12 semnale de încredere dovedite pe site-urile WordPress

Orice afacere este bazată pe încredere și o modalitate de a transmite acest lucru pe web este cu semnale de încredere. Cu excepția cazului în care un utilizator se poate baza pe dvs. și pe marca dvs., el nu se va referi aproape niciodată la dvs. pentru a obține servicii și / sau produse specifice. Utilizând o prezență web fiabilă, vă puteți simți încrezător într-o creștere constantă a veniturilor, creșterea implicării utilizatorilor și un succes general în afaceri.


Când vă gândiți să lansați un proiect web, puteți avea încredere completă prezenței dvs. pe WordPress. Sistemul de gestionare a conținutului s-a transformat într-un adevărat gigant în care sunt de încredere mai mulți decât 25% a tuturor resurselor disponibile pe web. Bloguri, proiecte personale și de afaceri, site-uri de comerț electronic, portofolii creative și o serie de alte proiecte derulate pe WordPress. Dacă ați ales, de asemenea, acest sistem de gestionare a conținutului pentru viitorul dvs. proiect web sau pentru actualizarea unui site deja lansat, atunci va trebui să știți ce semnale de încredere ar trebui să includă o temă bazată pe WordPress pentru a fi solicitat în rândul publicului dvs. țintă..

Definiția semnalelor de încredere

După cum sugerează și numele, semnalele de încredere sunt un element al unui site web care inspiră încredere în toți cei care îl urmăresc. Încrederea joacă un rol predefinitor atunci când un utilizator decide dacă trebuie să se ocupe de o anumită afacere sau trebuie să caute o alternativă mai bună. De fapt, va dura câteva persoane câteva secunde pentru a decide dacă se poate baza pe organizația dvs. Simplificând scanarea pe pagina principală a site-ului dvs., ei pot întâlni marca dvs. și pot trage o concluzie dacă site-ul dvs. este viabil sau nu.

Încrederea este exact ceea ce face ca un vizitator comun al site-ului dvs. să se alăture comunității fanilor dvs. fideli. Există mii de semnale de încredere de care site-ul dvs. poate beneficia. Unele dintre ele sunt mai eficiente decât altele. Unii sunt observați de un utilizator mediu odată ce aterizează pe pagina dvs., în timp ce este posibil să dureze ceva timp pentru a-i defini pe alții.

Semnale de încredere dovedite pentru WordPress

Pentru a scurta o poveste lungă, pentru această publicație am ales cele mai eficiente semnale de încredere ale temelor bazate pe WordPress, care vor capta atenția publicului de îndată ce vor ajunge la proiectul dvs. online.

1. Recenzii ale clienților

Chiar dacă echipa dvs. de marketing oferă texte orientate către conversie cuib, nimic nu se poate compara cu o recenzie cinstită lăsată de unul dintre clienții dvs. Amintiți-vă doar ultima dată când ați căutat o companie / agenție / freelancer pentru a angaja sau comanda ceva. V-ați uitat prin recenzii ale clienților pe mai multe site-uri înainte de luarea deciziilor finale? Cred că răspunsul dvs. este mai probabil să fie „da” decât „nu”. O recenzie onestă lăsată de unul dintre clienții unei companii va părea mai de încredere și mai fiabilă în ochii potențialilor dvs. clienți.

Semnal de încredere dovedit # 1: Recenzii

Atunci când căutați cele mai bune șabloane web de afaceri gata pregătite, asigurați-vă că acesta acceptă posibilitatea utilizatorilor de a-și împărtăși experiența cu privire la utilizarea de soluții specifice chiar pe o pagină web. Afișând liste de recenzii ale utilizatorilor pe pagina principală a site-ului dvs. creșteți șansele de a atrage o audiență web mai largă către ofertele dvs., ceea ce poate duce la o decizie de cumpărare pozitivă..

De ce recenziile utilizatorilor sunt atât de eficiente? Studiile arată că 88% dintre clienți vor citi recenziile utilizatorilor înainte de a lua decizia finală. Pentru 72% a utilizatorilor de web, o recenzie cinstită scrisă de un coleg de cumpărător este egală cu o recomandare personală. O temă WordPress care acceptă posibilitatea de a afișa un flux de recenzii ale utilizatorilor vă va ajuta să construiți o prezență web mai fiabilă și mai de încredere. Din fericire pentru tine, cea mai bună temă premium, cum ar fi tema noastră Total WordPress, include mărturii sau recenzii încorporate.

