Motivele pentru care WordPress este perfect pentru întreprinderile mici

Dacă vă amintiți, a fost o perioadă în care operatorii de afaceri și antreprenorii aveau nevoie să găsească un dezvoltator doar pentru a face modificări minore pe site-urile și conținutul lor. Dar odată cu introducerea WordPress, gestionarea site-urilor a devenit mai ușoară. A fost o binecuvântare pentru toți webmasterii.


WordPress este binecunoscut ca instrument de blog perfect, dar acum este mai bine să-l numim un CMS (Sistem de gestionare a conținutului), deoarece a crescut imens de-a lungul anilor. Această platformă umilă deține acum potențialul de a construi un site web interactiv. Conform înregistrărilor actuale, WordPress este utilizat pe tot globul zeci de milioane de oameni ca platformă preferată de dezvoltare web. Există o varietate de motive care descriu de ce este utilizat pe scară largă pentru a dezvolta site-uri web, dar în acest blog, veți citi despre principalele motive pentru care WordPress este ideal pentru micile dvs. afaceri.

Supraviețuirea provocărilor dure ale afacerilor de astăzi poate fi cu adevărat dificilă. În special pentru majoritatea managerilor de afaceri și antreprenori, este destul de descurajant să ai grijă de un site web de afaceri (deoarece necesită o optimizare regulată) în sarcinile tale obișnuite. Aici intervine WordPress. Antreprenorii nu vor putea doar să-și gestioneze site-urile web, ci și libertatea deplină pentru a îmbunătăți aspectul interfeței fără a fi nevoie să angajezi un dezvoltator separat..

WordPress este un instrument de dezvoltare open-source, dar oferă în continuare utilizatorilor o mulțime de opțiuni de securitate și personalizare, datorită varietății largi de plugin-uri disponibile. În plus, există tone de instrumente esențiale gratuite (și premium) pentru a elibera puterea WordPress pentru întreprinderile mici și mijlocii. Deși nu este necesar să sună clopotul unui dezvoltator profesionist sau al unei companii pentru a dezvolta un site web bazat pe WP pentru dvs., aveți opțiunea de a merge singur sau de a găsi ajutor accesibil prin intermediul unor comisii de lucru precum oDesk. Indiferent, în ce mod alegeți, asigurați-vă doar că utilizați WordPress pentru îmbunătățirea afacerii dvs..

Acesta este doar începutul beneficiilor care vin cu acest instrument și sunt multe de ajuns în acest blog. Așadar, haideți să explorăm motivele pentru care WordPress este excelent pentru întreprinderile mici.

1. WordPress este total gratuit

Da! Ai auzit-o corect. WordPress este complet gratuit. Îl poți descărca gratuit, îl poți instala pe site-ul tău sau într-un mediu local de sandbox cu ușurință și apoi faci tot ce vrei cu el. Fiind proprietarul unei afaceri mici, probabil că încercați să vă configurați site-ul cu un cost redus. WordPress a apărut ca un avantaj pentru întreprinderile mici, deoarece economisește bani și timp.

Dacă doriți să vedeți cât de accesibil poate fi WordPress, aruncați o privire la această postare care mărește costul real al construirii unui site web cu WordPress.

2. Configurare ușoară și rapidă a site-ului web

Un alt motiv major pentru care întreprinderile mici ar trebui să folosească WordPress este acela că poate fi instalat cu un singur clic. Aceasta înseamnă că nu trebuie să fii un expert cu servere sau hosting, deoarece nu necesită abilități de hardcore.

Cu planuri de găzduire de la Bluehost (doar 2,95 USD / lună pentru găzduire partajată) și Cloudways (uimitor cloud hosting găzduit), alegeți pur și simplu WordPress când vă configurați contul și îl vor instala pentru dvs. Sau dacă alegeți un plan de găzduire WordPress gestionat de la companii de renume, cum ar fi WP Engine sau Flywheel, nu trebuie să ridicați deloc un deget. Sunt specializate în WordPress, așa că este deja instalat, configurat, configurat și optimizat înainte de a finaliza înscrierea la un plan. Și mai bine, gazdele gestionate au grijă de instalarea ta pentru tine, astfel încât să te poți concentra asupra afacerii nu a serverului tău.

