10 Instrumente utile pentru marketingul afiliat

Cui nu îi place să ducă o viață în conformitate cu stilul lor, fără un program fix?


Comercianții de afiliere de succes sunt, de obicei, feriți de orice legături, fără a fi nevoie să-și fantaseze stilul de viață, deoarece au opțiuni ample de a-și duce viața la maxim. Așadar, are sens doar că în aceste zile industria de marketing afiliat devine tot mai complexă și mai competitivă.

Odată cu creșterea industrializării și reducerea dependenței de magazinele de cărămidă și mortar, industria de marketing afiliat este în curs de atingere Cifra anuală de 7 miliarde de dolari în venituri în termen de cinci ani.

Astăzi marketerii afiliați nu concurează doar cu alți marketeri. De asemenea, se ocupă cu corporații sofisticate de mai multe milioane de dolari și echipe finanțate din fonduri de risc.

Pentru a supraviețui în această competiție globală și a ieși în evidență de mulțime ca un marketing afiliat pro, trebuie să ai un set solid de instrumente de marketing.

În acest articol, vom acoperi instrumentele de marketing afiliat de care aveți nevoie pentru a câștiga războiul comisioanelor de venituri. Cu acestea, în cele din urmă, veți putea înțelege piața, atrage trafic și converti potențialii vizitatori. Să începem!

În afară de listarea ocazională, următoarea listă conține câteva arome exclusive care ar putea juca cel mai semnificativ rol pentru marketingul afiliat.

De ce ar trebui să luați în considerare marketingul afiliat

Ca un începător în arena de marketing afiliat, poate fi dificil să începi o nouă afacere. Totuși, marketingul afiliat oferă imense beneficii față de omologii săi tradiționali. Trebuie să menționez câteva avantaje cheie înainte de a intra în discuția principală. Să ne uităm la ele:

  • Investiție scăzută: Puteți crea un flux de venituri cu o investiție aproape zero. Aveți nevoie doar de un pic de timp și de câțiva bani pentru a configura un site web.
  • Fără magazin sau livrare: În calitate de marketer afiliat, nu trebuie să aveți sau să gestionați un magazin, un inventar sau un proces de expediere. Trebuie doar să promovați produse terțe.
  • Fără echipă de asistență: Nu este nevoie de o echipă de asistență. Deseori puteți gestiona site-ul dvs. singur.
  • Crearea de venituri pasive: Devenind un marketer afiliat de succes, puteți crea un flux de venit pasiv. După ce ați configurat site-ul dvs. web, acesta ar trebui să poată genera profit cu puțin efort.
  • Piața globală: Una dintre cele mai bune și mai interesante părți ale unei afaceri online, ca marketing afiliat, este deschiderea și disponibilitatea pentru toți. Puteți cultiva și conecta cu publicul țintă din orice colț al lumii.
  • Flexibilitate de lucru: Ca marketer afiliat, veți obține o flexibilitate maximă de lucru. Îți alegi programul.

În afară de aceste aspecte benefice fundamentale ale marketingului afiliat, aveți o varietate de categorii de produse pe care să le promovați pe site-ul dvs. web. Alegeți dintre produse fizice, produse digitale, servicii diferite și oportunitate de membru în întreaga lume.

Există o mulțime de instrumente pentru a alege. Dar nu este nevoie să fii copleșit. Sperăm că, citind această postare, veți avea o idee clar despre instrumentele care pot fi potrivite pentru călătoria dvs. de marketing afiliat.

1. Flippa

Licitații site web Flippa

Flippa este în esență o piață online unde site-urile web pot fi achiziționate sau vândute („flipped”) pentru un profit. Aceasta ar putea fi o platformă esențială pentru persoanele care caută să-și facă saltul de la început dezvoltarea unui site afiliat înfloritor. Cu Flippa puteți găsi un site web în nișa dvs., care este gata de a merge cu un istoric stabilit.

Pentru mulți marketeri afiliați acesta este un loc ideal pentru a începe cu o călătorie de marketing afiliat solo. Ca și eBay, Flippa oferă o oportunitate de marketing afiliat să liciteze pe un site de afiliere.

