagini

Ar trebui să vedeți un panou de opțiuni ca acesta:

Importați imagini externe Opțiuni plugin WordPress

Dacă observați în colțul din dreapta jos, veți vedea că pluginul a identificat deja postările care conțin imagini externe.

În exemplul nostru, am rulat acest plugin într-un mediu de punere în scenă, motiv pentru care avem o singură postare, cu o singură imagine externă.

Tot ce trebuie să faceți acum este să faceți clic pe Importați imagini acum pentru a începe procesul. După finalizare, ar trebui să vedeți un mesaj de confirmare similar al imaginilor totale importate.

Opțional, puteți alege, de asemenea, să excludeți imagini pe baza numelui de domeniu. Acest lucru este util dacă aveți linkuri speciale pentru descărcare de imagini (de pe site-urile de găzduire de imagini externe plătite, cum ar fi Photobucket) pe care nu doriți să le înlocuiți.

După finalizarea importului de imagini, dacă verificăm galeria media, vom vedea toate imaginile importate.

Imaginile sunt importate și stocate automat în Media Media WordPress.

Bine, deci imaginile sunt importate în Galeria Media WordPress. Dar despre conținutul postării? Mai indică adresa URL a imaginii vechi? Absolut nu!

Pluginul înlocuiește, de asemenea, legătura fișierului imagine cu noua adresă URL, adică link-ul domeniului dvs.!

După import, linkurile de imagine sunt, de asemenea, actualizate.

Impactul asupra performanței: În mod similar problemelor legate de consumul de resurse am discutat în pluginul de actualizare URL, importul de imagini externe în WordPress consumă, de asemenea, o parte corectă a resurselor serverului. Din fericire, dezvoltatorul a pus măsuri pentru a controla utilizarea serverului. Pluginul scanează maximum 50 de postări pe apel (adică atunci când vizitați sau actualizați pagina cu setările pluginului). De asemenea, limitează numărul maxim de imagini la 20 la fiecare apel de import.

Sfat # 3: Cum să preveniți conectarea rapidă a imaginilor în WordPress

Cu alte cuvinte, hotlinking înseamnă a rătăci orașul în rezervarea cu Uber a altcuiva. Gandeste-te la asta. Vă rezervați un Uber pentru navetă și un străin reușește cumva să vă fure rezervarea și să îl folosească după bunul plac. Plătești pentru călătoriile lor. Acum imaginați-vă dacă oricine ar putea doar să îți ia rezervarea Uber – să o folosești, oricum doresc – cât timp doresc – și nu poți face un lucru al naibii de asta.

Bine, imagine hotlinking este oarecum similar. Oamenii îți iau imaginile și o folosesc pe site-ul lor. Câștigă faimă și sfârșești prin a plăti facturile. Și nu puteți face nimic în acest sens.

Stai așa! Ultima linie nu este adevărată. Tu poate sa Fă ceva în privința asta. La urma urmei, este WordPress! Probabil că vă gândiți că „Ah Sourav va introduce un alt plugin”. Bazzinga! Nu sunt.

1. Configurează-ți serverul Web pentru prevenirea conexiunilor de conectare rapidă (Apache sau NGINX)

Serviciul dvs. web este suficient pentru a împiedica alte persoane să-și asculte rapid imaginile. Cele mai comune două servere web sunt Apache și NIGNX. Dacă utilizați Apache ca server web, atunci puteți preveni conectarea rapidă a imaginilor în WordPress adăugând câteva linii de cod în fișierul dvs. .htaccess. În 2013, am scris un scurt tutorial despre acest lucru – acesta se aplică și astăzi.

Cu toate acestea, dacă utilizați NGINX ca server wes, atunci adăugați următorul fragment de cod la fișierul dvs. de configurare NGINX.

locație ~. (gif | png | jpe? g) $ {
valid_referers niciunul blocat .yourwebsite.com;
if ($ invalid_referer) {
retur 403;
}
}

A inlocui yourwebsite.com cu numele dvs. de domeniu real.

Pe scurt, acest fragment de cod împiedică fișierele GIF, PNG și JPG / JPEG să fie conectate la cald. Aceste fișiere vor fi accesibile numai de domeniul dvs. și nimeni altcineva. În cazul în care cineva încearcă să conecteze rapid la aceste 3 formate de fișiere, va primi o eroare 403.

Iată o explicație rapidă linie cu linie a codului tăiat.

