Am nevoie de JetPack pentru WordPress? 15 motive pentru care ar trebui să utilizați Jetpack în 2018

Ce se întâmplă când oamenii din spatele WordPress.com, se adună pentru a realiza un plugin WordPress? Primesti jetpack.


Cu peste 5 milioane de instalații active, Jetpack este proiectat să fie un plugin complet pentru persoanele care folosesc WordPress, indiferent de expertiza lor. Gândiți-vă la el ca la un plugin all-in-one, cu caracteristici variind de la îmbunătățiri de performanță, protocoale de securitate, personalizare a temelor și multe altele.

Persoanele care sunt noi la WordPress pot utiliza statisticile site-ului Jetpack, formularul de contact și alte module utile – fără a fi nevoie să instaleze un plugin separat pentru fiecare caracteristică. Pe partea de rabat, utilizatorii de energie pot profita de funcții precum postări conexe, încărcare leneșă și CDN – totul gratuit! Deși actualizarea la Jetpack premium adaugă funcții și mai utile pentru analitica Google, publicitate, asistență prioritară și multe altele.

Acest articol a fost publicat inițial în 2013, intitulat 10 motive pentru care ar trebui să folosești Jetpack pentru WordPress. Cinci ani mai târziu, actualizăm acest ghid cu 15 dintre cele mai bune funcții oferite de Jetpack – și de ce ar trebui să le utilizați pe site-ul dvs. WordPress.

Înainte de a începe, ar fi util să cunoaștem unele dintre sinonimele utilizate pentru „funcțiile” Jetpack. Acestea variază de la „module”, la „setări”, la „funcții”. Vom restrânge sinonimele noastre la „module” și „funcții” pe tot restul acestui articol.

Haideți să mergem mai departe!

Contents

1. Rețea de livrare gratuită de conținut (CDN) pentru WordPress folosind Photon

Rețea de livrare de conținut gratuit de fotoni prin jetpack

Prima caracteristică care îmi vine în minte este rețeaua gratuită de livrare de conținut furnizată de Jetpack. Spre deosebire de alți furnizori CDN, Jetpack Photon CDN nu necesită nicio înregistrare, vă oferă o lățime de bandă CDN nelimitată și este complet gratuită – pe viață!

Cine ar trebui să folosească Photon?

Pe scurt, toată lumea. Indiferent dacă sunteți un utilizator de putere, sau un utilizator novice, sau cineva care abia începe; utilizarea unui CDN grăbește dramatic timpul de încărcare a site-ului dvs. Acest lucru vă oferă un avantaj de trei ori:

  1. Google recompensează mai rapid site-urile cu scoruri SEO mai bune. Vă clasificați mai repede pentru cuvintele cheie vizate.
  2. Salvați resursele de lățime de bandă a serverului; deoarece imaginile sunt servite din rețeaua de livrare a conținutului Photon.
  3. Un site web mai rapid are ca rezultat o experiență plăcută pentru vizitatori. Acest lucru, la rândul său, crește șansele unei conversii – fie că este vorba de o înregistrare prin e-mail, descărcare de cărți electronice sau ceva la fel de simplu ca o porțiune socială!

Cum activez Jetpack Photon?

leneș-încărcare-imagini jetpack-CDN-

Photon CDN și modul de imagini de încărcare Lazy de la Jetpack

Tot ce trebuie să faceți este să activați modulul Photon de la Accelerați site-ul setări, găsite în secțiunea Tablou de bord WordPress> Jetpack> Setări> Scriere fila.

2. Încărcarea leneșă a imaginilor în WordPress

încărcarea leneșă a ilustrației imaginilor cu un porc

Lazy Loading este o caracteristică care a găsit o mențiune în fiecare post credibil de optimizare a performanței WordPress. Vedeți, ideea din spatele încărcării leneșe este simplă. Încărcați imaginea doar atunci când vizitatorul o vede.

Aceasta are un beneficiu de două ori.

