Instrumente nemaipomenite pentru a ușura lucrul cu WordPress

Pariez că suntem de acord atunci când spun că viața este deja grea așa cum este. Este mult prea scurt și cu timp limitat pentru a face totul pe lista dvs. cu găleată WordPress și pentru a fi tot ce ați dorit, având câteva instrumente minunate pentru a vă ajuta cu povara este într-adevăr un salvator..


Aceste 10 instrumente nemaipomenite te vor face nebunește productiv și viața ta WordPress mult mai ușoară. Veți obține mai multă muncă în timp mai mic. Ceea ce înseamnă că veți avea mai multe minute în ziua dvs. pentru a petrece cu familia sau pentru a vă bucura de lucrurile pentru care lucrați atât de mult.

10 instrumente nemaipomenite pentru a vă ușura viața WordPress

Obțineți un stilou și niște hârtie, pe măsură ce suntem pe cale să vă facem viața 10X mai ușoară. Amestecăm instrumente gratuite și premium, deoarece, uneori, lucrurile grozave din viață nu sunt gratuite. Instrumentele premium sunt totuși relativ ieftine (și dacă nu vedeți instrumentul preferat în această listă sau nu aveți o întrebare sau o sugestie, nu ezitați să comentați la finalul postării).

1. SEO Yoast

10 instrumente grozave pentru a vă ușura viața wordpress seo seo

WordPress SEO și SEO, în general, nu sunt jocuri pentru copii. O greșeală și Google nu va ezita să vă spânzure să se usuce. Totuși, clasarea corectă a cuvintelor dvs. cheie în Google (celelalte motoare de căutare urmează pur și simplu IMHO) este la fel de ușoară ca plăcinta, mai mult cu un plugin precum Yoast SEO.

De când am sărit pe bandwagon-ul WordPress acum câțiva ani, Yoast SEO a fost soluția mea de acces la SEO. Datorită acestui plugin și a unui ton de conținut SEO scris cu atenție, am fost pe primul loc pe Google pentru câteva cuvinte cheie.

Dar ce face ca Yoast SEO să iasă în evidență printre multe alte pluginuri WordPress SEO? Pentru început, Yoast SEO vă ajută să creați conținut care poate fi citit care este optimizat în mod special pentru motoarele de căutare woo chiar din interiorul postului dvs.!

Alte caracteristici includ pesmet, URL-uri canonice, sugestii de legătură internă, informații despre conținut, manager de redirecționare și suport 24/7, printre altele. Acest instrument livrează în două arome, o versiune gratuită și o versiune premium care se ridică la 89 dolari dolari.

Aflați mai multe despre Yoast SEO

2. Screenshot minunat

10 instrumente nemaipomenite pentru a vă face viața wordpress mai ușor de captivat

Vedeți capturile de ecran din această postare? Ei bine, îi prind folosind Awesome Screenshot, mulțumită lui Dev Sharma de la WPKube care mi-a prezentat acest instrument extraordinar.

Mi-a făcut viața de blog pe WordPress mult mai ușoară, deoarece anterior trebuiau să folosesc prt sc (Print Screen), MS Paint și Photoshop, care implicau mulți pași.

Instrumentul vine cu o mulțime de caracteristici care fac ca adnotarea, captarea și editarea de capturi de ecran / imagini locale să fie o plimbare în parc. Există o încărcare cu un singur clic care face ca împărțirea capturii dvs. să fie o adiere ușoară.

Puteți să accesați întreaga pagină, desktopul dvs., o parte vizibilă a unei ferestre a browserului, o selecție a paginii, să întârziați o captare și să modificați capturile dvs. în conținutul inimii voastre. Mai mult, ei oferă un ecran de înregistrare care costă 19,99 dolari dolari pe an.

Screenshot Awesome are extensii pentru Mozilla Firefox și Chrome și o aplicație Chrome de sine stătătoare, care este un miracol de utilizat.

Aflați mai multe despre Awesome Screenshot

3. FileZilla

10 instrumente nemaipomenite pentru a vă face viața wordpress mai ușoară filezilla

Fără instrumentul adecvat, mutarea fișierelor de pe hard disk pe un server la distanță provoacă migrene. În categoria FTP, FileZilla poartă ziua pentru dvs. cu adevărat, dar eu sunt doar eu.

Dar mă puteți învinui că iubesc un instrument FTP extrem de ușor de utilizat? Atâta timp cât aveți datele de autentificare corecte, puteți accesa serverul dvs. web și muta fișierele ca un șef.

De exemplu, puteți descărca fișiere / foldere de pe serverul web pur și simplu prin glisare și fixare. Ca să nu mai vorbim, FileZilla vine cu setări minunate de securitate care vă oferă acces securizat la site-ul dvs. WordPress, pentru a face așa cum doriți.

Puteți crea fișiere pe serverul dvs. direct de pe desktop, puteți schimba ușor permisiunile de fișiere și faceți multe altele. FileZilla este un client FTP open source gratuit, care îndulcește afacerea.

Aflați mai multe despre FileZilla

4. ÎnregistrareMagic

10 instrumente nemaipomenite pentru a vă face viața de wordpress mai ușor de înregistrat

Ca utilizator WordPress, va trebui, evident, să creați formulare la un moment dat. În acest sens, veți observa că sistemul de înregistrare a utilizatorilor WordPress este limitat în funcționalitate.

