Modalități dovedite de a câștiga bani cu WordPress

Acum, multe persoane au găsit modalități de a câștiga tone de bani cu WordPress. Există multe moduri diferite prin care vă puteți câștiga existența online cu ea.


Te-ai gândit vreodată să câștigi bani folosind WordPress? Dacă da, acest post detaliat este un deliciu pentru tine! Voi discuta despre 12 moduri dovedite de a câștiga bani cu WordPress. Metodele enumerate mai jos necesită diferite seturi de abilități, astfel încât chiar dacă nu sunteți un dezvoltator sigur, WordPress este plin de oportunități pentru dvs.!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Scriere independentă (de asemenea, crearea de conținut)

make-bani-scriere

Începând ușor – dacă aveți un dispozitiv pentru a introduce și conexiune la internet, puteți creați conținut pentru alte site-uri web. Există milioane de site-uri web și toate au nevoie de conținut proaspăt.

În timp ce această listă este plină de modalități prin care poți câștiga bani cu WordPress, crearea de conținut se extinde la aproape fiecare nișă. Accesați blogurile preferate online. Mulți au pagini de cereri de contribuție în care îți poți trimite articolele și să fii plătit pentru ele. Așadar, nu numai că veți obține niște backlinks minunate de pe site-urile de top, dar puteți fi plătit pentru munca grea.

Puteți găsi, de asemenea, locuri de muncă de scriere de conținut WordPress pe site-urile de bord. Un cuplu care merită verificat include oDesk și ProBlogger Jobs – ambele au disponibile tone de lucrări de scriere încă din acest moment.

Înainte de aplicare, ar putea fi o idee bună să aveți un set de portofoliu online care să vă arate munca anterioară. În mod specific, trebuie să fiți sigur că includeți un scurt profil biologic, social activ și link-uri către postări publicate recent (sau dacă tocmai începeți să creați câteva postări pe propriul blog pe care le puteți folosi ca exemple). Astfel, potențialii angajatori pot arunca o privire asupra stilului dvs. de scriere, precum și expunerea articolelor pe care le obțineți pe bloguri și pe social media.

2. Creează & Monetizează un blog

Site-ul WordPress

În lumea online, este întotdeauna recomandat să începi un site web pentru afacerea ta. Deci ce mai aștepți? Lansați propriul blog WordPress și începe să câștigi bani!

Nu sunteți sigur cum să începeți cu site-ul dvs. WordPress? Consultați ghidul nostru ușor despre cum să porniți un blog în care vă parcurgem toate etapele creării unui site web. Pașii cheie sunt alegerea unui domeniu și găzduirea, instalarea WordPress, alegerea unei teme, instalarea de pluginuri și adăugarea de postări și pagini.

A avea un blog este o modalitate excelentă de a genera venituri pasive. Puteți câștiga bani folosind marketing afiliat, vânzând anunțuri, recenzii sponsorizate etc. de pe blogul dvs. Acest lucru nu necesită niciun efort suplimentar din partea dvs. – este pur și simplu o modalitate de a profita din plin de conținutul și traficul pe care îl aveți deja.

Majoritatea piețelor și furnizorilor de servicii oferă programe de afiliere. Unele dintre preferatele noastre personale cu care este ușor să lucrezi includ Themeforest, Shareasale, CJ afiliat și piața creativă. Înscrieți-vă doar pentru un cont GRATUIT și adăugați link-uri către dvs. postări în care se simte natural.

La vinde reclame puteți oferi propriile dvs. pachete de anunțuri sau puteți lucra printr-o companie de genul BuySellAds. Sau înscriere pentru un Google AdSense cont și introduceți codul dvs. pentru a permite rețelei Google să gestioneze anunțurile în timp ce veți primi un mic control frumos în fiecare lună.

De asemenea, puteți oferi postări sponsorizate pe blogul tău. Adăugați o pagină sau un formular de contact pe site-ul dvs. web pentru ca mărcile să poată lua legătura pentru a vă plăti recenzii, ghiduri, postări în stilul listei sau altceva. Doar asigurați-vă că stabiliți în acordul dvs. de publicitate sponsorizată că toate opiniile vor fi cinstite și asigurați-vă că adăugați o exonerare de responsabilitate la postul publicat final că a fost sponsorizat.

Puteți utiliza, de asemenea, site-ul dvs. web pentru a promova alte activități de generare de bani (pe care le acoperim mai jos), cum ar fi cursuri, produse sau servicii premium.

