10 moduri de a face site-ul dvs. WordPress mai rapid

Așadar, ați auzit că Google va avea în vedere viteza site-ului dvs. atunci când îl va lua în considerare pentru rezultatele de căutare de top și acum doriți să faceți site-ul dvs. cât mai rapid posibil, astfel încât să îl puteți menține sau să îl ridicați la locul 1 al Big-ului. G.


Bine ați găsit această postare, pentru că vă voi învăța cum să reduceți dimensiunea paginilor / postărilor dvs. și să vă faceți site-ul mai rapid ca niciodată. Mai jos veți găsi 10 sfaturi grozave care vă pot ajuta să accelerați foarte mult blogul dvs. WordPress. Bucurați-vă și nu uitați să comentați și să tweetati această postare!

Mai jos sunt 10 modalități excelente de a vă ajuta să accelerați site-ul dvs. WordPress, astfel încât să puteți oferi o experiență mai bună pentru utilizatorii dvs. și, eventual, să vă îmbunătățiți clasamentul..

1. Cache-ți paginile

Temele WordPress funcționează făcând apeluri la baza de date wp și returnând conținutul pe care îl va afișa pe site-ul dvs. Așadar, de fiecare dată când încărcați o pagină pe site-ul dvs., trebuie mai întâi să preluați datele necesare din baza de date, ceea ce vă poate încetini dramatic site-ul, mai ales dacă faceți multe solicitări către db. De preferință, ați dori să aveți o versiune „cache” (HML) a site-ului dvs., astfel încât atunci când paginile dvs. sunt încărcate, totul a fost deja solicitat. Cel mai bun mod de a face acest lucru este folosind un plugin de memorie în cache WordPress, cel preferat este numit Hyper Chache.

2. Reducerea dimensiunilor imaginii

Toată lumea adoră să utilizeze tone de imagini pe blogurile lor în aceste zile, de ce, pentru că fac site-ul tău mai interesant și mai minunat. Cu toate acestea, imaginile pot fi cu adevărat mari și durează mult timp la încărcare. Dacă într-adevăr doriți să grăbiți WordPress, v-aș sugera să faceți 3 lucruri: eliminați orice imagini inutile, reduceți cantitatea de imagini de pe orice post și zdrobiți-vă imaginile. Yahoo oferă un serviciu apelat Smush-o, unde puteți încărca orice imagine și își va reduce dimensiunea, păstrând calitatea originală. Vă sugerez să începeți să spargeți toate imaginile din fișierele dvs. tematice, deoarece acestea vor fi pe fiecare pagină a site-ului dvs. Puteți, de asemenea, să vă întoarceți la folderul wp-upload și să smulgeți oricare dintre imaginile încărcate și să o faceți pentru orice imagini viitoare pe care le încărcați.

Un alt lucru pe care doriți să îl asigurați când vine vorba de imagini este că dacă afișați miniaturi pe postări, nu încărcați o imagine completă și apoi o afișați la o dimensiune mai mică folosind tag-urile wide = ”” și height = ”” . Nu are rost să încărcați o imagine uriașă care să o arate la jumătate din dimensiunea sa. Puteți utiliza redimensionarea imaginii WordPress sau un script pentru redimensionarea automată a imaginilor pentru a se potrivi nevoilor dvs..

Scăderea dimensiunii și a cantității de imagini de pe site-ul dvs. poate avea o diferență cu adevărat vizibilă în ceea ce privește viteza de încărcare.

3. Scripturi de limită

Multe bloguri în aceste zile adaugă tone de fișiere diferite pentru a „îmbunătăți” site-ul lor, cu toate acestea, acestea vor încetini site-ul dvs. ca niciun altul. Vă sugerez să vă lipiți de cât mai puține scripturi. Pe WPTopTen folosesc scriptul Tweetmeme, dar dacă ar fi să adaug butonul digg, tweet-urile recente, să le împărtășesc pe facebook … toate aceste alte scripturi, decât site-ul meu ar lua probabil pentru totdeauna la încărcare. Oamenii și, aparent, Google doresc site-uri de încărcare rapidă, așa că rămâneți la scripturile de care aveți nevoie sau chiar adaugă ceva pe site-ul dvs. Orice altceva doar arata frumos, elimina.

4. Curățați-vă codul

Pun pariu că peste 90% din toate site-urile web WordPress (dacă nu mai multe) au cel puțin o linie de cod în foaia lor de stil sau fișierele tematice de care nu au nevoie. Dacă doriți cu adevărat să accelerați site-ul și să reduceți dimensiunea acestuia până la ultimul kilobyte posibil, atunci este timpul să aruncați o privire asupra tuturor acelui cod și să începeți să tăiați inutilele.

Mai întâi aruncați o privire la foaia de stil și asigurați-vă că nu există nimic în prezent care nu este folosit în proiectarea site-ului dvs., apoi mergeți mai departe către Compresor CSS și scapă de tot spațiul ăla gol.

