Tema dvs. poate crea sau rupe afacerea dvs. bazată pe WordPress. Pe lângă efortul personal și amploarea afacerilor, tema dvs. WordPress este, de cele mai multe ori, forța motrice, precum și fața afacerii dvs. online. Dar cât de greu poate fi alegerea temei WordPress perfecte? Ei bine, nu este chiar greu – este doar complicat. Ar trebui să fii atent, deoarece, cu unele teme WordPress, ceea ce vezi nu ce obții. Ceea ce este mai rău sunt frumoasele demo-uri care nu fac lucrurile mai ușoare.


Cu toate acestea, văzând că nu aveți bani și timp de pierdut, am pregătit 15 sfaturi rapide pentru a cumpăra tema WordPress perfectă. Până la sfârșitul acestei postări, ar trebui să poți lua o decizie în cunoștință de cauză în ceea ce privește cumpărarea temelor WordPress. Pare distractiv, nu? Perfecto.

Nevoia dvs. de temă WordPress

WordPress-teme-designeri

Înainte de a scoate aproximativ 50 de dolari pentru o temă WordPress premium, trebuie să fiți definit scopul site-ului dvs. web. Ce vă așteptați să realizați cu site-ul dvs. WordPress? Dacă sunteți deja în joc, de ce oferiți site-ului dvs. web un design de design? Care sunt nevoile tale? Ce încerci să obții?

Scopul dvs. ar trebui să fie primul lucru care informează alegerea dvs. despre cea mai bună temă WordPress pentru site-ul dvs. web. A fost odată, WordPress a fost doar o platformă de blogging, dar astăzi poate face tot felul de lucruri interesante ca un sistem puternic și robust de gestionare a conținutului.

Fie că doriți să vlog, podcast, să vindeți conținut, produse, servicii sau orice doriți, WordPress are spatele acoperit. Există multe tipuri de teme WordPress concepute în funcție de nevoile dvs. specifice. Mergeți la Teme Elegante sau Temă sau chiar Google și căutați o temă care să fie în concordanță cu scopul afacerii dvs. Căutați să începeți un site de recenzii? Căutarea dvs. ar putea începe ca „Evaluarea și revizuirea temelor WordPress…”

Desigur, un astfel de termen va aduce înapoi multe rezultate dintre care puteți alege. Alegeți cele mai bune cinci bazându-vă la întâmplare doar pe estetică. Comparați funcțiile și selectați cele mai bune trei. Continuați și reduceți-vă selecția la o singură temă WordPress care are aspectul și funcțiile pentru a vă satisface nevoile. Puteți alege să credeți „Lista de caracteristici” oferită de furnizor sau să încercați demo-ul pentru a vinde toate funcțiile în acțiune.

Indiferent dacă site-ul dvs. este despre steakhouse, dealership, companie de turism sau doar simplu e-commerce vechi, veți primi o temă și vă va distruge mintea – garantată. Ei bine, dacă nu aveți atât de norocos, puteți angaja întotdeauna un dezvoltator WordPress pentru a vă crea o temă personalizată de la început. Așteptați zile și plătiți o avere, la fel faceți matematica în prealabil. Dar înainte să ne ocupăm de chestiuni legate de bani, să revenim puțin la locul în care am menționat estetica.

Estetică

Woman Holding Photo Album

Există teme care arată grozav, dar scor slab în departamentul de funcții. Alte teme izbucnesc de cusături cu caracteristici, dar lipsesc grav factorul wow din departamentul de aspecte. Ar trebui să vă propuneți să găsiți un echilibru perfect între estetică și funcționalitate.

Dacă o temă nu este pe placul următoarei persoane în mod vizual, este atât de puțin ce poți face pentru a schimba asta. Dacă decideți să încercați, veți petrece ore întregi pentru a încurca liniile de design și rescriere după linii CSS. Pe de altă parte, un design frumos care vă oferă o mulțime de putere de personalizare poate fi un atu avantajos chiar dacă este limitat în funcție de caracteristici. La urma urmei, puteți extinde oricând orice temă folosind pluginuri.

Schimbarea întregului aspect al temei nu este o sarcină ușoară, deci alegeți cu înțelepciune. Sau, mai degrabă, mergeți la o temă WordPress „… care satisface 80% din nevoile dvs. vizuale, de aspect și de conținut”. Alegerea dvs. ar trebui să vină cu un panou de opțiuni ușor de utilizat, care vă permite să marcați tema fără a pierde designul sau valoarea estetică. Puteți conta doar pe tema dvs. pentru a atrage și angaja clienți.