  1. Primul, site-ul se încarcă mai rapid, deoarece dimensiunea paginii a site-ului este redusă. Acest lucru, la rândul nostru, ne oferă un SEO mai bun și un consum mai mic de lățime de bandă de pe site-ul serverului.
  2. ThAl doilea avantaj beneficiază direct de utilizatorul final prin salvarea lățimii sale de bandă.

Cum se poate încărca leneșul pentru a economisi lățimea de bandă mobilă?

Să zicem că Samantha răsfoiește un articol pe „cele mai bune teme WordPress de modă” de pe telefonul ei. Când Samantha deschide site-ul, pagina începe să încarce toate cele 25 de imagini simultan.

Cu toate acestea, cu încărcarea leneșă activată, se încarcă doar imaginile vizibile în viewport. Celelalte imagini sunt încărcate doar atunci când Samantha derulează în jos pentru a le vizualiza. Astfel, Samantha sfârșește prin a-și salva lățimea de bandă mobilă prețioasă în timp ce se bucură de un site web super-snappy.

Cine ar trebui să folosească sarcină leneșă?

Din nou, toată lumea!

Cum activez Jetpack încărcare leneșă?

Acest modul este situat chiar sub modulul Photon. Pur și simplu comutați pentru a o activa!

3. Abonați-vă la postări noi prin e-mail în WordPress

abonați-vă și urmați wordpress blog jetpack

Acesta este un favorit personal. Jetpack are o serie de caracteristici frumoase când vine vorba de implicarea vizitatorilor. Îi vom acoperi unul câte unul începând cu acesta.

Funcția de abonare prin e-mail a Jetpack permite vizitatorilor să se aboneze la postările de pe blog prin e-mail. Este afișat ca o Urmăriți blogul buton. Persoanele care fac clic pe acesta sunt rugați să participe la adresa de e-mail pentru a vă abona sau „urmări” postările blogului dvs..

În plus, puteți utiliza funcția Urmăriți comentariile caracteristică pentru a oferi cititorilor dvs. opțiunea de a vă abona la comentariile blogului dvs. prin e-mail.

Ori de câte ori este publicată o nouă postare sau este postat un nou comentariu, urmașii tăi primesc un e-mail cu un link către postarea / comentariul tău.

Care sunt avantajele abonamentelor Jetpack?

Ei bine, pentru început, nu este necesar să folosiți un furnizor de servicii de e-mail (ESP) precum MailChimp. Chiar și atunci când lista dvs. de e-mailuri crește, nu trebuie să plătiți pentru e-mailuri. Amintiți-vă că ESP-urile cu un plan pentru totdeauna gratuit, de obicei, limitează numărul de abonați sau numărul de e-mailuri trimise pe lună – așa cum ar trebui! (Trebuie să mănânce, nu-i așa?)

Cu toate acestea, din partea flip, nu veți putea trimite e-mailuri individuale (adică fără a publica o postare) către abonații dvs., utilizând acest modul Jetpack. Atunci va trebui să vă înscrieți la un ESP.

Cine ar trebui să utilizeze abonamente?

Depinde, într-adevăr. Oamenii care doresc pur și simplu să se concentreze pe scrierea lor și nu pe creșterea listei de e-mailuri pot opta pentru acest modul. Cu toate acestea, dacă sunteți serios în legătură cu lista de e-mailuri din prima zi (este minunat dacă ești!), Atunci începi să folosești un ESP gratuit, precum MailChimp.

Cum activez abonamentele la blogul Jetpack?

Abonați-vă la blogul și modulul de comentarii de la Jetpack

Abonați-vă la blogul și modulul de comentarii de la Jetpack

Întoarceți-vă la modulul Abonamente de sub Tabloul de bord WordPress> Jetpack> Setări> Discuție fila.

4. Monitorizare site Uptime & Downtime

monitorizarea site-ului wordpress de funcționare și dezactivare de către jetpack

Funcția de monitorizare a opririi de la Jetpack monitorizează periodic site-ul dvs. și vă notifică prin e-mail ori de câte ori există un timp de oprire.