În continuare, veți dori să parcurgeți toate celelalte fișiere tematice (single.php, index.php, page.php …) și practic să faceți același lucru. Asigurați-vă că doriți cu adevărat tot codul care este acolo și apoi eliminați o parte din spațiul liber manual. Înlăturarea spațiului gol nu va face o diferență uriașă, dar dacă doriți să faceți încărcarea site-ului dvs. cât mai repede posibil, este încă un lucru pe care îl puteți face.

5. Optimizarea bazei de date

Am menționat anterior că vă puteți memora în cache postările și paginile WordPress, astfel încât site-ul dvs. nu va trebui să efectueze apeluri / referințe la baza de date atunci când încărcați o pagină. Acest lucru este adevărat, însă, pentru ca un cache să poată fi creat, acea pagină sau post trebuie să fie încărcată o singură dată. Prin optimizarea bazei de date, puteți ajuta la îmbunătățirea vitezei paginilor / postărilor dvs. care nu sunt memorate în cache (sau a întregului site, dacă alegeți să nu utilizați un plugin de memorie în cache).

6. Re-gândiți-vă designul

Toată lumea iubește site-urile cu adevărat drăguțe și site-urile bogate în imagini / vector, cu toate acestea, acestea pot fi cele mai lente de încărcat. Dacă doriți un site cu adevărat rapid, atunci veți dori să vă lipiți de CSS cât mai mult posibil, iar cu CSS 3 puteți realiza unele design-uri cu adevărat impresionante, fără a fi nevoie de photoshop (imagini). Chiar ai nevoie să ai acea imagine uriașă pe fundal sau poți folosi o culoare solidă? Utilizați javascript swap de imagine pentru navigarea dvs.? Întrebați-vă singuri aceste tipuri de întrebări și treceți peste designul site-urilor dvs. și sunt sigur că veți găsi modalități de a ajuta la reducerea dimensiunii aspectului dvs..

7. Scoateți acele extrase

Sunteți unul dintre acei oameni care adoră să aibă toate postările dvs. pe pagina de pornire și pe paginile categoriei? Dacă da, ar trebui să luați în considerare utilizarea extrase pentru blogul dvs. nu numai în scopuri SEO, ci și pentru viteza site-ului. Puteți scădea foarte mult cantitatea de conținut dintr-o anumită categorie sau pagină de pornire utilizând extrase mai mici. Pentru a utiliza extrase de pe site-ul dvs. tot ce trebuie să faceți este să utilizați șablon etichetați și copiați și scrieți o mică descriere în caseta de extras din administratorul dvs. WP în timp ce creați o postare.

8. Gândiți-vă conținutul peste imagini

O imagine nu spune o mie de cuvinte, o mie de cuvinte spun o mie de cuvinte. Acesta este setul de minte pe care trebuie să-l ai în orice moment când faci bloguri. Nu numai că este „rege al conținutului” atunci când vine vorba de clasament bine pe motoarele de căutare, dar necesită și mult mai puțin spațiu de memorie pentru a avea un articol frumos și lung decât să ai o postare, cum ar fi „100 de teme minunate WordPress” și să afișezi o captură de ecran de fiecare (ouch!). Nu mai adăugați atâtea imagini pe site-ul dvs. și începe să scrieți conținut util. Vizitatorii dvs. o vor aprecia atunci când site-ul dvs. se încarcă super rapid.

9. Eliminați pluginurile inutile

Bine, aici este afacerea cu plugin-uri … Vor încetini accesul site-ului dvs., așa că asigurați-vă că eliminați orice plugin de care nu aveți cu adevărat nevoie pe site-ul dvs. Multe plugin-uri vin cu propriile fișiere css și cu o bucket-load de cod care este introdus fie în antetul, fie în etichetele de model de subsol. Toate aceste aspecte suplimentare de coduri și foi de stil pot încetini mult site-ul. în plus, va trebui să faceți și mai multe solicitări la baza de date atunci când utilizați anumite plugin-uri. Așadar, aruncați o privire la toate pluginurile dvs. și vedeți care dintre ele nu aveți nevoie pentru a menține site-ul dvs. funcționează așa cum este (plugin-uri de lux) și ștergeți-le. După aceea, poate doriți să vă verificați baza de date pentru a elimina orice resturi de gunoi din ele.

10. Ștergeți-vă serviciul de gazduire ieftin

Iată unde se rezumă. Dacă aveți o gazdă mai proastă decât site-ul dvs., va fi probabil foarte lent. Luați în considerare să plătiți un pic în plus pentru un serviciu de găzduire mai bun și mai rapid. Voi, vizitatorii dvs. și motoarele de căutare veți aprecia foarte mult faptul că nu mai sunteți atât de zgârcit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map