Jetpack este unul dintre cele mai populare plugin-uri din WordPress cu peste 1 milion de instalații active. Este o întreagă familie de produse (și servicii), de la autentificări sociale la CDN-uri gratuite. Este conceput pentru a optimiza site-ul dvs. WordPress în orice mod posibil – la costuri absolut zero.


În acest articol, vom arunca o privire asupra multor funcții de economisire a timpului (și a banilor) pe care Jetpack trebuie să le ofere. De asemenea, am împărtășit alternativele plătite și gratuite gratuite pentru fiecare caracteristică. Acest lucru vă va oferi o idee despre avantajele de care vă puteți bucura cu Jetpack.

1. Nu utilizați rețeaua gratuită de livrare de conținut (CDN) de la Jetpack

Modulul Photon al Jetpack ia toate imaginile de pe site-ul dvs. și le stochează în rețeaua globală de distribuție a conținutului WordPress.com. Această rețea este distribuită în mai multe locații de pe glob și optimizată pentru disponibilitate ridicată, redundanță. Cu un CDN instalat, când un vizitator aterizează pe site-ul dvs., imaginile sunt furnizate de pe un server care este cel mai aproape de locația fizică a vizitatorului. Aceasta are multiple beneficii:

 • Imaginile sunt optimizate pentru a reduce dimensiunea, păstrând în același timp calitatea.
 • Imaginile sunt difuzate rapid – datorită rețelei distribuite WordPress – contribuind la un site web rapid.
 • Site-urile care se încarcă rapid tind să se transforme mai bine. Conversiile mai bune înseamnă venituri mai mari.
 • Încărcarea imaginilor dvs. în modulul Photon al Jetpack salvează lățimea de bandă a serverului și resursele de calcul. Economisiți bani și reduceți amprenta de carbon.
 • Photon economisește lățimea de bandă a vizitatorului dvs., oferindu-le imagini comprimate fără pierderi folosind celebrul format de imagine WebP al Google. Cu toate acestea, o mână de browsere acceptă acest format.

Utilizați Photon ca serviciu de editare a imaginilor online

Uneori, trebuie să efectuăm sarcini simple, precum redimensionarea unei imagini, altele complexe, cum ar fi adăugarea de filtre, reglarea contrastului de a elimina bare negre dintr-o imagine. Photon Developer API permite dezvoltatorilor să profite de infrastructura cloud WordPress și să efectueze tot felul de trucuri pe imaginile lor.

De exemplu, următorul apel către API reduce calitatea imaginii JPG originale la 75% benzi din toate metadatele sale. Aceasta a dus la o scădere a mărimii cu 81%, menținând în același timp o compresie a imaginii aproape fără pierderi.

Imagine optimizată de API-ul Photon (448 KB)

http://i0.wp.com/ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg?&quality=75&strip=all

Imagine originală (2,61 MB)

http://ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg

Un singur apel API către API-ul Photon a redus dimensiunea imaginii cu 83%

Toate acestea sunt făcute în zbor cu un singur apel către API. Resursele dvs. de server rămân neatinse!

2. Nu aveți programarea postărilor în rețelele dvs. sociale cu modulul de publicare automată

Rețelele de socializare diferite reacționează diferit la aceeași copie post – prin urmare, titlurile trebuie optimizate pentru fiecare. Copia pe care o scrieți pentru pagina dvs. de Facebook nu ar trebui să fie aceeași pentru pagina dvs. de Twitter sau Pinterest.

Editarea automată funcția permite utilizatorilor să posteze conținut automat pe paginile lor Facebook, Twitter, LinkedIn și Google+, după conectarea conturilor respective. Utilizatorii pot configura imagini pentru Facebook și Twitter și pot programa postarea pe rețelele de socializare după publicarea postării pe site.

Puteți achiziționa instrumente scumpe de planificare a posturilor sociale sau puteți utiliza pur și simplu modulul Publicitate Jetpack. Apelul tău!

3. Nu utilizați postări conexe

postări asemănatoare sunt unul dintre cei mai mari contribuitori la reducerea ratei de respingere a unui site web. De îndată ce un vizitator derulează în partea de jos a articolului, li se arată postări conexe care se încadrează în aceeași categorie, etichetă sau tip de postare personalizată.

Afișarea postărilor conexe la sfârșitul fiecărui articol poate crește „timpul pe site” al vizitatorului dvs. și poate spori implicarea utilizatorilor, ceea ce va conduce la conversii. Gândiți-vă la asta – cu cât vizitatorii petrec mai mult timp pe site-ul dvs., cu atât marca dvs. va fi poziționată în mintea lor. Drept urmare, în momentul în care au nevoie de un produs sau serviciu pe care îl oferiți – aveți avantajul competitiv prezență de vârf.

