25+ Greșeli comune WordPress de evitat

Ca curator de conținut, una dintre cele mai mari și mai jenante) greșeli pe care le-am făcut în 2014 este repeta greșelile cunoscute când a venit WordPress și blogging-ul în general. Fiecare An Nou solicită noi rezoluții. Unii (încearcă) să slăbească – „O să cântăresc 130 de kilograme până la sfârșitul acestui an”, unii fac planuri aventuroase – „Mă duc cu siguranță la parașutism în martie”, în timp ce unii decid să le lege în sfârșit nodul – „E timpul să-l eternizăm”! Nu că am mai trecut o lună în acest an, să adăugăm cu toții o rezoluție pe listă – „greșelile WordPress nu se vor mai repeta în 2015 (sau în anii următori)”.


Contribuiesc la WPExplorer de mai bine de un an și aș dori să încep anul acesta cu o nouă serie de posturi care tratează cele mai frecvente greșeli WordPress. Începem prin a examina 5 factori cruciali care se ocupă de lansarea unui site WordPress și trecem la recomandări care vor da roade pe termen lung. Aceste puncte cunoscute pot fi clasificate cu ușurință în categoria „a fost acolo, a făcut asta”, dar asigurați-vă că nu le repetați așa cum am făcut-o eu. Amintiți-vă, chiar și ochiul antrenat se obosește uneori.

Contents

Soluții și greșeli WordPress

Vei găsi multe articole online care abordează probleme similare pe care intenționez să le discut în postările viitoare. Dar am găsit un aspect care lipsea de la majoritatea lor – an în profunzime explicaţie. De ce? De ce nu? Care sunt consecințele? Aveți soluții? Alternative? Exemple?

Acestea sunt întrebările pe care mi le-am pus când am citit aceste articole. Intenționez să discut despre fiecare problemă comună, pe larg, pentru a putea avea o înțelegere puternică a subiectului.

Toate punctele discutate în acest post provin din experiență, experimentare și, desigur, lecții învățate din greșelile din trecut. Am încercat să prezint cât mai multe exemple, astfel încât să puteți dobândi experiență practică și să relaționați ceea ce ați citit, cu scenarii reale. Vă îndemn să salvați acest articol într-un cititor offline, cum ar fi Instapaper sau Pocket și să-l citiți în timpul liber. Așa că doar stai pe spate, relaxează-te și bucură-te de articol.

1. Nu luați o copie de rezervă

Te-ai găsit vreodată gândindu-te – Hei, acesta este un site nou, abia am conținut. Permiteți-mi să-mi fac griji pentru backup mai târziu. Stimate prieten, permiteți-mi să vă spun că este unul dintre crucial greșeli pe care le poți face în cariera ta de WordPress. S-ar putea să vă coste câțiva bani, a mult de bani sau în cele mai grave cazuri, Tot. S-au pierdut povești înfricoșătoare ale antreprenorilor online (bloggeri, curatori de conținut etc.) care s-au pierdut mii de dolari, doar pentru că au amânat backup-ul.

Programare și securizarea copiilor de rezervă este una dintre responsabilitățile fundamentale ale unui webmaster, de la orice disciplină. Când vine vorba de WordPress, spațiul pentru eroare este limitat pentru un ucenic. Însă, odată ce ajungeți la partea tehnică a lucrurilor, cum ar fi modificarea unei teme sau configurarea unui plugin avansat, puteți:

 • Distrugeți aspectul site-ului
 • Lacune de securitate în port
 • A născut ecranul alb al morții

Incidentele nerecuperabile sunt destul de frecvente și nu poți fi corect tot timpul. Astfel, o copie de rezervă este o precauție necesară. Dacă sunteți unul dintre acei oameni care credeți că WordPress face backup pentru datele dvs., vă înșelați greșit. Citiți mai multe despre miturile de rezervă comune ale WordPress în articolul meu – 10 povești de backup WordPress care ar putea să vă ucidă site-ul.

Soluţie:

Există o mulțime de plugin-uri gratuite și premium de rezervă WordPress disponibile fiecare cu funcții diferite. Dacă intenționați să aveți o serie de site-uri WordPress, VaultPress este cea mai bună alegere. Este conceput și întreținut de Automattic (compania din spatele CMS-ului nostru preferat) și este încredut de milioane de utilizatori. Unele dintre pluginurile noastre preferate de backup pentru WordPress includ:

 1. VaultPress (Premium)
 2. BackupBuddy de la iThemes (premium)
 3. BackWPUp (liber)

2. Testarea de noi produse pe un site live

Testarea pe un site live

Mulți oameni repetă acest lucru aparent greșeală inofensivă, dar devastatoare. Să presupunem că aveți un site WordPress live și doriți să instalați un plugin de rezervă – spune BackWPUp, după ce ați citit ultimul meu punct (da!). Dar decideți să instalați pluginul direct pe site-ul live – doar pentru a economisi efortul suplimentar.

Ce se întâmplă dacă ceva nu merge bine și trebuie să vă puneți site-ul offline pentru câteva ore pentru a remedia noile daune fără precedent? Sa vedem niste dintre lucrurile pe care le veți pierde:

 1. Trafic organic de la motoarele de căutare
 2. Trafic direct de trimitere
 3. Venit afiliat
 4. Clicuri de reclamă
 5. Conversii și vânzări
 6. Inscrieri prin e-mail
 7. Pierdeți poziția motorului de căutare – atunci când Google redirecționează un căutător către site-ul dvs. și constată că este offline, pierdeți în mod automat puncte SEO

Cu alte cuvinte, vei pierde trafic și bani!

Soluţie:

Dacă aveți de gând să testați teme și pluginuri noi pe site-ul dvs. WordPress, v-aș sugera să utilizați o copie experimentală a site-ului dvs. live. Cel mai bun exemplu ar fi zona de amenajare în WPEngine. Pur și simplu reproduce a cel mai recent copia site-ului dvs. WordPress ca o altă instalație, pentru a putea experimenta. Dacă spargi ceva, poți pur și simplu să restaurezi din ultima rezervă de lucru.

