13 motive pentru care WordPress este ideal pentru startup-uri și antreprenori

De ce WordPress este ideal pentru startup-uri și antreprenori

Startup-urile și antreprenorii sunt, de obicei, uriași pe idei și scurte pe numerar. În general, majoritatea startup-urilor înțeleg că o prezență pe internet este integrală pentru ideea lor care se dezvoltă într-o afacere profitabilă. Un site web este un loc convenabil și rentabil pentru ei să își explice ideile, să stabilească foaia de parcurs pentru realizarea lor și să țină la cunoștința tuturor părților interesate despre progresul lor. Conferează credibilitate în cadrul proiectului cu detalii despre nume, adresă și numere de telefon de contact.


Site-ul web este, de asemenea, un loc pentru a veni în contact cu solicitanții de locuri de muncă, investitori, furnizori și potențiali clienți în fazele incipiente și pentru crearea unui zgomot până în ziua lansării. Și odată cu declanșarea riscului, site-ul poate fi transformat într-un loc disponibil 24 × 7 pentru comercializarea produsului sau serviciului și pentru a rămâne în contact cu toți părțile interesate. Cu atât de multe sisteme de gestionare a conținutului disponibile, alegerea celui potrivit pentru site-ul dvs. web poate fi dificilă. În această postare vom vedea 13 motive pentru care WordPress pentru startup-uri și antreprenori este o idee bună.

1. WordPress este de încredere

WordPress este o platformă de încercare open source încercată și susținută de o comunitate de mii de codificatori, testatori și dezvoltatori profesioniști. În prezent, este Serviciul principal de gestionare a conținutului pe internet. A fost în jur de 10 ani, folosit de milioane de site-uri web și a fost îmbunătățit. Nu numai că, WordPress se bazează pe tehnologii de sunet precum PHP, SQL și JavaScript care respectă practicile stabilite de Google și de alte motoare de căutare..

Ce înseamnă toate acestea? Puteți concluziona că, spre deosebire de mulți concurenți, WordPress va fi în jur pentru mult mai mult și va crește ca platformă.

2. WordPress este gratuit

Ce poate să pară mai dulce pentru o pornire înlăturată în numerar decât faptul că WordPress este gratuit? În același timp, ridică întrebarea: care este captura? Similar cu Wikipedia și Ubuntu, WordPress este gratuit, deoarece este open source, ceea ce înseamnă că nu este deținut de nimeni. Este susținută atât de o companie de un miliard de dolari Automattic, precum și de mii de voluntari din toată lumea care lucrează pentru a-l îmbunătăți în mod constant.

WordPress este licențiat în baza licenței publice generale GNU. Acest lucru face gratuit pentru oricine acesta pentru a construi cât de multe site-uri web doresc cu WordPress. Mai mult, utilizatorii WordPress au acces și la actualizări gratuite, la mii de teme gratuite, precum și la peste 50.000 de pluginuri din directorul WordPress. Temele și plugin-urile gratuite off-the-raft asigură că utilizatorii pornesc de la capăt, economisind astfel timp și bani.

WordPress pentru startup -Plugin Library

Cu toate acestea, să lămurim un lucru – WordPress software-ul este gratuit și la fel sunt mii de teme și plugin-uri. Dar asta nu înseamnă că puteți rula un site web cu costuri Nil. Există alte cheltuieli legate de administrarea unui site web, cum ar fi numele de domeniu, găzduire, personalizări opționale și puteți afla toate despre costurile construirii unui site WordPress pe blogul nostru. Aceste costuri nu sunt unice pentru WordPress, dar sunt aplicabile și altor sisteme de gestionare a conținutului.

3. Nu există nicio blocare cu WordPress

La început, multe întreprinderi sunt incerte cu privire la tehnologiile și software-urile necesare pentru site-ul lor web și sunt reticenți în a cheltui cu software de care nu sunt siguri. În plus, vor fi legați de furnizorul de servicii de software pentru actualizări și întreținere continuă. Trecerea la o altă platformă la o dată ulterioară poate deveni dezordonată, deoarece în majoritatea cazurilor, toate datele sunt blocate pe software-ul vechi.

Din fericire, nu este cazul cu WordPress – datele dvs. sunt proprii pe o instalare WordPress găzduită. Deci, puteți alege să migrați de la WordPress la orice altă platformă cu toate datele dvs. intacte. În plus, există o serie mare de talente WordPress care vă vor ajuta să vă înțelegeți.