Mărturii ușoare Plugin WordPress gratuit

Dacă tema dvs. nu include deja o declarație personalizată, este foarte ușor de adăugat cu un plugin gratuit. Ne place Plug-ul Testimonial ușor deoarece este cu adevărat ușor de utilizat și are un număr surprinzător de opțiuni pentru personalizarea afișării mărturiilor tale.

2. Povestea explicită „Despre noi”

Atunci când un client ajunge pentru prima dată pe un site web, poate chiar nu știe ceva despre originile și fondul unei organizații care stă în spatele site-ului. Pagina „Despre” este primul loc în care oamenii se vor referi în scopul de a afla mai multe despre o marcă și experiența sa. O pagină „Despre noi” corect construită poate deveni o bază solidă a relațiilor de lungă durată între o companie și un client.

Semnal de încredere dovedit # 2: Secțiunea despre noi

Când răsfoiește Despre pagini, un utilizator va avea mai mult interes să afle mai multe despre personalitatea / marca care stă în spatele unui site. Utilizarea videoclipurilor, imaginilor, podcasturilor și a altor tipuri de conținut vă va ajuta să transmiteți mai eficient mesajul dvs. către publicul țintă. Mai mult, împărtășiți fotografii cu membrii echipei dvs. pentru a părea mai credibile în ochii utilizatorilor web. Uitați de utilizarea imaginilor de stoc pe astfel de pagini. O fotografie care să permită comunității web să întâlnească personal fiecare membru al echipei tale va avea un efect mai puternic asupra clienților tăi.

Prin urmare, atunci când căutați o temă optimă WordPress, asigurați-vă că este preîncărcat cu o pagină detaliată Despre. Susținerea diferitelor forme de conținut vizual și scris va fi un mare beneficiu pentru dvs. Textele completate cu videoclipuri vor crea o poveste informativă, puternică și de încredere despre proiectul tău.

Despre noi Widget Plugin gratuit WordPress

Din nou, dacă tema nu are o pagină despre, adăugați una cu un plugin. Cu toate acestea preferăm cu adevărat gratuit Despre noi plugin-ul Widget in schimb. În acest fel, puteți adăuga o secțiune simplă despre orice bară laterală sau subsol.

3. Detalii de contact

Cu cât este mai ușor să localizezi datele de contact pe un site web cu atât mai bine. O temă WordPress perfectă pentru a-ți construi o prezență de încredere în afaceri ar trebui să includă un set de date de contact clar definite atât pe prima pagină, cât și pe o pagină separată „Contacte”. Astfel, de fiecare dată când o persoană ajunge pe site-ul dvs. și caută informațiile despre adresa dvs. fizică sau numărul de telefon, o va găsi fără efort din orice zonă a site-ului dvs. web pe care a debarcat. Iată un bun exemplu de pagină de contact inteligent construită pre-proiectată pentru una dintre temele WordPress de afaceri din TemplateMonster.

Semnal de încredere dovedit # 3: Detalii de contact

Adăugarea de date de contact la paginile site-ului dvs. va fi benefică și în scopuri SEO locale. Să presupunem că conduceți o agenție de web design în Texas. Astfel, de fiecare dată când o persoană caută o agenție de web design în TX, i se va oferi o sugestie de a vizita site-ul dvs..
Cele 4 tipuri de informații de bază pe care trebuie să le conțină datele de contact sunt:

  • abordare
  • numar de telefon
  • e-mail
  • ore de operare

Mai mult, puteți completa detaliile de contact cu Google Maps. Cu ajutorul său, va fi mult mai ușor pentru clienții dvs. să vă ajungă la adresa fizică în timp ce găsiți cea mai scurtă rută pe harta integrată.