Dacă gazda dvs. nu are acces la o zonă de punere în scenă (motiv pentru care vă recomandăm întotdeauna să folosiți un mediu excelent de găzduire WordPress), vă sugerez să configurați propria dvs. zonă de înregistrare (tutorialul va apărea). Experimentați cu noi produse și servicii în configurarea dvs. experimentală. După ce noua adăugare este configurată corect în site-ul dvs., pur și simplu îmbinați-l cu site-ul dvs. live.

3. Nu securizați backup-ul dvs. WordPress

Securizarea Backup-urilor site-ului dvs. web

Sau cum îmi place să-l numesc: Copia de rezervă.

Da, este corect. A lua o copie de rezervă completă și a o păstra în hard disk-ul computerului dvs. este la fel de bun ca a lua o copie de rezervă într-un DVD zgâriat. Cel mai de încredere este să încărcați backup-ul în cloud – și avem la dispoziție o mulțime de opțiuni (gratuite) din care să alegem – Dropbox, Box, SkyDrive etc. Vă recomandăm gratuit BackWPUp plugin, sau VaultPress – ambele încărcând automat backup-ul în cloud.

4. Nu utilizați Permalink

Nu folosesc Permalink

Permalink-urile nu sunt altceva decât modul în care URL-ul site-ului dvs. este structurat. În mod implicit, WordPress folosește următoarea legătură permanentă:

www.wpexplorer.com/?p=

Să ne amintim că această structură o va face mereu funcționează, indiferent de adăugarea de noi structuri de legături permanente. Se recomandă utilizarea unei structuri URL prietenoase pentru utilizator – una care conține cuvinte cheie. Astfel vizitatorii dvs. își vor aminti mai bine adresa URL și vor îmbunătăți clasamentele motoarelor de căutare. Luați în considerare articolul meu de recenzie MaxCDN. Ambele URL-uri funcționează, dar a doua este mai memorabilă și funcționează bine pentru motoarele de căutare.

 1. https://www.wpexplorer.com/?p=30951
 2. https://www.wpexplorer.com/maxcdn-review-best-cdn-wordpress/

Soluţie:

Noi la WPExplorer folosim și recomandăm utilizarea Numele postului structură permanentă.

 • Pentru a schimba legăturile permise prin zona de administrare WordPress, fișierul dvs. .htaccess trebuie să fie inscriptibil.
 • Pentru a face acest lucru, WordPress recomandă oficial că schimbați permisiunea fișierului .htaccess în 644.
 • Dacă nu aveți permisiunea de a actualiza .htaccess prin zona de administrare, WordPress vă va oferi codul pentru structura de permalink aleasă, astfel încât să actualizați fișierul .htaccess manual. Puteți apoi să actualizați manual fișierul .htaccess prin intermediul managerului de fișiere de cont de găzduire sau utilizând un client FTP (File Transfer Protocol).

5. Folosirea de web hosting ieftin

Capcană ieftină de găzduire web

Majoritatea oamenilor recomandă utilizarea unei gazde partajate atunci când începeți cu site-ul dvs. WordPress. Am folosit BlueHost în trecut și îl recomandăm cu mare încredere. Deși costă în jur de 5 dolari pe lună, unii încearcă să apeleze la noi companii de găzduire pe care le-au văzut în diverse forumuri de hosting. Motivul fiind – sunt ieftine. (Unii chiar oferă pachete de găzduire pentru 1 dolar pe lună!).

Problema companiilor ieftine de găzduire web

Primesti ceea ce platesti. Companiile ieftine de găzduire își inundă de obicei serverele cu unul prea multe conturi de clienți. Un singur vârf de trafic (sau un atac DDoS) și întregul cluster (inclusiv toate site-urile web din clusterul respectiv) este scăzut! Astfel de companii de găzduire au, de asemenea, o limită de toleranță foarte scăzută pentru consumul excesiv de resurse.

Descărcați postări conexe pentru WordPress

Un exemplu clasic este Link-uri postate legate de WordPress. Related Posts interogează baza de date WordPress pentru a afla postările legate de o anumită postare (să zicem XYZ), folosind parametrii de căutare precum etichete și categorii. Postările rezultate sunt apoi afișate sub mesajul curent (XYZ). Această tehnică servește ca un mijloc excelent pentru a îmbunătăți implicarea utilizatorilor și pentru a reduce rata de respingere pe site-ul dvs. WordPress.

În backend, procesul de căutare al YARPP necesită întrebări semnificative la baza de date WordPress, care crește cu numărul de postări, etichete și categorii de pe site-ul dvs. WordPress. Mai multe întrebări = încărcarea serverului mai mare = site-ul mai lent.

Problema este că această utilizare excesivă se întâmplă automat și nu puteți limita cantitatea de resursă a serverului pe care pluginul o poate utiliza. (Ar fi minunat totuși, dacă ai putea). Dar ești răspunde pentru resursele pe care le utilizați. După ce depășiți o anumită limită, monitorul de resurse al serverului înregistrează o utilizare / abuz de resurse în contul dvs. Repetați acest lucru de câteva ori, iar contul dvs. este suspendat automat.

Prin urmare, ar trebui să accesați întotdeauna companiile de găzduire web recomandate și, când va veni momentul, treceți la o soluție mai puternică, cum ar fi un VPS sau chiar mai bine găzduit WordPress.

6. Instalarea prea multor plugin-uri

hub de rețea

În ultimul nostru articol, am vorbit despre modul în care pluginul YARRP poate provoca o suprautilizare a resurselor serverului, ceea ce poate duce la suspendarea contului tău de gazdă partajat. O problemă similară are loc atunci când instalați și activați o mulțime de pluginuri inutile – pe care le utilizați rar.

Este important să realizăm diferența dintre plugin instalat si un plugin activat. Toate pluginurile au două stări – activat și dezactivat.

