25+ sfaturi pentru profesioniști blogging WordPress

25+ sfaturi pentru profesioniști blogging WordPress

Blogging-ul WordPress înseamnă multe lucruri. Este o fanfară de a jongla multe pălării. Chiar dacă este distractiv în mare parte, este încă o muncă grea. La fel ca orice alt loc de muncă, poate deveni ușor plictisitor. Dacă folosești fum în ceea ce privește motivația, iată mai mult de 25 de sfaturi pentru a-ți dezvolta cariera de blogging în WordPress. Dacă ești începător, tocmai ai venit la locul potrivit.


În această postare, descoperiți un tezaur dintre cele mai bune sfaturi de blogging, ceea ce înseamnă că cariera dvs. de blog în WordPress este pe cale să se schimbe în bine. Scopul nostru este de a face blog-ul WordPress mai ușor și mai distractiv pentru dvs. Da, vrem să câștigi bani făcând ceea ce iubești, în loc să faci sclavie. Mulți alții se distrează și ei, cum ar fi Devesh Sharma:

Sunt fondatorul blogului WordPress – WPKube. Îmi place ceea ce fac, pentru că mă ajută să fac relații noi cu alți bloggeri și îmi permite să experimentez cu pluginuri, teme și alte instrumente legate de WordPress. Lucrez online din 2009. – După cum se vede pe WPEngine

De ce să aștepți un moment mai mult? Toarnă-ți o cană și înfășoară-ți mânecile cât este pe cale să coboare.

1. Scrie și scrie mai multe

Scrii tot timpul. Ești blogger și viața este pânza ta, cu sau fără internet. Tu blog pentru un trai. Locuiești la blog. Chiar dacă faceți blog pe lateral, scrisul este fiecare parte din viața voastră. Dacă vrei să devii un mare blogger, trebuie să scrii.

Trebuie să faceți un blog 24/7, deoarece blocul scriitorului nu este mama dvs. Cu cât rămân mai mult fără a scrie, cu atât devine mai greu să scriu. Cu cât scriu mai mult, cu atât devine mai ușor. Într-adevăr, acesta este cel mai bun sfat pe care îl puteți avea.

2. Pauzele sunt bune

24/7 este o suprasolicitare. Vei arde. La urma urmei, trebuie să trăiești puțin pentru a deveni un scriitor mai bun. Luați pauze departe de computer. Petreceți timpul cu prietenii și familia. Și animalul tău are nevoie de tine, iar acel proiect secundar pe care l-ai lansat pentru o eternitate nu va începe.

Ar putea fi biletul tău de aur, acest proiect lateral sau una dintre cele mai remarcabile experiențe pe care le vei avea vreodată. Aflați limba nouă, încercați un nou restaurant în oraș, mergeți la grădina zoologică – luați o pauză și trăiți doar. Mulțumește-mi mai târziu.

3. Aflați lucruri noi

Schimbarea înseamnă a învăța lucruri noi. Cum altfel vei rămâne în fața curbei? Norocos pentru tine, înveți lucruri noi tot timpul ca blogger WordPress. Haideți, știm cu toții că meseria presupune săpături adânci și internetul nu este niciodată lipsit de lucruri noi. Blogging-ul WordPress vă cere să vă cunoașteți lucrurile. Trebuie să continuați învățarea tot timpul. De pe bloguri, cărți, cursuri și viața în sine.

4. Creează o listă de e-mailuri

Indiferent dacă oferiți servicii de blogging WordPress sau scrieți propriul blog, marketingul prin e-mail stimulează generarea de plumb. Capturează-i pe cei care apasă butonul de trimitere din formularele tale. Țineți-i pe acești tipuri într-o listă de e-mail și construiți-o pe una pentru tipul care trece. Banii sunt în listă și acesta nu este un mit.

Serviciile care vă stau la dispoziție includ Madmimi, MailChimp, AWeber și GetAResponse. Există Yesware de asemenea, și suntem deschiși la sugestiile dvs..

5. Un coș, toate ouăle?

Scrii, ești plătit. Este la fel de simplu. Ai putea externaliza și tu, dar scrierea se va întâmpla dacă ai nevoie de monedă. PayPal funcționează pentru majoritatea oamenilor. Există și Payoneer, care vă oferă până la trei conturi bancare americane cu serviciul lor global de plată. Puteți primi cecuri prin poștă dacă doriți. Doar nu vă puneți toate ouăle într-un singur coș.

Dacă PayPal acționează (așa cum s-a întâmplat în cazul meu cu ceva timp în urmă) și dolarii câștigați greu nu vă pot intra în buzunar, veți transpira pantalonii. Economisiți sau investiți, pur și simplu nu puneți toate ouăle într-un singur coș. În lumina acestui fapt, diversifică-ți și baza de clienți. Clienții permanenți care plătesc prețuri mari sunt mai buni decât un contorizatori. Tu alegi.

