Cele mai bune podcast-uri WordPress pentru a asculta

Indiferent de rolul pe care îl joci în comunitatea WordPress, trebuie să fii la curent cu cele mai noi știri, instrumente și multe altele. Proiectanții, dezvoltatorii și utilizatorii trebuie să găsească modalități de a învăța și de a urmări noutățile WordPress.


Ascultarea podcasturilor este o modalitate excelentă de a ține pasul cu ceea ce se întâmplă în lumea WordPress. Aflați mai multe produse noi sau versiuni WordPress. Sau pur și simplu să aud de la alții din comunitate. În special pentru cei dintre noi, cu timp limitat pentru a citi, audio poate fi absorbit în timpul exercițiului sau la volan.

În doar câțiva ani, peisajul podcastului s-a schimbat, cu noi participanți și unele spectacole anulate. Acest articol va împărtăși o listă cu unele dintre cele mai bune podcast-uri WordPress pe care ar trebui să le ascultați în 2019.

Pentru a găsi podcast-uri de recomandat, am analizat câteva lucruri. Mai întâi natura conținutului, întrucât trebuia să fie în primul rând axat pe WordPress, desigur. În al doilea rând, calitatea conținutului prezentat. Și în sfârșit disponibilitatea – pentru că episoadele obișnuite și ușor de acces sunt doar mai distractive..

Nu există nicio întrebare că selecția unei liste precum aceasta este oarecum subiectivă. De asemenea, trebuie să menținem lista gestionabilă, astfel încât este posibil să aveți și alte podcast-uri utile pe care considerați că ar fi trebuit să le includă. Ce dacă faceți – împărtășiți-le în comentariile de mai jos! Ne-ar plăcea să le verificăm.

Vorbește destul – iată lista noastră, în niciun fel de ordine.

1. Raportul Matt

Raportul Matt

Raportul Matt

După ce și-a transformat micul magazin de freelance într-o agenție, Matt Medeiros a început raportul Matt să se conecteze cu comunitatea și să îi ajute pe alți proprietari de afaceri digitale să înceapă și să își conducă afacerile WordPress. În raportul Matt, Matt intervievează consultanți web și proprietarii de afaceri despre modul în care își desfășoară afacerile.

2. WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler

Podcast-ul WPwatercooler este un spectacol de „edutainment”, în care Jason Tucker reunește diverși membri ai comunității WordPress pentru a vorbi despre modul în care WordPress își schimbă afacerile și viața. WPblab este un spectacol offshoot, co-găzduit de Bridget Willard, care ia un format Q și A cu întrebări din partea spectatorilor..

3. Bună ziua, WP!

Bună ziua, WP!

Salut WP

Podcast-ul Hello WP care se numește „Podcast care vă amintește cum este să fiți un nou utilizator WordPress”. Este chiar asta. Acoperind toate elementele de bază despre teme, pluginuri și WordPress, în general, este o ascultare excelentă, mai ales când vă familiarizați cu popularul CMS.

4. Spectacolul Kim Doyal

Spectacolul Kim Doyal

Spectacolul Kim Doyal

Kim Doyal (cunoscut și sub denumirea de WordPress Chick) rulează un podcast autointitulat și este axat pe a ajuta alți antreprenori să își dezvolte afacerea cu WordPress. Cu siguranță un spectacol non-tehnic, vorbește despre subiecte generale despre WordPress și afaceri online cu invitați cu experiență.

5. WPTavern WordPress Weekly

WPTavern WordPress Weekly

WordPress săptămânal

WordPress Weekly vine la tine de la oamenii de la WP Tavern, condus de Jeff Chandler (fondatorul WP Tavern) și Marcus Couch – mega-marketer și vrăjitor WordPress. Ei preiau toate lucrurile WordPress, cu cele mai recente știri și interviuri ale comunității, cu unii oameni deștepți de pe WordPress.

