Telefonul meu este una dintre cele mai importante lucruri din viața mea. Folosesc un smartphone Android și la fel ca majoritatea utilizatorilor de Android – ar fi corect să spun că, la un moment dat, am fost părtinitoare față de iPhone. Ce mi-a schimbat părerea? Ei bine, nu a fost genialul ecran de retină, numele de marcă sau Siri. Dar tocmai simplitatea osoasă a iOS și designul său minimalist m-a transformat într-un credincios. Câteva luni mai târziu, am reușit să experimentez iPhone 4S-ul fratelui meu împreună cu iPad-ul său 2, ceea ce m-a determinat la dezbateri destul de intense cu colegii mei de tehnologie.


Dominanța mobilă

Realitatea este că telefoanele noastre conțin lumea noastră – de la Facebook la Twitter la e-mailuri importante – totul este posibil folosind telefonul! Deci, de ce ar trebui utilizatorii WordPress să se simtă părăsiți? Este ușor să vă dați seama că un articol bine cronometrat într-o știre sau un site de actualizare a produsului poate face minuni pentru afacerea dvs. Pentru persoanele care desfășoară site-uri tutoriale și dezbateri intense, modularea comentariilor este de maximă importanță. În articolul de astăzi, voi împărtăși câteva aplicații iPhone / iOS pentru WordPress și blogging, pentru toți cititorii noștri fani Apple.

WordPress pentru iOS

Aplicația iOS iOS

O aplicație creată de casă fină, ajustată de creatorii revoluționarului CMS – WordPress pentru iOS te duce cu un pas mai aproape de a controla complet site-ul fără computer. Odată cu actualizarea recentă v3.7, aplicația primește o UI proaspătă strălucitoare, o bară laterală plină de comenzi utile și posibilitatea de a vizualiza imaginile cu coduri HTML încărcate. Obțineți o încărcare cu toate caracteristicile aici.

Descarcă WordPress pentru iOS

BlogPress

BlogPress este mai mult o platformă universală de gestionare a blogurilor care vă permite să gestionați WordPress, TypePad, Tumblr și diverse alte platforme de blogging. Are un sistem integrat de gestionare a comentariilor (pentru WordPress și Blogger), acceptă operațiile de bază de blogging și încărcarea fotografiilor și videoclipurilor. De asemenea, se integrează cu Facebook și Twitter pentru a vă oferi o implicare completă de blog-cum-social media.

Descărcați BlogPress (4,99 USD)

Aplicații de citire

Citind

Păstrarea la zi a fluxului de știri poate fi o afacere complicată. Nu aveți întotdeauna timp să vă așezați și să citiți. Ori de câte ori este posibil – încercăm să gâdilăm într-un timp liniștit de citire. Fie că sunteți pe cale să lucrați, în timp ce vă bucurați de masa de amiază sau poate că așteptați data sosirii dvs. (probabil că nu este un semn bun dacă ați terminat un capitol). În continuare, vă prezentăm câteva aplicații care vă pot ajuta în acest sens:

Aplicație byline pentru iOS

byline

ByLine este un cititor RSS popular pentru iPhone sau iPad. Se conectează la dvs. Feedly cont și sincronizează cele mai recente fluxuri ale site-urilor dvs. abonate pentru citire offline.

Descărcați ByLine

Instapaper App pentru iOS

Instapaper

Instapaper este un client de citire iPhone / iPad apreciat în mod critic, care salvează pagini web pentru citire offline. A fost prezentat pe site-urile mele de prestigiu precum Time, Wired și NYTimes.

Descărcați Instapaper (3,99 USD)

Aplicația iOS de buzunar

Buzunar

Pocket este o altă aplicație care vă salvează site-urile web pentru citire offline. Este gratuit și oferă o extensie Google Chrome și o mulțime de alte aplicații cool.

Descarcă Pocket

Twitter iOS App

Stare de nervozitate

Probabil că vă întrebați de ce am inclus Twitter aici, în lectură. Acest lucru se datorează faptului că, după ce ați creat propria listă de Twitter cu persoanele / blogurile pe care le urmați, cea mai mare parte a lecturii dvs. se poate face de aici! Este incredibil de util și de o economie de timp imensă.

Descarcă Twitter

Notând-o

Stiloul de scris

Creativitatea este una dintre cele mai fine forme de entropie. Ne lovește când ne așteptăm cel puțin. Nu există un anumit moment pentru a deveni creativ (cu excepția cazului, poate când ești beat: P). Doar se întâmplă. Poate în miezul nopții sau în timp ce privești în jos norii zvelți de la fereastra ta în timpul unui zbor – doar te lovește, te consumă temporar și apoi te eludează. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de următoarele aplicații:

Aplicația iOS Evernote

Evernote

Una dintre cele mai bune aplicații multi-platform care iau note, Evernote traversează fiecare magazin de aplicații cu peste 10 milioane de descărcări. Are o multitudine de funcții în aplicație și face editarea în colaborare a unei bucăți de tort.

Descărcați Evernote

Paper by 53 iOS App

Hârtie de 53

Paper by 53 este o modalitate distractivă de a crea un tablou de idei pentru a integra notele sau listele cu fotografii și schițe pe telefon. Creează-ți notele și organizează tema într-un mod care să aibă sens pentru tine.

Descărcați hârtia cu 53

Aplicația pentru Writeroom iOS

WriteRoom

După cum sugerează și numele, WriteRoom este o aplicație excelentă care te ajută să rămâi concentrat pe scrierea ta, oferindu-ți un mediu de scriere fără distracții – la fel ca editorul WordPress pe ecran complet.

