Greșeli de ucidere în conversie pe site-ul dvs. WordPress

Stiai asta 63% dintre marketerii online își optimizează site-urile pe baza intuiției lor, mai degrabă pe practicile încercate și adevărate? Spre deosebire de câțiva ani în urmă, când concurența nu era atât de dură și rularea unui site atractiv era suficient pentru a conduce un public mai larg, situația este atât de diferită în prezent. În lumea contemporană, designul site-ului dvs. web joacă un rol semnificativ în cererea pe care o câștigă în rândul publicului țintă, precum și în conversia pe care o va atinge..


Pagina principală a site-ului dvs. este primul loc în care clienții dvs. vor ateriza după ce au găsit resursele dvs. în motoarele de căutare. Ratele de conversie ale site-ului dvs. depind în mare măsură de designul paginii de pornire. Acesta este motivul pentru care din ce în ce mai des marketerii acordă o atenție deosebită elementelor care prezintă prima pagină a site-urilor lor. Statisticile arată numai asta 22% dintre marketerii online sunt mulțumiți de designul paginilor lor de pornire. Și cum rămâne cu restul de 78%? Care sunt cele mai răspândite greșeli de ucidere a conversiilor pe care ar trebui să le evităm pe site-urile noastre WordPress?

Greșeala 1: Afișarea știrilor companiei pe pagina principală

Aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le comit întreprinderile contemporane. În timp ce actualizați site-ul dvs. web cu știrile companiei, puteți crește încrederea utilizatorilor în ceea ce faceți. Cu toate acestea, nu adăugați liste lungi cu actualizările dvs. direct pe pagina de pornire.

Deci, cum omoară noutățile afișate pe pagina principală a site-ului dvs. conversia? Când accesați site-ul dvs. web din motoarele de căutare, clienții dvs. potențiali vor să vă descopere ofertele și serviciile, în loc să scaneze doar prin buletinele de știri ale companiei dvs. Oamenii s-ar putea interesa de noutățile companiei dvs. după ce știu suficient despre lucrurile pe care le aveți în ofertă. Ca marketer de afaceri online, obiectivul principal ar trebui să fie atragerea clienților web pentru a stimula conversiile.

Multe mărci de renume mondial adaugă actualizări, luând în considerare noutățile și actualizările lor corporative prin blogurile lor. De fiecare dată când apare ceva nou și remarcabil, ei anunță acest lucru pe blogurile lor. O altă opțiune pentru care puteți opta este adăugarea unui element „noutăți” separat în panoul de navigare al site-ului dvs..

Greșeala 2: încărcare lentă a paginii

51% dintre clienții din SUA susțineți că site-urile web lente sunt principalul motiv care le face să caute locuri diferite pentru a comanda produse / servicii similare. Așadar, viteza cu care se încarcă paginile site-ului dvs. este de o importanță impresionantă atunci când vine vorba de stimularea ratelor de conversie.

Vitezele de încărcare a site-ului sunt de asemenea importante pentru Google. Motorul de căutare urmărește comportamentul online al utilizatorilor pentru a defini dacă site-ul dvs. este demn de o clasare mai mare în motoarele de căutare. Chiar și o întârziere de o secundă poate provoca o reducere de 7% a conversiilor. Testați performanța site-ului dvs. web și faceți ajustări după cum este necesar (avem o grămadă de postări cu privire la accelerarea WordPress, așa că aruncați o privire).

Greșeala 3: Navigare slabă

Panoul de navigare al site-ului dvs. este poarta principală a utilizatorilor către toate paginile site-ului dvs. Un panou de navigație prost conceput vă va induce în eroare clienții, ceea ce va face ca rata de conversie să sufere. Chiar și cel mai elegant meniu nu va funcționa. În schimb, gândiți-vă la funcționalitatea sa. Oamenii se vor aștepta să găsească o bară de meniu orizontală în partea de sus a paginii. Deși poate suna ca ceva absolut nu unic, acesta este exact ceea ce așteaptă clienții să găsească pe site-ul dvs..

