10+ sfaturi pentru creșterea încrederii și credibilității blogului tău WordPress

Introducerea unui nou produs în lumea rapidă de astăzi poate fi o aventură intimidantă. Produsul poate fi orice – un blog, un serviciu, un software sau un „produs” fizic. Prima parte este relativ ușoară – construirea produsului.


Obținerea încrederii utilizatorilor și crearea credibilității – acum este cu totul alt joc de minge.

Ar putea fi demn de menționat că Steve Jobs a fost singura persoană care a crezut în iPhone atunci când a fost lansat pentru prima dată. Important este că ai făcut cercetările de piață. Puteți face valuri pentru produsul dvs. – tu crede în ea. Este un început minunat.

Dar adevărata întrebare este – cum să-i determini pe clienți să creadă produsul tău? Cum să fac tu faceți-vă clientului să creadă că ceea ce oferiți este ceva pe care l-ar găsi util? Cam asta este articolul de astăzi.

Am căutat web-ul – am studiat câteva site-uri de autoritate în marketing și blogging și am ajuns 10 strategii și sfaturi acționabile pentru creșterea încrederii și credibilității. Nu ne lua cuvântul pentru asta. Vă vom arăta capturi de ecran de site-uri web reale pe măsură ce mergem!

Folosind aceste strategii, puteți crește credibilitatea mărcii dvs., puteți construi încredere și în cele din urmă aduna o părtășie fidelă. Deoarece WPExplorer se referă la WordPress, mi-am luat libertatea de a menționa câteva plugin-uri și teme pentru a vă ajuta să implementați fiecare strategie. Sunteți bineveniți să încercați propriile metode și, dacă doriți să le împărtășiți, ne-ar plăcea să aflăm despre asta!

1. Baza de clienți

Customer.io Clientele

Customer.io – Un software de e-mail arată lista de clienți influenți

Să ai o clientelă puternică este una dintre cele mai puternice arme din arsenalul tău de marketing. Fie că este un startup sau un produs bine consacrat, afișarea siglelor clientului este o măsură excelentă pentru crearea încrederii. Ne place să ne asociem cu mărci. (Dacă nu am fi făcut-o, nu am deține o pereche de pantofi de alergare de lux).

Dacă clientela dvs. este influențată, afișarea siglelor lor în secțiunea „Clienții noștri” are un impact major. Când o marcă influentă folosește produsul dvs., acesta din urmă (produsul dvs.) stabilește semnificații influență în propriul său domeniu sau piață. Clienții dvs. știu acum că produsul dvs. este:

 1. De încredere
 2. Viabil
 3. Intreprindere gata

Studiu de caz nr. 1 – ManageWP

Clienții ManageWP

Clientela impresionantă a ManageWP face toate vorbele

Dacă sunt un potențial client și mi-am restrâns alegerea între două produse – ManageWP și XYZ, faptul că tone de oameni de frunte din industrie folosesc software-ul nr. 1 – Eu aș opta cu siguranță pentru asta.

Studiu de caz # 2 – Noi site-uri web

Desigur, nu este întotdeauna posibilă existența unei baze de clienți puternice pentru startup-uri. Într-un astfel de caz, încercați să vă prezentați în media mass-media populare – de exemplu, blogurile din nișa dvs. de produse vă vor câștiga publicul de care aveți nevoie pentru o lansare de succes la pornire.

Exemplu: Dacă ați creat un nou plugin WordPress, o temă sau un serviciu (orientat către WordPress), înscrierea în primele 10 bloguri WordPress vă va oferi o imensă platformă pentru a vă prezenta noul dvs. produs.

Pentru a rezuma, o bază puternică de clienți are un impact profund asupra influenței produsului dvs. și joacă un rol semnificativ în procesul de selecție a acestuia. Își crește șansele de a fi selectat în comparație cu un produs similar.

Logos Showcase Plugin

Un mod rapid și ușor de a adăuga un suplimentar un nivel de credibilitate pentru munca dvs. este de a arăta clienților potențiali ceilalți clienți cu care ați lucrat. Și dacă nu sunteți dezvoltator, o modalitate rapidă și ușoară de a adăuga acest lucru pe site-ul dvs. este cu pluginul Logos Showcase. Pluginul vă permite să afișați o serie de logo-uri ale companiei pe site-ul dvs. – clienți, sponsori, parteneri, etc. Puteți afișa aceste logo-uri fie într-o grilă cu dimensiuni fixe, într-o grilă receptivă sau într-un carusel cu logo. Există o serie de efecte incluse pentru care puteți alege, de la scară de gri, evidențiere și un sfat de instrumente, care se afișează atunci când un utilizator trece pe un anumit logo.

