10 lucruri pe care ar trebui să le știți despre utilizarea pluginurilor WordPress

Ce ar fi WordPress fără pluginuri? Abilitatea noastră de a extinde sistemul preferat de gestionare a conținutului din lume într-o manieră aproape nelimitată este ceea ce face WordPress atât de grozav. Cu aproape 25.000 de plugin-uri disponibile WordPress.org singur, cerul este într-adevăr limita.


Dar, cu o putere mare, vin o mare responsabilitate și este un lucru nefericit că utilizarea de pluginuri WordPress poate avea efecte secundare nefavorabile dacă nu sunteți prea atenți. Ținând cont de acest lucru, în această postare vreau să acoper cele mai importante lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când utilizați plugin-uri WordPress pe site-ul dvs. WordPress, astfel încât să vă puteți bucura de toate funcționalitățile suplimentare și să evitați capcanele.

1. Actualizați-vă pluginurile

http://www.wpexplorer.com/essential-wordpress-plugins/

Acesta este un pic lipsit de idei, dar se menționează în interesul completității: menținerea actualizării pluginurilor este absolut vitală pentru securitatea și funcționalitatea blogului tău. Plugin-urile neactualizate sunt ținte principale pentru cei care caută deficiențe de securitate și se pot rupe și atunci când sunt lansate versiuni mai noi de WordPress și alte pluginuri..

Nu numai că trebuie să vă actualizați în mod regulat pluginurile, trebuie să vă verificați periodic și pluginurile pentru a vă asigura că acestea au fost actualizate recent. Ar trebui să luați în considerare cu siguranță eliminarea de pluginuri care nu au fost actualizate pentru o perioadă lungă de timp (de regulă, spuneți un an).

În mod ideal, ar trebui să vă actualizați periodic pluginurile (Notă: Nu vrei să uiți? Ai putea încerca Manager de actualizări ușoare pentru a automatiza plugin-uri, teme și actualizări principale de bază pentru WordPress minore / importante).

2. Mențineți actualizate pluginurile dezactivate sau scăpați de ele

Aceasta rezultă direct din punctul meu anterior: chiar dacă un plugin nu este activ pe site-ul dvs., trebuie să vă asigurați că este încă actualizat. Un plugin dezactivat este încă „live” pe site-ul dvs., în sensul că ar putea fi exploatat ca o slăbiciune de securitate. De altfel, același lucru se poate spune și pentru teme, așa că sfaturile mele se aplică și acolo.

Sincer, dacă un plugin nu este activ pe site-ul dvs. și nu aveți intenția de al utiliza în viitor, sfatul meu ar fi să îl eliminați. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca site-ul dvs. să devină un cimitir de pluginuri neutilizate – plătește să păstrați lucrurile curate și ordonate.

3. Dezactivați plugin-urile Backend atunci când nu le utilizează

Dezactivați plugin-uri Backend atunci când nu sunt utilizate

Majoritatea pluginurilor pun o încordare în resursele site-ului dvs., chiar dacă această tulpină este doar minoră. Ca atare, recomandarea mea este să activați pluginurile backend doar atunci când sunt necesare.

Luăm de exemplu Plugin de resetare a bazei de date WordPress. Acest mic plugin minunat face ușor să resetați WordPress returnând toate sau porțiuni din baza de date WordPress la starea lor inițială, implicită. Cu toate acestea, pluginul Resetare a bazelor de date WordPress trebuie să fie activ numai atunci când executați resetarea – acesta poate fi dezactivat oricând.

Pe scurt, fiecare plugin activ de pe site-ul dvs. ar trebui să fie utilizat de site-ul dvs. Dacă nu, dezactivează-l.

4. Numărul de pluginuri nu este important

Pentru a-l defini în termeni de profan, un plugin este pur și simplu un cod suplimentar care este implementat pe site-ul dvs. Într-o măsură, puteți adăuga același cod în fișierul dvs. funcții.php și obține același efect.

Prin urmare, numărul de plugin-uri instalate și activate pe site-ul dvs. nu este necesară o problemă majoră. Problema principală este cât de bine sunt codate și intensificate resursele dvs. de plugin-uri.

Permiteți-mă să o spun așa: ar fi mult mai bine să aveți cinci plugin-uri ușoare și codate imaculat instalate pe site-ul dvs. decât un plugin umflat, intensiv în resurse și vulnerabil. În realitate, ar trebui să fii mai îngrijorat ce plugin-uri pe care le instalați, mai degrabă decât câte.

5. Numărul de plugin-uri Este Important

Acestea fiind spuse, există un motiv pentru care numărul de pluginuri instalate pe site-ul dvs. poate fi o problemă: conflictele.

Teoretic vorbind, cu cât aveți mai multe pluginuri pe site-ul dvs., cu atât este mai probabil să găsiți unul care intră în conflict cu altul. Trebuie să faceți față conflictelor de pluginuri este o problemă a dezvoltatorilor în mod constant, deoarece există un număr aproape infinit de combinații de configurare în toate instalațiile WordPress. Majoritatea blogurilor WordPress sunt complet unice din punct de vedere al combinației de plugin-uri instalate.

