Am fost întotdeauna un fan al lucrurilor uimitoare pe care le poate face WordPress. În aproape fiecare acțiune online pe care am întreprins-o, am folosit orbește WordPress ca soluția mea numărul unu. Haideți să aruncăm o privire doar la câteva dintre numeroasele lucruri pe care WordPress le poate face pentru dvs. (și pentru clienții dvs.).


1. Creați un magazin online cu WordPress

cumparaturi online

Odată ce un client a întrebat – “Hei nu am nevoie de WordPress, de ce nu folosesc un software dedicat pentru e-commerce?” Clientul meu (un domn sceptic) nu era prea conștient de WordPress. Profitând de această situație, m-am deschis rapid WooCommerce și a întrebat – „Ce zici de asta, crezi că totul va funcționa?”

“Este perfect! Cât costă asta?” Așa că i-am răspuns, “Nimic!”(Ei bine, cu excepția taxelor de găzduire, desigur!)

WooCommerce este unul dintre jucătorii importanți din industria de comerț electronic WordPress. Pluginul lor principal este gratuit și vine cu caracteristicile de bază necesare pentru a menține un magazin de comerț electronic la nivel de intrare. Ați greșit să credeți că, la fel ca majoritatea pluginurilor WordPress „gratuite”, WooCommerce păstrează funcțiile necesare în spatele unui dulap „premium”..

forum de lucru woocommerce

De fapt, nu există o versiune premium a pluginului. Au o serie serios de impresionante de suplimente, prin care generează venituri. De asemenea, acceptă suplimentele WooCommerce. Puteți chiar să angajați un dezvoltator pentru a vă crea un add-on WooCommerce specific afacerii.

Alte pluginuri extraordinare pentru e-commerce includ iThemes Exchange, MarketPress și Easy Digital Downloads. Pentru o listă exhaustivă, consultați postarea lui Freddy pe cele mai bune pluginuri WordPress de comerț electronic.

2. Creați un post de lucru

wpjobboard

Unul dintre cele mai memorabile discursuri de la facultate a fost ceva de genul – „Trebuie să aspiri să fii donator de locuri de muncă și nu căutători.” Acesta a stârnit focul antreprenorial care pâlpâia în noi.

Vino să ne gândim la asta, oameni ca noi – freelanceri, bloggeri, designeri, redactori etc. sunt toți antreprenori individuali. Ai vrut vreodată să creezi un forum de lucru real pe blogul tău? Ca cea de la ProBlogger Iată o listă cu Teme de bord de lucru WordPress asta vă va ajuta să funcționați în câteva ore:

 1. Jobify ($ 55)
 2. Consiliul de locuri de muncă ($ 79)
 3. JobRoller (99 USD)
 4. Consiliul de muncă al Templaticului (65 USD)
 5. JobEngine ($ 89)
 6. Închiriați Bee (99 USD)

Dacă sunteți în căutarea unui abordare bazată pe pluginuri, verifică WP Job Manager. Există o mulțime de suplimente excelente pentru și mai multe opțiuni de pe forum, cum ar fi integrarea WooCommerce pentru înregistrări cu plată, un manager de CV pentru încărcări ușoare de cv, alerte noi sau săptămânale de locuri de muncă și multe altele.

Indicatori generali:

 • Asigurați-vă că ați construit o audiență semnificativă în genul dvs. înainte de a lansa placa de lucru. ProBlogger este unul dintre cele mai populare bloguri „blogging” de pe planetă. Dacă credeți că puteți obține câteva mii de vizitatori pe lună și să începeți cu cartea de muncă, veți fi dezamăgiți.
 • Pe partea de flip, aceste plugin-uri de bord pot fi foarte utile atunci când postați joburi pentru propriul blog (cum ar fi editori plătiti, redactori, designeri etc.)
 • Multe companii preferă să își păstreze separat portofoliile și deschiderea de locuri de muncă. Ei postează un link pe subsolul lor sau în partea de sus undeva anunțând că au o deschidere.
 • Pagina de lucru reală este fie subcontractată la unele programe de bord de lucru, cum ar fi Resumator, sau sunt configurate ca o tablă de lucru „internă” într-un alt URL sau subdomeniu. Ceva de genul jobs.company.com.
 • Pentru această abordare, o temă bazată pe un forum de lucru WordPress funcționează cel mai bine – dar sunt cam scumpe din cauza tuturor tipurilor de post complexe și a tuturor.
 • Cu toate acestea, dacă nu doriți o instalare separată, puteți merge pentru o soluție bazată pe plugin.