Vitrina cu logo-uri

Pluginul este ușor de configurat, permițându-vă să încărcați logo-urile pe care doriți să le includeți, precum și un link către site-ul companiei respective, dacă este necesar. Inserarea vitrinei logo-ului în pagina dorită este la fel de simplu ca copierea și lipirea codului scurt relevant în editorul de text sau chiar un widget dacă doriți să o includeți în bara laterală. Scriitori independenți, fotografi, designeri web, precum și oricine din industria evenimentelor ar beneficia cu adevărat de acest plugin.

2. Forța de membru

Puterea de membru vine sub diferite forme și se aplică la diverse produse. Aceasta poate include numărul de descărcări sau vânzări, numărul de clienți și, de asemenea, sucursalele în distribuirea socială și urmăritorii. Să aruncăm o privire mai atentă asupra lor.

2.1 – Numărul de descărcări

Această categorie de abonament include produse descărcabile precum teme, pluginuri și pachete de produse. Afișarea de câte ori a fost descărcat produsul dvs. este o modalitate sigură de a stabili autoritatea sa. Cu cât numărul de descărcări este mai mare, cu atât autoritatea este mai mare.

Toată lumea îl folosește, așa că ar trebui să fie bine.

Studiu de caz # 3 – VLC Media Player

Descărcați problemele contului

Numărul de descărcare (sau „popularitatea”) unui software influențează în mod direct procesul nostru de luare a deciziilor

Să luăm un exemplu simplu. Vrei să descarci un player media și nu ai auzit nici despre VLC, nici prin CCCP. Acum, dacă vi se va alege între cei doi, cel mai simplu mod de a decide ar fi să îl alegeți pe cel cu cel mai mare grup de descărcare. Această analogie este și mai aplicabilă în situațiile în care utilizatorul nu este sunet din punct de vedere tehnic în subiect / zonă.

Studiu de caz # 4 – WPExplorer

WPExplorer Themeforest Profile

Aceasta este o captură de ecran a portofoliului WPExplorer Themeforest. Dacă examinați numărul de descărcări al fiecărei teme și ratingul general al acestora, veți vedea că fiecare dintre ele a fost descărcată de sute la mii de ori cu un feedback bun al clienților. Acesta este un refugiu al încrederii – ați evaluat în mod subconștient WPExplorer drept un creator de teme WordPress „bun” sau „de încredere”.

Portofoliul temei WPExplorer

Portofoliul WPExplorer în Themeforest. Numărul de descărcări au influențat direct procesul dvs. de luare a deciziilor.

2.2 – Număr de clienți

Aceasta este o măsură directă pentru credibilitatea produsului dvs. Se aplică oricărui serviciu sau produs orientat către membru. Cu cât numărul de clienți este mai mare, cu atât credibilitatea serviciului sau a produsului este mai mare.

Studiu de caz nr. 5 – Teme elegante

Teme elegante

ElegantThemes afișează numărul de membri în pagina de destinație

2.3 – Număr de abonați la rețele sociale

Aceasta se aplică magazinelor de livrare media, cum ar fi site-urile de socializare și site-urile de găzduire video (cum ar fi YouTube). Rețelele de socializare includ fanii dvs. Facebook, următorii Twitter și abonații YouTube – practic întregul bandou de rețea socială.

Institutul de marketing de conținut

Captura de ecran a abonaților Social Media Institute din cadrul Content Marketing

Numărul de abonați reprezintă o măsură a site-ului dvs. puterea socială. Cu cât este mai mare numărul de fani – popularul dvs. este site-ul dvs. Punctele de livrare media reprezintă o sursă vitală de trafic, cu condiția ca marketingul social media să fie realizat corect.

2.4 – Urmăritorii de socializare pot dăuna site-ului tău!