Nu doar atât, continuă monitorizarea și îți trimite e-mailuri prin care îți amintesc că site-ul tău este în continuare necompletat. În cele din urmă, odată ce site-ul dvs. este din nou online – Jetpack trimite încă un e-mail de confirmare – care vă informează că site-ul dvs. este din nou online!

Îmi place absolut această caracteristică – mai ales că m-a ajutat să câștig un argument și să obțin o rambursare completă de la furnizorul meu de hosting WordPress. Tot ce am avut de făcut a fost să împărtășesc ecranul primitei mele și bam, ei trebuiau să-mi procedeze rambursarea!

Cine ar trebui să utilizeze monitorizarea?

Toata lumea! Cu excepția cazului în care, desigur, utilizați un instrument premium de monitorizare a funcționării site-ului web și nu doriți să instalați un plugin suplimentar.

Cum activez monitorizarea timpului de oprire Jetpack?

monitorizarea Jetpack-nefuncționare-

Modul de monitorizare a timpului de oprire de la Jetpack

Pur și simplu comutați opțiunea de monitorizare a perioadei de oprire din Tablou de bord WordPress> Jetpack> Setări> Securitate fila.

5. Postări înrudite pentru WordPress

postări înrudite în jetpack

Funcția Postări înrudite sugerează automat conținut aferent după fiecare postare pe site-ul dvs. WordPress. Este o modalitate excelentă de a vă angaja vizitatorii, de a îmbunătăți timpul la fața locului și de a reduce rata de respingere (într-o măsură).

Dar stai, există o problemă:

Cu toate acestea, calcularea acestor postări conexe este o sarcină intensivă în resurse. Problema se înmulțește atunci când există mai multe categorii și etichete și mai multe postări sub fiecare dintre ele. Calcularea postărilor conexe devine din ce în ce mai intensă în procesor. Împerechează toate acestea într-un mediu de găzduire partajat și ai primit un e-mail cu „încălcare a resurselor” sau, mai rău, pentru ca contul tău să fie suspendat.

Care este rezolvarea? Jetpack, desigur!

Jetpack descarcă toată această complexitate, procesare intensă a procesorului în cloud și returnează rezultatele finalizate – adică postările aferente – pe site-ul nostru WordPress. Toate acestea gratis !. Puteți personaliza în continuare aspectul postărilor aferente (cu sau fără imagine, extras etc.) folosind Personalizatorul WordPress.

Cine ar trebui să utilizeze postări conexe?

Bloguri cu taxonomie bine organizată, împreună cu postări și pagini suficiente sub fiecare etichetă și categorie. Nu ar trebui să folosiți postări conexe atunci când aveți doar o mână de postări pe site-ul dvs. Într-un astfel de caz, aș recomanda conectarea manuală la conținutul dvs..

Cum activez postările legate de Jetpack?

Simplu! Trebuie doar să comutați opțiunea Postări conexe din secțiunea Tablou de bord WordPress> Jetpack> Setări> Trafic fila.

6. Defilare infinită în WordPress

defilare infinită wordpress postează jetpack

Defilare Infinită este o caracteristică care încarcă automat postări noi fără a reîmprospăta pagina, în timp ce vizitatorul derulează în partea de jos a postării curente. Similar cu postări asemănatoare, această caracteristică este concepută pentru a crește implicarea vizitatorilor și a timpului pe site.

Mai mult, Jetpack vă oferă posibilitatea de a configura modul în care se vor încărca următoarele postări. De exemplu, le puteți configura să se încarce automat – în funcție de tema / comportamentul utilizatorului. De asemenea, puteți prezenta vizitatorilor un buton „citiți / încărcați mai mult”, care la clic face să încarce următorul set de postări.

Cine ar trebui să folosească derulare infinită?

