Modalități de automatizare a sarcinilor WordPress pe site-ul dvs.

Există o mulțime de lucrări de făcut atunci când site-ul dvs. este în funcțiune – creare de conținut, întreținere, verificări de securitate, curățare malware, backup-uri, moderare comentarii și multe altele. Lucrul bun este că nu trebuie să faceți totul singur. Există instrumente disponibile pentru a vă ajuta să automatizați sarcinile WordPress, iar utilizând aceste instrumente puteți automatiza o bună parte din gestionarea site-urilor web. Fără a pierde timpul, să aflăm modalitățile prin care poți automatiza sarcinile WordPress pentru a te economisi ceva timp.


1. Actualizări

Actualizarea WordPress este importantă atât pentru securitatea site-ului, cât și pentru performanța. WordPress lansează actualizări în mod regulat și apar ca notificări pe tabloul de bord. Când alegeți să automatizați actualizările WordPress, acestea sunt destul de îngrijite în fundal, economisindu-vă timp productiv.

În mod implicit, actualizări minore la WordPress se întâmplă automat, deși nu este cazul actualizărilor majore. Când vine vorba de teme și pluginuri, actualizările automate sunt dezactivate implicit. Este posibil să modificați opțiunile sau să folosiți un cod de cod pentru a activa sau dezactiva actualizările automate ale corecțiilor, temelor și pluginurilor. Ghidul nostru rapid pentru actualizarea WordPress vă poate ajuta.

Automatizarea WordPress: Manager de actualizări ușoare

De asemenea, puteți activa actualizări automate utilizând Manager de actualizări ușoare – totul dintr-o singură dată sau selectiv. Acest plugin înlocuiește toate setările legate de actualizare. Vă permite să gestionați toate actualizările pentru nucleul WordPress, teme și plugin-uri, actualizări de dezvoltare, actualizări de traducere, precum și unele pluginuri ale unor terți.

Când vine vorba de teme sau plugin-uri premium de la Themeforest sau Codecanyon, pluginul Envato Market poate ajuta la automatizarea instalării WordPress, precum și la actualizări. Am acoperit acest lucru în profunzime în ghidul nostru de plugin-uri Envato Market.

2. Backup

Backup-urile sunt cu adevărat ceea ce te lasă să dormi noaptea, fără să fii neliniștit de site-ul tău. Cât de des faceți o copie de rezervă a site-ului dvs. depinde de frecvența cu care publicați conținut. Este un obicei obișnuit în materie de securitate să stabilești un program de rezervă pentru site-ul tău. Nu este totul, ar trebui să păstrați mai multe copii ale versiunilor de rezervă în diferite locații și să le testați din când în când.

Dacă nu vă aflați într-un plan de găzduire gestionat, pluginurile sunt cele mai bune opțiuni pentru backup pentru WordPress. BackupBuddy poate face backup întregii dvs. instalări WordPress și puteți configura programe de rezervă pentru a rula automat. Puteți stoca copiile de siguranță într-o locație sigură în afara site-ului și le puteți restaura după cum este necesar.

Copie de rezervă

Dacă preferați un plugin gratuit, Updraft Plus este o opțiune bună. Serialul nostru de post Ghid pentru începători pentru WordPress include o postare detaliată despre cum să faceți backup pentru site-ul dvs. WordPress.

3. Programări postări

Știați că nu este necesar ca dvs. să vă conectați la WordPress pentru a publica conținut. WordPress are funcții încorporate care vă permit să publicați o postare la orice oră programată doriți.

Programează o postare

După ce completați o postare, căutați opțiunea Publicare în editorul de postări și faceți clic pe linkul Editare. După aceea, puteți specifica data și ora exactă pentru publicarea postării. Dacă doriți, puteți reprograma și postările. Deși puteți face acest lucru pentru orice număr de postări, nu este o idee bună să vă planificați prea mult în viitor. Este posibil să fie nevoie să schimbați programul pentru a se potrivi cu relevanța postării în momentul publicării.

Dacă este un plugin pe care îl preferați, încercați gratuit Calendar editorial. Vă permite să glisați și să plasați pur și simplu postările gata de publicare într-un format de planificare. Veți avea, de asemenea, o imagine de ansamblu a postărilor programate și veți putea gestiona schițele și postările dvs. de la mai mulți autori, puteți vizualiza starea fiecărei postări și puteți face modificări rapide la acestea.

CoSchedule

O altă opțiune este  CoSchedule, un plugin premium care nu numai că vă permite să programați postările de publicare, dar și publicările auto pe rețelele de socializare. Aflați mai multe despre construirea unui calendar editorial în această postare.

4. Publicare auto socială

O mare parte din postările de social media pot fi automatizate. Puteți aranja-o astfel încât conturile dvs. de social media să fie actualizate, iar conținutul dvs. este distribuit automat pe diferite platforme de social media. De asemenea, puteți automatiza fluxurile RSS WordPress, după formatarea lor pentru platformele sociale.

În mod ideal, automatizarea postării pe rețelele de socializare ar trebui să facă parte din strategia generală de social media. Vă permite să faceți o pauză de pe social media fără ca cititorii să vă lipsească prezența. Pentru mai mult ajutor pentru automatizarea sarcinilor de pe rețelele de socializare WordPress, consultați postarea noastră anterioară.