Având un număr neobișnuit de mare de fani și adepți de social media poate fi uneori contraproductiv și chiar dăunător. De exemplu, există tone de site-uri unde puteți cumpăra adepți Twitter și fani Facebook. Majoritatea dintre ele sunt false – așa-numiții tăi „fani” nu sunt altceva decât conturi automatizate (roboți) sau conturi hacked / compromise de utilizatori reali. Linia de jos este – nu primiți niciun trafic real din bot. Iată o regulă de aur:

Scopul pentru un utilizator influent

O manevră Twitter cu o cantitate mică, dar influentă de abonați, este mult mai credibilă pentru un utilizator uman sau un motor de căutare, decât un cont cu 5000 de urmăritori care au conturi false și / sau compromise. Vă doriți abonați reali, activi (în mod ideal, cei cu influență asupra propriului set de urmăritori).

Motoarele de căutare sunt incredibil de inteligente în aceste zile și devin doar mai inteligente. În urmă cu câteva luni, un site mobil nu a fost la fel de important, până când Google nu a declarat în mod oficial importanța unui site web cu răspuns mobil pentru scoruri SEO bune. Este un fapt bine cunoscut în comunitatea SEO că Google determină automat influența site-ului dvs. sau a site-ului dvs. în indexul său. Cu cât este mai mare numărul abonaților influenți – cu atât scorurile tale SEO vor fi mai mari.

Când lucrurile merg spre sud:

Iată unde lucrurile devin interesante – dacă nu ați existat pe Internet suficient de mult pentru a vă aduna numărul neobișnuit de mare de urmăritori, Google va păstra credibilitatea site-ului dvs. sub suspiciune. Dacă află că majoritatea abonaților dvs. sunt conturi false – boom! Scorurile dvs. SEO sunt reduse.

Dacă credeți că puteți reveni pe calea cu un site suspectat de abonați falsi, va trebui să lucrați foarte, foarte greu. De obicei, este mai bine să începeți un nou capitol – același produs cu un brand nou. În acest context, au fost o mulțime de eșecuri și de succes – vă sugerez să parcurgeți câteva forumuri SEO dacă doriți să aflați mai multe.

3. Abonați prin e-mail

Multe site-uri web afișează numărul de abonați la newsletter în formularele de înscriere prin e-mail. Aceasta este o tactică excelentă pentru crearea listelor pentru bloguri și alte site-uri web. Acesta asociază produsul dvs. cu un număr mare de adepți – similar cu fanii social media. (Desigur, construirea listei de e-mail merită o atenție specială, deoarece este mai puternică decât media socială.)

abonați prin e-mail

„Alăturați-vă 30.000 de abonați” este o modalitate bună de a vă incuraja clienții să renunțe la adresa de e-mail.

Cuvânt de atenție: Când cineva se abonează la site-ul dvs., acesta / ea are încredere în dvs. cu informațiile sale private – o modalitate de a intra în legătură directă cu acesta. Consideră-l un privilegiu. Iată câteva reguli (gândiți-le la cele 3 porunci ale marketingului prin email, dacă veți dori)

 1. Nu trimiteți niciodată prin e-mail abonaților dvs. produse false sau suspecte, doar pentru că editorul v-a promis o sumă imensă de bani.
 2. Numai produsele pe care le-ați utilizat și testat personal.
 3. Niciodată, niciodată, nu vindeți pe lista dvs. de e-mailuri (de obicei aduc o grămadă de bani). Este extrem de etic. Dacă credeți în karma … obțineți deriva, nu-i așa?

4. Număr de vizualizări pe pagini

Afișarea numărului de vizualizări pe pagini este o modalitate excelentă de a afișa popularitatea unui site. În mod ideal, ar trebui să afișați vizualizările paginii pentru paginile individuale din blogul dvs. Asta înseamnă că fiecare post va avea un număr separat de vizualizare de pagini. Afișarea unui număr combinat de vizualizări de pagină nu ar face niciun bine, deoarece publicul dvs. nu va putea diferenția între postările populare și cele bune, nu atât de populare!