Oricine are câteva postări publicate pe site-ul său WordPress poate utiliza această caracteristică. Acest lucru este foarte recomandat pentru blogurile de știri și media.

Cum activez derularea infinită a Jetpack?

Modulul de derulare infinit de la Jetpack

Modulul de derulare infinit de la Jetpack

Puteți activa această formă de setare Îmbunătățirile temei setare găsită sub Tablou de bord WordPress> Jetpack> Setări> Scriere fila.

7. Creați un formular de contact în WordPress

ilustrarea formularului de contact prin jetpack

Acest modul Jetpack vă permite să creați formulare de contact cu câmpuri personalizate direct de la editorul WordPress implicit. Cu un singur clic, puteți introduce și personaliza formularele de contact direct de la editorul WordPress.

Cine ar trebui să folosească un formular de contact?

Majoritatea site-urilor web trebuie să aibă un formular de contact ușor de utilizat, mai ales dacă aveți de-a face cu clienți. Deci, oricine nu folosește deja un plugin de formular de contact pe site-ul lor WordPress.

Cum pot activa formularele de contact Jetpack?

Formularul de contact Jetpack inserat direct de la editorul WordPress

Vești bune – acest modul este activat în mod implicit în Jetpack.

8. Publicați postări prin e-mail în WordPress

publicați postări wordpress prin e-mail în jetpack

Imaginați-vă că vă aflați într-o locație îndepărtată și dvs. avea pentru a publica un articol pe site-ul dvs. WordPress. Site-urile bogate în media, cum ar fi editorul WordPress, nu se vor încărca din cauza conectivității lente la Internet. În apropiere nu există cafenele WiFi. Singurul lucru care pare să funcționeze este e-mailul. Abia ai suficientă viteză pe Internet pentru a trimite un e-mail.

Aici se află Jetpack postări prin e-mail caracteristică este la îndemână. Acesta vă oferă o adresă de e-mail dedicată pentru a publica în blogul dvs. WordPress. Odată activat, vă puteți trimite e-mailul la această adresă și va fi publicat pe blogul dvs..

Cum ar funcționa? Simplu. Subiectul e-mailului tău ar fi titlul postării, iar corpul de e-mail ar fi conținutul postării blogului. Puteți trimite informații suplimentare, cum ar fi categorii, etichete și multe altele folosind acestea shortcodes predefinite.

Cine ar trebui să utilizeze Jetpack post prin e-mail?

Publicarea postărilor în WordPress prin e-mail folosind Jetpack!

Oricine are nevoie de acoperire rapidă, fără să investească prea mult timp în formatarea sau lucrarea noastră a zonelor cu conectivitate limitată la Internet.

  • Bloggerii de călătorii care doresc să împărtășească experiențele lor din locații îndepărtate cu conectivitate limitată la Internet.
  • Rapoartele caută să împărtășească o acoperire rapidă fără să deschidă aplicația WordPress de fiecare dată.

Uneori, este mai ușor să publici o postare prin e-mail.

9. Partajare socială automată în WordPress utilizând modulul Publicitate

automatizarea social media prin jetpack

Modulul Publicitate de la Jetpack vă permite să postați conținutul publicat recent pe site-urile dvs. de socializare. Vă salvează dificultatea de a posta manual în fiecare rețea de socializare.

Cine ar trebui să folosească Publicitate?

Ei bine, oricine își promovează conținutul pe rețelele de socializare este binevenit să încerce acest modul. Cu toate acestea, este important să selectați rețeaua de socializare potrivită în funcție de nisa site-ului dvs., apoi să creați conținut specific fiecărei rețele.

Cum pot activa distribuirea socială Jetpack?

Setări de distribuire a rețelelor de socializare Jetpack

Ar trebui să stabiliți o conexiune unică cu rețelele de socializare din setările de publicitate situate în secțiunea Tablou de bord WordPress> Jetpack> Setări> Distribuire fila.

