Faceți site-ul dvs. WordPress mai ușor de utilizat până luni

Pentru unii, weekend-urile sunt destinate petrecerii. Pentru antreprenori, week-end-urile sunt atunci când ies în evidență din competiție.


Proiectele de week-end au un sens complet pentru un proprietar de întreprinderi mici, deoarece există o presiune mult mai mică pentru a atinge un termen. Pe scurt, weekend-urile se simt mai degrabă ca o muncă distractivă.

Weekend-urile sunt minunate pentru a vă concentra pe ușurința de utilizare a site-ului dvs. web. Indiferent dacă aveți un blog de autoritate sau un site de comerț electronic cu o mie de produse, ușurința în utilizare este adesea gândită după ce ați dat afacerea.

Acesta este motivul pentru care weekend-ul este atât de grozav, pentru că puteți dura puțin timp pentru a face un proiect într-un weekend pentru a face site-ul dvs. mai ușor de utilizat până luni. Să aruncăm o privire la unele dintre aceste proiecte potențiale.

1. Obțineți feedback de la utilizatori pe site-ul dvs. web

Primul pas către schimbarea experienței utilizatorului este să înțelegeți ce ați putea îmbunătăți. La urma urmei, nu veți dori să vă schimbați în jurul a ceva care nu este rupt.

Unele dintre acestea necesită plăți, în timp ce altele sunt gratuite. De asemenea, puteți căuta mai multe instrumente de testare pentru experiența utilizatorului prin Google. Întreaga idee este să vezi ce spun oamenii despre site-ul tău, permițându-ți să iei decizii educate atunci când vine vorba de modificarea UX. De asemenea, nu este o idee proastă să trimiteți un sondaj utilizatorilor dvs. actuali, deoarece ei sunt cei care utilizează site-ul dvs..

2. Faceți fiecare pagină și mesaj „citit”

În lumea digitală oamenii nu mai sunt la fel de interesați să citească. Este o rușine, dar asta înseamnă că managerii de site-uri web trebuie să construiască conținut care să poată fi citit. Prin urmare, trebuie să construim un plan complet de weekend pentru a vă parcurge site-ul și pentru a ajusta tot ceea ce s-ar putea să nu treacă testul de „lizibilitate”.

Iată câteva sfaturi pentru a vă începe:

  • Găsiți legături rupte și fie le redirecționați către alte pagini, fie plasați conținut în acele pagini. Pentru link-urile externe le puteți elimina pur și simplu. De asemenea, ar trebui să luați în considerare configurarea a 404 de pagini frumoase pentru persoanele care ajung pe paginile greșite de pe site-ul dvs. web.
  • Faceți fonturile dvs. frumoase transformând cea mai mare parte a textului dvs. online în fonturi San Serif. Lectibilitatea scade atunci când săriți de la un font la altul, așa că rămâneți cu fonturi uniforme în tot. Nu numai asta, dar începe să folosești anteturi scurte pentru a atrage atenția și a ghida activitatea utilizatorului.
  • Evaluează toate paginile la vezi dacă se folosește suficient spațiu alb. Uneori ai nevoie de mai multe spații, în timp ce alte ori trebuie să scapi de bara laterală.
  • Asigurați-vă că aveți câteva scheme de culori contrastante atunci când așezați text peste imagini sau culori. Altfel, oamenii nu vor putea citi textul.
  • Folosiți tehnici scanabile cum ar fi anteturile, paragrafele scurte, punctele de difuzare pentru a despărți textul și multe altele.

3. Testează și ajustează bara de navigare și de căutare

Dacă vă lipsește un meniu de navigare sau o bară de căutare, acum este timpul să le includeți pe ambele. Mai des, nu le veți avea deja. Dar meniurile și barele de căutare au rareori optimizarea de care au nevoie.

În weekend puteți pune în aplicare un Program de testare A / B sau a sistem de cartofi. În acest fel, puteți rula câteva teste pentru a evalua locul în care clienții dvs. fac clic atunci când vine vorba de meniul dvs. de navigare și bara de căutare.

Poate veți observa că nici o singură persoană nu a atins bara de căutare. Asta înseamnă că este prea mult în jos pe pagina dvs. de pornire? V-ar fi de ajutor dacă îl introduceți în antet în loc de bara laterală? După ce a ridicat întrebări ca acestea, executați mai multe teste în weekendul viitor pentru a vedea dacă se schimbă ceva.

4. Dacă nu vindeți online, începeți să acceptați comenzi online

Aceasta se aplică produselor fizice, produselor și serviciilor digitale. Unul dintre punctele majore de a avea un site web este de a reduce procesele inutile.

De exemplu, un terapeut de masaj obișnuia să ridice telefonul peste tot pentru a rezerva clienții în programul său. Dar un simplu plugin de rezervare ar reduce toate apelurile telefonice.

