10+ servicii CDN gratuite pentru accelerarea WordPress

Servicii CDN gratuite pentru accelerarea WordPress

În lumea de astăzi în care viteza medie de internet a regiunilor avansate din punct de vedere tehnologic depășește 10 Mbps, nu este de mirare că serviciile CDN vor prospera. Și pentru a accelera lucrurile și mai mult, unii cititori norocoși se pot bucura de viteze de până la 1 Gbps – da, un gigabit pe secundă, datorită serviciilor precum Google Fiber, Cox Gigablast sau Centurylink Gigabit. Ca un dezavantaj al acestei curse pentru bucăți mai rapide, durata noastră de atenție are un efect și răbdare, devine volatil.


Este întotdeauna bine ca site-ul dvs. să fie alimentat de o rețea de livrare de conținut. Nu numai că un CDN economisește lățimea de bandă costuri de la furnizorul dvs. de găzduire, dar site-ul dvs. devine nesăbuit de rapid și tinde să se plaseze mai sus în motoarele de căutare. Poate ai auzit această zicală:

Unii oameni spun că nimic în această lume nu este gratuit,
Spun că trebuie doar să știi unde să cauți!

Ce este CDN – Rețea de livrare de conținut?

Înainte de a excava CDN-uri gratuite pentru site-ul dvs. WordPress, să acoperim elementele de bază. Pur și simplu, o rețea de livrare de conținut sau un CDN este o mulțime de servere, situate pe tot globul, concepute pentru a livra fișierele site-ului dvs. web vizitatorului site-ului în cel mai rapid timp. Trei puncte:

 • O grămadă de servere.
 • Situat de-a lungul globului.
 • Livrează fișierele statice ale site-ului dvs. web (imagini, PDF-uri, biblioteci statice, cum ar fi fișiere JavaScript și CSS) în cel mai rapid timp

De ce un CDN?

Un nou site web are de obicei o sursă de origine. Și este în regulă când începeți și nu aveți mulți vizitatori. Pe măsură ce site-ul dvs. web crește (adică traficul dvs. crește), timpul necesar pentru încărcarea site-ului dvs. va crește și el.

Oamenilor, în general, nu le place aşteptare pentru un site web. Efectul este cel mai puternic pe site-urile web pentru cumpărături online, unde o scădere de o secundă a timpului de încărcare s-a adăugat la 6.000.000 USD USD (adică 6 milioane) în venituri. Am preluat acest lucru din articolul strălucit al lui CachePoint – Impactul foarte real al performanței asupra veniturilor.

De aceea avem un CDN. Acesta grăbește livrarea de conținut servind conținutul de la serverul cel mai apropiat de vizitator. Timpul dvs. de încărcare scade și veți ajunge să câștigați. Dacă doriți să înțelegeți mai bine CDN-urile, Ghidul CDN al Incapsula este un loc minunat pentru a începe.

Noțiuni introductive cu Lista CDN

Structurăm acest articol în patru grupuri:

 • grup unu sunt serviciile CDN absolut gratuite care vor avea un un plan pentru totdeauna.
 • CDN-uri sub grup Două sunt cele care ofera perioade de încercare generoase (credeți că doisprezece luni) – acestea sunt suficiente pentru a vă extinde blogul.
 • grup Trei conține CDN-uri care sunt din nou absolut gratuit pentru găzduirea de scripturi comune cum ar fi jQuery, Bootstrap etc..
 • grup patru este conține mentiuni onorabile care nu mai sunt active, dar erau în viață în momentul în care a fost publicat inițial acest articol (așa este înapoi în 2016).

CDN-uri gratuite pentru WordPress care au un plan pentru totdeauna

Având în vedere că ați aterizat pe această pagină pentru „CDN gratuit pentru WordPress”, să ne scufundăm în articol.

1. CloudFlare

Cloudflare-CDN-service

Cloudflare este cunoscut popular drept cel mai bun CDN gratuit pentru utilizatorii WordPress. Este unul dintre puținii jucători de top din industrie care oferă de fapt un plan gratuit. Powered by sale 115 centre de date, CloudFlare oferă viteză, fiabilitate și protecție împotriva atacurilor DDoS de bază. Si este Plugin WordPress este utilizat în peste 100.000 de site-uri web active.

2. Incapsula

Incapsula-CDN-service

Incapsula asigură livrarea aplicațiilor din cloud: CDN Global, Securitate site-uri web, Protecție DDoS, Echilibrare sarcină și Failover. Pentru a activa serviciul este nevoie de 5 minute, iar acestea sunt minunate plan gratuit și a Plugin WordPress pentru a obține informații corecte despre adresa IP pentru comentariile postate pe site-ul dvs..