10. Autentificare sigură și autentificare WordPress.com

securitate jetpack

Modulul de autentificare sigură Jetpack vă permite (sau utilizatorii dvs.) să vă conectați pe site-ul dvs. WordPress folosind contul WordPress.com.

De asemenea, puteți configura modulul pentru a permite utilizatorilor să se autentifice doar dacă adresa de e-mail a contului WordPress.com se potrivește cu ID-ul de e-mail utilizat pentru a crea contul de utilizator în site-ul dvs. WordPress.site. În plus, puteți solicita utilizatorilor site-ului dvs. să se autentifice utilizând autentificarea cu doi factori cu WordPress.com.

Cine ar trebui să utilizeze autentificarea de autentificare?

Autentificați-vă folosind WordPress.com

Autentificați-vă folosind WordPress.com

Dacă sunteți singura persoană care rulează blogul dvs. WordPress, atunci puteți săriți activarea acestui modul. Cu toate acestea, dacă aveți mai mulți contribuitori la site-ul dvs. WordPress, aceasta ar putea fi o caracteristică utilă!

11. Încărcări media în WordPress

conținut încorporat în wordpress de jetpack

Aceasta este una dintre acele funcții care sunt activate în mod implicit în Jetpack. În esență, vă ajută să inserați conținut bogat în media, cum ar fi videoclipuri YouTube și fișiere audio SoundCloud – în forma lor natală – fără a scrie o singură linie de cod / cod scurt.

Tot ce trebuie să faceți este să copiați și să copiați linkul din postarea dvs. în editorul WordPress, iar Jetpack va avea grijă de restul.

Jetpack a evoluat pentru a susține mai multe site-uri web cu conținut bogat în media, inclusiv Instagram, Slideshare, Twitter, Google Docs, TED, DailyMotion, CodePen, Medium, Pinterest și altele. Pentru o listă detaliată și actualizată, consultați-le documentație oficială privind încorporarea conținutului.

Cine ar trebui să folosească conținut bogat în media?

Toata lumea! ��

12. Verificarea site-ului și Sitemap-uri în WordPress

verificarea site-ului prin jetpack

Voi fi direct cu tine – Jetpack nu este cel mai bun plugin SEO de acolo. Pentru început, modulul SEO în sine este o caracteristică plătită în Jetpack. WordPress SEO de Yoast este un plugin mult mai bun, gratuit, cu o multitudine de caracteristici și Tutoriale, de încredere de peste cinci milioane de site-uri WordPress.

Acestea fiind spuse, pentru utilizatorii care nu sunt pregătiți să petreacă timp cu un plugin SEO dedicat, pot utiliza modulele de verificare a site-ului Jetpack pentru a-și verifica site-ul cu mai multe motoare de căutare, inclusiv Google, Bing, Pinterest și Yandex.

Sitemap și Setări de verificare a site-ului de la Jetpack

În plus, Jetpack creează, de asemenea, un sitemap care face mai ușor pentru motoarele de căutare să-și acceseze site-ul.

Cine ar trebui să folosească sitemap-uri Jetpack?

Persoanele care nu doresc să investească timp într-un plugin WordPress SEO dedicat ar trebui să utilizeze harta de hartă a Jetpack. Cu toate acestea, vă recomandăm să folosiți un plugin separat. Cu doar câteva ore în fiecare săptămână, puteți obține elementele de bază ale Yoast SEO. În acest fel, veți implementa corect pe pagina web SEO chiar din prima zi. Acesta este un impuls important pentru clasamentele dvs. de căutare pe termen lung!

13. Widgets, Widgets și Mai multe widget-uri WordPress

pachet de widget-uri suplimentare în jetpack

Widget-urile sunt una dintre cele mai populare funcții oferite de pluginul Jetpack. Acesta oferă o multitudine de widget-uri utile unic, care pot fi utilizate în mai multe moduri. Acestea variază de la fluxurile de social media, notificările cookie GDPR și multe altele. Îndreptați-vă către dvs. Tablou de bord WordPress> Aspect> Widgets pentru a accesa aceste widget-uri suplimentare.