4. Indiferent de afacerea dvs., WordPress poate gestiona site-ul web pentru acesta

Să lăsăm acest bogey să se odihnească o dată pentru totdeauna, WordPress nu este doar pentru bloguri. Da, a început ca o platformă de blogging, dar de atunci a evoluat pentru a servi drept platformă pentru orice fel de site web. Îl puteți folosi pentru,

 • Site-uri corporative sau de afaceri
 • Site-uri de portofoliu
 • Magazinele online
 • Site-uri de știri
 • Site-uri de membru
 • Site-uri hoteliere

Această listă este doar ilustrativă. De asemenea, puteți construi site-uri web pentru ONG-uri, forumuri, aplicații și chiar să câștigați bani cu un site WordPress. Și mai aveți avantajul că WordPress are o funcție de blog pe care o puteți utiliza alături de site-ul dvs. web.

5. WordPress este un Pro la eCommerce

Popularul Pluginul WooCommerce este lider tehnologie de comerț electronic pentru web, și poate alimenta orice risc de comerț electronic. Dacă aveți nevoie de o funcționalitate și mai mare pentru magazinul dvs., vă veți bucura de sutele de extensii gratuite și premium care vă pot extinde magazinul online. WooCommerce vă poate ușor începe să vindeți orice produs sau serviciu. Și, dacă sunt produse descărcate pe care le vindeți, pluginul Easy Digital Descărcări vă va ajuta.

6. WordPress este mobil prietenos

Numărul de persoane care accesează internetul folosind dispozitivele mobile s-au depășit numărul care accesează prin desktop. În plus, ar trebui să știți că, atunci când vine vorba de telefoane mobile, Google nu se adresează cu amabilitate site-urilor care nu sunt mobile.

Nu vă faceți griji, WordPress v-a acoperit. Deși tehnologia folosită de WordPress în sine este compatibilă pentru construirea de pagini web pentru telefoane mobile, WordPress are, de asemenea, o serie de teme gratuite și premium, care se adaptează automat la dimensiunea ecranului utilizatorului. Există aplicații mobile iOS și Android oficiale care pot reda paginile WordPress pe telefoane mobile. Dacă, din orice motiv, nu ați făcut ca site-ul dvs. să răspundă, puteți face acest lucru și ulterior.

7. WordPress este gata de SEO

WordPress este motorul de căutare prietenos din cutie. Și este aprobată de o persoană nu mai puțin de Matt Cutts, anterior cu Google. WordPress are grijă de partea mai bună a optimizării motoarelor de căutare.

Nu numai că, există numeroase pluginuri care vă ajută să vă faceți corect SEO. Cu toate acestea, este important să ne amintim că clasamentul motorului de căutare depinde de mult mai mult decât de CMS. Și, puteți fi sigur că, dacă vă încadrați în clasament, nu va fi în contul WordPress ca CMS.

8. WordPress este extensibil cu plugin-uri

Diferite site-uri web au nevoi diferite. Unii pot dori să vândă produse, unii pot dori comunități interactive, în timp ce alții pot dori o pagină de destinație perfectă. WordPress oferă o platformă de bază pentru tot felul de site-uri web, permițându-le să adauge funcțiile de care au nevoie pe măsură ce merg pe parcurs. Aceste funcții sunt adăugate prin intermediul unor pluginuri separate. Dacă doriți, puteți adăuga funcții și cu codare personalizată.

În Depozitul de pluginuri WordPress, ai de ales dintre mai mult de 50000 de plugin-uri gratuite pentru a îndeplini cele mai multe funcții de care ai nevoie. În afară de plugin-urile gratuite, există planuri premium ale unor terțe părți în care puteți să vă îmbinați. Acest lucru face ca WordPress să fie o platformă extrem de extensibilă.

CodeCanyon

Pentru o persoană care începe cu o nouă afacere, plugin-urile gratuite nu sunt doar un plus excelent la site-ul său web, ci pot adăuga funcții ca și când apare nevoia, fără a trebui să planifice fiecare cerință la început. De exemplu, este posibil să nu aveți nevoie de un chat live pe site-ul dvs. web la început, dar dacă apare nevoia mai târziu, puteți adăuga pur și simplu un plugin pentru această funcție mai târziu.