Așadar, deși trebuie să fiți atenți la calitatea pluginurilor pe care le utilizați, ar trebui să fiți atenți și la numărul pentru a păstra lucrurile cât mai simplu. În acest caz, mai puțin este în mod normal mai mult (nu fi un plug-in-protector).

6. Calitatea bate întotdeauna cantitatea

Evaluarea stelelor

Pe aceeași linie de gândire, ar trebui să fii foarte selectiv în a decide ce pluginuri să instalezi pe site-ul tău. La urma urmei, fiecare plugin pe care îl instalați poate lăsa în urmă o amprentă dificil de eliminat (mai ales dacă este slab codificat). Deși poate fi foarte tentant să testați și să instalați fiecare plugin sub soarele de pe site-ul dvs., ar trebui să greșiți din partea prudenței și selectivității.

Când vine vorba de instalarea de pluginuri, ar trebui să vă uitați la câteva elemente cheie, cum ar fi:

  • Numărul de descărcări
  • Rata medie
  • opinii
  • Dezvoltatorul (sunt bine consacrate?)
  • Dovada sprijinului activ

Cert este că nu doar instalați un plugin, ci instalați o funcționalitate pe care v-ați dori rămâne funcțional pentru viitorul previzibil. Dacă pluginul funcționează acum, este un început bun, dar doriți să vă asigurați că va funcționa și în viitor.

Pentru mine, decizia de a instala un nou plugin pe site-ul meu este una destul de importantă. Sunt atent să mă întreb dacă chiar sunt sau nu nevoie funcționalitatea sau dacă sunt atrasă de proverbialele lumini strălucitoare. S-ar putea să merite să vă puneți aceeași întrebare.

7. Premium nu înseamnă în mod necesar cel mai bun

Este un fapt binecunoscut al psihologiei că percepția oamenilor asupra valorii este afectată de costuri. Dacă îți ofer același lucru gratuit sau contra cost, percepția dvs. despre valoare este probabil să se schimbe în circumstanțe separate.

Acest fenomen poate fi uneori observat în atitudinea oamenilor față de plugin-urile premium. Faptul este: există o mulțime de dezvoltatori premium fără scrupule premium. Doar pentru că cineva te încarcă pentru un plugin nu face bine. Există o mulțime de pluginuri gratuite de calitate extrem de bună, dezvoltate de oameni în care puteți avea încredere absolută.

Acestea fiind spuse, pluginurile premium bine făcute sunt de obicei cele mai bune. Dacă alegeți un dezvoltator de plugin-uri de renume premium, este posibil să vă bucurați de cea mai bună funcționalitate, asistență de top și actualizări consistente. Cheia este să vă asigurați că susțineți dezvoltatorul „corect”. Nu faceți doar o căutare pe Google și mergeți cu tot ceea ce apare. Aflați că oamenii sunt încântați să vă recomande personal. Implicați-vă în comunitatea WordPress și observați despre cine se vorbește într-o lumină pozitivă. Acestea sunt persoanele de la care ar trebui să arate să cumperi.

8. Unele plugin-uri sunt considerate vitale pentru aproape orice site

Pluginul SEO Yoast pentru WordPress.

Yoast SEO este un instrument util pentru majoritatea tipurilor de site-uri WordPress.

În majoritatea cazurilor, pluginurile pe care le instalați vor depinde de tipul de site pe care îl creați. Un magazin de e-commerce ar putea necesita un plugin pentru coșul de cumpărături, de exemplu, în timp ce un portofoliu de fotografie poate beneficia de un instrument de galerie de imagini. Cu toate acestea, există câteva plugin-uri pe care ar trebui să le includă aproape fiecare instalare WordPress, indiferent de focalizarea site-ului dvs..

De exemplu, probabil că doriți să atrageți cât mai mulți vizitatori, astfel încât site-ul dvs. să poată beneficia întotdeauna de un plugin solid de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) precum Yoast SEO. Securitatea este vitală pentru păstrarea în siguranță a datelor și a conținutului site-ului, astfel încât un plugin cum ar fi Wordfence este întotdeauna un pariu inteligent. Ca un alt exemplu, formularele de contact personalizate (precum cele create cu Formularul de contact 7) sunt utile pentru a permite vizitatorilor să ia legătura, indiferent dacă executați un blog, un site de afaceri sau un magazin..

Chiar dacă credeți că tipul de site pe care îl creați nu necesită pluginuri, puteți fi surprins de câte opțiuni oferă o funcționalitate de neprețuit. Există câteva plugin-uri WordPress pe care fiecare proprietar de site-ul web ar trebui să le cunoască – indiferent dacă le termini sau nu.

9. Pluginurile îți pot integra site-ul cu alte instrumente și platforme

Tabloul de bord Google Analytics pentru pluginul WP.