 • În mod implicit, atunci când instalați un plugin (indiferent de metoda de instalare – încărcare FTP sau prin intermediul managerului de plugin), pluginul rămâne dezactivat. Trebuie să activați manual pluginul pentru ca acesta să funcționeze.
 • Al doilea stat este stare activă, unde pluginul este activ și funcționează pe site-ul dvs. WordPress

Efectele adverse încep să apară atunci când aveți mai multe plugin-uri active. Există două probleme principale care pot apărea:

 1. Conflicte inter-plugin și plugin-theme – Un anumit plugin (sau temă) poate să nu funcționeze din cauza unor restricții impuse de un alt plugin (sau temă). Permiteți-mi să vă prezint un concept de programare numit excludere mutuala. Un plugin (sau o temă) ar putea ține o anumită resursă (pentru o perioadă nedeterminată de timp) și să nu îi lase pe alții să utilizeze acea resursă. Dacă un alt plugin dorește să acceseze resursa, nu se poate – pentru că a fost blocat anterior. Astfel, noul plugin nu ar funcționa.
 2. Plugin-uri buggy – Există o mulțime de plugin-uri disponibile în depozitul WordPress. Oricine poate contribui la asta – un programator începător sau un expert cu o experiență de programare de zece ani. Diferența constă în calitatea codului unde acesta din urmă ar excela fără îndoială. Prin urmare, ar trebui să evităm pluginurile cu un număr scăzut de descărcare. Chiar dacă o facem, asigurați-vă că veți testa într-o configurație experimentală

Soluţie:

 • Lipiți teme și pluginuri renumite și populare
 • Folosește necesar numărul de plugin-uri (încercați să îl mențineți cât mai jos)
 • Dezactivați pluginurile neutilizate
 • Evitați să descărcați pluginuri care nu sunt disponibile în depozitul WordPress
 • Verificați compatibilitatea pluginului cu versiunea dvs. actuală WordPress
 • Efectuați o copie de rezervă completă înainte de a instala un plugin cu funcționalități majore
 • Încercați să creați o configurație experimentală a site-ului dvs. WordPress și să instalați pluginuri în el

Unii dintre voi pot întreba – Este în regulă să instalezi atâtea pluginuri pe care le dorim și să le activăm pe cele strict necesare? Răspunsul la acest lucru excelent întrebarea ar fi – spre surprinderea ta – Nu! Iata de ce:

Anumite pluginuri, de exemplu – WordPress SEO plugin de Yoast, necesită o anumită cantitate de contabilitate. Câțiva parametri SEO, setări personalizate etc. Toate aceste informații sunt stocate în baza de date WordPress.

Majoritatea pluginurilor creează noi intrări de câmp în baza de date WordPress, în momentul în care le activezi. Când instalați prea multe dintre aceste plugin-uri, acesta umple inutil dimensiunea bazei de date. Mai târziu, chiar dacă dezactivați pluginul – câmpurile nou create în baza de date WordPress ar continua să existe. Așadar, trebuie doar să ai grijă să te gândești la ce pluginuri activezi.

7. Modificări frecvente ale temei

cusut-fundal-Kovach Oksana

Temele sunt ținuta site-ului WordPress. Unele teme bogate în caracteristici, cum ar fi tema Total WordPress, pot fi utilizate în mii de proiecte diferite – fiecare având un aspect unic. O temă curată, bine organizată, va face minuni pentru rata de conversie.

Este o practică obișnuită în rândul bloggerilor începători (sau proprietarii de site-uri) să continui să sări de la o temă la alta. Când vine vorba de WordPress, ispita este doar prea mult! Ai mii de lucrați frumos liber teme – la îndemână!

Desigur, noii utilizatori WordPress nu vor fi mulțumiți de tema instalată și vor tinde să schimbe teme – în căutarea celei perfecte. Îmi amintesc numărul de teme pe care le-am schimbat în timpul construirii primului meu blog – 27!

Iată un sfat pe care aș dori să-l iau:

Nu există așa ceva perfect temă!

Acum să explorăm partea „de ce”.

Partea tehnică

personalizați tema wp

La fel ca pluginurile, anumite teme bogate în funcții includ proprietăți suplimentare, cum ar fi setări personalizate, voturi ascendente, ratinguri, etc. Stocarea acestor setări ar necesita crearea de noi tabele sau câmpuri în baza de date WordPress. Similar cu cazul plugin-urilor, atunci când instalați prea multe teme, același efect este redus. În cele din urmă sfârșești având o bază de date înghesuită, cu un timp crescut de răspuns la interogare.

Aspectul psihologic

shutterstock_186351248

Când cineva îți vizitează site-ul, o imagine este înregistrată automat în mintea lui. Dacă calitatea conținutului și designul este bun, câștigați un punct în mintea vizitatorului. Când aceeași persoană îți vizitează site-ul din nou (la un alt moment și vede același design), memoria lui va fi reîmprospătată. Vei fi apoi marcat Două reputația punctează în mintea lui. Astfel stabiliți reputația site-ului dvs..

Acum ia în considerare alternativa. Să presupunem că ai continuat să schimbi tema. Dacă vizitatorul vede un design complet diferit în a doua sa vizită, memoria lui nu va fi reîmprospătată. Impresia dvs. anterioară a fost pierdută și o nouă impresie este creată. Toate dvs. acumulate anterior puncte de impresie sunt pierdute.

Factorul de marcă

shutterstock_140282785

În cele din urmă, există aspectul de branding. Fiecare site sau afacere trebuie să se străduiască să își stabilească marca. După ce ați stabilit un nume de marcă pentru compania dvs., nu există nicio limită pentru succesul dvs. Luați de exemplu teme elegante. Pluginul lor monarhial, a primit un răspuns extraordinar din partea comunității online – chiar din ziua lansării. Trebuie să încercăm să menținem o singură temă asociată site-ului / mărcii noastre.

8. Instalarea WordPress într-un subfolder numit „wordpress”

folderul wordpress

Mulți instalatori auto WordPress, cum ar fi Softaculous, instalează WordPress în orice mod doriți. Unii oameni consideră „De când instalez WordPress, ar trebui să-l instalez într-un folder (numit) corespunzător” Nu! Nu este in regula!