Mai mult, Flippa le permite marketerilor afiliați să cumpere site-uri web afiliate care au un profil solid de backlink. Trebuie doar să vă asigurați să executați un audit complet de backlink înainte de a achiziționa un domeniu. Acest lucru va asigura că domeniul nu va fi umflat de practicile SEO de tip black-hat. Există numeroase dovezi ale marketerilor afiliați care au achiziționat un site web cu un profil puternic de backlink, dar în final au fost penalizați de o actualizare a algoritmului Google. Adesea, acest lucru se referă la practicile de construire a link-urilor black-hat realizate de proprietarul anterior al site-ului.

Așa că jucați-l în siguranță – faceți-vă cercetările și achizițiile de pe o piață cunoscută (cum ar fi Flippa).

2. CJ afiliat

CJ afiliat de conversant

Practic, marketingul afiliat începe cu crearea unei relații cu diverși furnizori terți de produse sau servicii premium. CJ afiliat by Conversant (cunoscut anterior ca Comisie Junction) poate fi un instrument perfect pentru construirea de parteneriate de afiliere. În această platformă, toate ofertele lor se bazează pe CPA (cost-pe-acțiune) înseamnă că editorii sunt plătiți doar atunci când utilizatorii se transformă în client, abonat sau potențial client..

CJ Affiliate este cea mai importantă rețea globală de marketing afiliat specializată în programe de plată pentru performanță. Scopul principal și perspectiva sistemului de rețea sunt de a genera rezultate pentru afaceri din întreaga lume. Acestea ajută la conectarea magazinelor cu marketerii pentru a putea ajunge la milioane de consumatori online în fiecare zi. Acest lucru este extrem de popular în rândul afiliaților și micilor editori web.

CJ Affiliate poate fi o poartă inteligentă pentru marketingul afiliat pentru a-și începe activitatea de afiliere. Acestea facilitează afiliații din fiecare nișă să construiască relații benefice cu terții. Există mii de programe de afiliere pe care le poți aplica prin CJ pentru orice, de la bunuri de casă până la găzduire web. Majoritatea oferă opțiuni ușoare de câștigat prin CPA – trebuie doar să copiați și să lipiți codul dvs. unic pentru a începe să câștigați.

3. SEMRush

SEMrush este o platformă de gestionare a vizibilității online

SEMrush este unul dintre cele mai proeminente instrumente pentru cercetarea cuvintelor cheie, remedierea erorilor SEO și, cel mai important, analiza competitorilor. Acest instrument este de încredere de către cei mai importanți marketeri de internet și companii din întreaga lume. Chiar și companii gigante precum Forbes, PayPal, Hyatt și Philips folosesc acest instrument pentru a-și gestiona vizibilitatea. Are un sistem masiv de baze de date de peste 46 de milioane de domenii și 120 de milioane de cuvinte cheie.

Ca marketer afiliat, este important să analizezi strategia de marketing de conținut a concurenților. SEMrush poate urmări numeroși factori, inclusiv poziționarea organică a unui domeniu, aterizarea unei adrese URL pe SERP-urile Google, copiile anunțurilor Premii și pozițiile lor, anunțurile CPC, analiza concurenților ș.a..

SEMrush vă permite să efectuați o analiză și o evaluare detaliată a conținutului dvs. existent. Aceasta este o modalitate excelentă de a urmări și de a-ți atinge obiectivele de marketing de conținut.

Dar asta nu este tot. SEMrush poate fi folosit și ca instrument de audit al conținutului pentru strategia dvs. de distribuție. Cântărește strategiile de marketing pentru conținut și folosește sugestiile SEMrush pentru a îmbunătăți calitatea conținutului pentru a maximiza impactul. Cel mai important, folosind SEMrush, puteți amplifica strategia de marketing de conținut cu instrumentele incluse Audit de conținut, Urmărire post și SEO șablon de conținut.

4. Ahrefs

Instrumente SEO Ahrefs

Ahrefs este un alt instrument semnificativ pentru SEO și cercetarea cuvintelor cheie. Deși acest lucru este utilizat în mai multe scopuri, cum ar fi analiza de backlink, cercetarea cuvintelor cheie, audituri pe pagini, analiza conținutului, etc, ea pune mai mult accent pe backlink decât pe pagina SEO și alte funcționalități competitive..

Utilizând acest instrument, marketerii afiliați pot obține o perspectivă aprofundată a profilului lor de backlink. Aceasta include link-uri noi, backlinkuri pierdute și site-uri web care se conectează cu paginile sparte de pe site-ul dvs. (împreună cu rangul de domeniu al acestor site-uri). Ca marketer afiliat, puteți, de asemenea, să analizați creșterea backlink a concurentului și să o comparați cu a ta. Există chiar și o secțiune pentru a analiza „lipsurile de conținut” pe site-ul dvs., comparativ cu concurenții dvs., astfel încât să puteți identifica ceea ce site-ul dvs. lipsește.