Caracteristici oferite atât de CloudFlare, cât și de Incapsula:

Pe scurt, asta face Incapsula și CloudFlare:

 • Direcționează traficul întregului site web prin rețeaua lor de servere extrem de distribuite la nivel mondial (acest lucru este obținut printr-o mică modificare DNS)
 • Analiza amenințărilor în timp real a traficului de intrare și blocarea celor mai recente amenințări web, inclusiv atacuri DDoS multi-Gigabit
 • Traficul de ieșire este accelerat prin rețeaua lor de livrare de conținut alimentată la nivel global

3. Photon de Jetpack

Photon de Jetpack

Pentru toți utilizatorii WordPress – jetpack nu are nevoie de introducere. În ceea ce privește îmbunătățirea lor recentă, au inclus un serviciu CDN gratuit (numit Foton) care servește imaginile site-ului dvs. prin rețeaua WordPress.com, alimentată la nivel global. Pentru a activa acest serviciu, tot ce trebuie să faceți este să descărcați și să instalați jetpack și activați modulul lui Photon.

Utilizatorii WordPress nu au nevoie de nicio introducere în Jetpack. Una dintre cele mai tari caracteristici pe care Jetpack trebuie să le ofere este serviciul gratuit CDN numit Foton. Cea mai bună parte? Nu trebuie să configurați nimic! Pur și simplu instalați pluginul, conectați-vă cu contul WordPress.com și activați modulul foton. Asta e. Toate imaginile dvs. vor fi descărcate în grila WordPress care alimentează peste sute de mii de site-uri web de pe glob.

4. Swarmify

Swarmify (cunoscută anterior ca SwarmCDN) este o rețea de livrare a conținutului bazată peer-to-peer (P2P) care oferă lățime de bandă de 10 GB (doar pentru imagini) în planul lor gratuit. Pentru a încerca, descărcați Plugin WordPress și dă-i drumul. Este interesant de menționat că Swarmify funcționează într-o manieră ușor diferită:

Să presupunem că un grup de oameni vă navighează pe site. Gândiți-vă la ele ca la primul „coleg” din P2P. Când ajunge un vizitator nou (peer), imaginile sunt furnizate din grupul de utilizatori deja existent (peerul anterior). Acest lucru economisește lățimea de bandă a serverului dvs. și îmbunătățește timpul de încărcare, deoarece de obicei colegii sunt mai aproape unul de altul. Swarmify oferă și CDN video, care este doar o parte din planul lor plătit.

Încercarea serviciilor CDN la fel de bune ca și gratuite:

În această secțiune, vom explora unii dintre furnizorii de CDN cloud premium care oferă o perioadă de încercare generoasă. Aș crede că durata procesului ar fi suficientă pentru a testa serviciul și, eventual, a trece la un plan plătit

Pentru a vă oferi un context, viitorul web este în cloud. Fie că este vorba despre livrarea de conținut pentru site-ul dvs. WordPress sau de înaltă performanță de calcul pentru NASA – norul este peste tot. Am acoperit câteva articole despre modul de instalare a WordPress în cloud. Astăzi, vom analiza aceleași servicii care se întâmplă să ofere și CDN. Vom analiza serviciile web Amazon și Google Cloud.

5. AWS Cloudfront

Amazon Web Services (AWS) este un pionier în ceea ce privește aducerea maselor de înaltă performanță în masă la un preț accesibil. Unul dintre serviciile lor este Amazon CloudFront o rețea de livrare de conținut lider în industrie, utilizată de Slack și Spotify!

Pentru a încheia asta, au o nivel de utilizare gratuită a unui an întreg. Și cota? 50 GB transfer de ieșire pe perioada de încercare. Aceasta este cu siguranță o încercare obligatorie pentru toți pasionații de WordPress.

Cum te apuci?

Vom fi pentru început, puteți folosi WP Offload S3 Plugin Lite care vă permite să integrați serviciile Amazon S3 (stocare) și Amazon CloudFront (CDN) cu site-ul dvs. WordPress. Puteți consulta și articolul nostru despre cum se instalează WordPress în AWS.

6. Google Cloud CDN

Similar cu AWS, Google Cloud oferă credite de 300 USD pe o durată de un an, cu acces la acestea Platforma Cloud CDN. Am trecut în legătură cu modul de instalare a WordPress pe Google Cloud în trecut. Astăzi, există soluții cu un singur clic pentru a implementa WordPress (și alte CMS-uri importante) pe mai mulți furnizori de cloud.

7. Microsoft Azure CDN

Microsoft Azure în prezent (adică iulie 2017) oferă un Proces de 30 de zile din serviciile sale cu credite în valoare de 200 USD. Azure CDN este disponibil în mai multe centre de date de pe glob.

8. Cloudinary

Dacă rulați un site web care depinde foarte mult de imagini (credeți că portofoliile de servicii de fotografie / design), descărcarea imaginilor pe un alt server ar fi o idee bună. Ați ajunge să economisiți multă lățime de bandă prețioasă. Cloudinary este o soluție robustă de gestionare a imaginilor care vă poate găzdui imaginile, redimensiona-le în zbor și o mulțime de alte funcții interesante. În planul lor pentru totdeauna, oferă 2 GB spațiu de stocare cu 5 GB lățime de bandă.