Navigare simplă

Se pot obține meniuri excesive sau superioare enervant. Studiile arată că oamenii scanează rapid conținutul site-ului dvs. Deci, trebuie să vadă fiecare informație dintr-o privire. De aceea, opțiunea pentru meniurile derulante nu este cea mai bună opțiune.

Greșeala 4: Pagina principală înfundată

O greșeală pe care o putem găsi adesea pe site-uri web este înghesuirea paginilor de pornire cu text și imagini inutile. Regula primei impresii funcționează întotdeauna. Același lucru se referă la designul web.

Jamilin

Chiar dacă aveți o pagină optimizată corespunzător în ceea ce privește meta-date și cuvinte cheie, aglomerarea paginilor site-ului dvs. cu prea multe texte va reduce doar ratele de conversie. Faceți ca fiecare cuvânt să conteze. Faceți textele clare și concise.

Există o dezbatere continuă între redactorii cu privire la lungimea cea mai bună a cuvintelor pe care ar trebui să le conțină o copie. Unii cred că textele scurte și concise funcționează cel mai bine, alții insistă că exemplarele mai lungi au șanse mai mari de a-ți transmite gândurile către publicul țintă. De fapt, ambele abordări funcționează. Lucrul de care am dori să ții cont este faptul că copia paginii de pornire trebuie să fie optimizată în mod corespunzător SEO și să conțină o copie în care fiecare cuvânt și frază este folosit în acest sens.

Greșeală 5: Redare automată a conținutului audio / video

Atât conținutul audio cât și cel video sunt utilizate în scopul creșterii conversiilor pe site-ul dvs. web. În epoca modernă, când concurența este din ce în ce mai dură, odată cu creșterea mai multor companii online, este crucial să caute noi modalități de a transmite conținutul dvs. publicului. Una dintre astfel de inovații recente este un podcast. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent la utilizarea materialelor audio și video pe paginile site-ului tău.

Nu redați automat fișiere audio și videoclipuri pe site-ul dvs.. Amintiți-vă doar propria reacție când ați auzit câteva sunete ciudate care vin de nicăieri în timp ce aterizați pe o pagină web. În loc să atragă atenția utilizatorilor, aceștia distrag oamenii de la datele dvs. Dacă adăugați audio și videoclipuri pe site-ul dvs., lăsați-i pe oameni să ia decizii de unul singur. În caz contrar, jocul automat vă poate ucide conversiile.

Greșeala 6: Prea multe CTA

Numai 47% site-urile web afișează CTA-uri clare care necesită clienți maxim 3 secunde pentru a vedea la vedere.

Când vine vorba de convertirea vizitatorilor site-ului în clienți, principalul punct pe care trebuie să îl luați în considerare este înțelegerea valorilor, originilor și obiectivelor acestora. Prea multe CTA adăugate la o pagină pot duce la paralizia clienților.

Nu există o regulă adecvată cu privire la poziționarea corectă a CTA-urilor pe o singură pagină. Plasați un buton în partea de sus a paginii, în timp ce altul poate fi plasat undeva în partea de jos (a se vedea exemplul de mai jos). Dacă aveți o copie lungă, adăugați încă un buton undeva în mijlocul textului. Efectuați teste A / B pentru a găsi față pe cea mai bună poziționare CTA pe site-ul dvs. web.

Greșeala 7: neglijarea blogurilor

Blogul este principala resursă de trafic organic către site-ul dvs. web. Google adoră blogurile mai mult decât orice alt tip de resurse disponibile pe internet. Cu ajutorul unui blog oficial, vă puteți apropia de fiecare vizitator care vine pe site-ul dvs. web.

CTA

Greșeala pe care o fac multe companii este să-și ascundă blogurile de public. Faceți-l găsibil pentru vizitatorii dvs. Adăugarea unui link la blogul dvs. în antetul site-ului este un sfat de lucru pentru o optimizare corectă a site-ului, ceea ce va duce la o cantitate mai mare de oportunități.