Revigui Posta veche

Un plugin care vă poate ajuta aici este pluginul Revive Old Post. După o singură configurare, acesta partajează automat atât conținut nou, cât și vechi în conturile de rețea socială.

5. Opriți spamul

Spam-ul poate fi o atragere la SERP-uri. Cu toate acestea, spam-urile sunt mult determinate, ei vor căuta întotdeauna modalități de a intra pe site-ul tău. Acesta este motivul pentru care WordPress a preinstalat puternicul lor plugin anti-spam Akismet în fiecare descărcare WordPress.

Akismet

După instalarea WordPress, va trebui să activați pluginul și să obțineți o cheie API. După aceea, pluginul verifică în mod regulat dacă există spam în comentariile și în formularul de contact trimis.

Dar dacă nu ești fan Akismet, ar trebui să știi că există alte opțiuni de pluginuri pentru a preveni spam-ul WordPress, precum și cele care se pot ocupa de încercări de conectare, abonamente, înregistrări, rezervări și multe altele.

6. Compresează imagini

Toate acele imagini lucioase de pe site-ul dvs. – trebuie să fie comprimate înainte de a le încărca în media media. Byte fișiere de imagine grele poate încetini site-ul dvs. web. Plugin-uri ca Optimizatorul de imagini scurte pentru pixeli și EWWW Image Optimizer vă permite să comprimați automat imaginile în timp ce le încărcați în media media. De asemenea, pot comprima imaginile existente în prezent în WordPress.

EWWW Image Optimizer

Dacă site-ul dvs. are imagini, aceste plugin-uri se pot dovedi a fi economisitoare în timp real. Dacă doriți, puteți consulta ghidul nostru detaliat despre optimizarea imaginii pentru a afla mai multe.

7. Optimizarea bazei de date

Pe măsură ce adăugați tot mai mult conținut pe site-ul dvs. web, baza de date poate începe să crească. O parte importantă a întreținerii site-ului de rutină este curățarea bazei de date în mod regulat. O bază de date umflată încetinește site-ul dvs., în timp ce o bază de date slabă este mai eficientă în a răspunde la întrebări.

WP Optimizare

Te poți baza WP Optimizare pentru a curăța baza de date pentru dvs. oricât de des doriți. Puteți personaliza ceea ce trebuie curățat și configurați-l pentru a șterge datele redundante. Pentru a vă asigura că datele dvs. rămân în siguranță întotdeauna, puteți seta pluginul pentru a salva automat o copie de rezervă în UpdraftPlus înainte de a optimiza baza de date.

8. Comunicare

O bună parte a timpului nostru revine prin scrisori adresate membrilor echipei și colaboratorilor noștri. Ar trebui sa incerci lenevi, un instrument de productivitate online care ajută la eficientizarea comunicării între toate comunitățile, organizațiile, grupurile și conturile dvs. online dintr-un singur loc.

Facilitarea utilizatorilor WordPress este mai ușoară Slackbot care acționează ca un canal între contul tău WordPress și Slack. În plus, puteți configura notificări personalizate în Slack pentru diferite evenimente WordPress, cum ar fi actualizări, înregistrarea utilizatorului sau publicarea unei postări.

lenevi

Slack funcționează foarte bine cu platformele de social media precum Twitter și Dribble, precum și aplicații care urmăresc performanța site-ului sau timpul de funcționare. Am făcut o postare despre integrarea WordPress cu Slack, astfel încât să puteți citi mai multe despre asta acolo.

9. Crearea de conținut

Nu sună de necrezut, nu poți să creezi conținut pe pilonul automat. Deși, în multe cazuri, aceasta nu este chiar o idee bună, poate crea tensiune crearea de conținut pentru anumite site-uri care există în principal pentru a trata conținut din mai multe surse. Autoblogging plugin-uri ca WP RSS Agregator vă poate ajuta să agregați conținutul și să îl publicați automat.

De exemplu, puteți abonați-vă la fluxul RSS al unor canale YouTube și prezentați conținut curatat pe site-ul dvs. abonaților.

10. Verificator de legături sparte

Linkurile sparte pe site-ul dvs. web pot face ca blogul sau site-ul dvs. să arate neprofesional și învechit. Un plugin simplu, Verificator de legături stricate vă poate scana site-ul web și remedia automat linkurile sparte și imaginile lipsă.

În plus, pluginul este ușor de configurat și configurat și poate fi dezactivat atunci când nu este necesar.

Cum se automatizează înfășurarea WordPress

După ce începeți să automatizați sarcinile WordPress, faceți check-in-uri din când în când pentru a vă asigura că îndeplinesc așa cum intenționați. În timp ce aceste pluginuri sunt modalități foarte bune de a automatiza WordPress și de a-ți elibera timpul pentru o muncă mai productivă (cum ar fi crearea de conținut de calitate), trebuie totuși să verifici actualizările și compatibilitatea pluginului (dacă folosești mai multe pluginuri).

Ce alte sarcini ați dori să automatizați cu WordPress? Sau există plugin-uri de automatizare cheie pentru care pur și simplu nu puteți trăi? Spune-ne în secțiunea de comentarii – ne-ar plăcea să știm cum îți administrezi site-ul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me