3. Cursuri WordPress

Cele mai bune cursuri WordPress pentru începători

Destul de încrezător în abilitățile tale? Creați un curs! Există milioane de oameni care folosesc internetul pentru a învăța noi abilități. Tot ce trebuie să faceți este să creați (și să generați bani) cursuri care să îi ajute. Învață-i pe oameni cum să grădină, împărtășească sfaturi de gătit sau chiar împărtășește-ți propriul ghid despre cum să începi un blog. Odată ce subiectul tău a fost redus, există câteva opțiuni pentru a crea și monetiza cursul online.

Primul este să folosiți site-ul dvs. web doar ca platformă de marketing cu cursurile dvs. găzduite pe un site web site de elearning terță parte. Opțiunile populare includ site-uri precum Udemy unde puteți încărca cursurile și setați propriile prețuri sau Lynda unde cursul dvs. face parte dintr-un membru general. Ambele oferă modalități ușoare de a începe rapid. Doar fiți conștient de faptul că, cu aceste platforme, nu păstrați întreaga sumă plătită pentru cursul dvs. (Udemy primește o reducere de 3-50% din prețul cursului dvs., în timp ce Lynda plătește în funcție de opiniile dvs. pe lună).

A doua opțiune este să accesați totul și să folosiți WordPress pentru a vă construi site-ul și a vă găzdui cursurile. Astfel îți administrezi cursurile, îți stabilești prețurile și obții toate avantajele. Și norocos pentru tine – există o serie de pluginuri care facilitează crearea de cursuri cu WordPress. Utilizați doar ghidul nostru pentru a crea un curs online cu WordPress pentru a afla mai multe. Sau puteți utiliza un plugin de membru pentru a crea o secțiune cu membri, plătită, a site-ului dvs. web, cu conținut exclusiv. Aceasta poate include cursuri, postări pe blog, videoclipuri, instrumente descărcabile sau active – într-adevăr orice doriți să oferiți.

4. Comerț electronic și Dropshipping

Sfaturi simple WooCommerce pentru creșterea vânzărilor

Pe lângă cunoștințe, puteți, de asemenea, să partajați bunuri descărcabile sau corporale cu cititorii dvs. Este nevoie de un pic de efort pentru a începe, însă WordPress este o platformă fantastică pentru a construi un site web de comerț electronic.

De ce e-commerce? Acum, mai mult ca niciodată, oamenii cumpără online. Și cu WordPress trebuie pur și simplu să instalați un plugin precum WooCommerce pentru a construi un magazin online. În comparație cu alte opțiuni de comerț electronic, WooCommerce este complet gratuit și oferă multe funcții utile pe care le puteți utiliza pentru a vă configura magazinul.

Pe lângă un magazin obișnuit pentru bunurile proprii, WordPress poate fi folosit și pentru a construi un dropshipping magazin. În acest caz, vindeți bunuri direct către clienți, dar un terț le expediază (similar cu modul în care Amazon se ocupă adesea de transportul pentru vânzătorii mai mici folosind platforma lor). Indiferent dacă utilizați WooCommerce sau Shopify, această metodă implică de obicei utilizarea unui plugin sau utilizarea setărilor pentru a vă asigura că informațiile de expediere sunt trimise direct furnizorului. Dacă vi se pare un plan de afaceri potrivit pentru dvs., există o serie de pluginuri pe care le puteți utiliza pentru a crea o afacere de tip dropshipping cu WordPress.

5. Serviciul de configurare a blogului

WordPress este mai mult decât o platformă de blogging

Ești un blogger începător sau part-time care nu are o experiență de dezvoltare prea mare, chiar dacă vrei să câștigi bani folosind WordPress? Dacă da, un serviciu de configurare pe blog este opțiunea perfectă pentru dvs. Chiar și începătorii pot oferi acest tip de serviciu! Dar cum?

Mulți oameni doresc să utilizeze WordPress în blogurile lor, dar nu au doar cunoștințe tehnice pentru a începe efectiv. Deci, optează pentru serviciul de configurare a blogului. Sarcina dvs. de furnizor de servicii de configurare a blogului va fi instalarea WordPress, încărcarea unei teme WordPress, adăugarea de plugin-uri recomandate etc..