Greșeala 8: Utilizarea de imagini masive

Imaginile ajută vizitatorii site-ului dvs. web să înțeleagă mai bine textele. Imaginile sunt grozave. Ei vorbesc mai tare decât cuvintele și oferă o mai bună înțelegere a mesajului tău. Cu toate acestea, nu trebuie să uitați de optimizarea corectă a conținutului vizual. Dacă au dimensiuni excesive și sunt mai mari decât orice alt element al unei pagini web, atunci șansele sunt ca acestea să scadă viteza de încărcare a site-ului dvs., ceea ce ucide conversiile..

Pas acționabil: faceți ca fiecare imagine să corespundă dimensiunii pixelilor afișate pe un ecran de 1366 × 768.

Greșeala 9: Proces de înfășurare înfundat

Dacă conversiile de pe site-ul dvs. web se termină cu un checkout, asigurați-vă că este optimizat pentru toate tipurile de dispozitive. Tot mai des oamenii fac cumpărături de pe ecranele dispozitivelor de mână. Așadar, este mai probabil ca o casă neplăcută să conducă la abandonarea coșului de cumpărături decât la o achiziție.

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, proiectează-l într-un mod absolut stil minimalist. Dă-le clienților tăi libertatea de a alege datele potrivite prin intermediul meniurilor derulante, în loc să te confrunți cu necesitatea de a tasta fiecare caracter. Posibilitatea de a-și salva datele pentru referințe suplimentare va fi un avantaj avantajos pentru clienții care se întorc.

Greșeala 10: Nu vă concentrați asupra creării de dispozitive multiple pentru suportul de dispunere

Dacă site-ul dvs. este accesibil dintr-o varietate de dispozitive desktop și handheld, acesta nu vă va aduce impulsul dorit al ratelor de conversie. Așadar, asigurați-vă că tot conținutul furnizat pe paginile site-ului dvs. se poate adapta la toate dimensiunile ecranului în mod impecabil. Pentru a vă elibera de necesitatea dezvoltării versiunilor separate ale site-ului dvs. pentru telefoane mobile și tablete, puteți folosi teme WordPress responsive. Acestea vă vor economisi timp, bani și energie la dezvoltarea unui site web care va converti.

Greșeala 11: legături rupte

Dacă o persoană găsește site-ul dvs. prin intermediul motoarelor de căutare, iar în meta descriere, citește că vindeți plugin-uri WordPress, dar atunci când urmează linkul respectiv este dus sau pe o pagină diferită sau 404, persoana respectivă nu va mai reveni niciodată la dvs. site-ul și deveniți clientul dvs. Așadar, de fiecare dată când adăugați linkuri la paginile site-ului dvs. sau răspândiți link-uri pe web, asigurați-vă că niciuna dintre ele nu este spartă și duce la destinația potrivită. Dacă aveți câteva, puteți utiliza întotdeauna ghidul nostru pentru a remedia linkurile stricate pe site-ul dvs. WordPress.

Greșeala 12: Concentrarea pe 1 tip de conținut

Nu există un singur tip de conținut care să se potrivească tuturor vizitatorilor site-ului dvs. Nu există niciun format unic. Pentru ca pagina ta web să atragă diferite straturi de utilizatori, creează conținut în mai multe formate. Puteți, de asemenea, să încercați să transformați postările de pe blog în tweet-uri, infografice, GIF-uri, prezentări de diapozitive, videoclipuri, etc. Luați o abordare „pachet” pentru conținutul dvs., astfel încât publicul dvs. să poată decide ce tip de conținut dorește să distribuie..

Greșeala 13: Utilizarea fotografiilor stoc

Niciun site web nu poate merge fără vizual. Imaginile au devenit o parte crucială a oricărui proiect web. După cum a fost deja menționat anterior în acest post, vizualul vă ajută să vă comunicați mai eficient ideile de afaceri. Prin intermediul imaginilor, puteți obține publicul web mai angajat, oferind astfel o mai bună recunoaștere a mărcii. Cu toate acestea, cu siguranță nu veți obține efectul dorit dacă împărtășiți fotografii de stoc pe paginile site-ului.