5. Afișați acțiuni de socializare

Am vorbit despre forța socială (# 2.3) din categoria Forță de membru. Deși numărul acțiunilor de social media ar trebui să se încadreze din punct de vedere tehnic în această categorie, cred că merită o atenție specială. Acest lucru se datorează faptului că afișarea numărului de share social media este un pic dificil – este mai mult o sabie cu două tăișuri și iată de ce:

 • În mod ideal, ar trebui să afișați scorurile sociale doar atunci când ați ajuns la un număr semnificativ de acțiuni. Mai mult, acest număr ar trebui să fie afișat în mod evident. Acesta va crește probabilitatea utilizatorului de a împărtăși postarea odată ce a terminat de citit-o.
 • Pe partea de rabat, când numărul de acțiuni sociale este scăzut (vorbesc mai puțin de 20), nu afișați numărul. În schimb, puteți afișa pur și simplu pictograma de partajare socială. Odată ce acțiunile vor atinge o cifră sănătoasă, este timpul să o evocăm!
 • În cele din urmă, ar trebui să afișați doar acele canale de social media în care are loc cea mai mare parte a partajării. Nu încurcați experiența utilizatorului cu douăzeci de butoane diferite de partajare.

Experimentați cu canalele sociale, vedeți pe care face clic publicul dvs. și lucrați cu ele. Acest lucru vă va aduce un trafic real, direcționat. Vă sugerez să utilizați pluginul Monarch Social Sharing din Teme Elegante – este foarte ușor de utilizat și destul de bine, elegant.

monarh popups

Echipa a făcut o treabă minunată cu pluginul și vine încărcată cu funcții uimitoare. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să consultați recenzia mea despre pluginul Monarch.

Studiu de caz # 6 – Sparring Mind

Iată un scriitor pe care îl urmez mereu – Gregory Ciotti. El este omul din spatele HelpScout și un blog de psihologie extrem de popular, care a fost prezentat pe placul Inc.com și alții.

gc

Aceasta este pagina sa de destinație. Observați cum, în câteva rânduri, el explică statura lui și continuă să găsească adresa de e-mail a cititorului. Este curat, simplu, la obiect și deloc spammy, în plus, oferă acest bonus pe care s-ar putea să înveți ceva.

6. Arată-ți produsele cele mai de succes

Când ați fost ultima oară când ați văzut un film care și-a început trailerul cu „de la creatorii XYZ vine un alt blockbuster…”? Nu cu mult timp în urmă, nu? Acest lucru se datorează faptului că este o tehnică de marketing vechi care funcționează doar. Portretizarea celor mai de succes produse crește automat valoarea noului dvs. produs în capul potențialului client.

Dacă linia anterioară nu are sens, aruncă o privire la cele mai recente filme regizate de Cristopher Nolan. Aproape fiecare dintre ele va conține eticheta „de la creatorul Trilogiei Dark Knight…” De ce? Pentru că sunt Batman. Glumeam. Pur și simplu pentru că Trilogia Dark Knight a fost una dintre cele mai de succes trilogii care a adus vreodată un total combinat de peste 2 miliarde de dolari la nivel mondial. Prin urmare, sunt foarte interesat să văd cele mai recente lucrări ale domnului Nolan. Aceleași reguli se aplică marketingului online.

Studiu de caz # 8 – WPBeginner

Pagina de pornire WPBeginner

Luăm de exemplu WPBeginner. Dacă nu ați mai auzit de ei până acum, cel mai probabil ai concluziona că este un blog bun, cu tone de tutoriale grozave.

Când aterizați pe pagina lor de pornire, nu veți găsi (imediat) o referire la produsele pe care le-au construit. Ei au ales să le smulgă vitrina într-o secțiune „Pluginuri WordPress recomandate”. Când aflați că au creat un produs popular despre care ați auzit (sau ați folosit), mintea dvs. va crește spontan valoarea mărcii lor. Aceasta este frumusețea de a prezenta produse populare.

7. Enumerați realizările dvs. sau secțiunile „Prezentate în” sau „După cum a fost văzut”

Această metodă este o susținere a autorității testată în timp, simplă și eficientă. Când lucrarea dvs. este prezentată sau revizuită în bloguri și reviste influente, nu uitați să o înfățișați!

Studiu de caz # 9 – CloudMagic

Pagina de pornire CloudMagic

Pagina de pornire CloudMagic

Am căutat o nouă aplicație de e-mail pentru telefonul meu Android care avea și o versiune iOS. Având în vedere numărul mare de opțiuni din Google Play Store, am început să elimin aplicațiile bazate pe (1) design și (2) număr de descărcări. După 10 minute de cernere prin tone de aplicații, am rămas cu trei.

