10+ Cele mai bune plugin-uri și servicii WordPress BackUp

Crearea unui site web este o experiență distractivă atunci când lucrurile merg bine. Cu toate acestea, experiența se poate transforma rapid în cazul în care apare o problemă cu site-ul dvs. WordPress. De exemplu, puteți cădea victima unui hacker rău intenționat sau puteți ceda date corupte atunci când instalați o nouă temă sau plugin. Sau poate că ați făcut pur și simplu o schimbare pe care doriți să nu o faceți și acum nu aveți de unde să vă întoarceți. Întâlnirea problemelor cu site-ul dvs. poate fi frustrantă, cu atât mai mult când nu aveți idee despre cum să-l restaurați.


WordPress este în mod normal un sistem sigur și fiabil de gestionare a conținutului pentru site-ul dvs. web. Dar uneori, în ciuda tuturor măsurilor de precauție, ceva s-ar putea să se estompeze. Spuneți că vă pierdeți site-ul, cum ar fi să faceți restaurarea la gloria sa anterioară?

Backup-urile sunt răspunsul. Sunt una dintre cele mai bune și mai de încredere – apărarea împotriva oricărei forme de amenințare pentru site-ul dvs. Cu un program de rezervă obișnuit în vigoare, tot ce trebuie să faceți este să vă restabiliți conținutul și să vă pregătiți din nou.

Backups manuale sau automate (de asemenea, cu un plugin)

Backup-urile manuale vor funcționa pentru un site web mic, cu un număr mic de spectatori și un personal mic, dar pe măsură ce audiența și personalul site-ului dvs. crește în dimensiuni, vă puteți permite rareori să permiteți site-ului dvs. să se deconecteze. În timp ce backup-urile manuale oferă mai multe opțiuni, cu siguranță este mai greoi să ții o copie de siguranță manuală a site-ului tău. Puteți citi mai multe despre cum să utilizați copii de rezervă manuale în ghidul nostru complet despre cum să faceți backup WordPress.

În general, administratorii site-urilor web sunt mult prea ocupați pentru a face copii de rezervă manual site-urile lor și nerespectarea regulată a copiilor de siguranță poate lăsa site-ul dvs. susceptibil de a evita timpul de inactivitate, în cazul în care site-ul dvs. web pierde date sau poate fi victimă a unui hack. Sau dacă serverele gazdei dvs. sunt supuse unui atac fizic (Orice dezastru natural, luați alegerea) sau altfel. Pentru un site web cu o audiență relativ mare, este mai bine să utilizați un serviciu sau un plugin de rezervă premium. Și chiar dacă site-ul dvs. web nu este unul foarte popular, ar trebui să utilizați în continuare un plugin gratuit cel puțin.

Chiar dacă aveți un buget restrâns, cheltuiți un pic suplimentar pentru un serviciu de rezervă sunt bani bine cheltuiți. Aceste servicii efectuează toate lucrurile grele pentru tine, astfel încât să poți dormi bine să știi că site-ul tău WordPress este în mâini bune. Dar am făcut tot posibilul pentru a include cele mai bune dintre cele mai bune plugin-uri de rezervă WordPress – gratuit și premium. Doar pentru că bugetul dvs. nu vă oferă suficient spațiu pentru una dintre opțiunile plătite pe care le menționăm, asta nu înseamnă că nu puteți găsi un plugin minunat gratuit care să vă ajute să faceți backup în mod regulat al site-ului dvs..

1. VaultPress

VaultPress pentru WordPress

Serviciul oficial de rezervă oferit de Automattic, VaultPress oferă o multitudine de opțiuni de rezervă, începând de la cele mai de bază începând de la 2 USD / lună la prețul avansat de la 20 USD / lună. De fapt, avem încredere în VaultPress pentru a face backup WPExplorer în fiecare zi.

Restaurări VP

VaultPress poate crea și reține o copie actualizată a site-ului dvs. web cu sincronizarea zilnică / în timp real a întregului conținut WordPress și poate oferi opțiuni de restaurare automată. În plus, o scanare de securitate este efectuată pentru a vă informa informat cu privire la eventualele amenințări la adresa securității site-ului.

VaultPress

Este foarte ușor să căutați arhiva de rezervă și să decideți ce copie de rezervă puteți utiliza. Cu VaultPress, puteți restaura cu ușurință site-ul dvs. web cu o conexiune FTP sau SSH. Puteți descărca copiile de rezervă și le puteți salva pe orice dispozitiv de stocare portabil sau le puteți încărca pe orice site de stocare online, cum ar fi Google Drive sau Dropbox. Dacă aveți vreodată probleme cu restaurările, VaultPress vă oferă un sprijin deosebit pentru a vă ajuta cu restaurarea site-ului web.