O altă caracteristică de widget interesantă oferită de Jetpack sunt widget-urile condiționate. În esență, vă permite să configurați vizibilitatea widget-urilor în funcție de pagină, postare, etichetă sau categorie.

Puteți defini o condiție și numai dacă condiția este valabilă, este afișat widgetul.

Widget-uri Jetpack personalizate

De exemplu, puteți configura un widget de abonare la newsletter pentru a fi vizibil numai în postările din categoria Finanțe. Astfel puteți construi liste de corespondență super-direcționate.

Cine ar trebui să folosească widget-uri Jetpack?

Acest lucru depinde în mare parte de utilizator. Dacă tema dvs. WordPress vine cu widget-uri personalizate – cum ar fi acțiunile sociale sau abonamentele la newsletter – ar trebui să le utilizați pe acestea în loc de Jetpack, deoarece acestea au fost stilate și codate pentru a funcționa bine cu tema dvs..

Cu toate acestea, puteți utiliza întotdeauna widget-urile condiționate de Jetpack pentru a crea conținut atractiv pe site-ul site-ului dvs..

14. mai multe site-uri dintr-un singur tablou de bord de pe WordPress.com

gestionați jetpack-ul site-ului wordpress

Vă amintiți cum am vorbit despre utilizarea WordPress.com pentru a profita de toate avantajele Jetpack? Ei bine, veți iubi această caracteristică.

După ce vă conectați site-urile cu Jetpack, le puteți gestiona pe toate din tabloul de bord WordPress.com. Aceasta include lucruri precum vizualizarea statisticilor site-ului, publicarea postărilor, răspunsul la comentarii, actualizarea pluginurilor și multe altele.

Cine ar trebui să folosească asta?

Oamenii care gestionează o mână de site-uri WordPress ar putea obține valoare din această caracteristică. De exemplu, puteți gestiona blog-urile și site-ul personal sub un singur acoperiș – în WordPress.com.

Cu toate acestea, nu aș recomanda utilizarea acestei funcții dacă gestionați mai multe site-uri WordPress pentru clienți. Instrumente precum ManageWP și InfiniteWP sunt create pentru a gestiona mai multe site-uri WordPress la scară, cu mult mai multe caracteristici integrate și suport premium.

15. (Premium) Backup și restaurare WordPress prin Jetpack

wordpress cloud backup și restaurare prin jetpack

Backup și restaurare WordPress este o problemă serioasă. De-a lungul anilor, am văzut o mulțime de plugin-uri și servicii de rezervă WordPress care sunt specializate în backup-uri pe oră, copii suplimentare și multe altele.

Backup and Restore de la Jetpack este un modul premium începând de la 39 USD / an. Este nevoie de copii de rezervă automate și acceptă restaurarea cu un singur clic. Ceea ce este interesant este Cum backup-ul este făcut.

Jetpack ia în esență o rezervă de fiecare dată când are loc un eveniment. Un eveniment poate include crearea / modificarea paginilor și a postărilor, trimiterea / modificarea comentariilor, instalarea de pluginuri și teme, modificări sau actualizări și adăugări sau modificări la conturile de utilizator.

Jetpack menține, de asemenea, un Jurnalul de activitate din toate evenimentele, enumerate în ordine cronologică. Fiecare intrare din acest jurnal de activități servește ca punct de restaurare. Doar faceți clic pe un eveniment și alegeți să descărcați backup, sau să restaurați site-ul dvs. până la acel moment.

Cine ar trebui să utilizeze copii de rezervă JetPack alimentate de VaultPress?

Backup-ul este o componentă esențială pentru menținerea unui site WordPress. V-aș recomanda să optați pentru un plugin de rezervă plătit dacă preferați securitatea și liniștea sufletească, pentru a economisi câțiva dolari lunar. (Fapt amuzant – costul unui plugin de rezervă este de obicei costul unei cani de cafea). Cu toate acestea, cu un pic de tinkering, ar trebui să poți obține aceleași caracteristici gratuit.