Am verificat recenziile celui de-al doilea (CloudMagic) și am aflat că este prezentat în TIME Magazine și jurnalul Wall Street. Am fost vândut! Este important să menționăm că funcționalitatea aplicației a fost perfectă. Nu mi-a dat erorile pe care mi le-a dat ultima aplicație de e-mail. Astfel, așa cum am menționat anterior, produsul dvs. ar trebui să fie excelent. (Și asta ar fi fost partea relativ ușoară).

iubire cloudmagică

Aceasta este pagina dedicată pentru clientele CloudMagic. Observați cum își prezintă recenziile.

8. Mărturii client

A arăta potențialului dvs. client ce au de spus vechii clienți despre produsul dvs. este un mod sigur de a câștiga încredere și de a crește credibilitatea. Desigur, cuvântul gură funcționează infinit mai bine, dar mărturiile clienților sunt cele mai apropiate pe care le vom obține într-o lume cu 7 miliarde de oameni.

Din nou, ca și distribuirea socială, trebuie să găsiți un echilibru între tonurile utilizate în recenziile utilizatorilor. Unul copleșitor de pozitiv ar putea arunca cumpărătorul sceptic.

Mărturii clienți ne aduce la un subiect despre care am discutat mai sus – Baza de clienți. Vă amintiți cum un client influent este o armă ascunsă? Aceleași reguli se aplică și în cazul mărturiilor clienților.

Cu cât este mai influent clientul dvs., cu atât va avea mai multă greutate mărturia lui.

Studiu de caz # 10 – StudioPress

StudioPress este compania care a creat unul dintre cadrele standard ale industriei WordPress – Genesis. Au cel mai vândut cadru WordPress din toate timpurile și au încredere de către profesioniștii de pretutindeni.

Mărturii StudioPress

Aruncați o privire la pagina principală StudioPress. Au inclus mărturiile clienților lor în aceeași pagină, în partea de jos.

Toți oamenii menționați acolo sunt influenți în nișele lor. Acest lucru mărește inevitabil statura StudioPress și (un fel de) justifică prețul lor ușor mai mare.

9. Team Bios

Imaginile au un impact extraordinar asupra caracteristicilor noastre de „judecată instantanee”. Acestea joacă un rol semnificativ în mintea noastră subconștientă, care afectează inadvertent procesul nostru de luare a deciziilor. Au existat numeroase rapoarte care documentează modul în care un ton de vânzări bun împreună cu o fotografie complementară poate fi o combinație puternică în creșterea semnificativă a vânzărilor.

Să extindem această analogie la biografiile echipei. Când ne uităm la fotografiile membrilor echipei, din greșeală stabilim o legătură de bază cu aceștia. Dacă ar fi să-i întâlnești pe unul dintre ei pe stradă, poți merge – „Hei, te-am văzut până acum … nu ești în echipa din spatele produsului XYZ?”

Există mai multe modalități de a înfățișa bio-ul echipei tale. De obicei, se vede că o combinație dintre următoarele elemente constituie o pagină de echipă bună:

 • O fotografie bună, curată și de preferință personalizată a fiecărui membru al echipei.
 • Manevrarea social media – Twitter și LinkedIn sunt cele mai frecvente două utilizate.
 • Un mesaj – poate fi la a treia persoană sau la prima persoană.

Evitați imaginile stoc.

Imaginile stoc sunt ceva ce trebuie să încercați să evitați cu orice preț. Pagina dvs. de echipă, pentru început, este o pagină opțională. Obiectivul său este de a prezenta clientul în echipa ta. Prin urmare, vă recomandăm să nu utilizați imagini de stoc sau „portrete” de modele fotogenice în pagina echipei dvs. (Dar hei, dacă s-a întâmplat ca membrul echipei să implice aceste caracteristici – kudos!)

Crearea unei pagini de echipă necesită timp și energie semnificativă, chiar dacă multe teme WordPress de afaceri includ un tip de post de personal și / sau șablon de pagină. Ar trebui să vă concentrați asupra acestui lucru numai după ce produsul și pagina web sunt îngrijite.

Studiu de caz # 11 – Temele Woo

Pagina echipei WooThemes

Iată un screenshot al paginii echipei WooThemes.

10. Widget „Mesaje populare” de pe bara laterală

Majoritatea blogurilor au o bară laterală widgetizată care conține mai multe widget-uri. Printre cele mai obișnuite se numără widget-ul Categorii, widget-ul Tag, caseta de abonare la newsletter și widgetul pentru social media.

postari populare widget este unul cu adevărat interesant, deoarece agregă cele mai populare articole (sau pagini) din blogul dvs. – bazat exclusiv pe vizitatorii dvs. În mod ideal, nu ar trebui să modificați postările dvs. populare și să lăsați pluginul să îl genereze automat pe baza vizualizărilor de pagini, a partajărilor și a altor valori.