Pentru a obține clienți, puteți începe cu o simplă pagină de servicii de configurare a blogului pe site-ul dvs. web. Pentru a atrage oportunități sau trafic dedicat pe pagina respectivă, adăugați bannere pentru serviciul dvs. pe propriul site, încercați să accesați alte bloguri pentru a posta postarea de oaspeți, lăsați comentarii pe forumuri cu un link către site-ul dvs., accesați pe social media și investiți în publicitate plătită dacă ești capabil. Dacă vă orientați către un public local mai mic sau local (cum ar fi „serviciul de configurare blog pentru grădinari” sau „serviciu de configurare blog în Savannah Georgia”), de multe ori este mult mai accesibil decât credeți. Dacă oamenii sunt interesați de oferta dvs., vă vor contacta.

Când creați pagina dvs. de serviciu, luați în considerare adăugarea puncte de preț multiple cu niveluri crescânde ale serviciului. De exemplu, puteți avea un serviciu de configurare de blog de bază pentru 100 USD, care include instalarea WordPress, încărcarea unei teme și adăugarea conținutului demo al temei. Apoi puteți oferi configurarea pluginului SEO în valoare de 20 USD Upsell, sau ca parte a unui serviciu de configurare premium la pachet cu câteva alte funcții (cum ar fi pesmetul, configurarea paginii de pornire etc.).

În mod alternativ, vă puteți oferi servicii de configurare blog gratuit, dar va trebui să vă bazați pe linkurile de afiliere din pagina serviciilor dvs. De exemplu, puteți oferi o configurare gratuită a blogului prin achiziționarea de hosting Bluehost atunci când un client folosește link-ul dvs. specific de afiliere. Bluehost oferă planuri de găzduire la prețuri competitive pe care noii bloggeri își pot permite, precum și comisioane de afiliere generoase în valoare de 65 USD pentru fiecare înscriere de succes. În mod similar, puteți sugera utilizatori teme, pluginuri, servicii de securitate și alte produse afiliate atunci când se înregistrează prin pagina dvs. de servicii. Nu uitați să recomandați doar produsele pe care le-ați testat și sunt bune.

6. Întreținerea site-ului web

Întreținerea site-ului web

Am menționat configurarea blogului, dar există o oportunitate uriașă de a genera venituri continue servicii de intretinere. Mulți proprietari de site-uri nu doresc să se ocupe de sarcinile de zi cu zi de a rula un site web – ei doresc pur și simplu o modalitate pentru ca oamenii să le găsească pe web. Și aici este locul. Întreținerea poate implica actualizări WordPress, monitorizare securitate, actualizări de teme și pluginuri, gestionare de hosting, configurare CDN, etc. Cam tot ceea ce faceți deja pentru propriul site web, puteți plăti o taxă lunară pentru fă pentru alții.

Este important să rețineți că, dacă parcurgeți acest traseu, veți dori să utilizați un plugin de gestionare a site-ului pentru a vă ușura viața. Câteva dintre opțiunile de top sunt:

 • InfiniteWP
 • MainWP
 • ManageWP

Toate aceste plugin-uri vă permit să gestionați actualizări core, teme și plugin-uri, precum și să monitorizați SEO, viteza site-ului, comentariile și chiar copiile de rezervă toate dintr-un singur tablou de bord. Astfel puteți oferi un serviciu de întreținere complet pentru clienții dvs., fără a fi necesar să monitorizați fiecare site individual.

7. Servicii SEO și Marketing

Cele mai bune practici WordPress SEO

Dacă ai petrecut timp învățând cum să-ți optimizezi propriul site, cu siguranță, poți pune la dispoziție acele abilități. SEO este o parte uriașă în construirea unui site web și poate fi foarte copleșitor pentru unii oameni. Motiv pentru care Servicii SEO obține de obicei prețurile premium. Indiferent dacă ajutați cu optimizarea conținutului, crearea de link-uri, viteza site-ului sau alte aspecte ale site-ului SEO, este cu siguranță o zonă pe care mulți proprietari de site-uri web o vor plăti.

Servicii de marketing mergi mână în mână împreună cu SEO. Gestionarea anunțurilor consumă mult timp, deoarece necesită creare de grafică, cercetare de cuvinte cheie, strategie de licitare, plasare și multe altele. În plus, o bună campanie de marketing include mai multe formate – anunțuri Google, buletine informative, social media, etc. Înarmați cu cunoștințele și conexiunile pe care le-ați construit deja pentru propriul dvs. site web, puteți cu siguranță să vă oferiți o mână de ajutor clienților. În majoritatea cazurilor, serviciile de marketing includ o taxă bazată plus un procent bazat pe trafic sau creșterea conversiilor.

