Dezvoltatorii WordPress experimentați au în mod obișnuit o colecție de site-uri pe care le frecventează pentru a primi cele mai noi știri, recenzii despre produse și tutoriale legate de proiectare, dezvoltare și codare. Este numele jocului. Cu cât lucrați mai mult în această afacere, cu atât aveți mai multe familiarități cu resursele existente și ceea ce oferă fiecare, care este unic.


Cu toate acestea, să sortăm ceea ce există, mai ales când vrei doar să ajungi la lucrurile bune.

Indiferent dacă sunteți un profesionist de lungă durată sau pur și simplu începeți, uneori trebuie să faceți referire la un fapt, la un videoclip despre cum să faceți sau la un fragment de cod pentru ca proiectul dvs. să se desfășoare în program. Având în vedere acest lucru, următoarele zece resurse sunt de natură să vă ajute pentru a vă îmbunătăți și a funcționa site-urile mai repede și mai eficient.

WordPress Codex

wordpress-UZIN

Un neîncrezător, nu? Totuși, trebuie menționat – în special pentru începători. WordPress Codex este o resursă robustă care acoperă practic toate aspectele SMC. Urmărirea articolelor de aici vă va ajuta să faceți primul site web completat. Te parcurge totul, de la instalare la instalarea temelor până la scrierea propriilor pluginuri.

Am menționat că este cuprinzător?

Câteva resurse cheie la care ar trebui să acordați atenție aici includ WordPress.tv și Faceți WordPress. WordPress.tv oferă videoclipuri oficiale ale echipei WordPress, interviuri din diferite evenimente WordCamp care au loc în întreaga lume și multe altele. Faceți WordPress oferă utilizatorilor o privire de acces la dezvoltarea diverselor aspecte ale WordPress, inclusiv Core, UI, Accessibility și multe altele. Puteți chiar să vă implicați și să contribuiți la dezvoltarea viitoarelor încarnări de WordPress, dacă doriți.

WPExplorer

Evident, suntem o resursă excelentă pe care ar fi trebuit să o marcați deja. Cu tutoriale utile, plugin-uri și recomandări tematice excelente și știri importante despre WordPress, WPExplorer este un loc fantastic pentru care să cauți informațiile de care ai nevoie. Am petrecut ani întregi lucrând pe blogul nostru, găsind autori de calitate care să le împărtășească cunoștințele și colectând sute de teme și plugin-uri pentru a vă recomanda. În plus, ne-am creat temele proprii de WordPress gratuite, pe care le puteți descărca și utiliza oricând doriți.

Cuplul

Cuplul

Cuplul este o minunată știre și site-ul comunității WordPress care conține informații actualizate și articole scrise de experți din comunitate. Frecvent foarte mult acest site pentru că mă bucur de unghiul unic luat în poveștile de aici. Scriitorii se gândesc în afara cutiei și de multe ori mă lasă spunând „Hmm”, ceea ce este cu siguranță apreciat. Cu atât de multe site-uri WordPress online acum, este foarte rar să găsești unul care te face să te gândești, dar Torque se încadrează în factură.

Există un unghi de afaceri în multe dintre articole, de asemenea, dacă căutați să transformați site-ul dvs. WordPress într-o afacere online, veți găsi ceea ce aveți nevoie aici și apoi unele.

CSS-trucuri

CSS Trucuri

O adevărată resursă dacă a existat vreodată una, CSS-trucuri oferă vizitatorilor fragmente CSS, sfaturi și trucuri pentru a le implementa pe site-urile lor. Există mai multe alte site-uri care oferă resurse similare, dar mă bucur în special de acesta datorită designului intuitiv și abordării sale simple. Nu lăsați pe nimeni să vă spună vreodată un design atrăgător nu contează – este cel mai sigur și CSS-Tricks este un exemplu relevant doar pentru asta.

În plus, dacă aveți vreodată nevoie de câteva fragmente CSS în afara WordPress, acest site v-a acoperit la fel de mult cu destule trucuri PHP, JavaScript și jQuery pentru a vă menține ocupat mult timp..

WP Jedi

Trebuie să apreciați un site care gestionează actualizările zilnice fără a jertfi calitatea și tocmai asta realizează WP Jedi. Vă puteți aștepta la pluginuri și la activități tematice, soluții de securitate, sfaturi SEO și multe altele. Este un fel de conținut al mai multor site-uri WordPress diferite, toate rulate într-un singur. Și orice lucru care reduce numărul de lucruri pe care trebuie să dau clic într-o anumită zi este un lucru bun. S-ar putea să pară leneș, dar când vine vorba de lucru online, eficiența este esențială.

Pluginurile lui Pippin

Plugin-uri Pippins

Pippin Williamson are o reputație solidă (și meritată) ca dezvoltator de plugin-uri de înaltă calitate și Pluginurile lui Pippin este site-ul său. Există tone de tutoriale disponibile aici gratuit pentru a-l ține pe dezvoltatorul în devenire ocupat. Dar dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs., există și o opțiune de abonament plătită, care vă va deschide și mai multe tutoriale. Nu uitați să citiți și o recenzie sau două și să verificați și forumul de asistență.