6. Externalizare

Am încercat asta odată și a fost bine pentru cea mai mare parte. Câștiguri de patru ori, scrii mai mult sau mai puțin și administrezi o echipă deodată. Acesta poate fi un concert extraordinar dacă aveți cotitane de supraveghere. O afacere proastă dacă răbdarea te dă greș. Ar putea fi un salvator de viață dacă timpul te evită. Puteți utiliza instrumente cum ar fi Trello, lenevi și Asana să rămână în fruntea echipei tale.

7. SEO

Ohhh nu din nou. Acest lucru SEO. Google adoră conținutul scris bine, care joacă regulile. Ghidul Google SEO cere atât de puțin dintre voi, ar trebui să obțineți un clasament excelent cu un plugin precum Yoast. Încă am clasat bine pentru o postare pe care am făcut-o în 2013. Folosesc Yoast pe fiecare alt blog după aceea. Ați putea aplica și alte trucuri SEO, nu încercați să jucați sistemul. Google vă va agăța pentru a se usca.

8. Instrumente, Instrumente, Instrumente

Gestionarea altor oameni este distractiv. Vă plictisiți? Nu atat de mult. Aveți nevoie de instrumente de productivitate și flux de lucru. Trebuie să gestionați proiecte, clienți, facturi și chestii. Gândiți-vă luând note, gândiți-vă Evernote. Cu instrumente, cu atât mai mult, cu atât mai bine, așa că aici sunt resurse și instrumente WordPress pentru plăcerea ta.

9. Site-uri de bloguri WordPress de nișă

Vă veți pierde concentrarea și motivația dacă alegeți un subiect și renunțați la el două minute mai târziu. Concentrați-vă pe un singur subiect și trageți dracu din el. Lipiți-vă cu o nișă pentru a vă maximiza impactul. Există putere în putere concentrată de voință. Salt de la subiect la altul dacă doriți să vă închideți blogul în șase luni sau mai puțin. Nu vă dizolvați mesajul tratând mai multe subiecte simultan.

10. Determinați-vă publicul țintă

Blogging-ul WordPress este distractiv. Este mult mai distractiv când oamenii se întorc la tine, îți împărtășesc postările și comentează postările tale. Se îmbunătățește atunci când potențialii vă contactează și discutați despre bugete. Dar nu veți obține acest lucru fără un public vizat. Pur și simplu nu puteți comercializa întreaga lume și veți supraviețui cheltuielilor dvs. de marketing. Concentrează-te pe cititorii tăi, cunoaște-ți publicul, construiește un brand puternic și strălucește.

11. Obțineți o gazdă WordPress excelentă

Nu putem sublinia acest lucru suficient. O gazdă grozavă înseamnă că afacerea dvs. are o casă sigură. Înseamnă lângă zero perioade de oprire, securitate de grad militar și viteze supersonice ale paginii. Când începeți, puteți merge cu o gazdă comună, cum ar fi Siteground sau Bluehost, dar va trebui să faceți upgrade la găzduirea WordPress gestionată atunci când blogul dvs. va crește. Gazdele ieftine sunt pur și simplu o durere în gât și știu asta de primă mână.

12. Alte competențe contează prea mult

Abilitățile Adobe Photoshop sunt un avantaj avantajos pe care îl ai ca blogger WordPress. CSS și unele cunoștințe HTML înseamnă că puteți efectua activități de bază de proiectare web fără a angaja un proiectant. Va trebui să vă urmăriți și traficul și performanțele SEO. Unele abilități de bază în managementul afacerilor vor deveni utile. Blogging-ul WordPress este o muncă impozabilă și cu cât aveți mai multe abilități, cu atât mai bine.

13. Creați o pagină Despre

Ai nevoie de oameni care să lucreze cu tine, dar cine ești? După pagina principală, pagina Despre este a doua cea mai vizitată pagină. În unele cazuri, pagina Despre primește mai multe vizualizări decât pagina principală. Ați intra în afaceri cu un străin? Pariez că nu o vei face. Creați o pagină convingătoare despre, dar faceți totul despre potențialul client.

14. Scrieți conținut permanent

Conținutul pe tot parcursul veșnic vă va genera traficul de energie după ce apăsați pe butonul de publicare. Îl puteți amesteca cu știri și oferte calde, dar amintiți-vă de ce este cald astăzi nu va fi fierbinte într-o săptămână. Este internetul, iar poveștile fierbinți au o durată de viață scurtă. Cea mai mare parte a conținutului dvs. ar trebui să fie testul timpului, deoarece acest lucru va servi publicului dvs. în anii următori.