9. Imgur

Un site de găzduire a imaginilor sălbatic-popular, Imgur este rapid, fiabil și perfect pentru începători. Dacă tocmai începeți și căutați o modalitate simplă de a salva lățimea de bandă a serverului, imgur împreună cu alte site-uri populare de găzduire de imagini, cum ar fi PhotoBucket și Flickr ar trebui să vă servească la maxim scopurile.

10. Companii gratuite de stocare în cloud

depozitare-CDN-servicii free-nor-

Un alt mod minunat de a salva lățimea de bandă a serverului este folosind servicii gratuite de stocare în cloud. Spuneți că aveți câteva PDF-uri sau videoclipuri disponibile pentru descărcare directă. Găzduirea lor pe serverul dvs. ar consuma lățimea de bandă ca o nebunie. O soluție inteligentă ar fi utilizarea diferitelor servicii gratuite de stocare în cloud. Pentru a partaja un fișier în mod public, puteți pur și simplu să generați o adresă URL publică a fișierului și să-l lipiți pe site-ul dvs. Iată câteva soluții gratuite de stocare în cloud:

 • dropbox – 2 GB gratuit, poate genera până la 18 GB prin recomandări
 • Google Drive – 15 GB gratuit
 • SkyDrive – 7 GB gratuit
 • Copie – 15 GB gratuit, 5 GB per sesizare
 • Cutie – 5 GB gratuit

CDN Open-Source gratuit pentru bibliotecile găzduite

Vom analiza acum unele dintre bibliotecile open-source, care sunt găzduite de rețelele de livrare de conținut premium.

11. Biblioteci găzduite de Google

Google oferă găzduire gratuită pentru unele dintre aceste aplicații cele mai populare biblioteci în infrastructura lor super-rapidă. Acest lucru este extrem de util pentru dezvoltatorii WordPress să-l folosească în temele și pluginurile lor.

12. Cdnjs

Cdnjs este un CDN alimentat de comunitate folosit de peste 320.000 de site-uri web. Sponsorizate de CloudFlare, UserApp și Algolia, cdnjs gazdă peste 1000 biblioteci.

13. jsDeliver

jsdeliver-CDN-service

jsDelivr este a CDN disponibil public unde orice dezvoltator web își poate încărca și găzdui propriile fișiere. Este cel mai potrivit pentru găzduirea bibliotecilor care nu sunt găzduit de Google. Le puteți folosi Plugin WordPress (deși nu a fost actualizat de câțiva ani) pentru a-și integra serviciile pe site-ul dvs..

14. CDN de bootstrap

Bootstrap este unul dintre cele mai populare cadre care alimentează milioane de site-uri web din întreaga lume. StackPath gazde cu mândrie bibliotecile Bootstrap CDN.

Mențiuni de onoare (CDN-uri cu termen scurt de probă)

Următoarele servicii CDN oferă o perioadă de încercare, însă, din motive de securitate, trebuie să utilizați un formular de contact pentru a vă contacta. După ce obțineți o probă gratuită, reglarea fină necesită un know-how solid, din care puteți obține acest articol minunat.

 1. MetaCDN – Oferind o perioadă de încercare de 7 zile, cu acces fără restricții la toate serviciile și nu este necesară înregistrarea pe cardul de credit – MetaCDN este o alegere bună pentru un CDN de proces..
 2. CDN77 – Oferă un proces de 14 zile cu acces la toate caracteristicile disponibile în planul premium și fără a fi necesar să furnizezi un card de credit. Dacă decideți să continuați să folosiți serviciul lor, veți fi taxat doar pentru ceea ce utilizați pe octet (evaluat pro).
 3. KeyCDN – Oferă o perioadă de încercare gratuită, fără a fi necesar să furnizezi un card de credit la înscriere, se pare că vă oferă 250 GB de transfer gratuit în perioada de încercare.

Concluzie

Pentru a o menține scurt, aș dori să vă reamintesc că toate lucrurile bune trebuie să se încheie. Au existat cazuri de companii CDN gratuite care au încetat să-și ofere serviciul gratuit (Exabytes) sau s-au închis complet (SpeedyMirror, CoBlitz) – ceea ce ne duce la o concluzie importantă:

Când ar trebui să trec la A CDN adecvat?

Un serviciu CDN gratuit va dura doar atât de mult timp. Odată ce traficul dvs. va începe să crească – veți rămâne în urmă cu lățimea de bandă de încercare și / sau vizitatorii dvs. ar putea începe să râșnească cu privire la un site web lent. Acesta este semnalul dvs. verde pentru un serviciu CDN adecvat, cum ar fi CDN77 sau Amazon CloudFront. Trasee fericite, Roadrunner!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map