Dacă intenționați să rulați site-ul dvs. utilizând un singur CMS (WordPress), atunci ar trebui să-l instalați întotdeauna în directorul de bază – adică fără a utiliza nicio subdirectoare. Gândiți-vă, arată www.wpexplorer.com cale mai profesionist decât www.wpexplorer.com/wordpress

Singura dată când creați un folder diferit pentru o nouă instalare WordPress este atunci când utilizați un CMS diferit pentru portofoliul dvs. de afaceri și WordPress pentru blog. Chiar și în acest caz, un folder numit „blog” sună mult mai bine decât „wordpress”.

9. Utilizarea „admin” ca nume de utilizator

parola administratorului

În timpul instalării WordPress, numele de utilizator implicit este admin. Tu trebuie să se asigure că utilizați un nume de utilizator diferit. Lăsând numele de utilizator implicit la „admin” este o lacună serioasă de securitate WordPress, ținând cont de atacul recent al bruteforce asupra peste jumătate de site-uri WordPress.

Când aveți „admin” ca nume de utilizator, acesta oferă hackerilor o trecere gratuită. Jumătate din munca lor (adică ghicirea numelui de utilizator corect) este terminată. Tot ce trebuie să facă este să folosească o serie de atacuri bruteforce pentru a ghici parola. Odată terminate, acestea se infiltrează pe site-ul dvs., îi fură adresa de e-mail a clientului, jurnalele de plată și distrug practic ceea ce ați construit de atâta timp. Dacă aveți deja administrator ca nume de utilizator – nu vă faceți griji, am făcut un tutorial specific în acest scop – Cum să ștergeți numele de utilizator „admin” WordPress.

10. Folosirea parolelor slabe

LastPass

Acest lucru poate părea un punct prostesc. Dar practic vorbind, oamenii încă mai folosesc o mulțime de parolele vulnerabile. Dacă ar fi folosit parole puternice, atunci Twitter nu ar fi publicat o listă din 370 de parole interzise. O parolă puternică ar trebui să aibă întotdeauna aceste trei caractere:

 1. Majuscule
 2. Minuscule
 3. numere
 4. Personaje speciale

O înțeleg – ea este nepractic să-mi amintesc aceste parole nebune ca 6efH & 9sD2! LP. Ca soluție, putem utiliza un instrument gratuit de gestionare a parolelor online, cum ar fi LastPass, care are extensii pentru aproape toate browserele web, sistemele de operare mobile și o aplicație Mac autonomă. Principiul este simplu – vă stocați toate parolele complexe în acest instrument și trebuie să vă amintiți doar unu parola pentru a o accesa.

11. Ignorarea actualizărilor WordPress

wordpress-actualizări

Este de importanță esențială să actualizați site-urile dvs. web WordPress imediat ce devin disponibile. Iata de ce:

 • În fiecare zi, noile bug-uri, vulnerabilități și sfaturi de îmbunătățire a performanței sunt descoperite și raportate de o comunitate globală de dezvoltatori. Aceste sugestii sunt revizuite și încorporate într-o versiune viitoare a WordPress.
 • Dacă vulnerabilitatea este suficientă pentru server, atunci an imediat actualizarea este lansată.
 • Cu fiecare versiune importantă de WordPress, sunt introduse și noi funcții interesante, cum ar fi minunatul editor de imagini WordPress (care, apropo, vă permite să decupați și să redimensionați imaginile din mers).

Ce se întâmplă dacă nu actualizez WordPress?

 • Ignorarea actualizărilor WordPress înseamnă nu rectificare cunoscute sau identificate lacune de securitate Acest lucru nu face altceva decât facilitează munca hackerului. Ce se întâmplă după aceea? Aflați în rubrica următoare!
 • Îți lipsește o încărcare de noi funcții și actualizări de îmbunătățire a performanței.

Consecințele unui site web hacked:

Să aruncăm o privire la câteva consecințe ale unui site WordPress WordPress hackat:

 • Lista dvs. de e-mail (unul dintre cele mai cruciale active ale orice site-ul web) este furat și bombardat cu spam. Pentru a înrăutăți, această listă de e-mail poate fi vândută și altor cumpărători „de pe piața neagră”.
 • Site-ul dvs. poate fi, de asemenea, infectat cu malware. Acest lucru la rândul său va infecta oricine care vă vizitează site-ul. Partea cea mai rea este când nu știți că site-ul dvs. a fost hacked – acest lucru cauzează daunele maxime pe care vi le oferă iluzie de siguranță.
 • Efectul unui site hacked este cel mai dezastruos atunci când rulați un site de membru. Oamenii care a plati pentru a vizualiza conținutul site-ului dvs., infectarea PC-urilor / dispozitivelor lor și încălcarea confidențialității acestora.
 • După ce Google îți identifică site-ul ca domeniu infectat cu malware, rangul motorului de căutare se încadrează pe acoperiș. Recuperarea dintr-un domeniu pe lista neagră este un proces incredibil de dureros și scump.
 • Uneori, oamenii ar putea chiar să aibă nevoie Stop afacerea lor și merge pentru un brand cu totul nou!
 • Pe scurt, odată hacked, reputația site-ului și toate perspectivele de viitor este distrus irecuperabil.

Remediu

Remediul evident este actualizarea site-ului dvs. WordPress în mod proactiv. Mulțumesc noului Actualizări automate de fundal caracteristică (care a fost introdusă cu WordPress 3.7), oamenii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizarea site-ului. WordPress are grijă de asta în fundal.

Dacă sunteți pe un serviciu de găzduire WordPress gestionat, cum ar fi WPEngine, sunteți deja experimentându-l pe cel din cele mai bune Servicii WordPress în industrie. Nu numai că WPEngine își actualizează automat nucleul WordPress, actualizările sunt -Reglat fin în conformitate cu specificațiile și măsurile de securitate ale serverului lor, astfel încât să obțineți fiecare ultim proces de îmbunătățire a performanței și securității.

Dacă printr-o întîmplare nefericită a evenimentelor, site-ul tău este hacked, atunci aș recomanda angajarea unor dezvoltatori profesioniști de securitate WordPress, Sucuri să-l cureți. Oh și am menționat că WPEngine vă oferă și un curățare gratuită de hack-uri?

