Temele WordPress vă oferă o mare putere de personalizare, iar pluginurile duc lucrurile cu o notă mai mare, adăugând distracția (ction) în funfair. Apoi, accesoriile WordPress intră și condimentează lucrurile oferindu-ți și mai multe funcții, putere și abilitatea de a oferi un pumn atunci când contează.


Postarea de astăzi este o colecție de zece (10) suplimente uimitoare WordPress care vor fi investiții grozave pentru tine. Oh, dacă nu știai, suplimentele sunt doar pluginuri care sunt extensii pentru alte pluginuri. Vedeți cum ați adăuga un turbocompresor sau un pachet nitros la automobilul dvs.? Vehiculul funcționează bine fără aceste suplimente, dar lovitura turbocompresorului sau a pachetului de azot nu poate fi ignorată atunci când le aduceți la viață! Add-on-uri.

UberMenu – Extensie de meniu lipicios

UberMenu-Sticky-Menu-Extension-WPExplorer

Acest supliment este o extensie pentru UberMenu – Plugin de meniu WordPress Mega. Joacă un singur rol și îl joacă foarte bine. Vă oferă posibilitatea de a vă face meniurile lipicioase. Puteți lipi UberMenu la un anumit loc păstrându-l (meniul) la vedere, chiar dacă utilizatorul derulează până la partea de jos a paginii. Vizitatorii dvs. de web vă vor plăcea ingeniozitatea dvs. deoarece pot accesa meniul (și naviga site-ul dvs.) de oriunde. Această frumoasă extensie are peste 2.900 de achiziții, un rating impresionant de cumpărător de 4,65 / 5,00 și costă doar 4 dolari.

Obțineți UberMenu – Extensie de meniu lipicios

Cod de scanare suplimentar pentru securitatea Ninja

CoreScanner-WordPress-addon-wpexplorer

Folosiți și iubiți pluginul WordPress Ninja Security? Dacă da, vă va plăcea suplimentul Core Scanner. Așa cum sugerează titlul, acest supliment vă va ajuta să scanați fișierele de bază ale WordPress cu un singur clic. Veți putea: găsi fișiere defecte, restaurați fișierele deteriorate, reparați exploitările și „accidente” de fișiere, cum ar fi ștergeri sau modificări neintenționate, repara actualizări automate WordPress și vizualizați codul sursă al fișierelor dvs..

Componenta este dotată cu o interfață de utilizator prietenoasă, ușor de utilizat, precum și instrucțiuni detaliate pentru a vă ghida. Core Scanner are un rating al cumpărătorului de 4,39 / 5,00, peste 730 de achiziții și vânzări cu amănuntul la doar 5 dolari. Mențineți securitatea WordPress strânsă cu ajutorul suplimentului Core Scanner.

Obțineți suplimentul Core Scanner pentru Security Ninja

Pachet cu teme pentru pop-up-uri Ninja

teme-pack-pentru-ninja-pack-wpexplorer

Dacă utilizați Ninja Popups pentru a conduce (crește) implicarea utilizatorului pe site-ul dvs. WordPress, vă vor plăcea temele suplimentare care apar în acest pachet tematic. Pachetul este livrat cu cinci teme noi, care vin într-o varietate de culori. Alte caracteristici cheie includ: complet răspuns și mobil prietenos, foarte ușor de configurat și personalizat, actualizări gratuite, traducere gata, jQuery, personal dedicat de asistență și multe altele. Acest pachet tematic este exact ceea ce aveți nevoie pentru a-ți împuternici pop-urile Ninja și / pentru a crește implicarea pe site-ul dvs. web. Acest supliment WordPress are un rating de cumpărător de 4,50 / 5,00 și este valabil doar pentru 5 dolari.

