2 pași pentru a conduce traficul către blogul dvs. WordPress cu Twitter

Sunt un fan imens al Twitter – nu pentru că cred că este o rețea de socializare excelentă pentru a ține pasul cu prietenii mei, ci pentru că (a) este un loc minunat pentru a face rețea cu cititorii și bloggerii voștri amabili și (b) poate fi excelent sursa de trimiteri direcționate către site-ul dvs..


Există multe de iubit pentru pasărea albastră. Puteți utiliza Twitter pentru a ajunge rapid și ușor la cititorii blogului dvs. Dacă nu avea cititori încă, puteți utiliza Twitter pentru a construi următoarele din nimic. Iar când vine vorba de utilizarea unor tehnici și pluginuri eficiente pentru a stimula vizitatorii blogurilor WordPress, Twitter este de departe opțiunea mea preferată.

Având în vedere cele de mai sus, în această postare vreau să vă arăt câteva dintre modalitățile prin care folosesc Twitter pentru a conduce trafic către blogul meu.

Pasul 1: Construirea unei urmări

Acest prim pas nu este specific WordPress – ar trebui să fie urmat de oricine dorește să creeze următoarele pe Twitter. in orice caz, va trebui să construiți o variantă importantă înainte de a putea profita de tehnicile și pluginurile din pasul 2, așa că pare corect că vă indic în direcția corectă înainte de a intra pe lucrurile bune.

Am scris multe despre construirea unui Twitter în trecut, deoarece este ceva cu care am avut ceva succes – până în 2012 am crescut propriul profil de la aproximativ 500 de urmăritori la peste 9.000. Acest lucru nu poate fi deosebit de impresionant în comparație cu aprecierile lui Barack Obama sau Lady Gaga, dar aveau un brand uriaș pe care să-l pună la punct – nu am.

Pasul 2: Conducerea traficului către site-ul dvs.

După ce ai câțiva adepți, poți începe să te gândești cum să îi conduci (și pe alții) pe site-ul tău. Presupun că aveți chestii de bază în jos; cum ar fi conectarea la site-ul dvs. din profilul dvs. de Twitter și așa mai departe:

Tom Ewer pe Twitter

Cu toate acestea din calea strategiei tale ar trebui să se bazeze pe două concepte.

Primul concept: Împărtășirea conținutului dvs. în mod eficient

Simpla lovire Publicați-vă pe cea mai recentă postare de pe blog și să vă continuați cu ziua dvs. nu va duce la nimic altceva decât la un truc de vizitatori (decât dacă aveți deja un blog bine pus la punct). Trebuie să introduceți șantierele puternice în promovarea conținutului. Un astfel de mijloc de partajare a conținutului dvs. este, desigur, social media și, mai precis, Twitter.

Primul lucru de care ar trebui să țineți cont este că este perfect acceptabil să împărtășiți fiecare nouă postare pe blog pe care o publicați de mai multe ori. Atâta timp cât nu ești numai folosindu-vă profilul pentru a vă promova propriul conținut, foarte puțini dintre urmăritorii voștri se vor gândi dacă promovați postări noi de două sau trei ori, fiecare tweet fiind expus în mod rezonabil. Aceasta înseamnă, de asemenea, că postul dvs. primește expunere pe mai multe zone orare.

WordTwit

WordTwit

De curând am început să folosesc un plugin WordPress excelent, ceea ce face ca procesul de redactare a noilor postări să fie extrem de simplu (automat, de fapt) – WordTwit. În timp ce există o versiune gratuită, vă recomand cu drag să mergeți pro, care vă permite să programați automat mai multe tweet-uri ale aceleiași postări. Cu acest plugin, ați accesat Publicare și vă va retrage automat noua postare – nu trebuie să ridicați un deget. Există, de asemenea, o mulțime de funcții suplimentare, cum ar fi tweeting în mai multe conturi, hashtag-uri personalizate și multe altele.