Vom intra în personalizarea temei în câteva, dar să scoatem din piept odată pentru totdeauna problema banilor.

Prețuri și licențe

Faceți bani cu WordPress

Ar trebui să te uiți să salvezi câțiva dolari sau să te arunci pe teme WordPress? Depinde în totalitate de gusturile dvs. și, desigur, de dimensiunea bugetului dvs. În general, regula generală este că nu ar trebui să ieșiți și să cumpărați o temă costisitoare WordPress, oricât de bună ar fi.

Întrebările pe care să le puneți includ: se potrivește scopului dvs.? Termenii de stabilire a prețurilor și a licențelor vor favoriza obiectivele dvs. de afaceri? De exemplu, dacă sunteți dezvoltator, puteți utiliza tema pe mai multe site-uri web? Obțineți asistență și actualizări gratuite sau va trebui să plătiți pentru aceste funcții mai târziu? Ce alte bunătăți obțineți cu tema? Completate plugin-uri premium? Alte teme WordPress? Un abonament de un an la un serviciu?

În funcție de nevoile dvs., ar trebui să verificați termenii de stabilire a prețurilor și a licențelor pentru a obține o temă care funcționează pentru modelul și portofelul dvs. de afaceri. Există magazine tematice precum ElegantThemes, Themefuse, StudioPress, ThemeIsle și multe altele care vă permit să accesați pachete tematice cu o valoare de 39 dolari de dolari pe an.

Dacă trăiești sub o stâncă, un pachet tematic conține de obicei o serie de teme WordPress și poate alte resurse. De exemplu, pachetul de teme elegante conține aproximativ 87 de teme la momentul scrierii. Pachetele tematice sunt populare în rândul dezvoltatorilor WordPress, cu un număr de clienți pentru a putea servi.

Multe licențe tematice de unică utilizare pe Themeforest costă aproximativ 58 USD și majoritatea vin cu asistență gratuită și actualizări. În general, o temă excelentă WordPress costă între 40 și 70 dolari, prețul mediu fiind de 55 dolari. Temele WordPress murdare ieftine pot însemna doar probleme, deci rămâneți la curent cu acestea. Nu jucați ieftin, investiți în tema dvs. WordPress, dar nici nu trebuie să spargeți banca.

Unele teme WordPress folosesc pluginuri premium pe care le-ai fi cumpărat separat. Este o valoare excelentă pentru banii dvs. pentru a obține o temă cu plugin-uri premium incluse, deoarece unele dintre aceste teme vă pot economisi până la 500 de dolari! În același timp, fiți în căutarea temelor care pretind să fie livrate cu pluginuri premium, dar nu, ceea ce vă obligă să achiziționați pluginurile independent.

Personalizare ușoară cu temă

Layout de glisare și fixare a compozitorului vizual

De data aceasta am încercat să schimb aspectul general al unei teme construite în jurul WooCommerce. Aș face modificări pe o pagină folosind CSS, dar când am încărcat unele dintre celelalte pagini, acestea ar fi încurcat prost. Aparent, dezvoltatorul temei folosise aceleași șabloane de pagini și clase CSS pe pagini diferite, așa că fiecare modificare pe care am făcut-o a afectat alte câteva pagini, deci ruperea temei. A fost o adevărată durere în [știți unde], de vreme ce am pierdut foarte mult timp și efort în săparea codului, ceea ce nu a fost tocmai ușor, deoarece unele elemente au fost create dinamic de WooCommerce.

Înainte de a vă bloca o temă WordPress, asigurați-vă că vă poate adapta personalizarea cu ușurință. Primul lucru pe care trebuie să-l verificați este un panou de opțiuni tematice sau un suport pentru personalizatorul temelor WordPress, care va fi de neprețuit, mai ales dacă nu vă găsiți codul sau CSS. Ar trebui să poți marca orice temă WordPress premium cu culorile, logo-urile etc..

De asemenea, ar trebui să puteți personaliza antetul fără probleme. Puteți adăuga cu ușurință legături de navigare sau orice altceva, cum ar fi un anunț banner în antetul dvs.? Dacă nu puteți, alegeți o temă care vă oferă un control complet asupra antetului între alte secțiuni.