Obțineți pachetul de teme pentru pop-up-uri Ninja

TRĂI! Pentru MyMail

mymail-live-WordPress-addon-wpexplorer

Pentru iubitorii de MyMail Newsletter Plugin, puteți vedea acum „… cine îți deschide campaniile de newsletter în timp real!”. Nu trebuie să așteptați notificări prin e-mail, captați toată acțiunea în direct! Acest addon funcționează cel mai bine cu MyMail Newsletter Plugin versiunea 1.5.3 sau o versiune ulterioară și trebuie să activați urmărirea Geo pe pagina de setări pentru a vedea locația abonaților. Trăi! pentru MyMail este compatibil cu WordPress 3.8.1. Complementul are un rating al cumpărătorului de 4,64 / 5,00 și se vinde doar la 10 dolari.

Treci live! pentru MyMail

Plugin de sondaj social WordPress

WordPress-social-Interogare-Plugin-WordPress-addon-wpexplorer

Nu lăsați ultimul pic în titlu, dar acest mic drag este într-adevăr un complement WordPress. Pluginul de sondare socială WordPress a fost creat pentru popularul plugin WordPress de votare simplă, fără de care micul nostru drag aici nu va funcționa. Însă, atunci când vei începe să funcționeze, vei putea atrage mii (1.000) de utilizatori noi, vei primi 10 ori mai multe like-uri, vizualizări și partajări și vei colecta opinii de la publicul tău țintă. Pluginul este doar pentru 6 dolari, așa că de ce să nu-l primești?

Obțineți pluginul pentru sondaje sociale WordPress

Templatera – Manager de șabloane pentru Visual Composer

templatera-template-manager-pentru-vizual-compozitor-WordPress-addon-wpexplorer

Visual Composer este un constructor de pagini Drag & Drop cu cel mai bine vândut și backend pentru WordPress. Cu peste 19.000 de achiziții și un rating al cumpărătorului de 4.57 / 5.00, Visual Composer este constructorul de pagini preferat pentru mulți dezvoltatori web. Din momentul scrierii, acest plugin alimentează peste cincizeci de mii (50.000) site-uri web. Templatera vă permite să gestionați șabloanele în Visual Composer. Puteți „… crea, gestiona și seta accesul de control la șabloanele dvs.…” în funcție de tipurile de postări ale paginii și de rolurile utilizatorului. De asemenea, puteți importa sau exporta către / și de pe alte site-uri web în câteva minute. Templatera împachetează o mulțime de alte funcții, cum ar fi migrarea automată, 15 teme CSS personalizate (Bonus feature!), Elementul de conținut „Templatera” pentru a actualiza conținutul în toate paginile simultan, controlul accesului fie după tip de conținut, fie roluri de utilizator etc. are un rating al cumpărătorului de 4,60 / 5,00 și merge pentru 10 USD. Licența extinsă costă 50 USD și merită investiția.

Obține Templatera: Manager de șabloane pentru Visual Composer

Marcaje pentru utilizatori WordPress pentru UserPro

WordPress-user-semne de carte-pentru-userpro

Extensie pentru popularul plugin de profiluri UserPro, acest addon oferă utilizatorilor dvs. posibilitatea de a marca orice vor de la postări la postări personalizate și subiecte de forum, printre altele. În plus, suplimentul permite utilizatorilor dvs. să administreze aceste marcaje eficient. Marcajele utilizatorilor WordPress pentru UserPro sunt ușor de integrat în orice temă WordPress. Ce este mai mult? Puteți testa apele cu un cont demo înainte de a cumpăra �� Alte caracteristici includ compatibilitatea cu toate tipurile de conținut, proiectate cu AJAX, widget (pentru bara laterală), funcționalitatea codurilor scurte și API-ul pentru utilizatorii tehnologici. Componenta suplimentară are un rating al cumpărătorului de 4,38 / 5,00 și revinde la 10 dolari.

Obțineți Marcaje de utilizator WordPress pentru UserPro

Pachet de afaceri pentru pop-up-uri stratificate

business-pack-pentru-stratificat-ferestre pop-up-WordPress-addon-wpexplorer

Dacă dețineți un site web de afaceri, trebuie să obțineți totul bine. Asta înseamnă că trebuie să îți iei și pop-urile cum trebuie. Acum, dacă sunteți iubitor de plugin-ul WordPress cu straturi pop-up (și script-uri Popups stratificat), site-ul dvs. de afaceri va beneficia foarte mult de acest supliment pentru Business Pack. Cu zece (10) pop-up-uri multi-strat care sunt ușor de utilizat și personalizat, nimic nu trebuie să stea în calea creativității tale. Acest supliment WordPress are un rating de cumpărător de 4,80 / 5,00 și costă doar 2 dolari. Doi dolari pentru a oferi site-ului dvs. de afaceri un facelift profesional în departamentul pop-up.

