20+ Pași esențiali pentru lista de verificare a întreținerii WordPress

Indiferent dacă sunteți începător sau un webmaster experimentat, întreținerea WordPress este o zonă pe care trebuie să vă concentrați pentru îmbunătățirea site-ului dvs..


Pur și simplu nu puteți construi un site web WordPress și lăsați-l să stea; aveți nevoie de o abordare proactivă pentru menținerea site-ului dvs. web, precum și a altor proprietăți online. Și în timp ce un instrument de management WordPress, cum ar fi ManageWP sau InfiniteWP, vă va ajuta în majoritatea sarcinilor, există zone care trec neobservate.

Acesta este tocmai motivul pentru care aveți nevoie de o listă de verificare pentru întreținere WordPress pentru a vă asigura de fiecare parte din WordPress mașini site-ul este uns cu ulei. În caz contrar, lucrurile vor deveni grele și veți pierde mult timp, mai ales dacă acest lucru este cu traiul tău.

Dar mai întâi, de ce întreținere WordPress?

De ce întreținere WordPress?

Gestionarea unui site web WordPress este un job cu normă întreagă, spre deosebire de opinia populară, pe care trebuie să o setați și să o așezați pur și simplu. Lucrurile se sparg în momente neașteptate și este responsabilitatea dvs. să faceți reparații. Trebuie să creați copii de rezervă, să actualizați site-ul dvs. și să păstrați pur și simplu afacerea.

Dacă site-ul dvs. WordPress vă trăiește, nu vă puteți permite să lăsați lucrurile nesupravegheate pentru perioade lungi. De aici apare o listă de verificare a întreținerii WordPress. Cu siguranță nu doriți să vă pierdeți site-ul în fața hackerilor sau să pierdeți din afaceri, deoarece designul dvs. sperie perspectivele..

Lista de verificare a întreținerii WordPress

Dacă ai ajuns până acum, minunat. Acum, să descoperim câteva elemente vitale pentru următoarea listă de verificare a întreținerii WordPress.

1. Accesați site-ul dvs. web

Recomandat de Mitz, vizitarea site-ului dvs. ca un vizitator vă permite să detectați erori atunci când cresc. Este păcat că majoritatea dintre noi rămânem blocați în tabloul de bord și rareori avem timp pentru front-end. Ei bine, ghici ce? Vizitatorii dvs. nu văd tabloul de bord de admin.

În mod ideal, vizitați site-ul dvs. zilnic și, de preferință, pe diferite dispozitive pentru a localiza rapid problemele legate de aspectul designului, conținutul și multe altele. Acest lucru ar trebui să faceți mult timp înainte să vă gândiți la alte aspecte ale întreținerii WordPress. Haide, va dura doar un minut.

2. Creați o temă pentru copii WordPress

Dacă doriți să faceți modificări semnificative la tema dvs. WordPress, este important să vă creați site-ul dvs. web folosind o temă pentru copii. Dacă nu ați făcut-o deja, vă rugăm să creați o temă pentru copii cât mai curând. Un motiv simplu este că vă puteți păstra modificările personalizate atunci când actualizați tema părintească.

În timp ce făceam rândurile mele obișnuite, l-am găsit pe acest tip, cred că numele lui este Grey sau Gary – nu pot să-mi amintesc, într-o conundru, de vreme ce îi era teamă să-și actualizeze tema părintească. Aparent, el a făcut uriaș, și mă refer la o personalizare uriașă la tema părintească, dar se temea să actualizeze același lucru de frica de a pierde stilurile.

Acum, pariez că site-ul său web este vulnerabil la atacuri și are o durere de cap peste asta. Deci, începeți doar cu o temă pentru copii. Iată un ghid detaliat pe tema WordPress pentru copii pentru plăcerea ta.

3. Actualizați WordPress Core

Văzând cum tocmai ne-am atins de subiectul sensibil al securității site-ului, ce să zicem să ne asigurăm că cei răi au o perioadă extrem de grea să intre în site? Nu uitați, întreținerea WordPress cuprinde totul, de la securitate la design, SEO și multe altele.

Pentru a vă menține sănătos site-ul WordPress, actualizarea la cea mai recentă versiune a WordPress este prioritatea dvs. numărul unu. Din fericire pentru tine, cea mai mare parte este automată. Ori de câte ori există o actualizare majoră, primiți un mesaj nag în tabloul de bord. Doar actualizați la cea mai recentă versiune a WordPress.

