12 Aplicații și extensii excelente pentru Chrome pe care le puteți utiliza pentru WordPress

Majoritatea modificărilor pe care le realizăm pe WordPress au ca scop crearea site-ului funcțional și atrăgător pentru un vizitator. Subliniem foarte mult experiența utilizatorilor pentru cititori. Dar știți că există câteva instrumente grozave pe care bloggerii și proprietarii de site-uri le pot utiliza pentru a face mai ușor sarcinile WordPress? Aceste instrumente nu se regăsesc în teme sau plugin-uri. Mai degrabă, acestea sunt aplicații și extensii pe care le puteți adăuga browserului dvs. Chrome.


Unele dintre aceste aplicații și extensii pentru Chrome vă vor ajuta să efectuați activități de rutină WordPress fără a fi nevoie să vă autentificați. Puteți face schimbări rapide în browserul dvs. și le puteți salva pe WordPress. Câteva extensii trebuie să efectuați o înregistrare unică a certificatelor de autentificare WordPress cu Google. Modificările ulterioare se pot face făcând clic pe extensii, lucrul în browser și salvarea în WordPress.

Aceste aplicații și extensii vă pot face încântătoare lucrul cu WordPress. Pot fi utilizate la scriere sau blogging, sunt ușoare și ușor de instalat – adăugați-le pur și simplu în browserul dvs. Chrome. Și dacă nu mai aveți nevoie de ele, le puteți elimina din browser.

Unele dintre aceste instrumente nu sunt utilizate exclusiv pe WordPress și pot fi utilizate în general în timp ce lucrați pe web. Sunt necesare pentru WordPress? Nu, dar fac din blogging o experiență mai plăcută. Să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre ele.

Controlul barelor de administrare WordPress

Este posibil să utilizați WordPress pentru a face o serie de lucruri – și adesea vă place pur și simplu că bara de administrare o face mai ușoară. Dar vor fi și momente în care simțiți că este doar așa. Ocupă spațiul ecranului și face ca pagina să arate puțin aglomerată.

Pentru a scoate această bară de pe ecran, puteți adăuga Controlul barelor de administrare WordPress la Chrome Pictograma WordPress va apărea în bara Chrome. Faceți clic pe ea și Bara de Admin va dispărea de pe pagina dvs. WordPress. Faceți clic din nou și bara va reapărea. Deci, puteți păstra sau renunța la bar după cum doriți.

Controlul barelor de administrare WordPress pentru Chrome

Această bară trebuie adăugată la Chrome numai dacă doriți să ascundeți bara de administrare. Nu va face ca bara să plece complet.

WPSNIFFER

WPSNIFFER este o extensie extraordinară pentru Chrome. Dacă v-ați întrebat vreodată ce temă folosește un site WordPress, această extensie vă va ajuta. Pur și simplu faceți clic pe extensia din browserul dvs. și tema WordPress folosită pe pagina respectivă va fi afișată într-o casetă.

WP Sniffer

Extensia vă va redirecționa către wpsniffer.com, unde puteți găsi o mulțime de informații statistice despre temă. Puteți vedea pe site-ul prezentat mai sus, tema detectată de WPSNIFFER este tema emblematică WordPress a WPExplorer, Total.

Editor de stil WordPress

Editor de stil WordPress vă va ajuta să vă stilizați tema WordPress. În mod normal, utilizând instrumentele pentru dezvoltatori din Chrome, puteți accesa fișa de stil tematică și puteți face orice modificări doriți. Dar aceste modificări se vor pierde la actualizarea paginii.

WP_Style_Editor

Această extensie va salva modificările direct în fișa de stil temă, fără a fi nevoie de FTP. Aceste schimbări se petrec în timp real, așa că aveți grijă suplimentară atunci când lucrați cu CSS.

De asemenea, poate modifica doar acele foi de stil care se află în folderul rădăcină al temei. Această extensie este excelentă pentru a face mici modificări ale temei fără a fi nevoie să vă autentificați.

Profil de tehnologie BuiltWith

BuiltWith este un instrument util pentru dezvoltatori și designeri. Adăugați această extensie la browserul dvs. Chrome și faceți clic pe ea pentru a vedea ce instrumente sunt utilizate pentru a construi pagina web pe care o vizualizați în prezent. Profilul tehnologic al paginii web este afișat într-un mod derulant din pictograma din browser.

BuiltWith_Technology_Profiler

Dezvoltatorii pot folosi acest lucru pentru a vizualiza instrumentele în acțiune pe paginile web și pentru a decide dacă vor să le implementeze în proiectele lor. BuiltWith poate detecta sisteme de gestionare a conținutului, instrumente analitice, cadre, widget-uri, software de găzduire și rețele de livrare de conținut.

ExpressCurate

Pană de idei? Nu puteți găsi un subiect pentru următorul dvs. articol? Întoarceți-vă la ExpressCurate, un instrument de creare a conținutului de înaltă calitate. Te ajută la ideare, creare, optimizare a motorului de căutare și publicarea postării tale, toate din browserul Chrome.