Ce zici de aspectul general al temei? Cât de ușor puteți personaliza aspectul temei actuale? Cu atât de multe teme polivalente, cum ar fi propria noastră temă de răspuns total dezvoltată profesional, veți obține mai multe machete și modele pentru a se potrivi cu o varietate de nevoi. Doar pentru a adăuga un plug nerușinat, Total vine cu Visual Composer Drag & Drop Page Builder care vă permite să construiți un site web din visele voastre.

Dacă este dificil de personalizat, nu vrei. În orice caz, angajați un profesionist în design pentru a vă personaliza tema dacă aveți fonduri și nu puteți da drumul la tema din motive personale. Căutați să economisiți bani? Mergeți cu o temă extrem de ușor de personalizat.

Cineva a menționat reclame banner sau a fost doar eu?

Monetizare și reclame

Conceptul de publicitate pe cloud cloud

Pentru o serie de bloggeri, reclama este o mare sursă de venit pasiv. Există utilizatori WordPress care își câștigă viața cu reclame aproape exclusiv. Site-urile de afaceri, corporative și de portofoliu, pe de altă parte, nu prezintă reclame, astfel încât s-ar putea să nu-ți pese un pic de reclame dacă afacerea ta se învârte în jurul unui software sau al unui produs / serviciu..

Dacă veți câștiga bani cu ajutorul site-ului dvs., Google AdSense, este mai bine să mergeți cu o temă WordPress optimizată pentru generarea de bani. Temele WordPress gata AdSense vin de obicei cu o mulțime de imobiliare pentru a găzdui anunțuri de diferite dimensiuni. În plus, sunt proiectate pentru a difuza anunțuri pe orice dispozitiv, ceea ce este un câștig câștigător. Dacă aveți nevoie de un anunț de clasament pentru secțiunea de antet, asigurați-vă că tema voastră este suficientă pentru acest lucru.

Faceți venituri pasive cu anunțuri, dar nu uitați să mergeți cu o temă care să vă îndeplinească obiectivele de afaceri. Dacă aveți nevoie de venituri publicitare, mergeți cu o temă optimizată pentru generarea de bani. Dacă puteți face fără veniturile publicitare, o temă de afaceri sau o companie va fi cel mai bun pariu.

Recenzii și evaluări

recenzie-pro-plugin

Themeforest și alte magazine tematice de pe internet vin cu sisteme excelente de evaluare și revizuire care vă permit să vedeți cum o anumită temă se potrivește înainte de a cumpăra. Este de la sine înțeles că o temă este excelentă dacă are un rating mare, și mai mult dacă dragostea este de la un număr de cumpărători.

Mulți clienți nu vor fi deranjați să analizeze o temă decât dacă s-a sinucis cu adevărat, caz în care vor fi repede să scrie paragrafe de reclamații. Dar nu este rău pentru Google „[introduceți tema temei] recenzii” pentru a afla experiența cumpărătorului cu tema pe care o alegeți.

Dacă căutarea dvs. nu dă rezultatele dorite, puteți încerca să căutați recenzii profesionale. Pe acest blog, examinăm constant tot felul de teme și pluginuri, astfel încât să puteți începe căutarea chiar aici. Trebuie doar să folosiți caseta de căutare din partea de sus la dreapta. Recenziile profesionale pot dezvălui problemele pe care nu le veți găsi pe pagina temei din Tematica, de exemplu.

Doar în cazul în care vă întrebați, tema noastră totală de tipuri de utilizatori WordPress are o evaluare impresionantă a cumpărătorului de 4,82 / 5,00, bazată pe mai mult de 400 de evaluări. Acesta furnizează peste 5,5k de site-uri web și din recenziile clienților, puteți spune exact de ce crește în popularitate la fiecare nouă zori.

Dacă nu găsiți recenzii despre clienți sau profesioniști pe tema preferată de WordPress, încercați să căutați „discuții despre [introduceți numele temei]” pe Google. Multe teme vin cu forumuri de asistență în care utilizatorii discută tema și problemele asociate la lungime. Puteți spune multe despre o temă și despre autorul acesteia citind comentariile și subiectele rămase pe aceste forumuri. De asemenea, veți putea aborda problemele pe care le puteți întâmpina cu tema dvs. urmând conversația.

Prietenie SEO

Hipster Scrierea conceptelor SEO pe nota sa

Când trec în revistă temele (și pluginurile) WordPress, verific mereu dacă sunt SEO-friendly. SEO este important în ceea ce privește comercializarea site-ului dvs. Deși puteți optimiza site-ul dvs. WordPress cu oricare dintre trucurile SEO de pe carte, este mult mai bine să începeți cu o temă pregătită pentru a vă economisi timp, bani și efort..