Postările conexe ale Jetpack modulul afișează postările aferente după fiecare articol. Iată partea interesantă – spre deosebire de multe alte plugin-uri de post conexe, Jetpack face toate analiza, procesarea și difuzarea postărilor conexe folosind infrastructura lor cloud, astfel încât să existe fără sarcină suplimentară pe serverul dvs. Acest lucru face un avantaj extraordinar pentru reducerea încărcării serverului și îmbunătățirea performanței site-ului nostru – afișând simultan postări conexe!

4. Nu utilizați funcțiile de securitate ale Jetpack

Modulul Protecție Jetpack oferă o mulțime de caracteristici de securitate care sunt esențiale pentru orice site web. Pluginurile de securitate premium, precum Securi și iThemes Security costă peste 100 de dolari pe an. Cu toate acestea, dacă începeți și aveți nevoie de bun pluginul de securitate care duce la bun sfârșit treaba, Jetpack este răspunsul tău. Iata de ce:

 • Pentru început, asigură protecție gratuită împotriva atacurilor forțelor armate.
 • În continuare, puteți utiliza autentificarea sigură prin WordPress.com pentru a permite conectarea numai acelor persoane care au un cont WordPress.com valid.
 • De asemenea, puteți activa autentificarea în doi factori pentru a întări securitatea cu adevărat.
 • În cele din urmă, funcția IP Whitelisting vă permite să accesați doar un set de IP-uri pentru a accesa tabloul de bord de administrare. Aceasta face o măsură preventivă excelentă împotriva încercărilor de autentificare rău intenționate.

În cadrul avantajelor suplimentare, modulul Jetpack Protect actualizează automat temele și pluginurile instalate pe site-ul dvs. WordPress. Finalizezi economisind mult timp, în timp ce te bucuri de liniște sufletească.

5. Nu utilizați funcția de monitorizare a site-ului

Timpurile de inactivitate sunt proaste. Nu numai că determină o scădere a conversiilor, dar și un impact negativ asupra clasamentului motorului de căutare. De exemplu, luați în considerare cazul când Google trimite un vizitator pe site-ul dvs. Singura problemă – vizitatorul constată că pagina nu se încarcă. Vizitatorul revine la pagina de căutare și face clic pe următorul rezultat al căutării. Acesta este un steag galben – scorurile SEO se diminuează puțin.

lui jetpack Monitorizarea timpului de oprire funcția vă avertizează atunci când site-ul dvs. se stinge – prin e-mail și prin SMS. De asemenea, vă trimite un e-mail atunci când site-ul dvs. este în rezervă și durata totală a perioadei de oprire. Acest serviciu verifică site-ul dvs. la fiecare cinci minute din diferite colțuri ale globului, asigurându-vă că indiferent de unde vin vizitatorii dvs., ei văd un site web de lucru.

6. Ați putea folosi un post prin e-mail, dar nu sunteți

A fi prezent la locul potrivit la momentul potrivit este un factor cheie pentru succesul nostru. Aceleași principii se aplică succesului blogului tău. Fiind primul care a acoperit o poveste în curs de dezvoltare în domeniul blogului tău, poate avea ca rezultat un nou flux de vizitatori din social media.

Atunci a apărut Postează prin e-mail caracteristică este la îndemână. Pur și simplu scrieți mesajul într-un e-mail și trimiteți-l la adresa de e-mail specificată. Postarea va fi publicată pe site-ul dvs. Puteți atașa imagini și galerii la adresa dvs. de e-mail și vor fi postate și ele. De asemenea, puteți specifica etichete și categorii sau specifica o întârziere. Ce este mai mult, dacă aveți Editarea automată modul activat, postarea va fi postată și pe rețelele de socializare! Vorbim despre reacțiile în lanț.

7. Ați activat modulul Abonamente?

Există o întreagă industrie bazată pe software-ul de marketing prin e-mail. În timp ce majoritatea sunt plătite, unele sunt gratuite, dar vin cu limitări. Cel puțin, cel mai bun dintre serviciile de marketing prin e-mail necesită să vă înscrieți pentru un cont, care poate sa fi un pic de sarcină.

Modulul abonament al Jetpack urmează o tehnică non-brainer în care trebuie să adăugați pur și simplu un widget care să solicite vizitatorilor să se înscrie pentru postări noi sau „Abonați-vă pentru actualizări” de pe blog.

Cu modulul activat, de fiecare dată când publicați o nouă postare, toți abonații dvs. primesc un e-mail cu cea mai recentă postare. Cu toate acestea, dezavantajul, nu puteți avea urmărire avansată încorporată în aceste e-mailuri.

