12 resurse minunate de WordPress de vizitat astăzi

Într-un ecosistem în continuă evoluție, indiferent dacă ești un începător WordPress sau un dezvoltator experimentat, este important să fii la curent cu evoluțiile recente pentru a rămâne competitiv.


Unul dintre cele mai mari motive pentru succesul pe scară largă al WordPress ca platformă a fost îmbrățișarea sa a principiilor open source. Cu toate acestea, ca în orice sursă deschisă, WordPress suferă de problema supraîncărcării informațiilor. Există atât de multe site-uri care prezintă resurse credibile pentru toate lucrurile WordPress, este greu de știut de unde să începeți și în cine să aveți încredere.

În acest articol am adunat 12 dintre resursele noastre preferate de WordPress pentru 2015 (bine, 13 chiar de atunci) WPExplorer.com ar trebui să fie în partea de sus sau pe lista ta). Fiecare site conține o mulțime de materiale care îi ajută pe începători să înțeleagă abilități vitale și utilizatorii experimentați să ducă lucrurile la nivelul următor. Am împărțit lista noastră în trei secțiuni:

 1. Teme și plugin-uri premium.
 2. Ajutor profesional WordPress.
 3. Resurse de învățare și formare.

Întrucât (sperăm) ne cunoașteți deja și ați văzut probabil blogul nostru WordPress și temele noastre uimitoare gratuite de WordPress, să începem cu celelalte 12 resurse cu care ar trebui să vă familiarizați!

Cele mai bune resurse pentru teme și plugin-uri premium

1. TemăForest

Pădurea cu temă

Dacă sunteți în căutarea unei teme pentru a vă construi cel mai recent site WordPress, unde este mai bine să începeți decât cea mai mare piață pentru temele WordPress cunoscute omenirii? ThemeForest oferă o gamă uriașă de teme clasificate după funcționalitate, împreună cu un suport complet. Produsele de pe piață provin de la dezvoltatorii terți și parcurg un proces complet de revizuire pentru a se asigura că standardele rămân ridicate.

2. CodeCanyon

Codecanyon

CodeCanyon este una dintre cele mai mari surse de plugin-uri premium WordPress. Cu 3.877 de plugin-uri WordPress (și mai multe adăugate zilnic), este un instrument potențial vital în armoria oricărui proprietar sau manager de site-uri WordPress serioase.

Merită menționat că există și alte surse grozave de plugin-uri premium (ne plac FooPlugins, WPMU DEV și plugin-uri Pippins). Cu toate acestea, CodeCanyon are o varietate pe care pur și simplu nu o veți găsi în altă parte.

3. Directory Pro Plugin

Director de pluginuri Pro

Oricine își petrece timpul construind sau gestionând site-uri WordPress va ști cât de dificil este să creezi pluginuri premium decente. De ceva timp este nevoie de o bază de date de calitate a pluginurilor premium și se pare că în sfârșit vom avea o soluție sub forma Directorului de pluginuri Pro.

Lansat cu doar câteva luni în urmă, directorul are deja peste 150 de pluginuri. Experiența utilizatorului este impresionantă și oferă o tranziție ușoară pentru cei folosiți în directorul oficial WordPress. Procesul de trimitere pentru dezvoltatori este simplu și permite revizuirea rapidă și ușoară a utilizatorilor. Aceasta este cu siguranță una pentru a urmări viitorul.

Cele mai bune resurse pentru ajutor profesional cu WordPress

4. Codabil

Codeable

Vă amintiți când ați dorit să faceți un astfel de modificare mică în felul în care arată pagina dvs. de pornire, dar nu știați să editați codul temei sau nu eram suficient de siguri pentru a face acest lucru? Bine, Codeable este acolo să te scoată din aceste predicamente.

Este o piață unde puteți angaja dezvoltatori WordPress independenți pentru sarcini de orice dimensiune. Cu un proces robust de revizuire a contractanților, Codeable este unul dintre cele mai fiabile servicii de externalizare pentru WordPress și 98,9% din proiectele finalizate care primesc recenzii de cinci stele de la clienți.

5. Curba WP

Curba WP
WP Curve este un alt serviciu de externalizare pentru gestionarea sarcinilor WordPress. Spre deosebire de Codeable, WP Curve nu este alimentat prin terți, ci conduce propria sa echipă internă de dezvoltatori. Cu cel puțin 79 de dolari pe lună, WP Curve va avea grijă de întregul set de nevoi de asistență WordPress (pentru 1 site). Există o imagine de ansamblu excelentă asupra tipului de sarcini pe care le puteți atribui Curții WP în secțiunea Mărturii din site-ul lor.