În marketingul afiliat, este unul dintre instrumentele atât de necesare pentru a face site-ul dvs. SEO prietenos. În caz contrar, este aproape imposibil să clasificați site-ul dvs. afiliat, care în cele din urmă ajunge cu o încurcătură. Ahrefs facilitează marketingul afiliat optimizarea rapidă și eficientă a site-ului. În acest fel, pot câștiga mai multe comisioane clasându-și site-urile în poziția de top.

5. Instrumente de afiliere

Gestionarea manuală a legăturilor de afiliere în timp ce se promovează ca marketing afiliat este o sarcină obositoare și o consumă mult timp. Dacă sunteți utilizator WordPress, utilizarea unui plugin poate face acest lucru mai ușor. Vă lasă mai mult timp pentru gestionarea altor aspecte ale afacerii dvs. (sau chiar a altor afaceri).

Dacă sunteți un utilizator WordPress, din fericire, aveți multe opțiuni. Mai exact când vine vorba de plugin-uri de afiliere. Efectuați o căutare rapidă pe Google. Veți găsi sute de pluginuri de afiliere pentru obiectivele dvs. Unele plugin funcționează numai pentru programe de afiliere specifice, altele sunt mult mai generice și pot fi utilizate în mai multe platforme de afiliere.

AzonPress

Plugin WordPress AzonPress pentru afiliații Amazon

Pentru asociații Amazon, AzonPress ar putea fi o soluție excelentă. Acesta este un plugin de gestionare a afiliaților cu drepturi depline, care face lucrurile făcute eficient și fără efort. Interfața sa ușor de utilizat cu panoul de administrare bogat în funcții vă permite să gestionați procesul de câștig afiliat, care este o bucurie completă de a lucra cu.

WooCommerce

WooCommerce Free WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă sunteți în căutarea unui plugin cu scop mai general, atunci WooCommerce este o alegere excelentă. Deși nu este automat, puteți adăuga o varietate de produse terțe la magazin folosind link-uri de afiliere. Produsele afiliate sunt ușor de adăugat, la fel ca orice alt produs. Amintiți-vă pur și simplu să selectați produsul de tip „extern / afiliat”, lipiți linkul de afiliere, personalizați textul butonului și adăugați un preț.

Dezvăluire afiliată pentru WooCommerce

Dezvăluire afiliată pentru WooCommerce

Și dacă mergeți cu WooCommerce – poate fi o idee bună să instalați și acest plugin util. Cu Afiliere de dezvăluire pentru WooCommerce instalat, puteți adăuga un mesaj de dezvăluire rapidă la toate produsele dvs. externe cu apăsarea unui buton. Nu trebuie decât să editați textul și plasarea din setările personalizate WooCommerce live.

Destul de legături

Plugin PrettyLinks Lite

Dar dacă executați un simplu blog, atunci un plugin precum PrettyLink este calea de urmat. Acest simplu plugin vă îmbracă legăturile de afiliere cu un scurt link „destul de” și ușor de reținut. În acest fel, linkurile dvs. arată mai bine și le puteți aminti cu ușurință de a le reutiliza în postările viitoare.

6. Seful SEO

Plugin SEO Yoast

Acesta este plugin-ul SEO SEO, ad a must have pentru orice site web. Yoast SEO are milioane de descărcări – și este ușor de văzut de ce. Cu o mulțime de funcționalități avansate încorporate pentru sitemap-uri XML, meta-pagini, redirecții url, grafic deschis și multe altele, este o soluție SEO cu adevărat și integrală pentru majoritatea site-urilor WordPress.

Yoast este foarte cunoscut pentru caracteristicile sale analitice. Opțiunile metabox încorporate pe postări și pagini vă ajută să dezvoltați o utilizare mai bună a cuvintelor cheie și să mențineți o lungime adecvată a conținutului. De asemenea, efectuează un test de lectură Flesch pentru a determina lizibilitatea întregii postări, pe lângă monitorizarea lungimii propoziției, a vocii pasive și a distribuției titlurilor.

Ca marketer afiliat, unul dintre principalele tale obiective ar trebui să fie să te poziționezi pe poziția de top în motoarele de căutare. Yoast SEO vă poate ajuta să faceți acest lucru și este un mod ușor de a menține clasamentul SERP al paginilor dvs. web.