După instalare, veți avea o gamă largă de caracteristici și funcționalități care vă ajută la dezvoltarea site-ului. Panoul de bord curat, informativ și ușor de utilizat, face configurarea site-ului ușor pentru chiar și utilizatorii noi.

3. Platforma de dezvoltare open source

Se numește open source, deoarece oricine poate descărca și utiliza codul disponibil în WordPress Codex pentru a adăuga funcționalitate pe site-ul lor web (sau dacă sunteți avansat, puteți extinde și reutiliza codul așa cum doriți). Acesta este unul dintre cele mai bune și mai importante avantaje, ceea ce face din WordPress o alegere preferată pentru întreprinderile mici. Pentru a gestiona codul sursă, antreprenorii pot angajați un dezvoltator WordPress, dar este în totalitate alegerea lor, deoarece și ei pot face față singuri.

4. Interfață prietenoasă cu utilizatorul

Personalizator cu temă WordPress zero

Practic, WordPress este creat în așa fel încât toți oamenii tehnici și non-tehnici să poată profita de el. Acest lucru îl face să fie foarte exigent pe tot globul. Un alt fapt important este faptul că este destul de interactiv și ușor de utilizat, ceea ce permite utilizatorilor să creeze cu ușurință pagini web, meniuri, postări, formulare și chiar să le permită să gestioneze media ca videoclipuri și imagini cu ușurință și comoditate.

5. Comunitate mare de asistență online

Sa discutat deja că WordPress este o platformă puternică de dezvoltare web online pentru o comunitate mare de utilizatori. WordPress este cunoscut pentru excelentul său online a sustine sistem. Datorită milioanelor de utilizatori activi, a unei echipe calificate de dezvoltatori, a unei largi comunități și forumuri de discuții, oricine poate găsi cu ușurință soluția pentru problemele sale. În plus, există tone de blog-uri WordPress cu cunoștințe care împărtășesc sfaturi și ghiduri aproape zilnic. Este așa, pentru că, majoritatea problemelor WordPress au fost deja discutate aici și este probabil ca cineva să știe cu siguranță cum să-l rezolve. Acesta este motivul, modul în care WordPress este cel mai bun pentru începători și întreprinderi mici.

6. Varietate largă de teme

Total WordPress Tema

Pentru a începe proiectarea unui site web, care sunt cele mai importante funcții necesare? Un design perfect, desigur! S-ar putea să fie prea scump dacă site-ul dvs. personalizat este proiectat de un dezvoltator profesionist. Însă cu WordPress poți opta pentru o temă predisemnată. Există mii de teme gratuite disponibile în Directorul tematic WordPress.org precum și pe site-uri web de renume, cum ar fi temele gratuite WPExplorer și noul nostru site web preferat Doar teme gratuite. Toate aceste teme sunt frumos proiectate și pot fi integrate pentru a crea un site web interactiv.

În plus față de opțiunile gratuite, există încă o mie de teme WordPress premium, din care puteți alege pentru a vă construi site-ul. Temele premium vin adesea cu funcții adăugate, plus suport din partea dezvoltatorului. Dacă sunteți în căutarea unei singure teme care pot face totul să verificați tema Total WordPress, care include un constructor de pagini drag și drop ușor de utilizat, o mulțime de opțiuni simple de personalizare live live (culori, fonturi etc.) și o mulțime de gata șabloane web realizate pe care le puteți importa doar cu câteva clicuri. Există, de asemenea, tone de alte teme specifice de nișă pe web pentru organizații de caritate, contabilitate, restaurante și multe altele care pot fi găsite pe Themeforest (și pe alte piețe, desigur). Din acest motiv, întreprinderile mici aleg WordPress deoarece pot găsi și utiliza designul care se potrivește exact mărcii lor.