Deci, de noile postări au avut grijă, dar ce zici de lucrurile vechi? Dacă publicați conținut veșnic verde, postările pe care le-ați publicat acum șase luni ar trebui să fie la fel de relevante astăzi ca atunci. Tweetarea manuală a conținutului vechi poate fi o adevărată corvoadă, așa că, în schimb, apelați la un plugin de genul Tweetily, care automat și periodic tweet-uri conținut vechi prin intermediul profilului tău Twitter.

Acestea sunt cele două plugin-uri pe care vi le recomand pentru partajarea eficientă a conținutului prin Twitter. După ce aveți aceste baze acoperite, adepții dvs. de Twitter vor fi în mod regulat încurajați să vă verificați blogul. Cu toate acestea, asigurați-vă că toată această auto-promovare este intercalată în mod constant cu conținut util de la terți și alte tweet-uri unice.

Al 2-lea concept: facilitarea accesului oamenilor la conținutul dvs.

Cu măsurile de mai sus în vigoare, Twitter ar trebui să conducă acum un flux bun de trafic către site-ul dvs. Cu toate acestea, acești vizitatori sunt ta Adepți Twitter – următorul pas este să găsiți oameni care nu sunt în prezent vă urmărește și conduceți-le pe site-ul dvs.. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să-i determini pe cititorii dvs. existenți să depună eforturi pentru dvs., împărtășind conținutul dvs..

Având în vedere acest lucru, cheia este de a facilita distribuirea (1) și (2) primitor – ușor prin faptul că oamenii pot împărtăși conținut în doar câteva clicuri, invitând astfel că se simt de fapt obligați să împărtășească conținutul dvs..

Să începem prin a facilita distribuirea. Cu toate că există un număr mare de pluginuri de partajare socială populare disponibile (le-am încercat pe cele mai multe dintre ele), recomandarea mea numărul unu este Digg Digg. Este gratuit, bine prezentat, ușor și dezvoltat de băieții minunați de la Tampon (dacă nu ați auzit de aplicația respectivă, ar trebui să o verificați cu siguranță). Cu Digg Digg instalat și configurat corect, cititorii dvs. vor avea întotdeauna opțiunea de a partaja.

Digg Digg pe lăsarea lucrului în spatele lor

Digg Digg în acțiune pe blogul meu.

După ce ați făcut distribuirea ușoară, doriți să vă concentrați pe simplificarea procesului îmbietor. Crearea de conținut excelent este, evident, un început excelent, dar asta nu este tot ceea ce puteți face. În cele din urmă, oamenii doresc să tweeteze ceva interesant, iar titlul unei postări nu este întotdeauna deosebit de convingător. Ținând cont de asta, îmi place să încorporez tweeturi pre-populate în postările mele, astfel:

Tweet încorporat

Link-ul…

Tweet încorporat

… și tweetul pre-populat.

Un fragment de text interesant, urmat de un link înapoi la postarea dvs. – ceea ce ar putea fi mai simplu?

Nu am găsit un plugin care să mă permită să creez cu ușurință astfel de legături, așa că eu și un prieten am făcut unul – am sunat Easy Tweet încorporați. Cheia pentru a utiliza cel mai bine pluginul (și, prin urmare, creșterea părților din conținutul tău) este să include tweeturi pre-populate interesante astfel încât oamenii să poată trimite conținut excelent adepților lor cu doar câteva clicuri. Am descoperit că citatele celebre și propriile tale perle de înțelepciune atrag o mulțime de acțiuni de partajare. Ori de câte ori includ tweeturi pre-populate într-o postare, tind să constat că numărul de tweeturi crește cu 20-40% sau chiar mai mult.

Patru pluginuri = mult mai mult trafic

Am menționat mai sus patru pluginuri, dintre care doar unul este premium. Acestea sunt tot ce folosesc pentru a conduce traficul pe site-ul meu de pe Twitter și funcționează foarte bine pentru mine.

Cu toate acestea, dacă aveți sugestii suplimentare (fie că este vorba de tehnici specifice sau pluginuri) cu privire la modul în care oamenii ar putea conduce și mai mult trafic către site-ul lor prin Twitter, vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map