8. Consultanță și soluții de securitate

Securitate WordPress

Pentru cei încrezători în abilitățile lor de securitate și în mod special în abilitățile de codare, consultanța de securitate poate fi extrem de profitabilă. Securitatea este de cea mai mare importanță pentru fiecare proprietar al site-ului. Unele domenii pe care le puteți lua în considerare includ:

 • Auditul de securitate: Există servicii software de audit premium, dar puteți efectua acest lucru manual. Indiferent de ruta pe care o alegeți, asigurați-vă că acoperiți aspecte cheie ale securității, cum ar fi setările implicite WordPress, parolele, accesul rolului utilizatorului, permisiunile de fișiere, actualizările, setările pluginului de securitate, setările de rezervă (prin plugin sau hosting), configurația serverului, certificatul SSL etc..
 • Întărirea securității generale: Acest lucru poate fi la fel de simplu ca oferirea unui serviciu de configurare profesional pentru un plugin de securitate de încredere, cum ar fi iThemes Security Pro, Wordfence sau All in One WP Security & Firewall.
 • Configurare SSL: SSL este complicat, așa că de ce nu ajutați proprietarii de site-uri să creeze și să instaleze corect certificatul SSL.
 • Eliminarea programelor malware: Dacă știți că fișierele WordPress sunt în spatele mâinii, atunci eliminarea programelor malware este pe dreapta alei. Dacă alegeți să eliminați manual codul suspect sau cu ajutorul unui plugin, acest lucru este cu siguranță ceva pe care l-ați putea adăuga serviciilor dvs. generale de securitate.

Desigur, există și alte aspecte legate de securitatea WordPress, dar acestea sunt locuri minunate pentru a începe dacă securitatea web este pasiunea ta.

9. Dezvoltare plugin-uri WordPress

10 cele mai bune plugin-uri, suplimente și extensii Gutenberg

Dacă ați folosit WordPress, trebuie să fiți conștienți de un lucru – nu puteți rula blogul dvs. fără a utiliza cel puțin câteva plugin-uri, nu? Toată lumea folosește pluginuri pentru a adăuga funcții suplimentare care ajută la rularea cu succes a unui blog WordPress. Există mii de plugin-uri disponibile în WordPress – unele sunt absolut gratuite, altele oferă upgrade-uri plătite, iar restul sunt premium.

Dacă găsiți o soluție la o problemă și creați un plugin pentru ea (că publicul dvs. ar putea fi interesat să cumpere), nu există absolut nimic care să vă împiedice să obțineți venituri din aceasta. Analizați câteva plugin-uri existente (de preferință într-o nișă similară) care câștigă bani decenți. Vedeți dacă utilizează un premium (plugin plătit) sau freemium (plugin gratuit cu upgrade plătit). Utilizează WordPress.org, o piață sau se bazează pe propriul site pentru promovare? Ați putea dori, de asemenea, să verificați comentariile / recenziile pentru a vă face o idee despre ce suport poate fi pentru dvs. Atunci descoperiți cum puteți face același lucru pentru a crea un flux de numerar constant!

Dacă vă gândiți să câștigați bani prin vânzarea de plugin-uri WordPress, asigurați-vă că le creați concentrându-vă pe o anumită nevoie. Unul dintre cele mai bune exemple din această categorie este creatorul de pagini Elementor. Acest mega plugin de creare de pagini este axat pe crearea de machete de pagini personalizate ușor și a devenit folosit pentru peste 4 milioane de site-uri WordPress. În plus, dezvoltatorul de pluginuri și-a monetizat creația prin eliberarea unui Elementor Pro premium cu funcții mai avansate.

Vă puteți vinde pluginurile WordPress la CodeCanyon. Puteți, de asemenea, să îl vindeți din propriul blog sau prin crearea unui site separat pentru acesta. De asemenea, puteți câștiga bani lucrând la proiecte de plugin personalizate.

10. Dezvoltarea temei WordPress

dezvolta-wordpress-teme

Ești designer web sau dezvoltator? Da? Apoi puteți câștiga bani dezvoltând Teme WordPress. Nu trebuie să fiți un designer sau un coder de clasă de vârf pentru a proiecta o temă WordPress cu aspect excelent, dar cu siguranță ar trebui să știți ce proiectați pentru publicul dvs. vizat. La sfârșitul zilei, ar trebui să știți pentru cine proiectați tema dvs. sau altfel veți ajunge să găsiți public zero pentru tema dvs..