3. WordPress Multisite

mai multe site-uri web în rețea

WordPress Multisite este unul dintre cele mai bune (dacă nu) cele mai bune) funcții WordPress, vreodată. Simplu, vă permite să creați o rețea de site-uri web WordPress dintr-o singură instalare WordPress master. Ideea a luat naștere din conceptul de bloguri în rețea. Iată un exemplu rapid:

Spuneți că doriți să începeți un blog care acoperă trei categorii principale – Cărți, benzi desenate și poezii. Dar echipa ta are idei foarte diferite pentru structura, designul și aspectul fiecăruia dintre aceste site-uri. Cu toate acestea, celelalte aspecte, cum ar fi măsurile de securitate și politicile generale la nivel de site, sunt comune. Într-un astfel de caz, cea mai bună soluție ar fi să creezi trei site-uri diferite – adică trei instalații WordPress diferite, adăpostite sub un singur site WordPress. Acest lucru vă oferă control administrativ asupra site-ului dvs., păstrând în același timp discreția.

Puteți activa WordPress multisit adăugând următoarea linie la dvs. wp-config.php fişier:

/ * Multisite * /
define ('WP_ALLOW_MULTISITE', adevarat);

De aici înainte, urmați ghidul nostru de configurare multisite WordPress sau instrucțiuni codex să se stabilească.

4. Creați un forum

bbPress

Cu bbPress Pluginul WordPress care creează un forum WordPress complet caracterizat și integrat este o sarcină simplă. Pluginul este dezvoltat și întreținut de Automattic – compania din spatele WordPress. Deci, din punct de vedere al fiabilității și al securității – sunteți destul de în siguranță. Iată o privire rapidă la funcțiile bbPress ”:

Caracteristici:

 • Creați mai multe categorii de forumuri
 • Răspunsuri la subiecte individuale
 • Asistență pentru scurtcoduri și widget-uri specifice pentru bbPress
 • Sporirea implicării utilizatorilor cu extensii de genul bb Apăsați Notificare care trimite notificări prin e-mail utilizatorilor atunci când sunt postate subiecte noi și / sau răspunsuri; și
 • GD bbPress Tools care adaugă suport pentru BBCode, semnături ale utilizatorului, citate de răspuns și alte câteva funcții – la fel ca un software de forum cu drepturi depline.

Oh, și este compatibilă puternica temă Total WordPress – astfel încât să puteți crea pagini personalizate pentru forumul dvs. minunat. Alte pluginuri care vă ajută să creați un forum folosind WordPress includ Răspunsuri CM și AnsPress.

5. Creați o rețea socială

BuddyPress

Dacă doriți să creați următorul Facebook folosind WordPress ca platformă – probabil ar trebui să vedeți un medic. Glumeam. Dar în serios, îți admir aspirațiile, dar efortul tău ar fi mult mai eficient dacă luați în considerare un cadru alternativ pentru construirea următorului Facebook.

Pentru alții care doresc să creeze o rețea socială „internă” pentru grupurile, echipele sau compania dvs. de colegiu – BuddyPress este răspunsul tău. Ce este mai mult – există chiar și o secțiune dedicată temei pentru temele BuddyPress.

6. Creați pagini de destinație DIY

pagina de destinație

După cum puteți ști, paginile de destinație sunt esențiale pentru creșterea afacerilor – în special pentru companiile online. Paginile de destinație bine concepute pot transforma un vizitator casual într-un client plătitor. Dar nu este atât de ușor cum pare. Construirea unei pagini de destinație este continuă evoluție proces. Trebuie să aveți grijă de mai multe caracteristici și urmăriți cum reacționează vizitatorul dvs. la ei.

Deoarece majoritatea blogurilor de pe Internet folosesc WordPress, proiectarea unor pagini de destinație frumoase nu a fost niciodată mai ușoară cu pluginuri precum OptimizePress, Parallax Gravity și Thrive Content Builder. Cu un plugin bun pentru paginile de destinație WordPress, puteți crea și urmări mai multe pagini de destinație pentru site-ul dvs. web.

7. Construiți un site web multilingv

Multilingvă-interfață web

WordPress vă ajută să creați și să gestionați versiuni multilingve din conținutul site-ului dvs. Acest lucru este util în special pentru întreprinderile globale care au ales WordPress ca platformă CMS. Există două moduri distincte de a traduce WordPress și de a construi un site web multilingv.

7.1 Angajați un traducător

Aceasta este metoda mai scumpă, dar aproape întotdeauna garantează o calitate mai bună în comparație cu traducerea automată. Pentru aceasta, puteți utiliza următoarele plugin-uri:

Aș recomanda pluginul Polylang WordPress, deoarece gestionează versiuni multilingve ale postărilor și paginilor tale și a altor elemente, inclusiv formate regionale de dată, categorii, etichete și taxonomii personalizate.