6. WPcast.fm

WPcast.fm

WPCast.fm

Pentru profesioniștii WordPress avem WPcast, găzduit de omul din spatele găzduirii administrate de EfficientWP, Doug Yuen și David Hehenberger, care administrează Fatcat Apps (creatori ai pluginului „Easy Pricing Tables”). Subiectele abordate sunt destinate să fie utile proiectanților, consultanților, dezvoltatorilor și utilizatorilor finali și să se bazeze pe experiențele atât ale gazdelor, cât și ale profesioniștilor invitați..

7. Podcast Elevation WP

Podcast WP Elevation

Podcast WP Elevation

Troy Dean este creatorul programului de formare WP Elevation pentru consultanții WordPress, așa că nu este deloc surprinzător că podcast-ul său WP Elevation oferă sfaturi de afaceri pentru consultanții WordPress care doresc să-și „niveleze” afacerea. Veți obține interviuri cu antreprenori WordPress și alte companii de afaceri online care acoperă subiecte precum marketing digital și creșterea afacerilor.

8. KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

Adam Silver este un fotograf profesionist WordPress care a creat KitchenSinkWP pentru a împărtăși tot ce a învățat despre WordPress în ultimii ani. El vorbește despre toate lucrurile WordPress, inclusiv găzduirea și cele mai recente știri și evenimente WordPress, în plus intervievează câțiva membri interesanți ai comunității WordPress.

9. Mastermind.fm

Mastermind.fm

Mastermind.fm

Dacă veți avea un podcast despre construirea și conducerea unei afaceri WordPress, Jean Galea (fondatorul) Primar WP, și creatorul pluginurilor WP RSS Aggregator și EDD Bookings) și James Laws (co-fondator al WP Ninjas) sunt mari gazde. Participant relativ nou în spațiul podcast, Mastermind acoperă subiecte aprofundate, cum ar fi modelele de afaceri WordPress.

10. Masa rotundă WP

Masa rotundă WP

Masa rotundă WP

După cum sugerează și numele, WP Roundtable prezintă un grup de experți și invitați WordPress care acoperă o varietate de subiecte WordPress, cum ar fi dezvoltarea, găzduirea, teme, performanță și afaceri. Este găzduit de Jason Crawford (fondatorul Mobility Enabled), dezvoltatorul de pluginuri Kyle Maurer și managerul de operații al ServerPress, Mark Benzakein.

11. Proiect de stare post

Proiect de stare post

Podcast de proiect

Podcast-ul Post Status Draft este găzduit de Brian Krogsgard – creatorul și redactorul Post Status – și Joe Hoyle, co-fondator și CTO la Human Made. Podcastul acoperă știri și informații pentru profesioniștii WordPress, mai precis interviuri, conversații și editoriale pentru comunitatea WordPress și web.

12. Faceți Woo

Fă Woo

Fă Woo

Crearea propriei nișe în spațiu este Do the Woo de la Bob Dunn – creatorul lui BobWP și un profesor dedicat WordPress. Acest podcast se concentrează pe WooCommerce, principalul plugin de comerț electronic pentru WordPress și încearcă să ofere informații utile pentru proprietarii de magazine WooCommerce.

13. Imaginar

Podcast imaginar

Podcast imaginar

Pentru cei neinițiați, Imagely este o companie care se concentrează pe crearea de teme și pluginuri special pentru fotografie. Poate ați auzit de a lor Următoarea generație plugin care este super popular. Prin urmare, ar trebui să aibă sens că podcast-ul lor se concentrează pe sfaturi și sfaturi pentru crearea și gestionarea site-ului dvs. de fotografie cu WordPress.

14. Inginerul site-ului dvs. web

Inginerul dvs. de site

Inginerul dvs. de site

Probabil unul dintre cele mai longevive podcast-uri WordPress, Inginerul dvs. de site-uri (fostul dvs. Inginer WordPress) oferă instrucțiuni practice și practice pentru operarea și întreținerea propriului dvs. site WordPress. Fiecare episod se concentrează asupra modului de utilizare a unei caracteristici WordPress specifice sau a unui plugin sau produs legat de WordPress.