12. Teme și pluginuri piratate

nava pirat2

Să-l înțelegem – pentru fiecare nouă temă sau plugin lansat în Themeforest (sau în orice altă piață majoră WordPress pentru această problemă), o versiune piratată sau „anulată” a produsului este disponibilă în mulți site-uri pentru liber.

De ce crezi că cineva ar cumpăra o temă de 75 de dolari și ți-o va oferi gratuit?

Unii dintre voi ar putea fi conștienți că aceste teme / plugin-uri piratate nu sunt găzduite în Themeforest. Acestea sunt găzduite în servicii de partajare a fișierelor sau „cyberlockers”. Am crezut o mică introducere în astfel de „cyberlockers” dacă sunteți interesat.

411 pe Cyberlockers:

 • Cyberlockers sunt servicii care găzduiesc fișierele dvs. gratuit.
 • Principala lor sursă de venit include reclame și conturi premium.
 • Anunțurile sunt afișate pe pagina de descărcare a fișierului.
 • Conturile premium oferă avantajului descărcătorului, cum ar fi viteza de descărcare mai rapidă / neaprobată și zero „timp de așteptare” înainte de descărcare.
 • Unii cyberlockers plătesc și „încărcătorilor” o sumă minusculă de 2-5 USD USD, pentru fiecare 1000 de descărcări pe care un fișier le primește.
 • Partea proastă: Anumiți cibernetici afișează anunțuri dăunătoare care poartă o serie de malware. Butoanele lor de „descărcare” sunt intentionat înșelător pentru a te păcăli să dai clic pe reclama rău intenționată.
 • Acestea includ, de asemenea, multe ferestre de tip pop-up și pop-uri care provoacă un ravagiu în sistemul dvs. dacă nu este instalat antivirus adecvat..

Acestea sunt doar câteva dintre pericolele descărcării de la un cyberlocker. Desigur, asta nu înseamnă asta toata lumea utilizează cyberlockers în scopuri ilegale. MediaFire este un exemplu excelent de un serviciu bun de partajare a fișierelor și este utilizat de milioane pentru scopuri legitime.

Revenind la temele WordPress nulizate …

Dacă ar fi să calculați veniturile generate din aceste mijloace necinstite, ați vedea că afacerea nu este rentabilă. Riscurile implicate sunt mult mai mari decât rentabilitatea investiției. Așadar, trebuie să ne întrebăm: care este captura?

Stai sigur, acolo este unu. Și este și un lucru urât! motiv final în spatele încărcării temelor și pluginurilor anulate se află injectați coduri rău intenționate pe site-ul dvs. web. Aceasta creează ceea ce hackerii și exploatatorii numesc „backdoors”În serverul tău. Odată ce un hacker intră pe site-ul dvs., dumneavoastră ști posibilitățile interminabile.

Moral Police, Standby …

Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să instalați niciodată teme și pluginuri anulate / piratate. Dezvoltatorii au introdus câteva sute de ore a muncii, dezvoltarea, întreținerea și actualizarea produsului lor. Nu vreau să predic, dar data viitoare când descărcați un produs gratuit, trebuie doar să vă înscrieți al lor încălțăminte și vezi cum te simți.

13. Teme gratuite din Surse Umbroase

7034829-frumos-negru-alb-Fotografie

La fel ca „teme anulate”, există câteva “liber” Teme WordPress care apărea a fi inofensiv. Nu mă refer la miile de teme din depozitul oficial de teme WordPress. Toate temele prezentate în depozit sunt supuse unor criterii stricte de selecție, care, sigur, implică o examinare a codului dăunător.

Mă refer la cele pe care le găsiți pe site-urile web care nu au fost auzite niciodată, oferindu-vă „teme gratuite gratuite de WordPress”. Au fost incidente în care aceste „teme gratuite” au fost încărcate cu malware. De regulă, descărcați teme gratuite din:

14. Nu dezactivează Navigarea directorului

Aceasta nu este atât o lacună de securitate, cât precauție măsura. Navigarea directoarelor se referă pur și simplu la procesul de navigare prin conținutul dosarelor prezente în directorul rădăcină web. Ar trebui să dezactivezi navigarea directoarelor din mai multe motive de securitate. Vă rugăm să consultați acest tutorial, unde am discutat aceste probleme și am subliniat cum să dezactivați navigarea în directoare în WordPress și câteva alte sfaturi!

15. Nu instalează un plugin de securitate

menționează securitatea

În sfârșit, avem punctul culminant al acestui post – un plugin de securitate. Am vorbit deja mult despre securitate, despre consecințele atracției site-ului dvs. etc. Astăzi, aș dori să subliniez câțiva termeni-cheie.

 • Sunt mulțime de cunoscut și vulnerabilități necunoscute când vine vorba de WordPress
 • Mulți dintre ei depind de dvs. mediu de găzduire si modul în care v-ați instalat WordPress.
 • Abordarea fiecăreia dintre aceste vulnerabilități este o sarcină obositoare pentru a spune cel mai puțin.
 • Mai mult, o mulțime de utilizatori WordPress nu au fondul tehnic necesar pentru procesarea și implementarea măsurilor de securitate.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm a plugin de securitate. Hai sa luam Securitatea iThemes de exemplu. Pluginul abordează toate problemele menționate mai sus și păstrează site-ul dvs. în siguranță.

Puteți plăti o primă pentru măsuri de securitate adăugate, care sunt de obicei necesare pentru site-urile de membru. După ce începeți să generați venituri din afacerea dvs. online, este o practică bună să:

 • Treceți la un mediu de găzduire WordPress gestionat
 • Abonați-vă la un plugin de securitate premium, cum ar fi iThemes Security Pro

16. Nu optimizarea imaginilor

imagine neoptimizată

Optimizarea imaginii este unul dintre factorii fundamentali care joacă un rol în viteza, performanța și experiența utilizatorului unui site web. Primul lucru pe care îl vede cineva pe o postare pe blog este imagine antet. Efectul este mai profund atunci când imaginea antetului este utilizată ca fundal pentru text – consultați, de exemplu, postările de pe Mediu.

Rezultatul este cel mai important atunci când atingeți echilibrul perfect calitate și cantitate.