Studiu de caz nr. 12 – New York Times

NYTimes

NYTimes este una dintre cele mai influente reviste de pe glob și este un favorit personal. Întotdeauna am găsit widget-ul cu bara laterală – am folosit-o frecvent pentru a trimite un articol prietenilor și colegilor mei. Widget sortează cele mai populare postări pe baza a 3 valori diferite:

 • Cele mai văzute
 • Majoritatea e-mail
 • Recomandat pentru tine (care se bazează în primul rând pe obiceiurile mele de citire)

Aceste date sunt incredibil de utile în scopuri analitice, pe lângă îmbunătățirea experienței utilizatorului. Din fericire pentru dvs., multe teme WordPress în stil de revistă includ un widget de postări cu file, astfel încât adăugarea acestei funcții la bara laterală poate fi la fel de ușor ca drag and drop the widget.

11. Postări conexe (Bonus)

Postările conexe plasate în partea de jos a articolului dvs. joacă un rol important în reducerea ratei de respingere a site-ului dvs. După ce ați terminat un articol, atunci când vi se oferă o bucată nouă pe același subiect – este mai probabil să continuați citirea și să faceți clic pe oricare dintre ele. Acest lucru reduce semnificativ rata de respingere a site-ului dvs., deoarece vizitatorii dvs. petrec mai mult timp pe site-ul dvs. acum.

Este important să rețineți că ar trebui să aveți un număr minim de articole conexe (8-10), cu etichetele și categoria corecte, pentru ca această metodă să funcționeze. Puteți utiliza funcția JetPack sau Afișări înrudite pentru WordPress plugin pentru a realiza același lucru.

Cuvânt de atenție: Trebuie să știți că generarea de posturi conexe necesită resurse de calcul extinse și, prin urmare, pune o presiune suplimentară asupra serverului dvs. de găzduire. Dacă vă aflați într-un mediu de găzduire partajat, cum ar fi BlueHost, nu uitați să activați memoria cache WordPress.

Rezumând 10+ sfaturi pentru creșterea încrederii și credibilității blogului tău WordPress

Iată o descriere rapidă a ceea ce am învățat în aceste postări:

 1. Arată-ți influența bază de clienți
 2. Arată-ți apartenență sau descărcați puterea (în funcție de produsul dvs.)
 3. Afișați tasta numărul abonaților de e-mail la newsletterul dvs. (opțional)
 4. Arată-ți acțiuni sociale, dar fiți atenți în același timp
 5. Afișează numărul de vizualizări pe pagini din articolele tale
 6. Arată-ți cel mai mult produse de succes
 7. Enumerați-vă personalul /realizări de afaceri (legat de produs)
 8. Arată-ți marturii client (asemănare apropiată cu punctul nr. 1)
 9. Creeaza o bios-ul echipei pagina (odată ce restul este îngrijit)
 10. Utilizare bare laterale widgetizate pentru a genera trafic suplimentar și a îmbunătăți implicarea utilizatorilor
 11. Afişa postări asemănatoare la sfârșitul fiecărei postări pentru a îmbunătăți rata de respingere

Concluzie

Scuzele mele dacă te-am plictisit – este posibil ca unii dintre dvs. să fie conștienți de toate tehnicile despre care am vorbit. Dar un memento este întotdeauna frumos?

Deci, pe scurt, iată ce aveți nevoie pentru un model de afaceri de succes:

 • Construiește un produs bun – ceva de care te mândrești.
 • Piață-l. Gata, oamenii vor cumpăra produsul tău.
 • Dacă ambii pași s-au făcut corect, oamenii vor continua să plătească pentru produsul / serviciul dvs..

Tocmai de aceea, ați plăti cu plăcere 999 USD pentru un iPhone, deoarece măr este un apogeu al încrederii și credibilității. Sperăm că ai învățat câteva sfaturi utile pentru a-ți dezvolta afacerea.

Dacă aveți exemple sau experiență de adăugat la aceste sfaturi sau dacă aveți câteva sfaturi proprii, ne-ar plăcea să le auzim!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me