15. Design deosebit

Da, considerăm că bloggingul WordPress este lucrul tău și nu designul web. Cu toate acestea, nu subestimați niciodată puterea unui design excelent, care asigură cititorilor accesul ușor la conținutul dvs. La urma urmei, asta este despre ce experiență excelentă a utilizatorului este. Aveți nevoie de un design excelent și atent și care să ofere conținut cititorilor dvs. fără probleme. Angajați un dezvoltator cu experiență sau obțineți o temă excelentă, cum ar fi Total. Puteți obține teme WordPress de top în colecția noastră în continuă extindere.

16. Obțineți personal

Nu ești tastatura ta. Ești o persoană cu ambiții, vise, temeri și dureri. Nu ești un jurnal, nu ești subiectul tău, nu trăiești – ci viața în sine. Accesați cititorii prin exploatarea personalității voastre. Nu vă ascundeți în spatele ecranului computerului, vrem să știm cum este să vă trăiți viața.

Din anumite motive, oamenii vor să știe mereu cum gândesc ceilalți, cum se descurcă ceilalți. Probabil de ce blogurile sunt atât de populare. Profită de asta. Fă față și controverse mai ales atunci când nu este norma. Puteți folosi chiar și exploetive dacă doriți, dar călcați cu atenție aici marinar.

17. Titluri

Blogging-ul WordPress este multe lucruri, asta am spus deja. Orice ai face, trebuie să treci cititorul prin ușă. Ușa postărilor dvs. este titlul. Evitați titlurile clickbait, dar faceți-vă pe dvs. atrăgătoare și promițătoare. Apoi, îndeplinește această promisiune sau blog-ul tău va mormăi și va muri. Doar Google „cum să scrie titluri criminal” și să învețe.

18. Fii educativ

Eric of Retire29 îți va vinde un pod dacă motivația ta principală de a scrie este să câștigi bani. Dacă nu vă interesează suficient cititorii dvs., de ce le-ar păsa cititorilor de conținutul dvs.? Dacă bloggingul WordPress înseamnă o verificare rapidă a salariilor, vă aflați într-o treabă greșită. Fără zgârieturi, aveți hobby-ul greșit. Fii educativ, împărtășește idei, îmbunătățește viața cuiva – fii valoros. Până la urmă, există modalități mai rapide de a câștiga bani dacă asta este tot ceea ce te interesează. Blogging-ul WordPress este o meserie de care trebuie să te bucuri, nu să îndure.

19. Coerența

Trebuie să știm că mai ești în viață și dai cu piciorul. De asemenea, Google iubește un blog consistent. Blogează-te în mod regulat (sau cel puțin într-un program) pentru a-ți păstra conținutul. Sunt sigur că persoana șefă de la locul tău de muncă va fi nemulțumită dacă vei dispărea pentru perioade îndelungate în mod obișnuit. Cititorii te dețin și le este dator să le apară pe blogul tău când spui că o vei face. Creați un calendar editorial și respectați-l. În caz contrar, ei vor abandona nava și vei naufragia.

20. Citiți, citiți și citiți câteva altele

La fel ca scrisul, trebuie să citiți o mulțime de materiale pentru a deveni un scriitor mai bun. Blogging-ul WordPress este doar titlul postului, scrierea este munca propriu-zisă. Citește mult sau cum spunea Stephen King (îl cunoști, nu?):

Dacă nu aveți timp să citiți, nu aveți timp să scrieți. Simplu ca asta.

Citirea este de asemenea excelentă pentru creșterea personală, așa că da, obține o situație de câștig pentru tine, blogger. Citiți totul despre nișa dvs., și apoi unele. Citiți și materiale de ficțiune și non-industrie. Continuați să citiți și nu mai argumentați despre asta.

21. Creați o bancă de idei

Cele mai bune idei nu îți vin în timp ce ești așezat în fața computerului. Îți apar în cap în locurile cele mai neașteptate. Dușul funcționează pentru majoritatea oamenilor, deși păstrez acest timp pentru unul singur cu Dumnezeu. Cu excepția cazului în care doamna mea este acolo cu mine și sunt forțat să vorbesc despre motivul pentru care nu pot părea să pun capacul din nou pe șampon. O, bucuriile vieții ��

Purtați un bloc de notițe (sau un smartphone) și notați ideile când apar. Nu te copilărește; nu te poți baza pe memoria ta. Când aveți câteva minute, forțați-vă să veniți cu aproximativ 10 idei originale. În cel mai scurt timp, ideile vor ajunge la tine oriunde și oricând. Încearcă, nu ai nimic de pierdut.