Descărcați WriteRoom (9,99 USD)

Aplicația iOS Photobucket

Photobucket

Recent am scris un articol despre cele mai bune resurse de imagine pentru WordPress. Am discutat despre importanța de a avea imagini relevante în articolul dvs. Găsirea imaginilor potrivite de pe iPhone-ul tău ar putea fi cam obositoare. Acolo Photobucket pentru iOS este foarte util.

Descărcați Photobucket

Aplicația iOS Memos iOS

Audio Memos gratuit

A lua note vocale este o modalitate excelentă de a urmări ideile. Sincer vorbind, aproape nimeni nu mai folosește un înregistrator vocal propriu-zis (cu excepția unor avocați, medici și ofițeri CSI). Audio Memos este o aplicație gratuită care vă înregistrează memoriile vocale și acceptă normalizarea volumului și optimizarea vocii. Puteți salva înregistrările dvs. fie în AAC, fie în WAV – AAC ocupă mult mai puțin spațiu în comparație cu WAV, deoarece acesta din urmă este un audio necomprimat.

Descărcați Audio Memos gratuit

RecUp aplicație iOS

RECUP

Imaginați-vă o aplicație de înregistrare vocală care vă salvează înregistrările vocale în format M4A și apoi le încărcați în Dropbox. Obțineți DropVox. Nu are la fel de multe funcții ca Audio Memos, însă încărcarea automată la Dropbox îl face preferatul meu!

Descărcați DropVox (1,99 USD)

Aplicația iOS Dropbox

dropbox

Personal vorbind, nu cred că un articol din lista de aplicații este complet fără Dropbox. Indiferent de listă – întotdeauna am putut să includ Dropbox într-un fel sau altul. Fiind cea mai populară companie gratuită de stocare în cloud, Dropbox este o aplicație indispensabilă în telefon. Păstrează datele organizate și vă permite să accesați-le de oriunde doriți – cu o blocare de securitate simplă, dar extrem de eficientă.

Descărcați Dropbox

Urmărirea

Listă de verificare

Listele de activități sunt un element indispensabil. Majoritatea smartphone-urilor mai noi au un manager integrat de liste de activități, dar una dintre cele două aplicații care urmează este o aplicație indispensabilă pe iPhone.

Any.DO iOS App

Any.DO

Această aplicație a luat lumea prin furt, introducând o AI predictivă care înțelege cerințele sarcinii tale. Adăugați o sarcină despre „scrie postare pe blog” și sugerează câteva aplicații de blog pentru telefon. În afară de acest Any.DO are o listă minunată de caracteristici – preferatul meu este planificatorul de zi. În fiecare zi la 8:00, îmi planifică ziua în funcție de sarcinile pendinte.

Descărcați Any.DO

Aplicația Wunderlist iOS

Wunderlist

Wunderlist este un software excelent de gestionare a listelor de sarcini, care are o interfață web plină de caracteristici, împreună cu o aplicație pentru iPhone și Android. Sunt un fan al funcțiilor sale elegante de navigare și a capacității sale de a atribui sub-sarcini și note fiecăreia dintre sarcinile tale și de a le împărtăși cu prietenii tăi.

Descarcă Wunderlist

Managementul social media

Social Media

Social media este unul dintre cei mai importanți factori care joacă un rol major în succesul oricărui site web. Este un aspect pe care nu îți poți permite să-l treci cu vederea. Fie că este o explicație îndelungată sau o „mulțumire pentru a vă opri”, implicarea utilizatorilor face o diferență uriașă. Iată câteva aplicații care cred că veți găsi utile:

Aplicația iOS Manager de pagini Facebook

Manager de pagini Facebook

Managerul de pagini Facebook vă permite să controlați și să vă moderați pagina de Facebook din timp. De la moderarea comentariilor, la crearea de noi evenimente și furnizarea de analize detaliate, această aplicație este indispensabilă dacă site-ul dvs. depinde de sucul de Facebook.

Descărcați Managerul de pagini Facebook

Aplicația iOS Hootsuite

HootSuite

HootSuite este o platformă profesională de management social media care acceptă peste 130 de rețele de socializare diferite și utilizate de peste 7.000.000 de utilizatori și unele dintre cele mai importante mărci precum Vigin, WWF și Segate.

Descărcați HootSuite

Aplicația World World Stickers

Bonus: WordPress World (autocolante)

Această aplicație bonus este un set de stickere cu monștri Wapuu și Drake pentru a-l folosi în mesajele tale. Alt scop real decât să sprijiniți comunitatea WordPress.

Descarcă WordPress World

Concluzie

Există o aplicație numită (neoficială) Google Analytics pentru iOS pe care am vrut să o includ în această listă, dar nu am putut, întrucât au existat destul de multe recenzii negative ale acestei aplicații recent. Se pare că aplicația nu mai funcționează (probabil din cauza unei modificări a site-ului web Google Analytics), dar dezvoltatorul nu a răspuns la biletele de asistență – moment în care am decis să trag linia.

V-aș recomanda să nu vă schimbați aplicația actuală de gestionare a sarcinilor, pentru că dacă vă bazați pe ea la fel de mult ca mine, s-ar putea să rulați cu o supă. Dacă sunteți în căutarea de bloguri de zi cu zi, atunci aplicația standard WordPress pentru iOS face minuni. În afară de aceasta, încercați RecUp, deoarece sună ca o aplicație promițătoare. Dacă utilizați / recomandați alte aplicații de blogging – ne-ar plăcea să le auzim – spuneți-ne doar în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me