Formular de contact 7 Plugin gratuit WordPress

Pentru a adăuga un formular de contact la orice temă WordPress cu care nu puteți greși Formular de contact 7. Cu peste 3 milioane de instalări, acesta devine standardul industriei (deși recomandăm, de asemenea, cu mare încredere, Gravity Forms, dacă aveți nevoie de ceva ceva mai personalizabil).

4. Link-uri către canalele de socializare

Utilizarea social media nu ar trebui subestimată. Aproape fiecare utilizator web contemporan are un cont de social media. Pentru o serie de companii contemporane, platformele de social media au devenit principala sursă de a ajunge la noi clienți, de a le menține angajați și chiar de a vinde. Instrumentele și trucurile la care pot opta brandurile contemporane sunt nelimitate. De exemplu, puteți rula campanii plătite pentru a ajunge la demografia corectă și pentru a afișa conținutul dvs. publicului care va fi cel mai interesat de acesta.

Conectarea site-ului dvs. la profilurile dvs. oficiale de socializare este o modalitate dovedită de a uni o comunitate mai largă în jurul site-ului dvs. Cu cât este mai numeroasă baza de adepți ai social media, cu atât afacerea ta va apărea în ochii potențialilor clienți. Prin intermediul widget-urilor de socializare, puteți dezvălui datele respective pe site-ul dvs. Cu cât comunitatea dvs. de social media crește, cu atât veți apărea mai fiabil.

Dacă doriți să captați atenția vizitatorilor dvs. cu statistici de socializare, este recomandat să plasați un widget de socializare în antetul site-ului dvs. Dacă tocmai ați creat un profil de social media și publicul nu este atât de numeros, atunci este recomandat să așteptați până când va crește.

Un alt hack pentru care poți opta este adăugarea de fluxuri de social media pe site-ul tău. De exemplu, puteți afișa un widget cu cele mai recente actualizări de pe Instagram sau Facebook în partea de jos a paginii web.

Icoane sociale gratuite pentru plugin-uri JetPack WordPress

Există sute de plugin-uri de social media disponibile, dar chiar ne place JetPack Social. Este posibil să utilizați deja JetPack pentru WordPress pentru optimizarea imaginii, galerii, protecție la forțe brute sau oricare dintre alte funcții minunate. Dar știați că acest accesibil într-un singur plugin include și pictograme de social media? Și sunt destul de drăguți dacă ne întrebați, așa că de ce să nu le încercați în loc să instalați alt plugin.

5. Blog actualizat frecvent

Rularea unui blog vă va ajuta să stabiliți o relație de lungă durată cu publicul dvs. Conținutul pe care îl împărtășești pe blogul tău oficial ar trebui să fie relevant pentru nișa cu care este legată compania ta. Ar trebui să fie util publicului tău. Puteți împărtăși recenzii despre soluțiile pe care le oferiți, ghiduri, tutoriale, conținut distractiv, cărți electronice gratuite și multe altele.

Un blog plin cu informații relevante și utile va aduce valoare audienței dvs. Un blog actualizat frecvent arată că îți pasă de clienții tăi, atât cei existenți, cât și cei potențiali. Vă dezvăluie că vă pasă de modalitățile de a-i ajuta în diverse întreprinderi, în loc să le obligați să facă o achiziție rapidă. În timp ce actualizați blogul dvs. cu un conținut excelent, vă demonstrați expertiza în nisa dvs. de afaceri, dezvăluind astfel că clienții dvs. pot avea încredere și se pot baza pe dvs..

Așadar, o altă caracteristică pe care trebuie să o căutați în teme WordPress pentru prezența dvs. de încredere în afaceri este suportul funcționalității blogului. Un blog funcțional, ușor de utilizat și ușor de navigat poate face minuni companiilor online.

6. Politica de confidențialitate

Cu un număr din ce în ce mai mare de atacuri virtuale care se întâmplă pe web-ul modern, oamenii sunt mai obsedați de confidențialitate. Dacă vă pasă de publicul dvs. și dacă doriți ca aceștia să aibă încredere în voi atât cât aveți încredere în dvs., atunci este crucial să dezvăluiți ce faceți cu fiecare informație pe care o persoană o transmite. De exemplu, dacă un site web folosește date privind cookie-urile, solicită utilizatorilor detalii în timp ce lasă un comentariu, oferă un sondaj online care colectează date ale utilizatorilor etc..