Dar cum vă spuneți dacă tema dvs. de alegere WordPress este prietenoasă cu SEO? Dezvoltatorii vor declara în mod explicit că tema lor este prietenoasă cu SEO, dar aceasta este doar calea simplă. Temele WordPress prietenoase cu SEO folosesc coduri curate și semantice care respectă standardele web stricte. Alte elemente care trebuie luate în considerare includ:

  • rubrici
  • Categorii și etichete
  • Pluginuri SEO grupate
  • Titluri și descrieri pentru postări și pagini
  • etc

Dacă nu aveți idee care este SEO sau de ce este important, expertul dvs. SEO vă poate ajuta să determinați dacă o temă este prietenoasă cu SEO înainte de a investi banii. Obțineți o temă cu o serie de funcții prietenoase cu SEO. Căutați să aflați mai multe despre SEO și să vă optimizați site-ul WordPress pentru motoarele de căutare, consultați WordPress SEO: Clasament mai mare în motoarele de căutare.

Integrare în social media

Social media

Cu condiția ca tema dvs. să suporte pluginuri, puteți utiliza oricare dintre aceste cele mai bune pluginuri de social media pentru a adăuga butoane de social media și multe altele pe site-ul dvs. WordPress. Mai mult, puteți profita de modulul de distribuire al JetPack pentru a adăuga diferite conturi sociale frumoase pe site-ul dvs. web.

Unele teme, însă, vin cu butoane de social media încorporate. Ce înseamnă asta pentru tine? În primul rând, nu trebuie să cheltuiți bani pe pluginuri de socializare premium (gratuit este adesea bine pentru site-urile mici). În al doilea rând, chiar dacă optezi pentru pluginuri de socializare gratuite, nu vei pierde timpul în căutarea celui perfect. În al treilea rând, butoanele de socializare sunt deja personalizate pentru a complimenta aspectul, senzația și stilul site-ului dvs., ceea ce este un plus uriaș atunci când oferiți experiență utilizatorului fără probleme. În al patrulea rând, trebuie doar să adăugați link-urile de social media printr-un panou de administrare ușor de utilizat, ceea ce face munca dvs. extrem de ușoară.

În total, social media reprezintă o mare sursă de trafic web, de implicare și de conștientizare a mărcii. Ca atare, tema dvs. de alegere ar trebui să se integreze cu media socială cu ușurință. Căutați o temă care vă oferă o mulțime de opțiuni de social media, chiar dacă este posibil să nu aveți nevoie de toate temele �� .

Tema WordPress rigida sau responsiva

Responsive Web Design este aici

Aceasta este întrebarea, nu-i așa? Iată o întrebare sau două pentru dvs. Ați merge pentru o temă WordPress rigidă sau sensibilă, și în această perioadă și epocă, ce simțiți despre dezvoltatorii WordPress care încă fac teme cu lățime fixă?

Nu este absolut nimic în neregulă cu o temă WordPress cu lățime fixă, dacă doriți să vizitați numai utilizatorii desktop. Doar știu, potrivit Google, veți fi lipsiți de aproximativ 61% din traficul web fără un site web mobil. Desigur, puteți capta acest trafic cu un site mobil separat, dar demeritele depășesc meritele.

Clienții voștri sunt mobili – un număr foarte mare și tot mai mare de persoane accesează acum internetul pe dispozitivele mobile și este puțin posibil ca tema dvs. cu lățimea fixă ​​să împiedice perspectivele să atingă butonul din spate. Cine dorește să deruleze pe orizontală și să facă zoom în / out doar pentru a afla că nu poate introduce detalii în formularele jQuery concepute să funcționeze cu computere desktop? Nimeni. Absolut nimeni.

Introduce design web sensibil și ziua dvs. este salvată. Cu o temă WordPress receptivă, puteți crea un site web care arată minunat și funcționează uimitor pe toate dispozitivele – mari sau mici. Nu este necesar să construiți un site mobil separat de la zero, să redirecționați linkurile de pe site-ul principal și să pierdeți timp optimizând două site-uri separate.

Este 2014, nu 1998, iar design-ul web receptiv este calea viitorului. Tema WordPress perfectă pentru afacerea dvs. ar trebui să răspundă pe deplin. Complet responsive = fiecare element răspunde fie că este format, imagini, conținut etc.