4. Actualizați teme și pluginuri

Dacă aveți o temă pentru copil în loc, nu există calificări atunci când vine vorba de actualizarea temei. Apăsați doar linkul de actualizare și ați terminat. Același lucru este valabil și pentru pluginurile tale; ține totul actualizat. Aceasta sporește securitatea și performanța site-ului dvs. web.

În plus, scapă de toate temele și pluginurile inutile de pe site-ul tău. Cu toate acestea, ștergerea temelor și a pluginurilor nu este suficientă, trebuie să vă optimizați baza de date folosind funcția Plugin WP Optimize după aceea. Notă, optimizarea bazelor de date este un element pentru lista de verificare a întreținerii WordPress în sine.

Deoparte: Un instrument de management WordPress, cum ar fi ManageWP vs InfiniteWP, vă ajută să actualizați totul pe mai multe site-uri web cu un singur clic. Optimizarea bazei de date este tot ceea ce faceți, așa că trageți din greutate și duceți lucrurile la bun sfârșit.

5. Optimizarea vitezei de încărcare a paginii

Deoarece vorbim despre optimizarea lucrurilor, puteți economisi câteva minute pentru viteza de încărcare a paginii dvs.? Există un lucru pentru care oamenii nu au timp și este încărcarea lentă a site-urilor web. Verificați în mod regulat performanțele site-ului dvs. web folosind instrumente precum GTmetrix, Instrumente Pingdom și Informații despre viteza paginii Google.

Aceste instrumente vă oferă de obicei sugestii despre cum să remediați ceea ce încetinește site-ul dvs. web. Cu toate acestea, unele dintre soluții sunt doar pentru cei mai experimentați în rândul nostru. Pentru ceilalți dintre noi, să reducem dimensiunea imaginilor noastre folosind WP Smush.it, alege grozavul hosting de WPEngine și folosește rețelele de livrare de conținut (CDN), cum ar fi StackPath (fostul MaxCDN).

Vrei să îmbunătățești viteza site-ului tău WordPress? Dacă da, descoperiți mai multe cu acest ghid de viteză a încărcării paginii care oferă sfaturi acționabile cu privire la reducerea timpului în care este necesar să se încarce conținutul dvs. Viteza este bună, iar Google dorește viteză acum mai mult ca oricând.

6. Creați copii de rezervă obișnuite

Văzând că nu aveam o listă de verificare pentru întreținere WordPress când am început, am lăsat câteva exemple de site-uri nesupravegheate și, în consecință, am fost hacked. Și din moment ce tristul sod a avut acces complet, s-au mutat cu ușurință de pe site-urile de probă pe site-urile mele profesionale.

Am spus că las lucrurile nesupravegheate, în sensul că am o strategie de rezervă nesigură. Toate backup-urile mele au fost pe serverul meu de găzduire, iar când hackerii au lovit, rahatul a lovit fanul. Povestea lungă, a trebuit să-mi construiesc site-urile de la zero. Cum m-am înfometat pentru o soluție de rezervă fiabilă atunci.

În prezent, există câteva soluții de rezervă fiabile, inclusiv blogVault, VaultPress și BackupBuddy, printre altele. Vă rugăm să păstrați copii de rezervă pentru că nu aveți nevoie de ajutorul unui hacker pentru a vă rupe propriul site web. Dacă știi că se întâmplă, atunci știi cât de frustrant este să pierzi totul.

7. Verificați dacă există link-uri sparte

Ați trecut probabil un secol fără să verificați site-urile dvs. WordPress pentru legături rupte. Dacă ești vinovat, nu-ți face griji, nu ești singur. Cu toate acestea, legăturile rupte sunt o problemă reală și incapacitată. Legăturile sparte înseamnă putregaiul legăturii, iar putregaiul legăturilor înseamnă puncte SEO și UX pierdute. Pentru cei neinițiați, UX înseamnă experiență pentru utilizator.

Dacă verificați dacă există legături rupte manual, vă veți prăji creierul, motiv pentru care aveți nevoie de instrumente precum Plugin de verificare a legăturilor sparte și Verificator de legătură W3C printre alții. De asemenea, folosesc un plugin cunoscut sub numele de Velvet Blues, care „… actualizează toate adresele URL de pe site-ul dvs. web înlocuind URL-uri vechi cu URL-uri noi.”

8. Creați / Modificați pagina dvs. 404

Cu link-uri stricate vine 404 pagini de eroare, care sunt pagini menite să le spună cititorilor dvs. tot ceea ce au căutat nu este disponibil. Cu toate acestea, este imposibil de lăsat acest utilizator să plece. Haide, utilizatorul arăta unele intenții serioase aici băieți și fete, așa că obțineți-le în timp ce sunt încă fierbinți.