De exemplu, a devenit o practică obișnuită ca site-urile web să informeze oamenii despre utilizarea cookie-urilor. De fiecare dată când o resursă web solicită date despre locația utilizatorului, o fereastră pop-up respectivă ar trebui să fie afișată pe un site.

Cum puteți organiza astfel de date pe site-ul dvs. web? Diferite companii optează pentru strategii diferite. În timp ce unii dintre ei împărtășesc toate datele care tratează politica de confidențialitate pe o singură pagină, alții preferă să adauge linkuri către paginile care conțin detalii despre utilizarea acestor date în subsolul site-urilor lor. Astfel, ori de câte ori un utilizator trebuie să afle mai multe detalii despre o politică de confidențialitate, politica de comentarii, politica privind cookie-urile etc., poate găsi informațiile respective cu un clic pe link-ul potrivit.

Condiții auto și Politică de confidențialitate Plugin gratuit WordPress

Nu vă faceți griji dacă nu sunteți sigur de unde să începeți cu politica de confidențialitate – puteți utiliza de fapt un plugin pentru asta! Liberul Condiții auto și Politică de confidențialitate Plugin WordPress face toată munca grea pentru tine. Trebuie doar să adăugați câteva variabile, apoi utilizați codul scurt pentru a adăuga politica într-o pagină. Uşor!

7. Verificare sigură

Cu un număr tot mai mare de trucuri online, oamenii sunt mai atenți când vine vorba de achiziții online. WordPress nu mai este un CMS doar pentru construirea de site-uri de afaceri și bloguri. Majoritatea temelor contemporane WordPress pe care le puteți găsi pe web-ul contemporan vin cu suport WooCommerce. Datorită acestui fapt, puteți crea un magazin web cu caracteristici complete pe baza unei teme WordPress.

Semnal de încredere dovedit # 7: plata sigură

De regulă, furnizorii de temă își umplu încărcarea produselor cu mai multe metode de plată online. Pentru ca propria afacere să pară mai de încredere, iată care sunt punctele cheie pe care trebuie să le iei în considerare.

  • Pentru a arăta că vă pasă cu adevărat de fiecare client, oferiți-le mai multe opțiuni de metode de plată. Astfel, oamenii pot alege o opțiune care este cea mai comună pentru ei. Cu cât oferiți mai multe metode de plată, cu atât arătați mai de încredere și de încredere în ochii comunității web.
  • Utilizarea pictogramelor și imaginilor care pot fi recunoscute pe site-ul dvs. va crește, de asemenea, încrederea clienților. Știm cu toții cum arată VISA, MasterCARD, PayPal, AMEX și alte pictograme. Deci, atunci când ajunge pe un site care conține imagini ale metodelor de plată cu care este cunoscut un utilizator, proiectul web stabilește automat o prezentare mai fiabilă și mai de încredere, atrăgând atenția vizitatorilor pentru prima dată..

Acordați atenție disponibilității / asistenței acestor elemente pe o temă WordPress pe care o alegeți pentru afacerea dvs. Faceți ca fiecare client să se simtă încrezător în voi. Fă-i să se simtă siguri pe măsură ce cu ei. Acest lucru vă va aduce mai mulți clienți și un spor semnificativ al veniturilor.

McAfee Secure Free WordPress Plugin

Ne place Plugin WordPress gratuit McAfee SECURE pentru a adăuga o marcă de încredere de securitate în paginile magazinului dvs., dar puteți face alte tone pentru a stabili securitatea magazinului. Asigurați-vă că folosiți sfaturile noastre pentru a vă asigura magazinul WooCommerce pentru a crea o experiență de cumpărături online sigură pentru clienții dvs..

8. Un certificat SSL și un indicator

Un certificat SSL oferă autentificare, astfel încât atunci când un client al tău îți trimite informații, știe că va merge pe serverul potrivit și nu la un impostor (ceea ce îl face unul dintre cele mai importante semnale de încredere).

Este necesar pentru site-urile de comerț electronic (din cauza datelor tranzacționale procesate) și a numeroase bloguri și comunități (unde apar informații ocazionale personale sau tranzacționale) ar trebui să aibă și acestea.