Obțineți pachetul de afaceri pentru ferestrele pop-up stratificate

Add-on-uri finale pentru Visual Composer

final-addons-pentru-vizual-compozitor-WordPress-addon-wpexplorer

Acest singur complement WordPress adaugă câteva funcții la Visual Composer. Întrucât iubim atât de mult numerele, această extensie adaugă până la șase (6) elemente suplimentare la compozitorul tău Visual, care – dacă te întrebi – va aduce beneficii site-ului tău imens. Autorii acestui plugin strălucitor (într-o scrisoare secretă către dvs. cu adevărat) au promis că vor adăuga și mai multe elemente la această extensie :). Ți-am stârnit interesul? OK bine. Acest supliment WordPress va adăuga elemente la Visual Composer Page Builder pentru pictograme, căsuțe de informare, liste, flip box, contoare și bannere interactive. Acest addon este complet personalizabil, are un editor front-end și este un salvator de timp real. Acesta are un rating al cumpărătorului de 4,97 / 5,00 și se vinde ca prăjiturile la 12 dolari.

Obțineți suplimente finale pentru Visual Composer

NOTĂ: Dacă sunteți în căutarea egal Mai Mult Componente minunate de Visual Composer, asigurați-vă că puteți verifica tema noastră premium multifuncțională WordPress Total. Am creat propria noastră extensie WPExplorer Visual Composer pentru cutii de pictograme personalizate, glisoare, carusele, mărturii și multe altele.

Supliment de scanare programat pentru securitatea Ninja

programată-scanner-addon-pentru-securitate-ninja-WordPress-addon-wpexplorer

Ne luăm în serios securitatea WordPress, așa că m-am gândit că voi adăuga un supliment de securitate pentru a vă ține degetele de la picioare, în ceea ce privește securitatea site-ului dvs. WordPress. Add Completarea Scanner programat face exact ceea ce vă gândiți. Vă permite să programați scanări automate de securitate. Aceste scanări vin cu rapoarte prin e-mail și notificări instantanee în cazul în care un hacker urât va intra în casa dvs. online. Acest supliment se joacă bine cu pluginul Ninja Ninja, suplimentul Core Scanner și alte pluginuri. Este ușor de instalat și vine cu o interfață de utilizator prietenoasă. Are un rating de cumpărător atrăgător de 4,39 / 5,00 și vă va restabili doar 5 dolari.

Obțineți suplimentul scaner programat pentru Security Ninja

Bonus: pachetele de extensii pentru descărcări digitale ușoare

ușor-digital-descărcări de-extensii

Un plus de ultimă oră ar fi diversele suplimente și extensii de pluginuri pentru plugin-urile WordPress Easy-E-Commerce WordPress. Există o mulțime de funcții adăugate pe care le puteți aborda cu acest puternic plugin de comerț electronic. O opțiune este achiziționarea mega Core Extensions Bundle care vă va oferi flexibilitatea comisioanelor, conținut restricționat, redirecționări condiționate, upsells, facturare pdf, recenzii, transport, widget-uri și multe altele. O altă opțiune excelentă este pachetul Marketplace, care face ușor crearea propriului magazin online cu mai mulți vânzători. Sau puteți alege întotdeauna și alege ce extensii doriți și adăugați mai multe pe măsură ce aveți nevoie.

Obțineți extensii ușor de descărcare digitală

Concluzie

Complementele WordPress vă oferă funcționalități suplimentare și este un fapt, dar nu pot funcționa singure. Trebuie să instalați pluginurile „parent” pe care le extind. Acestea fiind spuse, suplimentele vă oferă o serie întreagă de funcții care vor fi foarte bune pentru site-ul dvs. web. Obțineți plugin-urile care se potrivesc nevoilor dvs. și continuați-vă!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me