22. Faceți conversația

De ce să vă deranjezi blogul dacă doriți doar să susțineți un discurs dictatorial? Nu folosiți cuvinte pe care nu le-ați atinge cu un stâlp de 10 metri. Vorbeste cu cititorii prin scrisul tau, niciodata la ei. Și dacă și când vorbesc înapoi, mențineți conversația în viață. Nu vă izolați și nu vă ascundeți în spatele paginii de conectare; întinde-te și creează conversații.

23. Lumea nu se va revolta în jurul tău

Așadar, nu vă așteptați ca toată lumea să atârne de fiecare cuvânt pe care îl scrieți. Știu că îți porți inima pe mânecă ori de câte ori scrii o postare pe blog. Face parte din blogurile WordPress. Dacă te face să te simți mai bine, cu toții am scris acea postare (uneori mai multe) despre care nimeni nu a dat fundul unui șobolan, așa că al tău nu este un caz izolat.

Apoi avem comentatori din iad care, după Eric, „… folosesc ad hominem și observații pripite pentru a prelua orice problemă cu animalele de companie.”

Nu transpirați astfel de lucruri, continuați să continuați. Cel mai bine este să obțineți motivația din provocare și să vă îmbunătățiți următoarea postare. La sfârșitul zilei, cocoșul va cânta, vacile vor veni acasă și vei primi laptele tău.

24. Conținut multimedia

Scrierea este excelentă și poate deveni rapid dependență. O carieră în bloggingul WordPress se extinde dincolo de uciderea tastaturii. Dă-i afurisitului o pauză deja și îmbogățește-ți conținutul cu imagini, videoclipuri, PDF-uri și infografii.

Nici nu trebuie să-ți creezi. Puteți obține întotdeauna imagini de reclame creative, videoclipuri care pot fi distribuite pe YouTube și infografii uimitoare de pe web. Puteți crea PDF-uri din conținutul de pe blogul dvs. și puteți oferi același lucru ca ghidurile complete.

Conținutul multimedia aduce viață blogului tău, ceea ce favorizează implicarea utilizatorilor. Nu aveți nevoie de mine să vă spun cantitatea de motivație pe care o puteți deriva dintr-o pagină de descărcare activă. Toate acele clicuri te vor înnebuni și știi că le vrei.

25. Plasați butoanele de apel la acțiune pe paginile proeminente

Când am început, am fost convins că tot ce îmi trebuia era un site web și câteva postări pe blog pentru a-l face mai mare în blogurile WordPress. Adică, trebuie să scrii postările și când vin cititorii, unii te vor angaja. Aveam totul la locul ei – despre pagină, pagina de servicii și pagina de închiriere, dar băiat, am greșit sau ce?

Nu s-a întâmplat nimic până când am citit o postare pe blog despre îmbunătățirea ratelor de conversie. Chiar și cu toate paginile, nu mi-am spus clar că sunt disponibil pentru închiriere, așa că nimeni nu s-a deranjat să întrebe deși primesc trafic către postările mele.

Așa că mi-am înlocuit glisorul de pe pagina principală (mă apuc când îmi amintesc acest lucru) cu un singur buton CTA care a lămurit că sunt disponibil pentru închiriere. Ghici ce? Întrebările au venit până când am avut mai multe lucrări de blog decât mă puteam ocupa. De câteva ori, chiar m-am gândit să-mi dau jos pagina de închiriere. Și tot ce am făcut a fost să adaug un singur buton CTA. Cereți clienților darnici să vă angajeze deja, prost.

26. Social Media

Bine, dacă cititorii dvs. trebuie să se străduiască să vă partajați conținutul pe rețelele de socializare Îmi amintesc că de data asta am fost pe unul dintre acele bloguri mari pe care cu toții ne place să le citim. Este un blog de afaceri cu tot felul de conținut excelent, o comunitate activă și funcționează. Povestea scurtă, nu existau butoane de partajare socială!

Am găsit o postare uimitoare pe care mi-am dorit să o împărtășesc cu adepții mei Facebook și a trebuit să copiez și să lipească linkul. Nu e dragut. Îmi amintesc această experiență neplăcută, dar nici nu-mi amintesc numele blogului. Nu m-am întors niciodată. Adăugați deja partajarea social media pe blogul dvs..

Cuvinte finale

Sfaturi pentru bloggerii Pro WordPress

Asta este totul deocamdată – peste 25 de sfaturi pentru bloggerii WordPress! Există multe alte sfaturi de blog pe WordPress, dar, din păcate, nu le putem acoperi pe toate într-o singură postare. Poate că voi reveni cu oa doua instalare, așa că dacă am lăsat sfaturile tale preferate, te rog să le arunci în secțiunea de comentarii de mai jos.

Aducerea cheie de la această postare: trebuie doar să scrii pereche. Doar continua sa scrii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map