Calitate se referă la contextual utilizarea imaginilor. Imaginile antet pentru postarea dvs. pe blog ar trebui să fie relevant, actual și ar trebui să se poată conecta cu cititorul. Alegerea corectă imagine stoc necesită multă intervenție cerebrală. Vezi prezentarea lui Carly pe cum să selectați o imagine bună de stoc pentru câteva sfaturi practice cool.

Cantitate se referă la aspectele tehnice ale imaginii – cum ar fi dimensiunea, dimensiunea, proprietatea receptivă, formatul etc. Există o mulțime de factori de luat în considerare și le-am discutat pe larg în articolul Tehnici de optimizare a imaginilor WordPress.

17. Utilizarea Favicon implicită sau Favicon

favicon

Un favicon este mica imagine care este afișată în colțul din stânga al barei de titlu a unui browser web. Este un factor important de marcare atunci când vine vorba de site-ul dvs. web. V-ar putea să vă întrebați de ce pun accent pe importanța brandului. Iata de ce.

Branding 101

Marcarea unui site web evoluează peste orar. Trebuie să ne concentrăm asupra produsului primul, mai degrabă decât să cheltuiți timp și bani pe logo-urile fanteziste și bannere pe care să le partajați pe social media Dar acest lucru nu înseamnă că brandingul poate fi neglijat.

Chiar dacă aveți un produs excelent, nimeni nu va arunca o a doua privire, dacă marca dvs. este obișnuită. Cu alte cuvinte –

Branding-ul este modul în care atrageți atenția

Odată ce ai o cantitate decentă de conținut gata, muncă pe brandul tău. Petrece timp și bani pe ea. Dacă bugetul permite, nu mergi pentru un grafician de 5 $ – cei mai mulți sunt amatori care caută să facă o bătaie rapidă (fără jigniri). După ce aveți un logo pentru produsul / site-ul dvs. web, îl puteți utiliza ca profiluri de social media. Este recomandat să utilizați același logo ca favoricul site-ului dvs. Acest lucru îmbunătățește în continuare conștientizarea de brand a site-ului dvs. Dacă lucrați la un proiect mic și aveți nevoie de o soluție rapidă, puteți găsi o mulțime de preferințe gratuite de pe site-uri IconFinder.

18. Nu elimină postările implicite

postări implicite

Una dintre ideile de temelie din spatele WordPress este de a face publicarea pe web intuitiv proces. Urmărind acești pași, WordPress generează câteva exemple de lucruri, imediat după finalizarea instalării. Aceste probe sunt menite să vă ajute să începeți cu WordPress – pentru a vă da o idee despre cum arată totul. Ei includ:

 1. O postare intitulată „Salut Lume
 2. O pagină numită „Pagina Exemplu
 3. Un comentariu la „Salut Lume” post
 4. O categorie implicită numită „Fără categorie” pentru “Salut Lume” post

Trebuie să ștergeți aceste probe înainte de a indexa / trimite site-ul dvs. către motoarele de căutare. din pacate, mii dintre site-urile web uită să ștergi postarea și pagina. Astfel, există mii de copii ale acelorași date în toate aceste site-uri web.

Asta e rău. Poți ghici de ce? Ei bine, se datorează în principal din două motive:

 1. Deoarece găzduiești (în mod neintenționat) conținut duplicat, scorurile SEO sunt afectate negativ. În unele cazuri, ele sunt considerate chiar spam,
 2. Arata ca într-adevăr neprofesionist și par să fii nepăsător pentru vizitatorii tăi.

Soluţie

Dacă nu ați șters postările de eșantion, ar trebui să faceți acest lucru imediat. Accesați Google Webmaster Central, găsiți paginile de eșantion care formează lista paginilor indexate și trimiteți manual o cerere de dezindexare. Acest lucru va accelera procesul de eliminare a paginii din indexul site-ului dvs..

19. Publicarea postărilor incomplete

postări incomplete

Da, unii oameni fac asta. Dacă sunteți unul dintre ei, vă recomand cu mare încredere. Iata de ce:

 1. Odată ce publicați o postare, WordPress face clic automat în mai multe motoare de căutare în cele din urmă începe să îți indexezi pagina. După ce au indexat o pagină, următoarea iterație pentru indexarea acesteia la fel pagina se întâmplă de obicei după a lung Depinde și de cât de popular este site-ul dvs. web. În acest interval, puteți actualiza postarea dvs. cu conținut nou, dar cu rezultate nu va fi reflectat, pana cand mult mai tarziu. Practic, acest lucru dăunează campaniilor dvs. SEO într-o măsură semnificativă.
 2. Când oamenii îți vizitează site-ul prin canale de socializare și află că postările tale sunt pe jumătate complete, ei sunteți va pleca de pe site-ul dvs. și chiar începe activ să-l evitați.

Remediu

Uneori, nu este posibil să publici tot conținutul tău dintr-o singură dată. Pur și simplu poate fi mult conținut și / sau nu suficient timp, sau doar prea mult conținut pentru a fi publicat într-o singură postare. Soluția este simplă –

Împărțiți și cuceriți – împărțiți-l în posturi mai mici

Această tehnică funcționează foarte bine. La WPExplorer, folosim un mix de două lucruri:

 1. Am împărțit postări (foarte lungi) în două părți, de exemplu
  • Sfaturi de marketing pentru teme WordPress – Prima parte
  • Sfaturi de marketing pentru teme WordPress – Partea a 2-a
 2. Creaza un nou post-series. Luăm de exemplu această serie de postări. În fiecare săptămână împărtășesc conținut nou din greșelile începătorului WordPress. Acest lucru menține publicul angajat și nu trebuie să-mi fac griji pentru a scrie totul doar dintr-o singură dată.

Studiu de caz – MacRumors

O implementare cu adevărat interesantă și ușor diferită post de serie ideea este făcută de MacRumors. Acestea acoperă cele mai noi tehnologii de la Apple – înainte ca Apple să le lanseze oficial. De exemplu, verificați acoperirea acestora pe iPhone XR. Există o pagină principală dedicată acesteia care acoperă toate informațiile dintr-o privire. Se leagă apoi pur și simplu la toate conținutul anterior legat de o „Cronologie”.