8. Nu folosiți „Proba socială”

Unul dintre modurile de a-i determina pe vizitatori să se lipească de blogul tău este de a stabili „dovezi sociale”. Suntem atonați psihologic pentru a urmări ceea ce toată lumea face. Imagistica ești în drum spre muncă, la fel ca în fiecare zi. Ești pe cale să intri în metrou când deodată toată lumea începe să fugă din stație. Ai mai intra înăuntru?

Ceva similar se întâmplă când vedem acele simboluri precum „Plugin descărcat de peste 100.000 de ori” sau „În prezent, rulează pe 75.000 de site-uri WordPress active” sau chiar „5 ani de experiență distilat în produs”. Un fel de asigurare fără nume răsună asupra noastră.

Widget-uri suplimentare pentru bara laterală de la Jetpack vă ajută să afișați informații similare cu „punct de reper” pe site-ul dvs. Puteți afișa statisticile blogului și colaboratorii care ar putea fi bine cunoscuți în industrie. De asemenea, puteți afișa informații suplimentare, cum ar fi fluxul dvs. Twitter, informațiile de contact, postările prezentate etc..

O combinație a acestor widget-uri nu va ajuta doar la stabilirea dovezilor sociale, dar va contribui și la implicarea utilizatorului. Cum stai asta, întrebi?

Amintiți-vă cum am vorbit despre afișare postări asemănatoare la sfârșitul fiecărei postări poate influența utilizatorul să rămână mai mult timp? O logică similară urmează atunci când afișați „postări prezentate” sau „oferte exclusive” în barele laterale și în subsolurile dvs..

9. Puteți economisi timp cu modulul de verificare a site-ului

Când vine vorba de SEO, înregistrarea site-ului dvs. Web în Consola de căutare Google sau în Centrul de webmasteri Bing sunt de cea mai mare importanță. Cu toate acestea, procesul de verificare a proprietății domeniului necesită mult timp și necesită încărcarea fișierelor HTML în directorul rădăcină.

Ai putea evita toate astea și le poți folosi jetpack“ Verificarea site-ului modul. Pur și simplu copiați-lipiți codurile de verificare din consola Google / Bing și lipiți-l în setările modulului. Site-ul dvs. va fi validat instantaneu.

Modulul de verificare a site-ului acceptă, de asemenea, Pinterest, care, atunci când este activat, va adăuga poza de profil Pinterest la orice pin care provine de pe site-ul dvs..

10. Comentariile Jetpack scot din cap comentarii sociale

Modulul Comentarii oferă vizitatorilor dvs. opțiunea de a se autentifica cu profilurile lor sociale înainte de a lăsa un comentariu pe site-ul dvs. Aceasta înseamnă că dacă cineva este conectat la contul său de Facebook, Twitter, Google+ sau WordPress.com, poate utiliza oricare dintre aceste conturi pentru a lăsa un comentariu.

Toate comentariile apar într-un subiect singular și eficient. Iată cum este benefic:

Ne raportăm mai bine la comentarii atunci când este asociat cu un nume și o fotografie reală. Cu funcția de comentarii sociale activată, încurajați oamenii să folosească profilurile lor sociale atunci când comentează.

Drept urmare, această caracteristică nu numai că adaugă forță socială postărilor tale, ci face și comentarii super ușoare. Cu un singur clic, toate informațiile (nume, fotografie, URL-ul site-ului etc.) sunt extrase din profilul meu social preferat și completate în secțiunea Comentarii WordPress.

11. Nu pierdeți potențialele oportunități prin utilizarea modulului Comentarii

S-ar putea să vă întrebați cum este posibil acest lucru. Să examinăm cu atenție următoarea imagine:

În colțul din stânga jos, vedeți două opțiuni:

Pentru comentarii ulterioare înștiințează-mă prin e-mail

Când este activat, toate comentariile de urmărire din acest post vor fi trimise acelui vizitator. Comentariile de urmărire încurajează oamenii să participe la conversație. Când interacționezi activ cu comentatorii blogului tău, creezi o comunitate activă – un comentariu la un moment dat! Acum pentru partea interesantă.

Notificați-mi noile postări prin e-mail

Când un vizitator verifică această opțiune, se abonează în esență la actualizarea blogului tău. Cu alte cuvinte – ai câștigat doar un avantaj! În opinia mea, aceasta este o adevărată bijuterie a unei caracteristici și funcționează frumos atunci când ai o comunitate activă.