7. Gramatic

Asistent de scriere gramaticală

Grammarly este un alt instrument incredibil pentru marketerii afiliați care publică regulat. Este un verificator automat de ortografie și gramatică care poate fi de ajutor oricărui proprietar sau blogger.

Gramaticly joacă un rol perfect atunci când vine vorba de verificarea postărilor noi și realizarea mai rapidă a modificărilor. Editorul Gramaticly în timp real vă va anunța ori de câte ori se va face o greșeală sau o eroare gramaticală. Aplicați doar corecția pentru a vă asigura că conținutul dvs. este de o calitate constantă.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale Gramaticii este că poate înțelege vibrația propoziției dvs. corelând cuvintele. În sensul că vă puteți menține propria voce de scriere, chiar cu ajutorul instrumentului. Uneori poate înțelege greșit sensul real ceea ce încercați să dezvălui. Dar, în total, menține un standard destul de consistent și o rată de precizie apreciabilă.

8. Google Analytics

Google Analytics

Indiferent de nișa pe care o conduci, poate fi un site de blog sau un magazin dintr-o nișă legată de sănătate, ar trebui să vrei să înțelegi publicul tău. Google Analytics este cel mai extins instrument de analiză disponibil pentru marketingul afiliat. Majoritatea marketerilor afiliați folosesc acest instrument pentru a vedea câți vizitatori vin pe site-ul lor de afiliere. Acestea pot rula o gamă largă de operații dimensionale folosind acest instrument excelent. În calitate de marketer afiliat, puteți împărți teste, urmări link-uri, urmări conversii, analiza comportamente diferite și puteți descoperi informațiile reale despre modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul dvs. de afiliere..

Măsurând vânzările, conversiile și analizați în detaliu detaliile site-ului dvs. web, Google Analytics vă ajută să configurați foaia de parcurs a succesului dvs. așteptat. În zilele noastre, aproape toți marketerii afiliați folosesc Google Analytics pentru a evalua succesul eforturilor și obiectivelor SEO ale site-ului lor.

Pentru a fi la curent cu totalitatea întâmplărilor site-ului dvs. web și pentru a măsura obiectivul, trebuie să cunoașteți interacțiunea persoanelor, atunci când aceștia vizită site-ul dvs. cât timp stau de obicei și cel mai important ce pagini vizitează mai mult sau mai puțin pe site-ul dvs. Acest rezultat al analizei te-ar face să înțelegi întregul site web și să-ți permită să faci măsurile adecvate pentru a-ți îmbunătăți site-ul afiliat.

Kit site Google

Kit site Google pentru WordPress

Accesați toate datele dvs. Google Analytics (și mai multe tone). Instalați pluginul gratuit, apoi utilizați linkurile din tabloul de bord pentru a conecta serviciile Google la site-ul dvs. (acoperim acest detaliu în ghidul nostru pentru site-ul Google). Aceasta include Google Analytics, precum și toate celelalte instrumente și servicii utile Google precum Search Console, Adsense, PageSpeed ​​Insights, Optimize și Tag Manager.

Monstru Insights

Analytics MonsterInsights pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Puteți utiliza pluginul MonsterInsights pentru a adăuga, personaliza și gestiona cu ușurință serviciile de urmărire a site-urilor Google Analytics pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul oferă statistici în timp real și urmărire a anunțurilor, plus este compatibil și cu platformele de comerț electronic. Astfel, vă puteți urmări mai bine performanțele și optimiza strategiile de marketing afiliat și SEO.

9. Calendar editorial

Calendar editorial Plugin WordPress

Calendar editorial este un plugin de programare post pentru blogging-ul strategic. Vă permite să planificați și să programați toate postările de pe site-ul dvs., care pot fi extrem de importante în funcție de nișa afiliată. Blogurile tehnice vor dori să planifice postări în jurul următorului mare eveniment Apple, sau un blog de modă ar putea dori să planifice articole sau videoclipuri în jurul săptămânii modei. Puteți face lucrurile mai ușoare atunci când sunteți pe punctul de a publica conținutul dvs. păstrându-vă doar ochii pe un singur ecran. În mod ideal, acest instrument vă păstrează toate materialele organizate pe site-ul dvs..