Imaginile stoc pot distruge credibilitatea afacerii dvs. Adăugând fotografii cu fețe fericite, zâmbitoare ale unor familii sau membri ai echipei care nu au nicio legătură cu compania dvs., veți trimite un mesaj lipsit de sens și chiar un mesaj greșit publicului dumneavoastră. Fiecare imagine pe care o împărtășiți trebuie să fie autentică și relevantă. Utilizați fiecare imagine dintr-un motiv, împingând fiecare client spre conversie.

Greșeala 14: Fără Ierarhie

Este de la sine înțeles că tot conținutul pe care îl partajați în paginile site-ului dvs. ar trebui să fie lizibil și rapid de scanat. Nu numai că imaginile ar trebui să fie relevante pentru conținutul dvs., ci și să fie organizate într-o ierarhie clară.

Arvorecer

Dacă nu încărcați paginile site-ului dvs. cu titluri clare și informative, oamenii nu vor putea primi mesajul pe care doriți să le transmiteți la prima vedere. Drept urmare, se pot simți oarecum confuzi cu absența unui mesaj simplu.

Greșeală 15: Fără indicatori de încredere

Este o greșeală imensă să nu încărcați site-ul dvs. cu indicatori de încredere, cum ar fi recenzii ale altor clienți sau o aprobare socială. Chiar dacă încărcați paginile site-ului dvs. cu cele mai bine scrise texte de marketing, nimic nu are un efect mai bun asupra publicului dvs. țintă, decât recenziile lăsate de clienții dvs. existenți. Atât recenziile pozitive, cât și cele negative sunt importante. Acestea vor spori credibilitatea afacerii dvs., făcând mai confortabil pentru clienții dvs. potențiali să comande produse sau servicii de la dvs..

Toate recenziile care sunt partajate pe paginile site-ului dvs. ar trebui să fie mesaje reale ale persoanelor care v-au încercat serviciile. Acestea ar trebui să includă numele unei persoane care a compus textul, precum și fotografia sa. Dacă aveți ceva de care să vă lăudați (cum ar fi o recenzie trimisă de o persoană cunoscută în întreaga lume), faceți-o accesibilă și clienților dvs..

Greseala 16: Scriere doar pentru SEO

Când lucrezi texte pentru site-ul tău, gândește-te la oamenii care îl vor citi. Publicul tău nu este roboți, așa că ai grijă să oferi valoare fiecărui client care ajunge pe platforma ta.

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac marketerii online este scrierea doar pentru motoarele de căutare, umplerea textelor lor cu un număr imens de cuvinte cheie, urmărind astfel să atragă mai mult trafic. Aceasta este o greșeală uriașă. În timp ce scrii pentru oameni, îți crești șansele de a conduce mai mult trafic organic și de a crește ratele de conversie.

Greșeala 17: lipsesc paginile de destinație vizate

Atunci când o persoană vine pe site-ul dvs. prin intermediul motoarelor de căutare, se așteaptă să găsească o resursă relevantă pentru cuvântul cheie pe care a introdus-o în bara de căutare. O pagină de destinație vizată poate gestiona această sarcină mai bine decât orice altceva. De exemplu, dacă o persoană a căutat cursuri de yoga pentru copii, conducerea lor pe pagina principală a clubului dvs. de fitness va avea o idee proastă. Ofera-le vizitatorilor exact ceea ce au nevoie. Acest lucru va reduce rata de respingere și va stimula conversiile în același timp.

Greșeala 18: Eșecul de a căuta recenzii

Dacă aveți o bază mare de clienți, cu sute de mii de vânzări plasate lunar pe site-ul dvs., de ce nu rugați clienții mulțumiți să lase o recenzie despre experiența lor de a lucra cu marca dvs.? Ori de câte ori este posibil, faceți legătura cu clienții, astfel încât vizitatorii site-ului dvs. să vadă că recenziile partajate pe paginile site-ului dvs. sunt autentice. Mai mult, recenziile generate de clienți asigură un clasament mai ridicat al site-ului dvs. în motoarele de căutare, deoarece acestea sunt considerate a fi una dintre sursele dovedite de trafic organic.