12. pierzi prea mult timp încercând să configurezi Google Analytics

Google Analytics un instrument pe care îl folosesc deopotrivă veteranii și începătorii. Toată lumea se ocupă de asta, toată lumea vrea să o folosească – dar doar câțiva par să o înțeleagă. Configurarea Google Analytics până la jumătate din potențialul său necesită cunoștințe serioase.

Poate că nu vrei să te concentrezi pe asta acum. Dacă sunteți ca mine, puteți activa pur și simplu Jetpack Statisticile site-ului caracteristică. Necesită configurare absolut zero și funcționează chiar din cutie.

Modulul Statisticile site-ului durează câteva ore pentru a colecta datele. Odată gata, vă oferă numere clare și concise despre traficul global pe perioade de timp diferite, precum și pentru postări și pagini individuale. De asemenea, vă oferă informații cheie despre cele mai populare perioade, locații geografice și termeni de căutare. Ce mai ai nevoie? ��

13. (probabil) nu gestionați mai multe site-uri cu Jetpack

Știați că Jetpack oferă un tablou de bord centralizată în WordPress.com, folosind care puteți gestiona toate site-urile dvs. WordPress? Da este adevarat. Tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul Jetpack pe toate site-urile dvs., să vă conectați cu același cont WordPress.com și să vă așezați.

Jetpack va colecta date din toate instalațiile dvs. WordPress și le va afișa într-un tablou de bord centralizat în WordPress.com. Puteți actualiza teme, pluginuri și versiuni de bază ale WordPress din tabloul de bord. Puteți, de asemenea, să publicați postări și să modificați meniurile pentru diferite site-uri din același tablou de bord.

Pentru persoanele care au nevoie de o soluție gratuită pentru a gestiona mai multe site-uri web, tabloul de bord al managementului centralizat al Jetpack este un salvator.

14. Sfat bonus: anunțuri Word (Premium)

Jetpack recent lansate WordAds – o platformă de monetizare a blogului care vă ajută să câștigați bani din blogul dvs. WordAds afișează anunțuri relevante și de înaltă calitate pentru vizitatorii site-ului dvs. Aceste anunțuri sunt afișate de la agenții de publicitate aprobați care fac parte din programul de publicitate WordPress.com.

Captura de câștiguri de probă din programul Jetpack Ads

Cu toate acestea, aceasta este o caracteristică premium și vine doar cu planul Jetpack Pro începând de la 9 USD / lună sau 99 USD / an. Să discutăm câteva alte module Jetpack numai premium care sunt incluse în planul Pro.

Caracteristici premium de la Jetpack

Să trecem în revistă rapid caracteristicile premium pe care ni le oferă Jetpack. Următoarele caracteristici sunt disponibile în Planul personal la 3,5 $ / lună (sau 39 USD / an).

 • Copii de rezervă automate zilnice, restaurare cu 1 clic și arhivă de 30 de zile
 • Filtrare avansată de spam
 • Sprijin prioritar

În plus față de caracteristicile de mai sus, Planul Premium vânzare cu amănuntul la 9 USD / lună și are următoarele caracteristici:

 • Scanări malware zilnice
 • Anunțuri Jetpack, precum programul WordAds
 • Gazduire video cu 13 GB stocare

O listă completă de caracteristici împreună cu un tabel de comparație este disponibilă în Jetpack pagina detaliată a prețurilor.

Concluzie

Jetpack a parcurs un drum lung de la un simplu plugin de utilitate, cu o mână de funcții – la o platformă de servicii complet integrată. Cu o serie de servicii gratuite și o gamă largă de funcții premium, Jetpack oferă cel mai cuprinzător set de instrumente ambalat într-un singur plugin. Este conceput pentru începători și veterani experimentați deopotrivă.

După ce ați citit acest articol, sunteți la curent cu cele mai flatante caracteristici ale Jetpack. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că le activezi pe toate simultan. Analizați-vă cerințele actuale și înțelegeți cum modulele Jetpack vă pot ajuta să le atingeți. Iată o listă rapidă a funcțiilor care cred că pot fi activate pentru majoritatea site-urilor web:

 1. CDN gratuit
 2. Postări înrudite (numai atunci când v-ați organizat conținutul cu etichete și categorii adecvate și aveți conținut suficient în fiecare categorie)
 3. Monitorizarea site-ului
 4. Caracteristici de securitate din modulul Protect
 5. Modulul de comentarii
 6. Statisticile site-ului

Zecile de funcții utile ale Jetpack infuzate cu simplitate și puterea norului WordPress.com îl fac o armă puternică în arsenalul oricărui marketer. Dă-i un spin astăzi. De asemenea, am ratat funcția ta preferată Jetpack? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me