BACSIS: Puteți experimenta întotdeauna cu diverse tehnici și programe de publicare și puteți utiliza cea care funcționează cel mai bine cu nișa site-ului dvs..

20. Nefolosirea proiectării responsive

RWD

Google are a început să clasifice mai bine site-urile în funcție de cât de bine funcționează pe dispozitivele mobile. Foarte curând, ei vor merge penaliza site-uri care nu răspund mobil. Aproape fiecare temă gratuită WordPress (uitați premium) lansată în zilele noastre este mobil receptiv.

Anul său 2015. Și nu există nicio scuză pentru asta.

După o minune cosmică, dacă site-ul dvs. nu răspunde mobil, vă rugăm să mergeți mai departe și să-l actualizați. Iată câteva sfaturi care să vă ajute în acest sens –

 • Dacă sunteți o agenție cu o mulțime de probleme de branding implicate, angajați un designer profesionist pentru a schimba actuala temă WordPress într-un cadru, cum ar fi Genesis sau cadrul Total. Acest lucru va fi extrem de benefic în viitor.
 • Dacă tema dvs. nu are o versiune receptivă și nu doriți să vă schimbați tema, atunci puteți utiliza modulul mobil Jetpack, care creează pur și simplu o versiune optimizată pentru mobil / tabletă a site-ului dvs..

Cu toate acestea, într-un astfel de caz, designul site-ului dvs. nu va fi consecvent (scheme de design diferite și culori pe diferite dispozitive). Acest lucru ar putea afecta negativ eforturile de branding din cauza inconsistenței. Prin urmare, este foarte recomandat să obțineți o temă WordPress standard, bazată pe HTML5 (adică esențial impermeabilă în viitor) și să aibă o versiune corectă.

21. Nefolosirea temelor copilului

Teme pentru copii WordPress

Inițial, începătorii WordPress nu au cunoștințele tehnice pentru a începe să modifice aspectul temei WordPress. Acesta este motivul pentru care preferă schimbarea de la o temă la alta. Am vorbit despre acest lucru în partea a 2-a din această serie, punctul 7. Odată ce vă veți simți cum funcționează lucrurile în jurul WordPress, este posibil să doriți să începeți să experimentați lucruri.

Este minunat, dar încercați să vă amintiți puținul nostru discurs despre testarea lucrurilor noi pe un site WordPress live (partea 1, punctul 2). Acum să spunem că urmați toate aceste reguli și începeți să modificați o temă pe o instalare WordPress secundară (sau clonată). Cu toate acestea, există ceva greșit cu ea. Nu folosiți o temă pentru copii.

Teme pentru copii 101

A Tema pentru copii WordPress este o extensie a temei părinte. Moștenește toate atributele de la tema părinte și îi adaugă propriile modificări. (Desigur, modificările codate de dvs.).

Luați în considerare un caz în care nu utilizați o temă pentru copii. Editați direct tema părintească. Spuneți că doriți să editați familia de fonturi și aspectul temei. Probabil că veți începe să editați tema stylesheet.css și functions.php fișiere. Aici se află problema.

Temele standard de WordPress sunt actualizate constant pentru a șterge erorile, a îmbunătăți performanțele, a elimina elemente depășite, a adăuga noi funcții sau pur și simplu a fi la curent cu cea mai recentă versiune a WordPress. La fel cum este important să vă actualizați nucleul WordPress, trebuie să vă actualizați și tema WordPress.

Când actualizați tema părinte, toate modificările aduse acestei teme sunt pierdut. După actualizare, toate modificările pe care le-ați făcut la tema vor fi pierdute. Prin urmare, se recomandă să mereu folosiți o temă pentru copii în timp ce faceți modificări la tema dvs..

Când utilizați o temă pentru copii, toate codurile din tema părinte sunt moștenite automat. Puteți adăuga proprietăți noi sau modifica cele existente (de exemplu, familia de fonturi). Proprietățile pe care le aveți nu modifica reveni la definiția lor inițială (care sunt definite în tema părinte), deoarece acestea sunt deja moștenite.

Beneficiul

 • Toate modificările pe care le faceți la temă sunteți organizat într-un fișier.
 • Când tema părinte este actualizată, noile caracteristici sunt moștenite automat la tema copilului.
 • Obțineți actualizări fără a pierde propriile modificări.

Temele pentru copii WordPress sunt într-adevăr ușor de construit. Consultați codul oficial WordPress pentru a începe.

22. Nici un avantaj al memoriei în WordPress

Cache WordPress

Memorizarea în cache a site-ului dvs. WordPress îmbunătățește semnificativ performanțele și consumă mai puține resurse de server pe termen lung. Acest lucru este excelent pentru îmbunătățirea scorurilor SEO, deoarece Google adoră site-urile web rapide. În plus, vizitatorilor le place să fie servit un site web super-rapid (care îmbunătățește experiența utilizatorului) în timp ce furnizează o încărcare minimă pe serverul tău. Aceasta este ideal pentru medii de găzduire partajate, unde resursele serverului sunt partajate. Avem o serie întreagă de post-serie cu privire la memoria cache WordPress, explicând ce este, cum funcționează și cum să o implementăm.

23. Nu moderează comentariile

Moderarea comentariilor

Comentariile încep să curgă din primul zi numai în următoarele circumstanțe:

 • Conținutul dvs. este prezentat în Reddit sau Digg
 • Obține viral pe social media
 • Vă anunțați blogul pentru prieteni și familie
 • Aveți deja o bază uriașă de e-mail unde anunțați noul dvs. site web

În toate celelalte cazuri, este nevoie de un flux constant de comentarii timp. De asemenea, depinde de cât de implicant este conținutul dvs. sau de modul în care vă încheiați postările. În orice caz, odată ce comentariile încep să curgă, ar trebui să începi să moderezi comentariile. Iată câteva sfaturi care să vă ajute în acest sens –

 • Instalați un plugin anti-spam, de exemplu, Akismet.
 • Puteți utiliza, de asemenea, un plugin de gestionare a comentariilor, cum ar fi Disqus sau Livefyre. Acest lucru vă scutește de povara instalării de pluginuri de conectare socială
 • Nu aprobați toate comentariile care vă apar pe parcurs. Citiți comentariul. Dacă este o momeală a legăturii, schimbați numele comentatorului. Dacă cineva numit „cel mai bun spa spa boston” scrie „mulțumesc am găsit acest lucru foarte insightful”, de obicei înseamnă că bot-ul (folosit pentru comentarii în masă) are un algoritm bun!
 • După ce coada de spam sau comentariile gresite încep să se umfle, goliți-l. Acest lucru va reduce dimensiunea bazei de date WordPress, deoarece toate comentariile (spam sau în alt mod) sunt stocate în ea.