Există două elemente pentru un SSL. Primul este certificatul real, care protejează informațiile despre clienți și de obicei trebuie să fie achiziționate de la o terță parte, în afara WordPress. A doua parte este un ecuson care spune vizitatorilor dvs. site-ul dvs. este protejat.

Un certificat SSL poate fi adesea obținut solicitând companiei dvs. de găzduire. De cele mai multe ori trebuie să plătiți pentru un SSL privat, dar de multe ori gazda oferă certificate SSL gratuite și partajate Să criptăm. De asemenea, puteți configura propriul SSL prin Let’s Encrypt sau Google unele dintre multe alte opțiuni SSL gratuite.

După ce ați achiziționat un certificat SSL, cel mai bun pariu este să instalați Plugin SSL foarte simplu. Aceasta activează funcționalitatea SSL de pe site-ul dvs. web și redirecționează toate solicitările site-urilor primite către https în loc de http. Veți observa, de asemenea, https: // înaintea adresei URL.

Mulți clienți observă această modificare a adresei URL, dar o altă modalitate de a se asigura că o văd este prin introducerea unui ecuson SSL Security în checkout, bara laterală sau subsol. Cu cât este mai des afișat ecusonul cu atât mai multe persoane sunt probabile să recunoască că informațiile lor personale sunt în siguranță.

9. Nume de domeniu personalizat

Un nume de domeniu este adresa URL sau adresa la care se duc clienții și vizitatorii site-ului web. De exemplu, s-ar putea să arate așa: www.mygreatwebsite.com. De cele mai multe ori are numele companiei dvs. sau un fel de cuvinte cheie pe care utilizatorii urmează să le caute.

Când optați pentru un constructor de site-uri web, puteți termina cu un subdomeniu specific platformei, cum ar fi mywebsite.weebly.com sau mywebsite.wix.com. Multe dintre acestea, într-un singur site, producătorii furnizează aceste domenii gratuit, iar unele companii de hosting vă permit să le aveți pe WordPress.

Problema principală cu un subdomeniu de genul acesta este că îi lipsește unicitatea. Practic faceți publicitate pentru constructorul de site-uri și face ca domeniul dvs. să fie mai lung decât ar trebui. Acest lucru face mai dificil de reținut, iar motoarele de căutare de obicei nu oferă aceste domenii cât mai multă expunere.

În plus, pare neprofesional pentru vizitatorii tăi. De fapt, primul gând care îmi vine în minte atunci când nu văd un domeniu personalizat este „Nu au cheltuit timp sau bani pe acest site”.

Prin urmare, cel mai bine este să cumpărați un domeniu personalizat de la compania dvs. de găzduire sau un vânzător de domenii. Domeniile personalizate sunt atât de ieftine (de obicei, în jur de 10 dolari pe an) încât nu sunt o idee sigură.

Site-uri precum GoDaddy, Namecheap și Register.com au toate bare de căutare pentru a găsi domenii personalizate disponibile. Însă ar trebui să verificați mai întâi compania dvs. de găzduire, deoarece este mai ușor să lucrați prin aceeași companie.

10. Logotipuri și simboluri de încredere (cum ar fi McAfee Secure)

Acest lucru se leagă de ecusoanele SSL despre care am vorbit anterior, dar există și alte câteva sigle și simboluri pe care ar putea să doriți să le luați în considerare pentru a vă pune clienții în largul dvs..

De exemplu, mulți utilizatori nu vor avea încredere într-un site web decât dacă există un fel de protecție împotriva virușilor și malware, precum Norton sau McAfee Secure. Evident, utilizatorul nu poate merge la backend pentru a vedea ce ați instalat, așa că logo-urile sunt esențiale.

De cele mai multe ori, veți vedea o mulțime de logo-uri către partea de jos a site-urilor web de comerț electronic. Aceasta se datorează cantității de informații personale și tranzacționale care curg înainte și înapoi.

De exemplu, site-urile de comerț electronic sunt cunoscute cu logo-uri „Verificate” pentru gateway-uri și procesoare de plată. Aceasta ar fi pentru gateways precum PayPal, Authorize.net și Stripe.