Express Curate

Pe baza cuvintelor cheie pe care le introduceți și a paginilor pe care le navigați, subiectele vor fi sugerate. Când întâlniți o pagină web interesantă, faceți clic pe butonul Curate din bara de instrumente, alegeți imagini și text. Acestea vor fi adăugate la un câmp de comentarii citat într-o fereastră pop-up.

Puteți adăuga, edita și adnota, apoi faceți clic pe Curate Now. Un mesaj de proiectare va fi generat în WordPress-ul dvs. Vă puteți conecta la WordPress, puteți face modificări după cum doriți și apoi publicați articolul. O extensie drăguță pentru a-ți produce creativitatea.

Shareaholic pentru Google Chrome

Sharehaholic pentru Google Chrome nu este doar pentru site-urile WordPress. Este o extensie interesantă care permite utilizatorilor să partajeze instantaneu la multe platforme sociale precum Facebook, Twitter, Pinterest și aproximativ 250 de servicii suplimentare. Puteți marca, de asemenea, paginile web.

Shareaholic pentru Google Chrome ™

Extensia nu încetinește browserul și în arhive, puteți vizualiza toate linkurile pe care le-ați distribuit și, de asemenea, linkurile prietenilor pe care îi urmați pe Shareaholic.

Dropper Eye

Dropper Eye este un mare ajutor pentru dezvoltatori. Adăugați extensia în browserul dvs. și când întâlniți orice culoare care vă atrage atenția, trebuie doar să faceți clic pe culoare. Extensia vă va oferi codul exact al culorii utilizate. Puteți salva în istorie atâtea culori pe care doriți și apoi accesați-l atunci când lucrați pe un site web.

Dropper Eye

Dacă sunteți curioși despre nuanța de albastru folosită pe WpExplorer, o puteți citi în caseta derulantă unde am ales culoarea folosind Eye Dropper. Adăugați-o în istorie și reamintiți-o oricând doriți.

WP Scrie

Lucrați la ceva și aveți un fulger de geniu despre următoarea postare pe blog? Dacă doriți să introduceți cuvintele pe postarea de pe blogul dvs. fără să vă conectați la WordPress, puteți face acest lucru chiar de pe browser cu extensia de scriere WP.

WriteWP

După ce ați adăugat extensia la browser, faceți clic pe ea și începeți să scrieți în fila care se deschide în browser. Puteți publica direct și de pe Chrome, fără a fi nevoie să vă vizitați WordPress. Lucrați într-un mediu WordPress familiar, fără a fi nevoie să vă autentificați !

Manager de site WordPress

Această extensie are nevoie să introduceți detaliile de conectare ale tuturor site-urilor WordPress pe care doriți să le gestionați. Manager de site WordPress va stoca informațiile și vă va permite să accesați paginile principale ale site-urilor din browserul dvs..

Manager site

Puteți comuta între site-uri, adăuga și edita site-uri și puteți efectua modificări rapide pe tema dvs. accesând editorul de teme prin intermediul acestei extensii.

Grammarly

Grammarly este o extensie Chrome pe care nici un blogger nu ar trebui să o sară. Odată adăugat în browserul dvs., acesta va căuta în postarea dvs. și va alege toate greșelile de limbă pe care le faceți – ortografie, punctuație, erori contextuale și va plasa numărul de erori în partea de jos. Este ca și cum ai avea un editor în computer !

Erorile sunt evidențiate, iar când mouse-ul trece peste el, sunt afișate toate alternativele posibile. Când faceți clic pe alegerea corectă, acesta înlocuiește automat cuvântul evidențiat.

Grammarly

Această extensie poate fi utilizată de toată lumea în aproape oriunde scrie pe web. Puteți fi mai încrezător în scrisul dvs. O versiune premium vă asigură că scrierea dvs. nu are erori, oferă sugestii pentru îmbunătățirea vocabularului, verifică plagiatul și sugerează stiluri de scriere.

MultiPress

Dacă creați postări prin căutarea pe internet, veți găsi MultiPress foarte la îndemână. Această extensie vă ajută să partajați link-uri de oriunde și să creați postări noi cu ușurință.

Înainte de a utiliza această extensie, trebuie să instalați Apăsați This bookmarklet (accesibil din tabloul de bord WordPress) în bara de semne. Mergi la Unelte în tabloul de bord și apoi Instrumente disponibile. Veți găsi un instrument numit Apăsați acest lucru. Trageți pictograma bookmarklet în bara de marcaje. Va trebui să faceți acest lucru pentru fiecare blog nou pe care doriți să îl creați.

MultiPress

În timp ce sunteți conectat la WordPress, dacă găsiți fragmente pe web pe care doriți să le copiați, pur și simplu evidențiați fragmentul și apăsați Apăsați acest marcaj în browser. Imaginile pot fi adăugate cu ajutorul butonului Adăugare media. O atribuție este adăugată automat la sfârșit.

Când extensia MultiPress este adăugată la browserul dvs., puteți adăuga mai multe bloguri în același timp. Te poate ajuta să lucrezi la 5 postări simultan. Este o alternativă mai bună pentru a avea mai multe marcaje în bara de marcaje.

Și, în sfârșit

Aceasta este lista de extensii pe care le consider utile pentru WordPress. Ați încercat vreunul? Cunoașteți orice extensie Chrome care poate facilita bloggerii? Anunță-mă în Comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map