Citiți probabil acest articol cu ​​un interes puțin mai mare ca de obicei, doar pentru a vedea dacă am ceva util de spus despre cum să vă angajați vizitatorii.


Voi încerca tot posibilul să nu vă dezamăgesc. Sa incepem.

Probabil că vă întrebați de ce am ales un articol neobișnuit de articol. În toată corectitudinea, rubrica articolului (adică eticheta H1) este una dintre cele mai influente caracteristici în SEO. Ai dreptate! Dar am un motiv.

Vedeți, prima lecție pe care aș dori să o împărtășesc este aceasta:

Scopul pentru cititori, nu pentru vizitatori.

Până la urmă, îi dai unui om un pește, el mănâncă o zi; învață-l să pescuiască și mănâncă o viață întreagă.

Se poate aplica o logică similară pentru dezbaterea cititorilor și a vizitatorilor. Cititorii dvs. sunt mai valoroși în comparație cu vizitatorii dvs. Cititorii dvs. sunt persoane care sunt de fapt interesate de ceea ce aveți de spus. Este mai probabil să vă abonați la newsletter-ul dvs., să participe la sondaje și sondaje și să vă viziteze blogul în mod regulat în comparație cu doar vizitatorii..

Dacă aveți un număr mic de vizitatori a căror majoritate sunt cititori, ar trebui să fie considerat un succes în cartea dvs. Acest articol are scopul de a vă arăta modul în care vă angajați vizitatorii și îi transformați în cititori.

Titlul

scrierea unui blog -postTitlul subiectului este inclus în eticheta H1 și este unul dintre factorii fundamentali în SEO. Titlul dvs. ar trebui să aibă cuvintele cheie exacte pe care doriți să le vizați. În articolul meu, urmăresc combinația – „transformați vizitatorii către cititori” sau ceva similar.

Ca regulă mare, titlul ar trebui să fie ultimul lucru de făcut atunci când scrii un articol. Acest lucru se datorează faptului că numai când terminați articolul, sunteți în situația de a-i da un titlu adecvat. Există o școală de gândire care susține că titlul subiectului dvs. ar trebui să fie primul lucru pe care ar trebui să îl rezolvați. Este complet până la tine, atât timp cât se va face treaba!

Deschiderea articolului tău

Introducerea articolului dvs. ar trebui să fie scurtă, atrăgătoare și ar trebui să atragă atenția cititorului. Este unul dintre cele mai grele locuri de muncă, deoarece toată lumea are tipare diferite. Nu vă faceți griji – practica este perfectă.

Atragerea atenției cititorului este de 50% din munca depusă

De exemplu, acest articol pe care îl scriu este mai mult unul opinat. De aceea, prefer să încep cu o linie neobișnuită – ceva la care oamenii nu s-ar aștepta.

Iată câteva sfaturi:

  • Introducerea dvs. trebuie să fie în context cu dispoziția articolului dvs. Dacă scrii despre un eveniment serios precum controversa dintre Evanto și WordPress cu privire la licențele open source, ar trebui să începi cu un ton formal.
  • Deschiderile curios sunt un alt mod minunat de a atrage atenția cititorului. Unii preferă să încheie cu un ton inquisitiv, în timp ce unii preferă ambele.
  • Păstrarea este scurtă și dulce.

Structurarea conținutului

Probabil ați citit multe lucruri despre cum să vă îmbunătățiți conținutul, dar aici sunt câteva lucruri atemporale pe care le consider deosebit de utile:

Gramatica este ca oxigenul

  • Mâinile femeii care folosesc computerul laptopGramatica este importantă din punct de vedere critic. O încordare necorespunzătoare este ca și când ai ceai cu sare. Nu Chiar dacă ceaiul este grozav, gustul se pierde.
  • Corectarea este la fel de importantă. Indiferent cât de sigur faceți 0 greșeală, este mai bine dacă parcurgeți conținutul dvs. (într-o idee nouă) înainte de a-l publica.
  • Clasificați conținutul în paragrafe și, dacă este posibil, dați-le rubrici relevante.
  • Includeți surse. Dacă faceți o reclamație îndrăzneață, asigurați-vă că susțineți argumentul cu linkuri de pe site-urile web ale autorității.
  • Și în final, scrie pentru oameni. Nu motoarele de căutare. Acestea din urmă au parcurs un drum lung de la furnizarea de rezultate simple până la cântărirea a mii de factori înainte de listarea site-ului dvs. web într-o pagină de rezultate a motorului de căutare (SERP). Nu uitați, un conținut bun este baza oricărui site web bun.