Pentru 29 de dolari / lună, beneficiați de protecție împotriva spamului, restaurări automate, backup-uri în timp real, scanare de securitate, arhivă de rezervă completă și asistență de păstrare. Cel mai minim plan Lite, oferă backup zilnic, restaurări automate, asistență de pază și o arhivă de backup de 30 de zile.

Puteți utiliza VaultPress pentru mai multe site-uri web cu un singur cont. Și puteți accesa toate copiile de rezervă instalând Pluginul VaultPress.

2. BackupBuddy by iThemes

BackupBuddy - Plugin de backup WordPress pentru a restabili mișcarea WordPress

Info și descărcare

Utilizați BackupBuddy pentru a face backup și a restaura site-urile WordPress fără probleme și fără eforturi deloc. Vă puteți salva backup-ul oriunde prin intermediul serviciilor web Amazon, Dropbox, Rackspace Cloud, FTP și e-mail.

BackupBuddy - Plugin de backup WordPress pentru a restabili mișcarea WordPress (1)

Cu BackUp Buddy puteți rula backup-uri frecvente ale bazei de date sau backup-uri complete, utilizați opțiuni de stocare în afara locului, puteți utiliza spațiul de stocare BackUp Buddy Stash, programați backup-uri, puteți exclude anumite fișiere de la backup și crea profiluri de backup.

BackupBuddy - Plugin de backup WordPress pentru a restabili mișcarea WordPress (2)

Restaurarea este foarte ușor de urmărit, chiar și pentru un începător WordPress. BackUp Buddy vă poate ajuta să vă transportați site-ul WordPress într-un alt domeniu sau gazdă cu ușurință. Alte caracteristici ale BackUp Buddy includ notificări prin e-mail, limite de stocare a copiilor de rezervă, stocare individuală a fișierelor, scanări malware, înlocuirile textului bazei de date, scanarea și repararea bazelor de date și harta directoarelor site-ului interactiv.

3. UpdraftPlus

Plugin de Backup WordPress UpdraftPlus

UpdraftPlus este un plugin freemium eficient și foarte popular, care ajută la crearea copiilor de rezervă ale site-ului dvs. WordPress pe Amazon S3, Google Drive, Rackspace Cloud, Dropbox, FTP, SFTP, SCP, OpenStack Swift, WebDAV și chiar prin e-mail..

Cu această opțiune, veți putea face rapid copii de rezervă complete ale site-ului dvs. WordPress și le puteți stoca fie pe cloud, fie le puteți descărca direct pe computer. Pluginul acceptă, de asemenea, copii de rezervă programate și la cerere și permite diferite planificări pentru fișierele și bazele de date ale site-ului dvs..

Opțiuni de actualizare

Utilizați Updraft pentru a efectua restaurări rapide, copii de rezervă automate cu programări repetate, migrare site-uri, selectați fișiere specifice pentru copiere de rezervă și descărcați arhive de rezervă. Dacă o încărcare se oprește prematur sau nu reușește, pluginul reîncercă încărcarea eșuată. Criptați copiile de rezervă ale bazei de date cu versiunea premium a pluginului. Acest plugin funcționează în mai multe limbi și lucrările de traducere sunt în desfășurare. Versiunea gratuită va fi potrivită pentru majoritatea utilizatorilor, deși versiunea premium oferă o serie întreagă de funcții suplimentare, inclusiv acces la asistența prioritară.

4. BlogVault

Backups BlogVault

Info și descărcare

Un sistem de backup securizat care îi ajută pe utilizatorii WordPress să creeze copii de siguranță în mod automat, să efectueze restaurări automate, să migreze site-uri și să vizualizeze backup-uri până la 30 de zile. Puteți salva orice copie de rezervă pe care doriți din arhiva de rezervă în Dropbox. Puteți testa teste de rezervă pe serverele BlogVault, pentru a verifica dacă backup-ul selectat este cel dorit.

BlogVault la backup WooCommerce

Cu BlogVault puteți, de asemenea, activa o caracteristică pentru backup-uri în timp real. Adică, pe măsură ce aduceți modificări site-ului dvs., BlogVault nu va lua și nu va actualiza fișierele corespunzătoare. În acest fel, conținutul site-ului dvs. este întotdeauna în siguranță!

Alte caracteristici notabile includ copii de rezervă incrementale, spațiu de stocare gratuit în afara site-ului, asistență multisite, organizare integrată, copii de rezervă pentru magazinele WooCommerce și o echipă de asistență uimitoare, gata să vă ajute 24/7.