7.2 Traducere automată

Această metodă este mai rapidă și nu te costă niciun ban. Cu toate acestea, pe dezavantaj, calitatea textului tradus este mai slabă decât cea obținută atunci când angajați un traducător. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba în următorul deceniu, datorită cercetării intimidante a procesării limbajului natural (NLP) de către Google.

Plugin-uri:

Aceste plugin-uri se conectează la API-ul traducătorului de limbă Google / Bing pentru a converti articolele site-ului dvs. Dacă executați o configurare multisite a WordPress și aveți nevoie pentru fiecare site, WPML este pluginul pentru dvs. Este un plugin obust care acceptă caracteristici de bază de traducere, traducere de comerț electronic și gestionează fișiere atașate distincte pentru fiecare limbă.

8. Securitate de top

Securitate

Am avut întotdeauna o regulă cu securitatea – prevenirea este mai bună decât vindecarea. Pentru aceia dintre voi care sunt prea târziu, va trebui să cheltuiți o sumă semnificativă pentru a vă recupera de pe un site hacked. V-aș recomanda să nu luați acest lucru ca un proiect de bricolaj și să primiți ajutor profesional – deoarece există nenumărate modalități de a greși.

 • WordPress este un adept continuu al primei reguli. Acesta este motivul pentru care implementează diferite măsuri de securitate și eliberează actualizări majore și critice de securitate din când în când. Motiv pentru care regula # 1 este să actualizați întotdeauna la cea mai recentă versiune a WordPress.
 • Majoritatea site-urilor WordPress (inclusiv cele gestionate) sunt actualizate automat la cea mai recentă versiune datorită funcției sale de „actualizare automată”. Restul trebuie actualizat manual de către administrator.
 • Când te afli într-un mediu de găzduire partajat, ești înconjurat de diverse defecte de securitate necunoscute. Ca o contramăsură, ar trebui să instalați un plugin de securitate precum iThemes Security sau Sucuri.
 • În cele din urmă, dacă doriți să vă eliberați de cefalee de găzduire și securitate, ar trebui să luați în considerare găzduirea WordPress Managed ca WPEngine.

9. Marketing avansat prin e-mail

Grow-ta-mail-list

Marketingul prin e-mail așa cum știm este unul dintre modurile pe totdeauna de generare a traficului. Este ca o sursă de trafic la cerere, care a fost adaptată în mod special pe site-ul dvs., dornică să afle de la dvs. Cu toate acestea, pentru a funcționa prin email marketing trebuie să colectați e-mailuri mai întâi. Acolo WordPress vine la îndemână.

Cu plugin-uri precum OptinMonster și Bloom, puteți ridica baza abonaților. OptinMonster afișează o casetă pop-up pentru abonament la newsletter în ecranul vizitatorului dvs., la fel cum acestea:

 • Intră pe site-ul tău
 • Părăsește-ți site-ul – aceasta se numește tehnologia „intenție de ieșire”

Puteți, de asemenea, să plasați căsuțe de abonare prin e-mail în diferite locuri ale site-ului dvs., inclusiv bara laterală, după fiecare postare sau pop-up simplu. Dacă doriți să aflați mai multe despre OptinMonster și cum a evoluat de-a lungul anilor, asigurați-vă că consultați recenzia noastră OptinMonster. WordPress.com vă permite, de asemenea, să colectați adrese de e-mail de la utilizatorii dvs. După ce publicați o nouă postare, un e-mail va fi trimis tuturor abonaților.

10. Flexibilitatea proiectării site-ului web

total wordpress tema wpexplorer

De departe această proprietate a WordPress este cea preferată. Chiar puteți crea orice cu WordPress. Indiferent de ce aveți nevoie, există un plugin sau o temă care vă va ajuta să începeți. Doriți să creați o listă de director cuprinzătoare pentru orașul dvs.? Verificați tema directorului bine numită. Trebuie să adăugați rețete pe blogul dvs.? Simplu – constructorul de rețete gătite este doar pluginul pentru tine.

Și dacă nu știți ce doriți, există și teme pentru asta! Apucați-vă doar ceea ce credem că este cea mai bună temă WordPress – Total, sau oricare dintre celelalte teme polivalente populare care vin cu un puternic constructor de pagini. Cu acestea puteți crea site-uri web unice – toate dintr-o temă.

Concluzie

Sper că v-a plăcut această listă cu cele 10 (minunate) lucruri pe care le puteți face cu WordPress. Pentru ce ați folosit WordPress? Dacă aveți ceva care credeți că ar trebui inclus în această listă – spuneți-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me