7. plugin-uri pentru fiecare caracteristică

Pentru a adăuga ceva mai multe funcționalități pe site-ul dvs. web, puteți să vă ajutați de plugin-uri WordPress care sunt disponibile gratuit (sau cu o taxă mică) pe web. Ca temele, există mii de pluginuri pre-dezvoltate stocate în Director de pluginuri WordPress și există chiar și mai multe plugin-uri premium disponibile de pe piețele, inclusiv CodeCanyon, ThemeIsle, Plugin-urile lui Pippin și multe altele. În general, plugin-urile sunt ușor de utilizat și de instalat, plus că ajută la adăugarea funcționalității suplimentare pe site-ul dvs. web.

8. SEO optimizat

WordPress SEO

A avea un site web fără optimizarea motorului de căutare este destul de similar cu a nu avea niciun site web deloc. Astăzi, toată lumea construiește un site web păstrând în minte perspectivele SEO. Această problemă a fost rezolvată cu WordPress. Site-urile dezvoltate pe WordPress sunt optimizate SEO în mod implicit, deoarece structura pe care o urmărește este deja recunoscută de motoarele de căutare. Dar WordPress SEO nu se oprește acolo. Există o mulțime de ghiduri și plugin-uri grozave care vă ajută să vă optimizați în continuare SEO la fața locului pentru o mai bună clasare, dar aici sunt doar câteva care vă vor ajuta să începeți:

  • Cele mai bune instrumente SEO pentru 2017 pentru îmbunătățirea clasării motorului de căutare
  • Ghid rapid de instalare și instalare SEO Yoast pentru WordPress
  • Ghid pentru începători în WordPress SEO: backlinks, viteza site-ului și multe altele

9. Proiecte extrem de sensibile

Dorința de a avea un site web cu răspuns mobil poate fi ușor îndeplinită cu WordPress. Sensibilitatea este ceva pe care orice antreprenor își dorește nu numai site-urile web, ci și aplicațiile și șabloanele de e-mail ale acestora. Pentru noroc, majoritatea temelor WordPress sunt concepute pentru a răspunde pe deplin, astfel încât site-ul dvs. web să arate excelent pe desktopuri, tablete și dispozitive mobile. Din neclaritate, tema dvs. nu pare pixel perfectă pe telefoane, puteți utiliza întotdeauna pluginuri pentru optimizarea site-urilor mobile.

10. Sigur și de încredere

Este adevărat că WordPress este o platformă puternică de CMS și de dezvoltare web, care necesită o muncă constantă și o face cât mai sigură posibil. Când vine vorba de furnizarea de securitate, WordPress este în vârf. Ei eliberează actualizări periodice și patch-uri de securitate creând astfel un mediu web mai sigur pentru dvs..

În plus, există o mulțime de modalități prin care puteți îmbunătăți securitatea site-ului dvs. WordPress cu un plugin sau cu precauții de bază. Dacă doriți să aflați mai multe, vizitați blogul nostru pentru mai multe sfaturi de securitate WordPress.

Observații de închidere

Pentru orice afacere mică sau de început, căutarea de a stabili o prezență puternică pe web poate fi dificilă. Poate fi o problemă serioasă, deoarece prezența online excelentă poate aduce costuri, timp și efort pe care nu le pot permite. Deci soluția ușoară și evidentă la toate aceste preocupări este WordPress. Doar apuca-l pentru a dezvolta site-ul dvs. de afaceri.

Sperăm că această postare pe blog a răspuns tuturor întrebărilor dvs. cu privire la motivul pentru care întreprinderile mici ar trebui să ia în considerare WordPress pentru site-ul lor de afaceri. Fiind un om de afaceri sau antreprenor, este responsabilitatea dvs. de a lua decizii corecte la momentul potrivit pentru succes. Așadar, nu credeți că îl răsturnați, trebuie doar să instalați WordPress și să profitați de toate funcțiile care vin împreună cu acesta!

Aveți întrebări sau sfaturi de adăugat? Lasă un comentariu în secțiunea de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me