Există atât de multe companii care proiectează teme fantastice pentru site-urile WordPress pentru a face fluxuri de venituri pasive. De exemplu, oameni precum Brain Clark au fondat StudioPress (și tinerii l-au vândut la WP Engine, care acum include toate temele StudioPress GRATUIT cu planurile lor de găzduire) și propriile noastre AJ Clarke au creat WPExplorer Teme (inclusiv tema noastră # 1 Total WordPress) pentru creează teme calitative și atrăgătoare pentru site-urile WordPress. De-a lungul anilor s-au descurcat de minune doar angajând puțini designeri și vânzând teme atrăgătoare.

Dacă tocmai începeți când vine vorba de crearea temelor WordPress și nu sunteți suficient de încrezători pentru a merge singur, puteți forma o echipă. Sau vă puteți înscrie într-o aventură care se află deja în activitatea de a crea teme pentru alții. În acest fel, nu veți avea bani atât de dificili în timp ce vă completați munca.

Poate doriți să vă vindeți temele WordPress la Monstru șablon, Themeforest, Creative Market sau le puteți vinde de pe propriul site web. La fel ca și pluginurile, puteți lucra, de asemenea, la proiecte personalizate cu tema WordPress pentru ca clienții să obțină niște dolari în plus.

11. Personalizarea temei

Personalizări de temă WordPress

Ești un dezvoltator avansat, cu ceva timp suplimentar pe mâini? Încercați să oferiți servicii de personalizare. Mulți dezvoltatori realizează venituri secundare decente oferind servicii de personalizare a site-urilor web, a temelor și / sau a pluginurilor pe site-urile de joburi WordPress.

În orice caz, există mulți utilizatori WordPress care pot instala o temă (sau poate furnizorul lor de hosting a oferit acest lucru împreună cu configurarea instalării lor WordPress), dar nu au capacitatea tehnică de a face modificări. De exemplu:

 • Machete de pagini personalizate
 • Tipuri de postare personalizate
 • Creare logo / branding
 • Integrare social media
 • Configurare newsletter
 • Configurarea magazinului de comerț electronic
 • Configurația pluginului

Acesta este doar un exemplu foarte mic, întrucât există atât de multe aspecte pentru WordPress. Puteți oferi serviciile dvs. la un preț stabilit pentru fiecare sarcină sau puteți face timpul disponibil la o rată variabilă pe oră.

12. Servicii de proiectare WordPress

make-bani-consulting

Unul dintre ultimele moduri în care vrem să vorbim pentru a face bani online folosind WordPress este să oferim servicii complete de proiectare. Poate fi făcut cu ușurință numai dacă vă pricepeți la WordPress – crearea de modele personalizate pentru clienți și construirea unui site web complet de la început. Dezvoltatorii care lucrează direct cu clienții de pe site-urile personalizate își taxează mii pentru munca lor. Deci, deși această opțiune ar putea necesita mai multe cunoștințe și efort, este foarte importantă. Și în mod esențial puteți grupa câteva dintre celelalte metode de monetizare menționate în această listă pentru a crea pachetul dvs. general de servicii (tema personalizată, configurarea blogului, configurarea securității, întreținerea continuă etc.).

Site-uri ca CodeableoDesk și Toptal sunt locuri excelente pentru a face publicitate disponibilității dvs. pentru munca clienților. De asemenea, vă puteți oferi serviciile prin propriul site web dacă doriți să săriți omul de mijloc. Asigurați-vă că aveți un portofoliu excelent dacă vă gândiți să faceți un flux de venituri pasive utilizând această metodă. Mai exact, nu uitați să rugați clienții să dea feedback dacă sunt mulțumiți de munca dvs. sau să partajați o recenzie a serviciilor dvs. pe care le puteți posta pe site-ul dvs. sau să le partajați pe social media. Acest lucru vă poate spori cu adevărat vânzările online, deoarece mărturiile bloggerilor de top sunt o dovadă socială excelentă.

Notă finală

Nu trebuie să fii un geniu WordPress pentru a-ți trăi viața. Dacă puteți face oricare dintre cele de mai sus și știți să vă vindeți singur sau produsul dvs., veți avea multe șanse să câștigați bani cu adevărat buni folosind WordPress. De asemenea, descoperiți ce dorește cu adevărat publicul dvs. vizat; în acest fel vei fi pe calea cea bună.

Mai aveți strategii pentru a câștiga bani online folosind WordPress? Vă rugăm să le împărtășiți în secțiunea de comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me