Tabloul de bord Google Analytics pentru WP vă permite să integrați site-ul dvs. WordPress cu instrumentul popular de analiză.

Pluginurile nu sunt create în vid. Deși este adevărat că multe sunt opțiuni autonome care oferă funcții independente, unele depind de alte programe software. De fapt, există multe plugin-uri concepute pentru a integra site-ul dvs. WordPress cu instrumente și platforme populare de toate tipurile. Asta înseamnă că puteți face ca aceste programe să funcționeze fără probleme cu WordPress, fără a cunoaște o singură linie de cod.

Cu greu putem acoperi toate integrările disponibile, dar iată doar câteva exemple:

Așadar, dacă aveți unele instrumente preferate pe care le utilizați în fiecare zi pentru a vă administra site-ul sau afacerea, merită să verificați dacă există o modalitate de a le integra cu site-ul dvs. În acest fel, vă puteți eficientiza fluxul de lucru și nu trebuie să comutați înainte și înapoi între platforme în mod constant.

10. Există mai multe locuri pentru a găsi pluginuri online

Pagina de start a directorului pluginului WPExplorer.

În directorul nostru puteți găsi o mulțime de pluginuri gratuite și premium excelente.

Dacă sunteți complet nou la pluginuri, cel mai bun pariu este să începeți cu Directory Plugin WordPress. Aceste plugin-uri sunt gratuite și au fost puse printr-un proces de verificare. Acest director afișează, de asemenea, evaluările și recenziile clienților, împreună cu numărul de site-uri WordPress care utilizează în prezent fiecare plugin, astfel încât să știți în ce accesați.

Totuși, acest lucru este departe de singurul loc în care găsiți pluginuri online. O multime de dezvoltatori vând plugin-uri prin site-urile proprii și există alte directoare cu zeci, sute sau mii de opțiuni. Rețineți că majoritatea pluginurilor care nu sunt pe WordPress.org vor fi premium, ceea ce înseamnă că va trebui să plătiți o taxă pentru a le utiliza. Cu toate acestea, costul este destul de rezonabil și veți putea găsi pluginuri care să ofere funcționalități mai complexe, neobișnuite sau vizate..

Dacă tocmai începeți să vă extindeți în căutarea dvs. de pluginuri, iată câteva locuri pentru a începe:

  • CodeCanyon: Acesta este cel mai mare director de pluginuri WordPress premium online. Puteți găsi aici aproape orice, la prețuri care se ridică la 2 USD. De asemenea, veți putea vedea recenzii și evaluări ale utilizatorilor și o mulțime de informații despre fiecare plugin.
  • WPMU DEV: Aceasta este o sursă excelentă de plugin-uri WordPress de calitate, oferind opțiuni în domenii precum analitică, securitate, design, integrare în social media și multe altele. Acest site funcționează puțin diferit față de majoritatea directoarelor, deoarece veți avea nevoie de un membru pentru a putea utiliza pluginurile. Cu toate acestea, prețul de 49 de dolari pe lună poate fi o ofertă bună dacă găsiți mai multe pluginuri pe care le doriți (în special dacă executați mai multe site-uri).
  • WPExplorer: În cele din urmă, am reține să nu menționăm propriul nostru site web! Oferim un director de pluginuri gratuite și la un preț rezonabil într-o mare varietate de categorii, de la comerț electronic la construitori de pagini până la SEO. Verificați-l și sunteți sigur că veți găsi ceva care să se potrivească nevoilor dvs..

Știind unde puteți găsi plugin-uri WordPress vă deschide opțiunile și vă permite să localizați cele mai bune instrumente disponibile. Dacă vă abțineți de sugestiile enumerate mai sus, asigurați-vă că vă conformați cu site-uri și dezvoltatori credibili. Căutați întotdeauna recenzii și evaluări ale utilizatorilor înainte de a cumpăra pluginuri noi și nu uitați să faceți o copie de rezervă a site-ului dvs. înainte de a le instala.

Concluzie

Pluginurile sunt unul dintre cele mai bune lucruri despre utilizarea WordPress. Cu toate acestea, numărul pur care este disponibil poate fi copleșitor la început. Poate fi dificil să știi care să aleagă, cum să le monitorizezi pentru conflicte și cum să le gestionezi după ce ai creat o colecție considerabilă.

Cu toate acestea, utilizarea de pluginuri pentru a obține cele mai multe avantaje de pe site-ul dvs. WordPress nu trebuie să fie dificilă. Veți dori doar să urmați câteva recomandări simple, cum ar fi descărcarea de pluginuri din surse fiabile, păstrarea lor actualizată și scăparea de cele de care nu aveți nevoie. După ce veți afla câteva date de bază despre pluginuri, cum ar fi cele introduse mai sus, veți fi gata să începeți să vă personalizați propriul site.

Aveți întrebări despre cum să utilizați plugin-uri WordPress pe site-ul sau pe blogul dvs.? Sau sfaturi suplimentare pentru a oferi altor utilizatori WordPress? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me