Tema WordPress sau Cadrul Premium WordPress?

Ar trebui să cumpărați un cadru tematic sau o temă WordPress premium? Acest lucru depinde în totalitate de preferințele dvs. și de ceea ce căutați să obțineți. Dacă doriți să vă construiți tema de la zero, dar nu aveți timp pentru a scrie codul de bază, un cadru pentru teme este o opțiune potrivită.

Folosind teme pentru copii, puteți construi blocul de site WordPress pe bloc sau exact cum îl vedeți în minte. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o experiență de dezvoltare WordPress pentru a utiliza cadre tematice. În plus, cadrele tematice individuale vin cu o curbă de învățare, care necesită efort și timp.

Pe de altă parte, temele premium de top din WordPress sunt iubite de mulți dezvoltatori web și de proprietari de site-uri. Poți ghici de ce? În timp ce obțineți în esență o singură temă, este un produs complet pe care îl puteți personaliza cu ușurință pentru a vă potrivi diferitelor nevoi.

Puteți utiliza chiar și unele teme premium WordPress ca cadre pentru a răspunde nevoilor de proiectare complexe și variate. Doar fiți prudent, nu toate temele premium pot face teme excelente pentru părinți. Temele premium WordPress sunt minunate dacă nu deții abilități de codare sau ai nevoie doar de o soluție eficientă și rapidă pentru problemele tale de proiectare.

Compatibilitatea cu mai multe browsere

Determinați compatibilitatea browserului Tema dvs. WordPress

Solicitarea perspectivelor dvs. de a descărca un alt browser pentru a se bucura de a fi pe site-ul dvs. este ca și cum a cere vizitatorilor acasă să își aducă propriile locuri – nu are sens, este enervant și le va trimite departe. Gândiți-vă de două ori înainte de a tasta „Acest site este cel mai bine vizualizat în Mozilla Firefox”.

Vizitatorii site-ului dvs. web folosesc tot felul de browsere și dispozitive pentru a vă accesa site-ul. Dacă site-ul dvs. este incompatibil cu cel puțin principalele browsere, va rezulta experiențe diferite ale utilizatorilor pentru vizitatorii dvs. Asta e rău. Foarte foarte rau.

Tehnicile moderne de proiectare permit dezvoltatorilor web să creeze site-uri web compatibile cu Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome și Safari, printre altele. Tema dvs. de alegere WordPress trebuie să fie compatibilă cu cel puțin cele patru browsere menționate anterior. Fă cinci, Opera este și grozavă.

Puteți alege să credeți materialele promoționale ale temei sau să luați drumul mai puțin parcurs și să încercați demo-ul live pe diferite browsere. Depuneți o temă care garantează performanțe deosebite și similare pe fiecare browser pe care îl testați.

Testează, testează și testează totul, de la aspect, conținut, imagini și alte elemente înainte de a lua decizia de cumpărare. Doar pentru a pune acolo, Total este compatibil cu IE8 până la IE11, Firefox, Safari, Opera și Chrome. Continuați, testați demo-ul Total pe browsere diferite dacă puteți economisi câteva secunde.

Compatibilitatea platformei

Dacă ați citit unele dintre postările noastre anterioare, trebuie să fi auzit un lucru sau două despre BuddyPress, bbPress, WPML, WordPress Multi-site și WooCommerce, printre altele. V-am arătat cum a ajuns WordPress și cum a evoluat de-a lungul anilor. Cu greu ne lipsește o actualizare și, dacă este suficient de important, scriem o postare întreagă despre asta.

În mod evident, temele WordPress realizate pentru WordPress 2.5 nu vor funcționa bine cu WordPress 4.0. Tocmai de aceea, dezvoltatorii continuă să se actualizeze după actualizare – pentru a sigila găurile de securitate și a îmbunătăți temele lor.

Pentru început, tema pe care o rezolvați în cele din urmă ar trebui să fie compatibilă cu cea mai recentă versiune a WordPress. Dacă veți construi un site web cu mai multe limbi, aveți nevoie de compatibilitate WPML. Vei folosi WooCommerce? Tema dvs. de alegere ar trebui să fie compatibilă și cu asta. Căutați să porniți o comunitate sau o rețea? Tema dvs. ar trebui să susțină aprecierile BuddyPress și WordPress Multi-Site pentru a menționa câteva.