5. Duplicator

Plugin WordPress Duplicator gratuit

Duplicator este un plugin de migrare pe care îl puteți utiliza pentru a aborda instantanee de rezervă ale site-ului dvs. web. Pluginul gratuit vă permite să vă clonați site-ul WordPress și să creați backupuri manuale la cerere. A creat o copie de rezervă completă a fișierelor dvs. WordPress, conținutul site-ului, baza de date, temele și plugin-urile ambalate într-un fișier zip.

Există, de asemenea, o versiune profesională disponibilă pentru planificarea copiilor de rezervă, conexiunea de stocare în cloud, notificările prin e-mail și multe altele.

6. BackWPup

BackWPup Plugin WordPress gratuit

BackWPup este un alt plugin freemium care poate realiza copii de rezervă automatizate ale site-urilor WordPress, efectuează exportul WordPress XML, optimizează, verifică și repară bazele de date.

backUpwp gratuit

Copiile de rezervă pot fi stocate prin servere FTP, Dropbox, Amazon S3, Microsoft Azure, cloud Rackspace, Sugar Sync și în versiunile pro la Amazon Glacier și Google Drive. Și dacă aveți vreodată nevoie de mai multe funcții sau suport, pur și simplu treceți la versiunea premium a pluginului.

7. SnapshotPro

SnapshotPro

Snapshot este un plugin realizat de WPMU DEV care creează copii de rezervă pentru tot conținutul, întreaga bază de date sau tabele specifice. Pluginul poate fi programat pentru a efectua copii de rezervă automatizate și vă puteți salva backup-urile în Dropbox, Amazon S3 sau SFTP. Pluginul este o parte a apartenenței la WPMUdev și include asistență pentru backup și restaurare cu un singur clic, copii de rezervă automatizate, asistență multisite și include chiar și 10 GB de stocare în cloud WPMUdev.

8. WPVivid

WPvivid

Cu WPvivid puteți face backup, restaura și migra site-ul dvs., dar acum ne vom concentra asupra copiilor de rezervă. Pluginul gratuit include funcții pentru copii de rezervă automate, suport pentru stocarea în cloud (Dropbox, Google Drive, Amazon S3, SFTP, etc.), o dată faceți clic pe restaurare, backup-uri cu un singur clic, fără limite de dimensiuni ale copiei de rezervă și multe altele. Pluginul este, de asemenea, compatibil cu popularul manager de site MainWP, astfel încât să puteți gestiona cu ușurință copii de rezervă pentru toate site-urile dvs. web. Și joacă frumos cu constructorii de pagini precum Elementor, SiteOrigin și Beaver Builder.

WPvivid Pro adaugă și mai multe opțiuni pentru copii de rezervă incrementale, asistență multisite, spațiu de stocare la distanță, programare avansată, funcții de rol utilizator și multe altele.

9. BackupGuard

BackupGuard

Creați cu ușurință o copie de rezervă a site-ului dvs. cu BackupGuard. Pluginul are o mulțime de funcții de rezervă pentru crearea unui număr nelimitat de copii de rezervă ale site-ului, backup-uri individuale pentru fișiere sau folder și chiar copii de rezervă multisite. În plus, este ușor de programat, exportat sau importat copiile de rezervă. Și BackupGuard oferă o bară de progres unică, astfel încât să puteți vedea unde vă aflați în backup (sau chiar să o anulați dacă doriți).

10. CodeGuard

Backup-uri CodeGuard

Info și descărcare

Un sistem de backup care creează o copie de siguranță a tot ce este pe site-ul dvs. WordPress. Procesul de configurare nu ar trebui să fie prea dificil pentru cineva care utilizează WordPress de ceva vreme, copiile de rezervă sunt create automat și puteți monitoriza orice modificări ale fișierelor din rețeaua dvs..

Restaurarea se poate face prin descărcarea fișierului zip și efectuarea restaurării manuale, sau selectarea anumitor fișiere de restaurat sau calea simplă ar fi alegerea unei restaurări automate complete. Cu planuri cuprinse între 39 și 239 USD / lună, s-ar putea să sune puțin costisitor, dar nu este chiar atunci când iei în considerare că îți protejează site-ul.

11. WPBackItUp

WPBackItUp WordPress Plugin.

Alegerea noastră penultimă – WPBackItUp – este un pretendent solid pentru backup pentru site-ul dvs., cu o structură unică de prețuri. Copia de rezervă a site-ului și restaurarea manuală este complet gratuită. Cu toate acestea, dacă doriți să profitați de opțiunile de restaurare cu un clic (împreună cu o serie de alte funcții), va trebui să plătiți 79 USD pentru versiunea premium.

În general, WPBackItUp este o alternativă solidă la alte soluții pentru backup-ul site-ului dvs. WordPress. Suportul și documentația lor sunt excelente, ceea ce înseamnă că nu veți avea nevoie de nimic mai mult decât de versiunea gratuită pentru a vă proteja site-ul.