Același lucru este valabil și pentru produsele fizice. Deși ar putea fi intimidant să vinzi online cu micul tău magazin de cărămidă și mortar, începe doar cu cinci dintre cele mai vândute produse, apoi vezi cum funcționează..

5. Dacă Vindeți online, oferiți metode de plată suplimentare

Un magazin online ar trebui să accepte absolut orice card de credit major. Acesta este un lucru dat. Cu toate acestea, mai multe alte metode de plată vă pot stimula vânzările prin accesul la comunități mai mici de oameni cu metode de plată mai obscure.

PayPal este unul dintre cele mai bune exemple, deoarece mulți utilizatori se simt mai siguri plătind online cu conturile PayPal. Un alt exemplu este Bitcoin, moneda digitală descentralizată, anonimă. Nu numai că puteți converti Bitcoin în valute obișnuite, dar scade frauda, ​​deoarece clienții nu pot solicita rambursări.

Dar pentru orice gateway (uri) pe care doriți să le adăugați, este la fel de ușor ca instalarea unui plugin. WooCommerce și Descărcări digitale ușoare ambele oferă o mare varietate de suplimente premium pentru gateway-uri populare, există și mai multe opțiuni disponibile de la terțe părți.

6. Construiți o zonă de asistență ușor accesibilă și cuprinzătoare

Nu toate site-urile web necesită baze de cunoștințe, dar fiecare site de pe internet ar trebui să aibă un fel de zonă de asistență sau o pagină de contact convingătoare.

Pagini cu întrebări frecvente sunt frumoase pentru blogurile mici, iar toate paginile de asistență ar trebui să aibă legături directe în zona de navigare. Ca proiect de weekend, te încurajez să faci o listă cu cei mai mari zece concurenți ai tăi (sau site-uri web similare). Aruncați o privire la modul în care furnizează suport și ce pagini sunt utilizate pentru partajarea informațiilor de contact, paginile de social media, informații importante la întrebări și multe altele. Apoi, utilizați asta ca ghid pentru a crea pagini pentru propriul dvs. site.

7. Creează și completează conturile sociale (apoi faceți link către ele pe pagina dvs. de domiciliu)

Acesta este simplu, dar este vorba mai mult despre petrecerea timpului pentru a dezvolta un plan de conținut.

Primul weekend poate fi despre completarea paginilor de Facebook și Twitter. După aceea, vă puteți întreba cât de des veți posta. Ce tip de conținut va obține cele mai multe partajări? Chestii de genul asta.

Odată configurată, puteți trece la adăugarea fluxului social pe WordPress, obținerea de mai mulți adepți sociali și chiar automatizarea partajării sociale.

8. Parcurgeți pașii necesari pentru accelerarea site-ului

Învățarea modului de accelerare a site-ului tău nu doar că impresionează Google, dar îi menține pe utilizatori pentru o perioadă mai lungă de timp. Vă sugerez să parcurgeți numeroasele ghiduri pe care le avem despre accelerarea site-urilor WordPress:

  • Cum să grăbești WordPress
  • Cum să îți grăbești site-ul WordPress cu CDN77
  • 10 moduri de a accelera site-ul dvs. WordPress

9. Folosiți pictogramele relevante pentru a despărți bucăți de text

Acest lucru se leagă de lizibilitate, dar este mai mult despre prezentarea produselor și serviciilor pe pagina principală. Mult prea des vedem o copie bine scrisă care explică serviciile dvs. într-un mod creativ. Cu toate acestea, alineatele se îmbină și îți lipsește un lucru: pictogramele relevante pentru industrie.

Acestea sunt cele mai de bază dintre vizual, dar acestea fac o diferență atât de mare atunci când vine vorba de UX. Pluginul WP SVG Icons este un loc minunat pentru a începe, dar în general puteți privi în jur pe Google pentru a găsi tot felul de pachete gratuite și premium pentru pictograme.

10: Faceți site-ul dvs. sensibil

Dacă nu ați auzit deja, utilizatorii de telefonie mobilă adoră site-urile web mobile. În plus, Google vă va răsplăti pentru unul.

Vă sugerez să găsiți o temă WordPress care să răspundă complet. Majoritatea dezvoltatorilor care creează teme bine codate îi fac să răspundă din start (cum ar fi tema noastră totală, de exemplu). Dar dacă sunteți mulțumit de tema dvs. actuală că nu este pregătit pentru mobil, luați în considerare a face site-ul dvs. actual să răspundă cu ajutorul Jetpack.

Distrează-te în acest weekend!

Acolo o ai! Acum aveți mai multe proiecte de weekend pentru a face site-ul dvs. mai ușor de utilizat până luni. Dacă aveți întrebări cu privire la aceste proiecte, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me