15. WP-Tonic

WP-Tonic

WP-Tonic

Găzduiești propriile cursuri online cu WordPress? Sau vrei să înveți cum? WP-Tonic este un podcast săptămânal util, care se concentrează pe LMS (sisteme de management al învățării) pentru WordPress. Înscrieți-vă pentru interviuri cu invitați speciali, plus sfaturi despre construirea cursurilor, marketing și multe altele.

16. Pluginele WP de la A la Z

WP Pluginele A la Z

Pluginele WP de la A la Z

Dacă utilizați WordPress, probabil că sunteți familiarizați cu pluginurile. Însă puteți învăța încă o tonă, înregistrându-vă în podcast-urile WP de la A la Z. Acoperind toate elementele legate de plugin-uri, acest podcast intervievă dezvoltatorii de top, acoperă vulnerabilitățile actuale ale pluginului de care ar trebui să fiți conștienți, noile versiuni și multe altele.

17. Femei în WP

Femei din WP

Femei din WP Podcast

De două ori pe lună poți să melodiezi pe podcast-ul Women in WP. Podcast-ul este găzduit de Amy Masson, Tracy Apps și Angela Bowman – toți experți în diverse aspecte ale WordPress. Fiecare episod include invitați prezenți și acoperă subiecte precum design, dezvoltare, blogging și marketing în nișa WordPress.

18. LMSCast

LMSCast

LMSCast

Probabil ai mai auzit de LifterLMS înainte, deoarece este unul dintre cele mai importante sisteme LMS WordPress și sisteme de gestionare a cursurilor pentru WordPress. Dar știați că au și un podcast? Aflați cum puteți să vă construiți și să vă dezvoltați afacerea bazată pe cursuri, cu ajutorul echipei LifterLMS, deoarece acestea acoperă subiecte despre cum vă puteți crește șansele de succes, construirea unui site de membru, comercializarea cursurilor dvs. și multe altele.

19. Podcast WPMRR

Podcast WPMRR

WPMRR

Creat de oamenii de la WP Buffs, podcast-ul WPMRR (WordPress Monthly Recurring Revenue) are drept scop direct să vă ajute să crești și să crești veniturile aferente afacerii tale WordPress. Prezintă episoade despre managementul timpului, consultanță freelance, sfaturi de vânzări și marketing, importanța unui portofoliu bun și multe altele.

20. Dezvoltare practică WordPress de Tom McFarlin

Tom McFarlin Podcast

Dezvoltare practică WordPress

Un alt mare lucru este noul podcast al lui Tom McFarlin. În podcastul de dezvoltare practică WordPress, Tom răspunde la întrebările dvs. și oferă sfaturi legate de derularea afacerii dvs. de WordPress, sfaturi pentru dezvoltare, actualizări despre propria sa viață și relații cu WordPress plus multe (cum ar fi călătoria sa la Memphis – chestii amuzante!).

21. Orele de lucru

Orele de lucru FM

OfficeHours.fm

Carrie Dils este un nume bine cunoscut în comunitatea WordPress, iar podcast-ul OfficeHours este cu siguranță un ascultător. Ea intervievează o serie de oameni din comunitatea WordPress care au găsit succes în afaceri folosind WordPress. Alte subiecte abordate includ dragostea ei pentru Cadrul Genezei. Deși pare că a trecut ceva timp, episoadele ei arhivate sunt foarte bune pentru a asculta!


Continuarea la zi cu ceea ce se întâmplă în lumea WordPress este importantă pentru utilizatori, proprietari de site-uri și dezvoltatori. Urmărind cele mai recente știri despre industrie și jucătorii acesteia, este o modalitate bună de a înțelege ce se întâmplă și cum ar putea să vă afecteze dvs. și afacerea dvs..

Am împărtășit lista noastră cu cele mai bune podcast-uri pentru a vă ține la curent, astfel încât să puteți alege câteva pentru a începe urmări astăzi. Există podcast-uri pentru a acoperi diverse domenii de interes, de la dezvoltare la administrarea unei afaceri.

Ce arăți sau într-un podcast și vei adăuga oricare dintre acestea în lista ta de redare? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me