24. Echilibru necorespunzător între categorii și etichete

07-CATEGORII-TAGS

În timp ce etichetele tind să se indexeze mai repede, pe termen lung, un site web bine structurat va câștiga întotdeauna. Unii „experți” SEO îți spun să folosești cât mai multe etichete. „Titlul postării? Folosește-o ca etichetă! ”

Fă-ți o favoare și nu asculta-i. Aveți încredere numai pe blogurile autorității precum Moz, SEJ sau Matt Cutts – persoane care știu despre ce vorbesc. Iată o regulă generală când vine vorba de etichete și categorii. Deoarece majoritatea dintre noi suntem pasionați de WordPress aici, să luăm acest lucru ca exemplu.

Să presupunem că site-ul nostru are următoarele categorii –

 • sfaturi
 • Tutoriale
 • Liste de teme
 • Recenzii despre produs
 • Opinie

Puteți săpa mai adânc folosind sub-categorii. De exemplu, sfaturi categoria poate fi rafinată în Sfaturi de securitate, Sfaturi de performanță și Sfaturi de monetizare. Modul în care alegeți să rafinați site-ul dvs. este doar de dvs..

Pe de altă parte, etichetele trebuie manipulate delicat. Mențineți numărul de etichete la minimum. Gestionează-le temeinic. De exemplu, dacă site-ul dvs. se concentrează pe securitate, ar trebui să folosiți sfaturi de securitate ca etichetă și nu ca categorie. Luați în considerare următoarele postări:

 • Revizuirea unui plugin de securitate WordPress
 • Rotunjire de pluginuri gratuite de securitate pentru WordPress
 • Tutorial despre sfaturi .htaccess pentru îmbunătățirea securității
 • (Opinia) De ce securitatea WordPress ar trebui să fie o prioritate

Toate aceste postări au un lucru în comun – securitatea. Fiecare dintre ei aparține unei categorii diferite. Astfel, în loc să alocați mai multe categorii fiecăreia dintre aceste postări, alocați o categorie și „sfaturi de securitate” ca etichetă!

Nu există o soluție „perfectă” pe care să o utilizați – etichetă sau categorie? Lucrul important de reținut este să nu folosiți niciunul dintre ele. Google devine tot mai inteligent. Joacă târgul jocului (care, fără îndoială, va necesita timp și efort substanțial). La sfârșitul zilei, site-ul dvs. va vedea o cădere neglijabilă a traficului, în timp ce alții se prăbușesc la lansarea unui nou algoritm de căutare.

Ultimele două sfaturi sunt preferatele mele. Le-am angajat întrucât sunt sigur că 99% dintre utilizatorii WordPress au, în prima lor încercare.

25. Indexarea site-ului dvs. după instalare

Indexarea site-ului dvs. după instalare

În fazele finale ale instalării WordPress, vă oferă o casetă de validare mică care scrie „Permiteți motoarelor de căutare să îmi indexeze site-ul”. Nu aveți conținut pentru a indexa chiar atunci, nu? Chiar dacă ați planificat totul, este posibil să modificați unele dintre caracteristici, cum ar fi etichetele și categoriile.

Sfatul meu este să debifați această casetă în timpul instalării. După ce aveți 2-3 posturi gata de a fi publicate, readuceți setarea. Acest lucru se poate face de la Tabloul de bord WP> Setări> Citire > Permite motoarelor de căutare să indexeze site-ul meu. Odată terminat, nu mai publicați postarea încă!

Accesați Google / Bing Webmaster Central și înregistrați-vă manual site-ul. Odată ce cererea este trimisă, întoarceți-vă și publicați postarea. WordPress va face acum ping toate motoarele de căutare despre noua ta postare.

Acest sfat este mai mult o sugestie, învățată din experiența practică. Motoarele de căutare sunt foarte bune pentru a da prioritate conținutului site-ului dvs. După ce vor vedea că lipsește o bucată de conținut sau o postare / pagină, în cele din urmă îl vor elimina! Acest lucru este doar pentru a vă oferi un început în efortul dvs. de afaceri noi.

26. Sfat bonus – Începeți să vă construiți lista de e-mailuri

Începeți să vă construiți lista de e-mailuri

Nu știam despre importanța unei liste de e-mailuri înainte de a citi blogul lui Jon Chow. Nu faceți aceeași greșeală pe care am făcut-o! Buletinele de e-mail sunt unul dintre cele mai cruciale aspecte ale oricărei afaceri online! Sunt o sursă permanentă de trafic la cerere, care nu crește decât. Puteți privi gratuit cu software de marketing prin email MailChimp.

Este randul tau

Aceasta concluzionează post-serie. Am reușit să retrăiesc acel moment magic când am primit primul meu abonat de e-mail sau acel prim comentariu din blogul meu. Acum că mă uit înapoi la greșeli, nu regret că le-am făcut. Pentru că eu învățat de la ei. Și azi le împărtășesc cu tine. Deci, dacă ați comis deja mai multe sau toate aceste greșeli, nu vă simțiți (chiar și pentru o secundă).

De ce cădem, maestre Wayne?

În momente ca acestea, întrebarea lui Alfred îmi inspiră. Răspunsul lui Batman îmi întinerește sufletul –

Să te ridici și să lupți din nou

Nu vă voi cere să comentați, deoarece aveți deja (ca întotdeauna). Multumesc pentru aceasta! Sper că ai învățat ceva nou din această serie de postări. Dacă aveți o poveste de povestit sau un sfat de distribuit, vom fi dornici să auzim!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map