În total, aveți nevoie de o temă WordPress compatibilă cu cât mai multe platforme. Mai bine ai și nu ai nevoie decât ai nevoie, dar … știi cum merge.

Tema veche sau populară veche?

how-to-alege-o-WordPress temă

Temele noi oferă prospețime și idei de design noi, dar pot avea o mulțime de erori. Pe de altă parte, temele populare care au fost pe piață de mult timp au mai puține bug-uri, dar ar putea fi supra-utilizate. Cum decizi ce temă să alegi? Se reduce la preferințele personale. La urma urmei, o temă cu totul nouă ar putea fi foarte populară în aceeași perioadă săptămâna viitoare.

Oricum, alegeți o temă populară dacă sunteți sigur că nu este prea folosită în nișa dvs. sau încercați o temă cu totul nouă și ajutați-i pe autori să îmbunătățească prin intermediul feedback-ului. Un avantaj pe care temele populare îl au față de omologii noștri este acela că puteți spune dacă prima este excelentă doar aruncând o privire la numărul de vânzări și de rating al cumpărătorului. Înainte ca o nouă temă să obțină vânzări sau rating, nu puteți „ghici” cât de grozav este până când nu o încercați.

Widget-uri și funcții WordPress Suport

În calitate de utilizator WordPress bine înțeles, doriți să credeți că fiecare temă acceptă widget-uri și alte funcții de bază ale WordPress, cum ar fi imagini, mai multe tipuri de postare, meniuri suplimentare, mai multe bare laterale, casete de autor, sitemap-uri și 404 pagini de eroare, printre altele. Pilula amară de înghițit este unele teme WordPress care nu acceptă unele dintre aceste caracteristici, ceea ce prezintă o problemă mai târziu dacă aveți nevoie de ele.

Citiți materialele și recenziile promoționale ale temei, dar explorați profund demo-ul pentru a determina funcțiile pe care le primiți. Trebuie să vă reiterez că ar trebui să mergeți pentru o temă care acceptă cât mai multe caracteristici? Și fără widgeturi, presupuneți să vă extindeți site-ul WordPress folosind magie? Dacă nu sunteți Oz sau Dylan Rhodes, fiți atenți.

Suport tematic și documentare

Suport pentru temă WordPress

Dezvoltatorii de prim nivel vor oferi asistență rapidă atunci când rămâneți blocat. Un dezvoltator care are vârste pentru a răspunde la întrebările clienților nu îi pasă prea mult de produs. De ce ar trebui să vă deranjeze? Consultați forumurile de asistență furnizate de dezvoltator și veți informa imediat dacă merită să le cumpărați.

Niciun dezvoltator nu ar trebui să plătească pentru asistență, atât timp cât se referă la o temă pe care ați cumpărat-o anterior de la ei. Dacă te îndrăgostești de o anumită temă, dar dezvoltatorul nu dorește să ofere minunat sprijin, pune-l jos și aleargă invers faceți clic pe următorul dezvoltator. În caz contrar, vei ajunge cu o inimă frântă.

În ceea ce privește documentația, orice temă profesională WordPress trebuie să vină cu documentație completă, inclusiv videoclipuri detaliate și altele asemenea. Nu puteți elibera pe piață un produs tehnic fără documentație – manualul de utilizare. Strigă că nu îți pasă de clienții tăi sau chiar de produs.

Actualizări și dovezi viitoare

Tema perfectă WordPress pentru afacerea dvs. online ar trebui să poată fi testat timpului. Trebuie să fie dovadă de viitor. Dezvoltatorul ar trebui să ofere actualizări frecvente în conformitate cu WordPress „… pentru a vă asigura că aveți întotdeauna cea mai mare și cea mai mare versiune a temei.” Dezvoltatorul dvs. nu ar trebui să vă plătească pentru actualizări, deoarece, în esență, îmbunătățesc doar produsul lor. La fel, verificați termenii de actualizare pentru a fi în siguranță.

Iată-ne…

Acum sunteți pregătit să faceți alegerea corectă atunci când alegeți tema WordPress perfectă pentru afacerea dvs. online. Ești un dezvoltator de teme WordPress sau cumperi teme în mod regulat? Care sunt unii dintre factorii pe care i-ați sfătui pe alți utilizatori WordPress să aibă grijă? În calitate de utilizator WordPress, cum te gândești la alegerea temelor? Vă rugăm să împărtășiți liberal în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me