9. WordPress Poate cântări cu afacerea ta

Majoritatea startup-urilor nu sunt siguri de creșterea lor la început. Ei conduc o navă strânsă, păstrând lucrurile cheia de jos. Dar au nevoie de încăpere pentru a se extinde și pentru a crește dacă ideea lor decurge într-un mod mare. WordPress este o potrivire ideală, deoarece le permite să înceapă mici și apoi să se extindă pentru a conduce chiar și organizații la nivel de întreprindere care se întind pe mai multe țări și continente.. Compania Walt Disney și Mercedes-Benz își rulează site-ul pe WordPress. Puteți utiliza WordPress pe aproape orice server cu un plan de bază de găzduire partajat pentru servere dedicate high-end. Funcționează la fel de bine pentru blogurile mici și pentru întreprinderile uriașe.

10. WordPress este securizat

Securitatea este o preocupare majoră pentru orice site web, în ​​special în cazul în care sunt implicate tranzacții monetare sau informații sensibile. Faptul că numele mari și celebre îi plac Fundația Obama, și Nginx utilizarea WordPress ar trebui să vă asigure că WordPress este o platformă sigură.

Ceea ce ar trebui să știți despre securitate este faptul că nicio platformă nu este în siguranță de 100 la sută, în timp ce hackerii sunt în permanență. Popularitatea tot mai mare a WordPress, de asemenea o face o țintă preferată pentru hackeri. Dar cu WordPress sunteți relativ sigur. Acest lucru se datorează faptului că echipa de la WordPress monitorizează constant amenințările la adresa securității. Comunitatea WordPress răspândită și proactivă este de asemenea rapid raportată la probleme de securitate. Actualizările de securitate sunt lansate prompt și, în plus, în mod implicit, actualizările minore sunt efectuate automat.

De asemenea, ceea ce este important este că, în calitate de utilizator, trebuie să faceți multe lucruri pentru a vă păstra site-ul în siguranță, cum ar fi alegerea unei gazde de încredere, a merge cu nume de utilizator și parole puternice, selectarea temelor și pluginurilor de calitate și actualizarea WordPress în mod regulat. Pentru a fi mai sigur, puteți instala plugin-uri de securitate și face backup la site-ul dvs. web în mod regulat. Prin urmare, în mâinile utilizatorului responsabil, WordPress este o platformă sigură.

11. WordPress este user friendly

Dacă îmi cereți să aleg caracteristica mea preferată despre WordPress, aș alege ușurința pentru utilizator. Fără a cunoaște niciun cod, puteți crea pagini web dintr-o interfață prietenoasă. Lucrul cu WordPress este la fel de ușor ca să lucrezi cu orice procesor de text. Sigur, vă ajută dacă știți unele codări de bază, mai ales când trebuie să rezolvați probleme. Dar chiar și în astfel de situații, veți găsi că există tutoriale, cursuri, videoclipuri de formare, podcast-uri și bloguri care vă pot ajuta. WordPress excelează la Do-it-Yourself. Chiar și newbies-urile pot crea cu ușurință conținut. Mai mult, WordPress acceptă imagini, audio și videoclipuri și gestionează eficient fișierele media. De asemenea, puteți încorpora conținut de la terți precum YouTube și Vimeo.

12. WordPress Activează fluxul de lucru neted

WordPress are multe roluri de utilizator încorporate, fiecare având propriile sale capacități. Orice membru al unei echipe poate primi diferite niveluri de acces prin atribuirea unui rol de utilizator adecvat. Și dacă rolurile de utilizator încorporate nu sunt potrivite echipei dvs., puteți crea la fel de ușor un utilizator nou și să le atribuiți privilegiile dorite. Dacă lucrați cu un blog cu mai multe autori, gestionarea fluxului de lucru editorial devine ușor cu WordPress.

De asemenea, puteți echipa site-ul dvs. WordPress cu un comportament avansat și puteți crea o serie de aplicații. Folosind câmpuri personalizate și logică condiționată, puteți automatiza o serie de sarcini WordPress.

13. WordPress ajută la Branding

În timp ce pagina web WordPress implicită poate părea oarecum standard, majoritatea temelor disponibile oferă tone de opțiuni de personalizare care vă permit să aliniați paginile web cu marca dvs. Culori, logo-uri, fonturi, aproape fiecare element poate fi personalizat dintr-un panou de opțiuni vamale. Modificările pot fi vizualizate în modul de previzualizare live înainte de a le salva. WordPress vă ajută să vă reflectați brandul pe web.

Înveliți

Toate motivele enumerate mai sus ar trebui să vă ofere suficiente motive pentru a alege WordPress pentru site-ul dvs. web. Este o opțiune ideală pentru a configura rapid un site web cu cheltuieli minime.

Mai mult, WordPress este pregătit și pentru o creștere viitoare. Odată cu introducerea API REST, va fi o mai bună integrare cu aplicațiile terțe și veți deschide noi posibilități.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map