6. Studio Envato

Studioul Envato
Envato Studio este o altă alternativă pe care o puteți banala pentru ajutor profesional. Spre deosebire de cele două înregistrări anterioare de aici, Envato Studio nu este doar o piață specifică WordPress. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a angaja profesioniști pentru o serie de diferite activități de codare, conținut, grafică, video sau marketing. Serviciile oferite pe platformă sunt examinate individual de echipa Envato Studio.

Una dintre caracteristicile marcante ale acestei platforme este faptul că detaliile precum orele de schimbare și numărul de revizii permise sunt stabilite în prealabil între cumpărător și vânzător. Aceasta este o diferență mare față de alte platforme în care poate fi mai dificil să pui în jos astfel de articole.

Cele mai bune resurse pentru învățare și formare

7. WP 101

WP 101
WP 101 este unul dintre pionierii în formarea abilităților WordPress și oferă videoclipuri bine vizionate despre fiecare aspect de bază al ecosistemului WordPress. Nu este o resursă orientată spre a vă învăța cum să codați personalizat un site WordPress, însă acest lucru este mai mult pentru bloggerii și creatorii de conținut care sunt noi în platforma WordPress..

Există trei tipuri de pachete disponibile: acces de 30 de zile, acces anual și opțiune de viață. Alături de cei care doresc să-și regleze propriile abilități WordPress, WP 101 este util și pentru designeri sau manageri de site profesioniști care au opțiunea de a eticheta alb videoclipurile lor și de a le oferi ca suplimente clienților printr-un simplu plugin.

8. Videoclipuri pentru începători WP

Videoclipuri pentru începători WP
WP Beginner este o resursă excelentă pentru oamenii care încep doar cu WordPress. Similar cu WP 101, este puțin probabil ca conținutul pe care îl veți găsi aici. Deși site-ul web oferă conținut util în diferite formate – articole scrise, ghiduri și glosare – este secțiunea video care iese în evidență. Secțiunea video este doar pentru membrii, dar calitatea de membru este gratuită.

9. Casă de copaci

Casă in copac

Treehouse se adresează unui public mai larg decât cele două înregistrări anterioare și este o soluție excelentă pentru oameni de toate nivelurile de experiență care doresc să își dezvolte jocul de codare. Există o cantitate foarte mare de subiecte pentru a explora pe site, inclusiv WordPress, PHP, Ruby și Dezvoltare de aplicații.

Modulele Treehouse sunt impresionant de interactive cu chestionare și sarcini încorporate ca standard, împreună cu videoclipuri, transcrieri și forumuri. Cu planuri începând de la doar 25 de dolari pe lună – și cantitatea mare de resurse de formare disponibile – Treehouse este cu ușurință unul dintre numele de frunte din acest spațiu.

Cele mai bune resurse pentru dezvoltatori

10. Mesaje de interogare

Mesaje de interogare

Posturile de interogare este o alternativă mai bine organizată și mai prietenoasă cu oficialul WordPress Codex. Dezvoltatorii vor găsi listele aranjate cronologic și alfabetic ale funcțiilor WordPress mult mai ușor de navigat și de utilizat decât omologul lor oficial.

11. Caut WP

Caut WP

Caut WP este ca un Google specific WordPress. Este adaptat pentru a ajuta dezvoltatorii să caute funcții WordPress, etichete șablon, acțiuni și multe altele. Similar cu motoarele de căutare mainstream, WP Seek încorporează sugestii automate și permite utilizatorilor să caute mai multe cuvinte cheie – masiv utile atunci când scriu cod personalizat sau fac modificări la elementele temei.

12. 10up Best Practices Engineering

10up Cele mai bune practici de inginerie

10up este un nume renumit în lumea designului web, a ingineriei și a strategiei digitale. Cele 10up Best Practices Engineering sunt lecturi esențiale pentru dezvoltatorii de toate nivelurile de experiență.

Acest proiect oferă linii directoare cu privire la cele mai bune practici de urmat pentru fiecare aspect al codării, de la crearea unui mediu local la prinderea cu PHP, elemente de proiectare, funcții specifice WordPress și altele.


Sperăm că lista noastră de resurse vă ajută să vă orientați în direcția corectă în ceea ce privește extinderea setului de abilități WordPress și obținerea de ajutor cu site-urile dvs. Niciodată nu a fost un moment mai bun pentru a fi implicat în WordPress și există multe alte site-uri excelente acolo, pe care a trebuit să le lăsăm cu râvnă de pe această listă.

Suntem curioși să vă auzim gândurile. Folosiți deja una dintre resursele pe care le-am menționat? Sau aveți propriile dvs. alegeri care ar fi trebuit să fie pe listă? Contactați-vă prin comentarii și anunțați-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map