Cum? Dacă utilizați pagina implicită 404, care a venit cu tema dvs. WordPress, lucrați probabil cu o pagină hidoasă, care îndepărtează cititorii. Încorporarea de opțiuni, cum ar fi link-uri către alte pagini, o sitemap sau o casetă de căutare poate stimula cititorul să se aventureze în continuare.

404 de pagini de eroare nu trebuie să fie acolo unde va muri conversația. Este o modalitate excelentă de a surprinde cititorii care au întâmpinat probleme în timp ce navigau pe site-ul tău. Căutând în jur pe Google vă va servi toată inspirația de care aveți nevoie pentru a crea 404 de pagini de eroare care să câștige foarte mult.

9. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)

Partea mea preferată din această listă de verificare a întreținerii WordPress, o strategie excelentă de optimizare a motorului de căutare vă va ajuta să străluciți în rezultatele căutării Google. SEO este multe lucruri, probabil de ce majoritatea webmasterilor se opresc. Cu toate acestea, puteți avea grijă cu ușurință de majoritatea SEO de bază folosind un plugin cum ar fi Yoast SEO.

Ne-am aventurat departe și am dezgropat multe comori SEO. Acoperim aceste aventuri în postări precum:

  • Cum să păstrați sucul SEO când mutați conținut WordPress într-un domeniu nou
  • Sfaturi video SEO pentru a obține la maxim videoclipurile dvs. WordPress în 2017
  • Cele mai bune instrumente SEO pentru 2017 pentru îmbunătățirea clasării motorului de căutare
  • Ghid pentru incepatori pentru WordPress SEO: Introducere, Pregătire și Jargon (Post Series)
  • Cele mai bune practici WordPress WordPress pentru 2015 și nu numai

Doar amintiți-vă că SEO este ușor, indiferent de cele mai multe guru ai va trebui sa credeti. Puteți clasifica cu ușurință cuvintele cheie utilizând conținut SEO optimizat. Calitatea depășește cantitatea aici și nu putem sublinia acest lucru suficient.

10. Postări în mod regulat

Activitatea este bună, nu crezi? Stabiliți un program de postare regulat, dar concentrați-vă asupra calității, întrucât nu are niciun folos să completați blogul dvs. cu junk inutil. În momentul scrierii, Brian Dean din Backlinko a creat o postare pe lună de când a început și și-a actualizat periodic postările.

Pentru a adăuga un pic de greutate acelui lucru de calitate pe care tocmai l-am menționat, el a (la momentul scrierii) 34 de postări pe blog în total, dar a obținut un clasament SEO excelent pentru anumite cuvinte cheie competitive. În cazul în care blogul tău este neplăcut, te poți aștepta ca clasamentele tale să depună o atenție la nivelul rezervărilor și la solicitările clienților.

11. Alegeți o gazdă grozavă

Dacă v-ați hrănit într-un pachet de găzduire partajat, datorită ofertelor cu reduceri ridicate și promisiunea de a oferi totul nelimitat, este în regulă, puteți muta site-ul dvs. într-o nouă gazdă. Rețineți, însă, că găzduirea WordPress gestionată nu este pentru toată lumea, dar dacă sunteți serios în legătură cu afacerea dvs., este o condiție prealabilă.

Folosim și iubim absolut WPEngine pentru găzduirea lor WordPress eficientă și eficientă din punct de vedere al costurilor. Ei au grijă de majoritatea lucrurilor tehnice, inclusiv copiere de rezervă și securitate, astfel încât să ne putem concentra pe rularea WPExplorer și crearea de teme minunate.

Dacă căutați o gazdă bugetară pentru un blog personal, probabil că încercați doar apele, vă recomandăm SiteGround sau Cloudways. Ambele ofera pachete de mare putere si sigure, care sunt pur si simplu un beat.

12. Implementați securitatea

În medie, primesc aproximativ 60 de încercări de conectare în fiecare lună și nici nu trag atât de mult trafic. Uite, modelul meu de afaceri nu operează cu atragerea unor volume mari de trafic, nu. Cu toate acestea, formularele mele de autentificare sunt bombardate în fiecare săptămână, cum ar fi afacerea nimănui.

Fără o soluție de securitate cum ar fi Securitatea iThemes (sau Sucuri) în loc, pariază că ar trebui să lupte cu mulți intrusi. Acestea nu sunt toate, ele urmăresc, de asemenea, modificările de fișiere de pe site-ul meu web și mă anunță ori de câte ori se schimbă ceva. Aceasta înseamnă că puteți obține vinovatul înainte de a face pagube masive.