 1. Linia 1 definește formatele de imagine. Puteți adăuga aici și formate video precum mp4.
 2. Linia 2 spune NGINX că cererile din domeniul dvs. trebuie să fie permise. Dacă orice alt domeniu o solicită, blocați solicitarea.
 3. Linia 3 spune NGINX ce trebuie să facă dacă o solicitare este dintr-un domeniu neautorizat
 4. Linia 4 îi spune NGINX să arunce o eroare interzisă HTTP 403, dacă este îndeplinită condiția din linia nr. 3.
 5. Liniile 5 și 6 închid corect codul, astfel încât să se execute!

În mod similar, dacă doriți să împiedicați un director întreg să fie conectat la cald, există și un fragment de cod pentru asta.

locație / încărcări / {
valid_referers niciunul blocat .yourwebsite.com;
if ($ invalid_referer) {
retur 403;
}
}

Înlocuiți / încărcați / cu directorul pe care doriți să îl împiedicați să fie conectat rapid. În exemplul nostru, am ales WordPress-ul implicit încărcări director. Dacă sunteți ca majoritatea dintre noi, ați încărca toate imaginile, PDF-urile și alte fișiere media folosind încărcătorul WordPress implicit, care la rândul său ar plasa fișierele în folderul / uploads /. Astfel, protejând folderul principal, împiedicăm încărcarea oricărei încărcări și toate încărcările.

2. Utilizați un CDN pentru a preveni conectarea rapidă a imaginilor în WordPress

Uimit? La fel am fost și eu când am citit prima dată despre asta. Cu toții am auzit despre CloudFlare ca fiind unul dintre cele mai bune CDN-uri gratuite de acolo. Știați că au oferit, de asemenea, protecție la hot-link gratuit?

Pentru a activa protecția hot-link, mergeți simplu la tabloul de bord al contului dvs. CloudFlare, urmat de Scrape Shield. Comutați butonul la ON și sunteți setat.

Dacă utilizați Cloudflare, puteți ușor activați protecția prin link hot sub Scrape Shield din contul dvs. Întrucât Cloudflare este un serviciu complet de proxy, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la activarea protecției prin conexiunea rapidă pe serverul de origine.

Dacă utilizați un serviciu CDN premium, cum ar fi StackPath CDN sau KeyCDN, nu trebuie decât să creați reguli adecvate pentru referitorii de zonă și să le aplicați. KeyCDN are un minunat tutorial în acest sens, merită să-i dăm o citire.

3. Utilizați un plugin: All-One WP Security and Firewall Plugin

Dacă preferați să nu vă amestecați cu codul .htaccess și ați dori să existe un plugin care să poată avea grijă de afaceri – bine, sunteți în noroc.

Consultați Securitate All Fire One și Firewall conecteaza. Cu peste o jumătate de milion de instalații active, acest plugin are tone de caracteristici esențiale de securitate WordPress.

Iată ce trebuie să faceți pentru a activa funcția Image Hotlinking Prevention.

Cum să preveniți conectarea rapidă a imaginilor în WordPress utilizând pluginul de securitate „All in One”

 • Descărcați și instalați conecteaza.
 • Activează-l și îndreaptă-te către Tablou de bord WordPress> Securitate WP> Firewall și faceți clic pe butonul Preveniți conexiunile hotlinks
 • Bifează caseta mică din partea de jos și dă clic pe Salvează setările.

Si asta e. De acum înainte se împiedică conectarea rapidă a imaginii.

Concluzie

Pentru a încheia această postare, trecem rapid prin ceea ce am învățat până acum.

 1. Cum să actualizați, mai degrabă înlocuiți adresele URL vechi cu cele noi. Soluția este un plugin extraordinar numit Adrese URL de actualizare Blues.
 2. În continuare, am învățat cum să importăm imagini externe pe WordPress. Mulți colegi bloggeri au făcut asta cel puțin o dată în viață! Din nou, soluția se afla într-un plugin numit Importați imagini externe.
 3. Ambele pluginuri menționate în cele două scenarii de mai sus au un impact asupra performanței asociate acestora. Ar trebui să rulăm aceste plugin cu prudență.
 4. În cele din urmă, ne-am uitat la ce este legătura rapidă a imaginii și am văzut două modalități de prevenire. Unul a fost adăugând câteva linii de cod la pluginul .htaccess, iar cel de-al doilea a fost folosind un plugin de securitate.

Întrebare – care sunt gândurile tale despre aceste sfaturi? Ați găsit ceva util? Aveți ceva mai bun de oferit? De asemenea, cum vă place seria de până acum? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și rămâneți la curent cu următoarea parte a seriei.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me