Acest site este o perioadă de aspirație în cel mai bun mod posibil. Serios, te îndrăznesc nu să înveți ceva.

WP Hub

Deși actualizate mai rar decât unele dintre celelalte bloguri pe care le-am menționat până acum, WP Hub compensează lipsa cantității cu calitatea. Vă puteți aștepta la liste lungi de pluginuri și teme, tutoriale aprofundate și o varietate de resurse care sunt proiectate pentru a fi relevante pentru o lungă perioadă de timp. Oh, și merită menționat că vând și teme și plugin-uri. Cu aproape 700 de teme și o mulțime de plugin-uri pentru a fi rezolvate, ar fi bine să o salvați. Merită să semnalizezi dacă mă întrebi și merită să arunci o privire obișnuită.

WPKube

Căutați o altă lectură bună pentru a fi adăugată pe lista dvs.? Verifică WPKube. Devesh Sharma a început WPKube în 2010 și a devenit o sursă excelentă de ghiduri, resurse și recomandări legate de WordPress. Și postările lor sunt excelente pentru orice nivel tehnic al utilizatorului WordPress. Dacă sunteți un începător sau un dezvoltator hardcore, puteți aprecia în continuare postări despre Lucruri enervante despre WordPress (și cum să le remediem), sau 25 de femei de urmărit în WordPress.

ManageWP

managewp-blog-page

Iartă auto-promovarea flagrantă (așa cum sunt eu editorul), dar ManageWP blogul este de fapt o resursă cu adevărat utilă la propriu. Împărtășim cele mai recente știri WordPress, oferim o selecție a temelor și pluginurilor de top ale lunii și oferim o analiză aprofundată a ultimelor tendințe în domeniul dezvoltării WordPress.

Există, de asemenea, tutoriale și o mulțime de sfaturi și trucuri pentru a vă menține ocupat optimizând cel mai recent site pentru viitorul prevăzut.

Revista Speckyboy Design

Deși dedicat designului în general, Revista Speckyboy Design are o secțiune WordPress pe care nu o pot ajuta, dar iubesc. Site-ul acoperă, de asemenea, dezvoltarea mobilă, UX, design grafic, freelancing și chiar fotografie. Și având în vedere că acoperirea generală a site-ului este largă, acesta funcționează ca un frumos pas spre secțiunea următoare. Ați crezut că veți primi doar 8 resurse, dar am reunit câteva „bonusuri” pentru a vă ajuta să extindeți și mai mult setul de instrumente al dezvoltatorului dvs..

Resurse bonus pentru a vă menține abilitățile de dezvoltare

Pe măsură ce progresați în cariera de dezvoltare, veți dori să încercați continuu lucruri noi pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a vă extinde baza de cunoștințe. Următoarele resurse „bonus” ar trebui să vă ajute să rămâneți pe traseu:

  • Scrie + Tutoriale de cod: Acoperind totul, de la WordPress până la dezvoltarea mobilă până la PHP, secțiunea Cod din Tuts + cuprinde tot ceea ce trebuie pentru a vă perfecționa abilitățile de codare și design și apoi unele. O adevărată resursă care s-a dovedit utilă în întreaga industrie de ceva vreme.
  • Hârtie grafică de Konigi: Este exact cum sună și este complet neprețuit pentru designeri din mai multe discipline diferite. Practic, este o hârtie grafică de 8,5 x 11 inchi realizată special pentru designeri de interacțiune, designeri vizuali și arhitecți de informații pentru a dezvolta cadre de internet pentru site-uri web care au sens. Du-te descărcați și veți vedea ce vreau să spun.
  • O listă în afară: Unde am fi fără acest site? Este totul pe linia de etichetă a site-ului, „Pentru persoanele care realizează site-uri web” și asta este dovedit din nou, din nou, prin utilizarea sa unică de design web, codare, creare de conținut, UX și multe altele. Stilul revistei are un adevărat atractiv. Ce pot sa spun? Sunt un fraier pentru un design bun.

Cu toate că nu toată lumea va găsi toate site-urile pe care le-am enumerat aici utile, ele au atracții într-o mare varietate de industrii și s-au dovedit utile în propriile mele sarcini de dezvoltare a site-ului, așa că nu am putut rezista să le împărtășesc cu tine aici.

Este randul tau. Care sunt unele dintre resursele dvs. preferate care fac proiectarea și dezvoltarea site-urilor WordPress doar puțin mai ușoare sau mai intuitive? Ce site web nu puteți trăi fără? Cu siguranță mi-ar plăcea să aud feedback-ul dvs., așa că respingeți sugestiile dvs. în comentariile de mai jos. Și cine știe? Poate că vor fi incluși într-o postare viitoare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me