Greșeala 19: Nu plătești nicio privire la rețelele de socializare

Acesta este unul dintre cele mai controversate subiecte în rândul specialiștilor în marketing online. În timp ce unii insistă asupra valorii uriașe pe care o oferă media socială proprietarilor de afaceri, alții spun că nu este atât de indispensabil cum ar putea crede unii. Indiferent dacă media socială vă ajută sau nu să obțineți un clasament SEO mai ridicat, vă poate ajuta în continuare să conduceți un trafic mai direcționat către site-ul dvs..

Colectați informații despre clienții dvs. și încercați să le ajungeți pe platformele de socializare. Pe măsură ce publicați actualizări din inventarul dvs. și îl împărtășiți cu urmăritorii dvs., este probabil ca mai multe persoane să vă urmeze linkul și să ordone chiar și oricare dintre versiunile dvs. noi.

Greșeala 20: Lipsește datele de contact pe site-ul tău

De câte ori ați venit cu o pagină web care nu conținea nimic, cu excepția unui formular de contact din pagina de contact? Ce se întâmplă dacă aveți orice fel de întrebări cu privire la calitatea sau utilizarea unui anumit articol? Cum poți ajunge la reprezentanții companiei în persoană? Pentru a vă face mai convenabil ca clienții dvs. să vă ajungă în persoană, adăugați detalii de contact în antetul sau subsolul site-ului dvs. sau pe o pagină dedicată cu un formular de contact. Nu uitați să adăugați numărul dvs. de telefon și adresa locației dvs. fizice. În acest fel, puteți spori credibilitatea afacerii dvs. în ochii potențialilor dvs. clienți.

Greșeala 21: Lipsește caseta de căutare

În afară de un meniu principal funcțional, site-ul dvs. ar trebui să conțină o casetă de căutare live, care să le ducă direct la informațiile de care au nevoie. Puneți-l în partea de sus a paginii, alături de o bară de meniu orizontală.

Pentru confortul utilizatorilor, puteți îmbunătăți căutarea live cu funcționalitatea Ajax. Datorită acestui fapt, persoanele vor fi introduse într-o listă de rezultate de căutare sugerate pe măsură ce tastează o cerere de căutare. Acest lucru va îmbunătăți semnificativ capacitatea de utilizare a site-ului dvs. și va ajuta oamenii să găsească produsele dorite în câteva secunde.

Greseala 22: folosirea prea multor culori

Schema de culori a site-ului dvs. trebuie să fie bine echilibrată și să aibă cel mult 3 culori. Acestea pot fi culori complementare din roata de culoare, dintre care două neutre și a treia mai vibrante, folosite pentru a evidenția cele mai importante zone. Utilizați culori îndrăznețe pentru a evidenția CTA și rubrici. În acest fel, ochiul utilizatorilor va fi ghidat către elementele cele mai cruciale în mod neintenționat, ceea ce este de asemenea de așteptat să vă ajute la creșterea ratelor de conversie a site-urilor dvs..

Gânduri finale …

Când lucrați la proiectarea site-ului dvs. WordPress, nu uitați că un lucru ar trebui să fie în comun cu strategia dvs. de marketing online – construiți-o într-un mod care să se transforme. Evitați cele mai frecvente 22 de greșeli de ucidere a conversiei. Faceți aspectul site-ului dvs. web eficient, cu accentele clar definite, schema de culori potrivită, CTA-uri vizibile, titluri lizibile și mai puțin text. Creați-vă site-ul și strategia de marketing online cu un utilizator în minte.

Ținând cont de toate acestea și aplicând design-ului dvs. web, veți vedea impulsul dorit al ratelor de conversie în cel mai scurt timp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me