Modul canapea

Modul canapea se referă la modul de citire fără distragere. Aceasta înseamnă că nu sunt reclame, nu sunt bannere – nimic. Doar textul clar pentru o experiență de lectură excelentă – similar cu Buzunar. În afară de a fi extrem de util, acest lucru arată, de asemenea, că sunteți interesat să comunicați mesajul, în loc să afișați anunțuri către cititor. Vom avea un scurt articol care arată cum să activăm modul de canapea pe site-ul dvs. web. Slobodan Manic a creat o postare în urmă cu ceva timp despre cum să adăugați citirea gratuită la distragere pe site-ul dvs. WordPress folosind codul.

Încheierea articolului dvs.

Concluzia ar trebui să fie la fel de bună ca introducerea dvs. În mod normal sfârșesc dorind noroc cititorilor mei.

Este mai înțelept să termini cu o notă curios

Este întotdeauna mai bine să le ceri părerea. Asta deschide sala pentru comentarii și schimb de idei.

Caseta de autor

Următorul lucru pe care îl văd cititorii dvs. este o casetă „Despre autor”. Această casetă este folosită pentru a crea o conexiune subconștientă cu cititorul. Poate suna cu fir, dar este adevărat. În termeni simpli, aveți în caseta autorului un avatar, o biografie scurtă, profilul dvs. de Twitter, pagina Google+ etc. Este afișat după fiecare postare.

Iată câteva sfaturi:

  • Oferă bio-ului tău un ton formal și formal pentru a obține un echilibru corect. Eu personal am ales prezentări informale.
  • Încercați și evitați obiectele neînsuflețite pentru avatarul vostru. Obținerea unui avatar bun este greu, dar merită, deoarece creează o impresie bună în mintea cititorilor tăi.

Este întotdeauna o idee bună să conectați articolele anterioare

Personal vorbind, dacă citesc un articol bun, îl fac un punct să îl urmez pe autor pe Twitter ca semn al aprecierii mele. Și nu, nu vă sugerez să faceți la fel! ��

gravatar-blue-alfaGlume aparte, acum se vede că majoritatea temelor premium (și unele gratuite) au o dispoziție pentru caseta de autor. Dacă sunteți confuz de unde să adăugați un avatar, este simplu. Doar să te duci la Gravatar și alocați o fotografie adresei de e-mail pe care ați fost obișnuită să o înregistrați pe site-ul dvs. WordPress. Fotografia dvs. va fi difuzată automat.

postări asemănatoare

Nu pot pune un număr de nenumărate ori în care am trecut de la un subiect la altul, datorită postărilor conexe găsite în partea de jos a unui articol. Este o modalitate excelentă de a crește rata de clic pe site-ul dvs. YARPP este un excelent plugin gratuit care vă permite să faceți exact asta!

Comentarii

Este o idee foarte proastă pentru ca vizitatorii dvs. să completeze un captcha pentru a trimite un comentariu. De ce? Pentru că îmi distruge nevoia autentică de a comenta. Ar trebui să evitați ca ciuma. Există o mulțime de pluginuri minunate, cum ar fi Disqus, IntenseDebate și Livefyre care au protecție împotriva spamului, integrare OpenID, răspunsuri în timp real și notificări. Dacă utilizați caseta de comentarii WordPress implicită, atunci ar trebui să activați jetpack comentarii alimentate astfel încât vizitatorii să poată lăsa un comentariu prin contul lor de Facebook, Twitter sau WordPress.

Trimiterea prin e-mail a comentatorului cu o notă de mulțumire este întotdeauna o idee bună. Mulțumește-mi mai târziu este un plugin care vă permite să faceți exact asta. Și CommentLuv este un plugin care atribuie rânduri comentatorilor tăi. Acest lucru ajută la construirea unei baze puternice de citire.