13. Utilizați un nume de utilizator unic și parole puternice

Cea mai proastă și mai populară parolă și nume de utilizator – în acea ordine – sunt „12345” și, ai ghicit-o corect, „admin”. Există ceva cunoscut sub numele de tipii de atac de forță brută. Hackerii rău intenționat vor pune bazele unei baze de date uriașe de combinații utilizator-parolă cunoscute la formularul dvs. de autentificare, până când se va da ceva.

Ghiciți ce se întâmplă când utilizați „admin” și o parolă cu fundul slab. Așa este, ai destronat și unele gălbează poate vinde Viagra pe site-ul iubit. WordPress se livrează cu un indicator de intensitate a parolei, ceea ce înseamnă că puteți crea parole de grad militar, dar sunteți doar leneși.

Și naiba nu, nu folosiți niciodată „admin” ca nume de utilizator al administratorului. Dacă utilizați deja „admin”, trebuie doar să vă conectați la tabloul de bord WP și să navigați către utilizatori. Creați un utilizator nou cu roluri de administrator. Atribuie tot conținutul acestui nou utilizator. Deconectați-vă și conectați-vă cu noul utilizator. Ștergeți „admin” vechi.

14. Test pentru receptivitate

Proiectarea web sensibilă a fost viitorul designului web. Astăzi, design-ul web receptiv este practic ceea ce numim web design. Aveți nevoie de o temă WordPress plină de răspuns și mobilă, care să arate și să funcționeze excelent pe mai multe dispozitive.

Știi, ceva asemănător propriei noastre teme WordPress cu multiple scopuri Total Responsive. O numim Total pentru un motiv; este singura temă de care ai nevoie pentru nevoile tale diverse. În afară de mufe fără rușine, puteți testa capacitatea de reacție folosind un instrument precum Sunt responsabil? sau Testul compatibil cu mobilul Google.

15. Formulare de testare

Formularele sunt menite să funcționeze și, dacă nu reușesc în acest lucru, de ce să înceapă? Ei nu servesc niciun scop estetic, nu, deloc. Formularele sunt destinate vizitatorilor cărora le-ar dori. Pur și simplu nu puteți crea un formular, aliniați-l pe site-ul dvs. web utilizând un cod scurt și apoi plecați. Testează acel lucru băieți și fete.

În acest proces, este posibil să observați că site-ul dvs. nu trimite niciun mail, care este o problemă la fel de frecventă ca și alte 15 erori WordPress pe care trebuie să le remediați. Asigurați-vă că puteți primi e-mailuri de pe site-ul dvs. web ori de câte ori un potențial vă contactează. Ingineria unui formular de contact este la fel de ușor ca plăcinta. Utilizați un plugin extraordinar, cum ar fi formularele Ninja Kick și Gravity Forms, printre altele.

Mai mult, actualizați-vă e-mailul de administrare după ce faceți modificări. Odată, am făcut modificări pe site-ul meu web. Mi-am mutat site-ul web pe un nou nume de domeniu, dar am uitat să-mi actualizez e-mailul de administrator. Ca să nu mai zic, vechiul meu e-mail de administrare a fost defunctat imediat am renunțat la vechiul domeniu.

Povestire scurtă, nu am putut primi nicio notificare, inclusiv linkul de recuperare a parolei. A trebuit să mă conectez la phpMyAdmin pentru a edita baza de date, ceea ce – trebuie să recunosc – nu este pentru începătorul perfect. Puteți schimba cu ușurință adresa de e-mail de administrator în fila de setări din tabloul de bord de admin.

16. Conectați site-ul dvs. web la Google Search Console

Fost cunoscut sub numele de Google Webmaster Tools, Google Search Console este o mare sursă de analize de căutare pentru site-ul dvs. web. Instrumentul este salvatorul pe care ți-l spun, deoarece aduni o mulțime de informații, inclusiv link-uri de intrare, erori de accesare, întrebări de top, pagini de top și probleme de securitate, printre altele.

Împerechează acest lucru cu informațiile pe care le aduni folosind Google Analytics și ai o bază solidă pentru următoarea campanie de marketing. Puteți aduna o mulțime de informații despre publicul țintă de la analizele de trafic. Google Search Console și Google Analytics este.

17. Creați profiluri de social media

Deși acest lucru nu are nicio legătură cu site-ul dvs. WordPress vorbind din punct de vedere tehnic, este important să tratați profilurile sociale ca o extensie a mărcii dvs. Arată-mi un site web care nu are prezență pe social media și îți voi arăta un antreprenor care lasă bani pe masă.