Cum obțin asta?

Aceasta este o caracteristică plătită începând de la 39 USD pe an. Trebuie să cumpărați un plan Jetpack, să configurați pluginul cu datele de autentificare ale serverului dvs. de găzduire și să vă relaxați. Jetpack va începe automat să ia copii de rezervă.

Există o alternativă mai bună de rezervă?

Dacă sunteți dispus să cheltuiți un pic suplimentar pentru găzduirea dvs. WordPress, luați în considerare un furnizor de hosting găzduit, precum WPEngine. Nu numai că veți obține viteze rapide fulgerătoare, o mai bună fiabilitate și asistență rapidă pentru clienți – veți obține, de asemenea, un mediu dedicat de punere în scenă și un singur clic de rezervă și restaurare. Planurile încep de la 35 USD / lună pentru până la 25.000 de vizite pe lună și vin cu 2 luni gratuite dacă optați pentru planul anual. Nu mai vorbim de un studiu de 60 de zile fără riscuri!

Preț Jetpack

Opțiuni de prețuri Jetpack din iulie 2018

Opțiuni de prețuri Jetpack din iulie 2018

Deși majoritatea funcțiilor Jetpack sunt oferite gratuit, există anumite module premium, precum backup și restaurare, căutare elastică, protecție anti-malware avansată, care sunt disponibile doar în cadrul planului plătit.

Prețurile încep de la 39 USD / an pentru planul personal și vin cu backup și restaurare (cu o arhivă de backup de 30 de zile) împreună cu asistența prioritară.

Obțineți Jetpack Premium

Primește un plan Jetpack plătit în valoare?

Dacă sunteți un blogger ocazional cu un blog în creștere, opțiunea pentru planul personal al Jetpack ar putea fi în valoare de bani. Nu va trebui să vă faceți griji pentru copii de rezervă și restaurare, iar dacă lucrurile nu merg bine, puteți contacta întotdeauna echipa de succes a clienților prioritari.

Cu toate acestea, dacă faceți bloguri cu normă întreagă, planul Profesional Jetpack este recomandat. Obțineți o protecție avansată împotriva programelor malware și posibilitatea de a accepta plăți prin PayPal cu acest plan.

O notă pe Jetpack și WordPress.com

Este important să rețineți că Jetpack este un plugin care funcționează împreună cu WordPress.com, chiar dacă îl puteți instala și utiliza cu site-uri WordPress.org. Aceasta înseamnă că va trebui să creați un cont WordPress.com pentru a obține toate avantajele Jetpack (dar nu vă faceți griji – nu trebuie să vă găzduiți site-ul dvs. pe WordPress.com). Opțiunile avansate de personalizare pentru câteva module Jetpack pot fi configurate doar utilizând WordPress.com.

Pentru cei care încep să înceapă cu WordPress, merită să cunoaștem diferențele dintre WordPress.com și WordPress.org. Pentru început, WordPress.com este alternativa comercială la WordPress.org – platforma CMS open-source. Am acoperit alte diferențe importante între cele două soluții, în articolul menționat anterior.

Înveliți

jetpack în viitor

Am scris inițial acest articol în 2013 și mă bucur să văd noile caracteristici și îmbunătățiri ale pluginului Jetpack. Deși au introdus un plan plătit, îmi place foarte mult faptul că au păstrat cele mai bune funcții, cum ar fi Photon și Downtime Monitoring. De asemenea, nu au depășit niciunul dintre modulele anterioare, cum ar fi Frumoasă Matematică, Ortografie și gramatică, și WP.me ​​Shortlinks.

Ca întotdeauna – care sunt modulele dvs. preferate Jetpack? Folosești (sau intenționezi să folosești Jetpack)? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Îți plac pluginurile WordPress? Consultați lista noastră cu cele mai recomandate plugin-uri WordPress pentru a vedea dacă găsiți ceva nou!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me