De asemenea, nu este o idee proastă să dezvăluiți tipurile de plăți pe care le acceptați. Nu toate companiile permit toate cărțile de credit sau alte metode alternative de plată precum Apple Pay, Bitcoin și PayPal. Deci, poate fi un avantaj strategic dacă oferiți mai multe opțiuni de plată.

De obicei, puteți găsi aceste ecusoane (și codurile încorporate) de la companiile din care provin. PayPal are o pagină pentru siglele sale. La fel și McAfee.

11. Crearea unui profil de afaceri Google

Fiecare site web are nevoie de un profil Google Business – mai ales dacă conduci un magazin local. Motivul pentru acest lucru se datorează faptului că majoritatea căutărilor locale sunt acum efectuate prin Google sau Yelp. Prin urmare, doriți să aveți cât mai multe informații posibil listate în partea de sus a Google.

Rezultatul căutării organice este în regulă, dar îi lipsesc elemente precum pozele, evaluările stelelor, recenziile, detaliile companiei, orele și alte funcții care fac din profilul de afaceri unul dintre semnalele noastre de încredere de top..

O listă de afaceri Google arată clienților că sunteți activ online și sunteți interesat să le arătați oamenilor cât mai multe informații de care au nevoie, încă de la început.

Dacă afacerea dvs. are ratinguri ridicate, este, de asemenea, o modalitate minunată de a arăta această dovadă socială. În cele din urmă, cel mai bun mod de a profita de Google Business este prin a răspunde la recenziile utilizatorilor. Este foarte puternic când alți clienți văd cum interacționezi și răspunzi la solicitările și preocupările utilizatorilor.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii Compania mea Google, apoi revendicați-vă afacerea și creați-vă un profil. Există câmpuri pentru încărcarea de imagini, partajarea orelor de afaceri, discuții despre ceea ce vindeți și multe altele.

12. Utilizarea unui site de design non-spam

Un design de site rapid și lipsit de confidențialitate depinde de obicei dacă ați găsit sau nu o temă de la un vânzător de teme fiabile. Cu toate acestea, aveți un control deplin asupra cât de mult ați dori să vă spamați vizitatorii.

Gândiți-vă la spam ca orice ar putea împiedica capacitatea utilizatorului de a citi conținutul dvs. sau de a merge mai departe pe site-ul dvs..

Există două tipuri principale de spam care ar trebui evitate sau limitate: ferestrele de tip pop-up și reclame.

Popup-urile sunt drăguțe pentru crearea listei de e-mailuri, dar cele mai bune formulare de colectare de e-mail vă oferă instrumente pentru blocarea acestor ferestre atunci când un utilizator le-a văzut deja. De exemplu, OptinMonster furnizează reguli avansate de direcționare și afișare personalizate. Acestea sunt esențiale pentru dezvăluirea pop-urilor numai atunci când sunt cel puțin enervante.

În ceea ce privește reclamele, sunt foarte bune pentru a câștiga bani, dar doriți să le împiedicați să vă aglomereze conținutul real.

Ziarele sunt de notorietate pentru încălcarea acestei reguli, deoarece adesea introduc articole în articole sau veți vedea multe anunțuri duplicate pe aceeași pagină. De cele mai multe ori, aceste numeroase anunțuri încetinesc doar site-ul dvs. și elimină utilizatorii.

Înveliți

Începem. Acestea au fost 12 semnale de încredere populare de care ar trebui să țineți cont atunci când construiți o prezență web fiabilă a afacerii dvs. Dacă preferați să construiți un site pe cont propriu, luați în considerare integrarea acestor elemente în designul dvs. Dacă preferați să lucrați cu șabloane WordPress, alegeți un design gata, care să conțină criteriile menționate mai sus. Nu uita niciodată să experimentezi. Nu este neapărat că hack-urile care au funcționat pe un site vor fi atât de populare pe altul.

Alegeți semnale de încredere care sunt cele mai aplicabile pentru propria afacere și lăsați-le să crească multitudinea de baze de clienți. Aveți ceva de adăugat? Sau semnalele de încredere pe care le căutați atunci când pe web? Împărtășește-ți mai jos gândurile!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me