Alăturați-vă câteva rețele sociale și creați profiluri pentru site-ul dvs. web. Apoi, construiți o comunitate pe aceste platforme. Mergeți cu Facebook, Twitter, Google+ și LinkedIn, deși puteți crea câți puteți gestiona. Păstrați lucrurile conversaționale, amuzante și / sau interesante – nu mergeți la vânzare.

18. Adăugați butoane de partajare socială

Împreună cu profilurile de socializare, asigurați-vă că adăugați butoane de partajare socială, astfel încât utilizatorii să vă poată partaja cu ușurință conținutul cu prietenii și cu comunitățile lor. Am acoperit câteva plugin-uri de social media pentru WordPress, pentru a vă face procesul incredibil de ușor pentru Alteța voastră Regală.

Știi cum să creezi o postare virală? Nici eu. Acesta este motivul pentru care ai nevoie de o comunitate implicată care îți înghite cârligul de conținut, linia și clincherul. Această comunitate implicată vă va trimite mesajele viral, indiferent de subiect. În orice caz, trebuie să investești foarte mult în conținutul tău pentru ca strategia de social media să funcționeze.

19. Adăugați abonament la newsletter

Ar trebui să urmărești să creezi o listă de e-mail cu mult înainte de lansare. Dacă ați lansat fără o listă de corespondență ca mulți dintre noi, vă rugăm să înțelegeți că toate nu se pierd. Puteți adăuga cu ușurință abonamentul la newsletter folosind o serie de pluginuri. Favoritul meu personal este MailChimp pentru WordPress, dar asta pentru că folosesc MailChimp.

Există multe alte servicii de newsletter prin e-mail. Vorbim despre soluții cum ar fi MadMimi, GetAResponse, AWeber și Contact constant printre alții. Nu uitați, e-mail marketing este cea mai eficientă strategie. Într-adevăr, pe măsură ce vechea zicală merge, banii sunt în listă.

Puteți chiar să vă abonați toți candidații care vă contactează. Puteți face automat sau manual, alegerea este a ta, deși automat sună mai bine. Așa că adăugați Newsletter plugin WordPress care adaugă o casetă de selectare la formularele dvs., permițând perspectivelor să se aboneze automat.

20. Validați-vă site-ul

După construirea site-ului dvs. web, este vital să vă asigurați că totul funcționează așa cum vă așteptați. Aceasta implică validarea tuturor resurselor care alcătuiesc site-ul dvs. web. Aceasta înseamnă să verificați codul HTML, CSS și toate celelalte scripturi care rulează site-ul dvs. web.

Puteți valida cu ușurință (și, în consecință, reparația) site-ul dvs. web folosind un instrument precum Serviciul de validare a marcajului W3C. Un instrument de validare a marcajului vă permite să identificați toate erorile din marcajul dvs. El evidențiază multe erori care ar putea afecta designul și funcționalitatea site-ului.

21. Creați un Sitemap

O hartă sitemap este poarta către conținutul dvs., în măsura în care motoarele de căutare merg. Există o valoare deosebită în a avea o hartă care vă conturează paginile. Crearea și trimiterea unui sitemap înseamnă că conținutul dvs. este găsit și indexat mai rapid. Puteți profita de Plugin SEO Yoast sau Plugin Sitemaps Google XML.

Mergeți mai departe și creați și o sitemap pentru conținutul dvs. video. Acest lucru vă asigură că motoarele de căutare pot descifra conținut video pe site-ul dvs. ca și cum ar fi conținut text, ceea ce înseamnă tot felul de lucruri minunate pentru eforturile dvs. de SEO video. După crearea site-ului dvs. de hartă, amintiți-vă întotdeauna să le trimiteți motoarelor de căutare.

Trimiteți sitemap la:

Fără îndoială, există multe alte elemente, deși minore, care trebuie incluse în lista de verificare a întreținerii WordPress. Dar aceste sfaturi sunt toate un loc minunat pentru a începe!

Cuvinte finale

Întreținerea WordPress este parte integrantă a lucrării. Cu condiția să administrați un site web WordPress, nu puteți scăpa de responsabilitatea de a păstra lucrurile în ordine. Deși există multe instrumente de gestionare a WordPress, trebuie să fiți atenți la lucruri pentru a vă asigura că nu părăsiți zonele vitale.

Elementele de mai sus servesc ca memento-uri ale unor lucruri de care trebuie să aveți grijă activă pentru a rula un site web de succes, prin urmare, afaceri. Aveți idei, întrebări sau sugestii cu privire la acest post? Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Întotdeauna așteptăm feedback-ul dvs. Mulțumesc anticipat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me