12. Migrația WP All-in-One

Migrația WP All-in-One

Migrația WP All-in-One este exact cum sună – un plugin care vă configurează pentru a avea succes atunci când vă mutați site-ul. Dar puteți utiliza pluginul pentru a exporta doar o copie de rezervă a site-ului dvs. Pur și simplu conectați-vă pe site-ul dvs., navigați la secțiunea All-in-One WP Migration și faceți clic pe butonul mare Export verde. Și pluginul include integrarea WP-CLI, astfel încât să puteți crea copii de rezervă și să excludeți fișiere (cum ar fi comentarii spam, revizii de postări, pluginuri inactive, etc) cu comenzi rapide.

De ce Backup-urile de site sunt atât de importante

Simplu, o copie de rezervă este o copie a site-ului dvs. web încărcat în altă parte (cum ar fi pe serverul dvs. sau la un serviciu de găzduire de fișiere precum Dropbox). Sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți o modalitate de a vă restabili site-ul atunci când lucrurile nu merg bine. De exemplu, imaginați-vă o eroare care afectează site-ul dvs. de comerț electronic. Dacă nu aveți nicio copie de rezervă – și nu aveți cum să vă recuperați datele pierdute – va afecta masiv întreaga afacere. În timp ce perspectivele pot fi sumbre, o strategie de rezervă în loc – chiar una simplă – vă va salva slănina.

În general, o copie de siguranță a site-ului dvs. web vă poate ajuta să vă protejați de o serie de amenințări, inclusiv:

  • Hackerii site-ului. În timp ce unii hackeri își propun să fure informații sensibile, mulți vor hack site-uri web doar pentru a demonstra că pot. Dacă aveți un site web, sunteți deja în pericol.
  • Programele malware și virușii. Amenințări rău intenționate, cum ar fi viruși, troieni și alte programe malware pot găsi drum în site-ul dvs. web prin intermediul pluginurilor WordPress și pot deteriora sau fura datele dvs. Deși WordPress este sigur, nu este încă 100% infailibil. Versiunile anterioare ale WordPress au fost afectate și faptul că aveți o copie de siguranță completă sigură înseamnă că veți fi pregătiți pentru cel mai rău caz.

În general, backup-urile sunt crucial – dar la fel de cheie este programul dvs. general. Haideți să aruncăm o privire asupra modului de a face despre asta.

Crearea unei scheme de backup

Un program de rezervă este pur și simplu frecvența cu care efectuați copii de rezervă. Aceasta poate fi o copie de rezervă săptămânală sau lunară, deși frecvența poate varia în funcție de propriile cerințe unice. Cu toate acestea, vă recomandăm să efectuați copii de rezervă regulate.

Crearea unui program de backup este un proces relativ simplu. In timp ce tu ar putea efectuați câteva calcule simple (inclusiv factoring în nivelul traficului dvs.), realitatea este că dacă faceți o copie de rezervă în mod regulat și utilizați adesea funcțiile încorporate ale soluției alese, ar trebui să vă duceți bine.

Acestea fiind spuse, nu doriți să stocați copii ale fiecărei copii de rezervă pe care le faceți într-un singur loc. În schimb, vă străduiți să aveți cel puțin o copie de rezervă locală cu o a doua copie stocată în afara locului. Din nou, pluginurile vă pot ajuta în acest sens, iar mulți oferă o modalitate de a stoca copiile de siguranță extern.


Doar pentru a reitera – backup-urile sunt vitale. Acestea vă ajută să vă întoarceți online rapid și ușor după o problemă și, mai important, ajută la reducerea timpului de inactivitate pe care îl întâmpină vizitatorii. Și până la urmă nu există niciun motiv bun (nu unul singur) pentru a nu face backup la site-ul dvs. web. Este mai bine să fii în siguranță decât să-mi pară rău – motiv pentru care este foarte plin de rezervă pentru site-ul web. Chiar dacă ați simți că site-ul dvs. web nu va pierde prea mult în calea traficului / veniturilor din cauza unui pic de timp, puteți pierde tot ceea ce ați pus pe site-ul dvs..

Vă recomand cu siguranță ca cel puțin să primiți un plugin gratuit care să vă ajute să vă protejați site-ul WordPress. Și asigurați-vă să luați întotdeauna o copie de rezervă în timp ce publicați postări noi, precum și înainte și după actualizări majore la instalarea, temele și pluginurile dvs. WordPress (sau cel puțin o dată pe lună doar pentru a fi în siguranță).

Ați încercat vreuna dintre opțiunile din cele mai bune pluginuri de backup pentru WordPress? Sau am ratat pluginul dvs. de rezervă preferat? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii – ne-ar plăcea să aflăm de la voi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me