Social Media

Unii oameni înfometați de trafic tind să instaleze pluginuri care apar la fiecare două minute, rugându-vă să „vă place” pagina lor de Facebook sau să le urmați pe Twitter. Acest lucru trimite un mesaj necorespunzător – ca și cum ai fi cerut trafic. Crede-mă, nu asta vrei.

ca-mi-butonNu cersi ceva similar

Cu toate acestea, este o idee minunată să deschideți un abonament prin e-mail / ca caseta Facebook o singura data după ce vizitatorul a petrecut ceva timp pe site. Aceasta este de fapt o strategie excelentă de marketing pentru a genera mai multe oportunități. Aruncați o privire la lista de Tom a pluginurilor sale de socializare preferate.

Publicați cărți electronice gratuite

Această metodă necesită mult efort, dar merită în totalitate. Dacă aveți o colecție de plugin-uri excelente WordPress sau un tutorial detaliat, este o idee grozavă să le sortați într-un eBook, puneți o copertă excelentă și publicați-o. Enumerați-l pe site-ul dvs. și când oamenii fac clic pe linkul de descărcare, cereți-le adresa de e-mail spunând că link-ul de descărcare va fi trimis prin e-mail.

Cu toții iubim lucrurile gratuite

Descărcări digitale ușoareIată un mod clasic de a genera mai mulți clienți. Descărcări digitale simple de Pippin este un excelent plugin gratuit în acest scop. Sincer, aș cumpăra acest plugin dacă Pippin nu ar fi atât de generos. De asemenea, puteți bloca link-ul de descărcare la eBook-ul dvs. instalând acest plugin premium numit Plătiți cu un Like. Acest plugin blochează practic conținutul postării (în acest caz, link-ul de descărcare) în spatele unui Facebook Like sau al unui +1 sau al unui buton Tweet. Există și un plugin gratuit asta vă permite să faceți asta!

Infographics

In termeni simpli, Infographics afișează o mulțime de date (mai multe numere și mai puține cuvinte) cu ajutorul graficii. Le place să citească și să meargă viral în rețelele sociale foarte ușor. Este o modalitate excelentă de a câștiga mai mulți adepți pe canalele tale sociale dacă mă întrebi!

Imagini virale realizate corect

Deși este un mod minunat de a câștiga mai mulți cititori, ei necesită mult efort. Dacă aveți un designer talentat, mergeți pentru asta.

Buletine

nesletter-abonăriAcesta este un lucru indispensabil pentru fiecare blog. Marketingul prin e-mail este una dintre cele mai mari forme de marketing pe internet. Sunt destul de sigur că ai deja unul pe blogul tău.

Banii reali sunt pe e-mail

Ceea ce nu au majoritatea blogurilor este opțiunea de personalizare din buletinele informative – fie că vreau e-mailul săptămânal sau lunar. Este întotdeauna plăcut să ai opțiuni.

Sondaje și sondaje gazdă

Votul este un drept fundamental. Deci de ce să nu aveți așa ceva pe site-ul dvs.? Găzduirea de sondaje și sondaje nu numai că vă ajută să obțineți detalii interesante despre cititorii dvs., dar arată și că apreciați opinia lor. Este un mod minunat de a construi o comunitate online.

Anunțuri de loc înțelept

Sincer, am mai puțină experiență în acest domeniu, dar mi s-a spus că plasarea anunțurilor este extrem de importantă în orice site web. Trasează o linie fină între eleganță și supărare. În mod ideal, anunțurile dvs. trebuie să se îmbine cu codul de culoare al site-ului dvs. Acestea ar trebui să fie relevante – nu ați dori malware din rețelele dvs. publicitare și riscați să fie interzis de la Google.

Lumea rulează pe reclame

Ar fi înțelept să nu investim în companii incredibil de ridicate din CPC. Dacă este prea bine să fie adevărat, probabil nu este. Este cel mai bine să mergi AdSense sau partener cu BuySellAds.

Cuvinte de despărțire

Am enumerat câteva dintre modalitățile prin care ți-ai putea transforma vizitatorii în cititori, crescând astfel citirea blogului tău. După ce ați început să vă construiți o reputație, aceasta se răspândește ca un incendiu – baza dvs. de e-mail, următorii social media – toate încep să crească.

Care este fondul tău?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me