Acest plugin face managementul post ușor și confortabil. De la planificarea unei postări, crearea de conținut și până la o dată de publicare – puteți urmări întreaga procedură dintr-o privire. Puteți programa postări în funcție de datele și ora de ședere de la un panou.

Facilitatea de tragere și fixare poate ușura lucrurile în timp ce schimbați datele postării Există un sertar pentru gestionarea tuturor schițelor de post pe site-ul dvs. Puteți controla postările mai multor autori simultan și edita postările utilizând funcționalitatea „editare rapidă”. Doar administratorul și editorul pot experimenta toate caracteristicile acestui plugin. Autorii pot publica, edita și reprograma postările. Participanții pot salva postarea doar într-un draft și își pot muta postările, iar abonatul poate vedea calendarul.

Puteți utiliza ghidurile noastre despre cum să creați un calendar editorial, precum și cele mai bune pluginuri pentru a vă gestiona fluxul de lucru editorial pentru și mai multe sfaturi.

10. MailChimp

MailChimp Email Marketing

Email-ul este încă unul dintre modurile dominante de marketing. Fără listarea unui instrument fiabil de marketing prin e-mail, această postare ar fi incompletă. MailChimp este o platformă robustă de marketing prin e-mail care facilitează tot felul de companii și marketing. Pentru marketerii afiliați, poate fi un instrument puternic pentru a începe marketingul prin email. Acest instrument de marketing este utilizat pentru a trimite un e-mail pentru a comercializa produsele respective, pentru a ajunge la publicul țintă și transformă conducerea în vânzări.

Cu MailChimp, puteți crea buletine informative, configura campanii de picurare, gestiona profiluri de abonați, urmăriți deschiderea e-mailului și adăugați distribuire socială. În plus, analiza integrată și sistemul de re-postare permit comercianților să genereze un raport ad-hoc. Mai mult, MailChimp oferă clienților șabloane prestabilite și o funcție de construire de tip „drag and drop” pentru a face designul buletinului foarte ușor.

Un alt aspect important al utilizării MailChimp este că puteți rula teste A / B utilizând acest instrument. Este posibil să testăm care subiect de subiect sau termenul de livrare funcționează cel mai bine cu o abordare minimă. Puteți obține mai multe variante la fiecare test, cum ar fi diferite ore de trimitere, conținut, linii de subiect și imagini, etc. În mod similar, MailChimp vă permite să segmentați lista de corespondență. Așadar, puteți emite campanii direcționate pentru conversii mai mari.

Pe scurt, aș spune că, în calitate de marketer afiliat, veți obține patru trebuie să conțină funcții avansate ale MailChimp. Sunt marketing automatizat, segmentare avansată, urmărire a performanței și testare A / B.

MailChimp pentru WordPress

MC4WP: Mailchimp pentru WordPress

Dar, pentru a utiliza aceste instrumente, trebuie mai întâi să vă construiți lista de e-mailuri. Bunele plugin-uri WordPress MailChimp fac ușor să adăugați un formular de înscriere sau optin la site-ul dvs. O alegere excelentă este popularul plugin gratuit MailChimp pentru WordPress, care adaugă formulare de înscriere simple, mobile gata și ușor de utilizat pentru site-ul dvs. Pluginul este, de asemenea, compatibil cu plugin-uri populare, precum Formularul de contact 7, MemberPress, WooCommerce și multe altele, oferindu-ți o mulțime de oportunități pentru a-ți construi numărul de abonați..


Succesul în marketingul afiliat depinde de atât de mulți factori. Ține cont de creativitatea dvs., de modul dvs. de a aborda piața și de a folosi instrumentele de marketing afiliat potrivite. Cel mai important, depinde de capacitatea de a vă implementa cunoștințele în vasta lume competitivă a marketingului afiliat.

Este adevărat că marketerii afiliați au deja o tonă pe farfuria lor. Majoritatea marketerilor autodidact învață prin încercare și eroare. Dar, în cazul marketerilor afiliați, greșeli minuscule pot duce la pierderea unei profituri de o zi. Nu faceți accidente neintenționate stupide – în schimb, folosiți instrumentele menționate mai sus pentru a începe afacerea dvs. aferentă și a continua.

Sper că acest articol v-a ajutat să vă dați seama de instrumentele potrivite pentru marketingul dvs. afiliat care vă va face în cele din urmă capabil să câștigați comisioane de afiliere. Dacă aveți ceva de împărtășit cu privire la problemă sau ceva de pus, vă rugăm să introduceți întrebarea în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me