Tocmai de aceea aveți nevoie de RegistrationMagic, un plugin de înregistrare și gestionare a utilizatorilor pe steroizi.

Pe scurt, RegistrationMagic vă ajută să „creați formulare personalizate de înregistrare a utilizatorilor, să acceptați plăți, să urmăriți trimiteri, să gestionați utilizatorii, să analizați statistici, să atribuiți roluri de utilizator și multe altele!” Din acea ofertă unică, puteți spune că acest plugin face unele ridicări grele.

Pentru a vă oferi o imagine mai bună, să vedem câteva dintre lucrurile pe care le poate face acest băiat rău. În primul rând, puteți crea un număr nelimitat de formulare de înregistrare a utilizatorilor fiecare cu câmpuri diferite. Acest lucru înseamnă că puteți accepta, printre altele, atașamente de fișiere pe formularele dvs..

RegistrationMagic se livrează cu o pagină de utilizator final care permite utilizatorilor să se înregistreze pe site-ul dvs., să se autentifice, să descarce trimiteri, să verifice tranzacțiile și să reseteze parolele, printre altele.

Acest plugin strălucește în managementul utilizatorilor, ceea ce cu un tablou de bord intuitiv care vă ajută să urmăriți trimiterile de formular, plățile de configurare pentru utilizatorii plătiți, formularele de filtrare în funcție de dată / oră și multe altele.

Există o aromă gratuită de RegistrationMagic disponibilă pe WordPress, dar cele mai bune caracteristici pot fi găsite în versiunea profesională disponibilă la RegistrationMagic.com.

Aflați mai multe despre RegistrationMagic

5. Destul de legături

10 instrumente nemaipomenite pentru a vă face viața wordpress mai ușoară

În loc să folosești un link urât, cum ar fi https://www.example.com/dp/B00TQ1PB/ref=s9_acsd_bw_wf_a_dlpec1f4_cdl_1?, puteți utiliza pluginul Pretty Links pentru a crea un link mai ușor pentru utilizator, cum ar fi https://yoursite.com/product-name. Această a doua legătură este mai frumoasă și mai ușor de răspândit.

Cu alte cuvinte, Pretty Links vă ajută să scurtați legăturile folosind propriul dvs. domeniu, în loc să vă bazați pe servicii de scurtare a linkurilor de la terți, cum ar fi bit.ly sau tinyurl.com. Puteți redirecționa apoi orice link creat de dvs. către orice altă adresă URL la alegere.

În plus, Pretty Links vine cu un motor de urmărire a linkurilor care vă arată numărul de clicuri pe care le obțin legăturile dvs., de unde au apărut clicurile, gazda, browserul și sistemul de operare.

Acest instrument este nemaipomenit pentru utilizatorii WordPress care caută să urmărească linkurile din e-mailuri, să curețe linkurile de afiliere și să partajeze link-uri pe social media, comentarii și forumuri.

Aflați mai multe despre link-uri frumoase

6. Liniști de prosperare

10 instrumente nemaipomenite pentru a-ți face viața wordpress mai ușoară

Indiferent dacă ai o afacere online mică sau mare, marketingul prin e-mail este una dintre cele mai bune modalități de a ajunge la publicul țintă și de a-ți crește ratele de conversie. Gândește-te ca are un mijloc direct de contact cu potențialii tăi.

Dar înainte de a începe să trimiteți mesaje de marketing către perspectivele dvs., trebuie să adunați informații relevante pentru public, cum ar fi prenumele, adresa de e-mail și orice altceva aveți nevoie. Și ce modalitate mai bună de a capta aceste informații decât folosind Thrive Leads?

Acest instrument de construire a listelor vine cu funcții extraordinare, cum ar fi SmartExit, pentru a prinde vizitatorii înainte de a abandona site-ul dvs., teste A / B, direcționare precisă, animații frumoase, opțiuni de declanșare, formulare de opțiune nelimitate, integrare cu mai multe platforme de marketing prin email și rapoarte detaliate alții.

Thrive Leads este un instrument premium. O licență de site unic vă va returna o taxă unică de 67 dolari. Alte planuri includ pachetul de 97 USD pentru 5 site-uri, pachetul de licențe de 15 site-uri care se ridică la 147 dolari și 19 $ / lună pachetul de membru Thrive pentru site-uri web nelimitate.

Aflați mai multe despre Thrive Leads

7. WAMP

10 instrumente nemaipomenite pentru a vă face viața wordpress mai ușoară

Cu cât înveți mai multe despre WordPress, cu atât viața ta devine mai ușoară în măsura în care lucrează cu platforma. Cea mai bună metodă de a învăța despre WordPress este să te scufundeți corect și să testați lucrurile singuri.

Cu toate acestea, aveți nevoie de un server web pentru a rula orice instanță de WordPress. În același timp, cumpărarea unui nume de domeniu și înscrierea la un cont de găzduire web nu ar avea niciun sens din punct de vedere al costurilor, dacă tot ce doriți este să testați apele WordPress.

Ce trebuie să facă un utilizator WordPress? Mă bucur că ai întrebat. Puteți instala WordPress pe computer folosind un instrument precum WAMP. WAMP este un acronim pentru Windows Apache MySQL și PHP. În limbajul profanului, WAMP instalează un server web pe computer.

Cu un server web, puteți apoi să instalați câte instanțe de WordPress doriți să testați orice veți dori. Dacă aveți un Mac, puteți utiliza MAMP sau XAMPP.

Aflați mai multe despre WAMP

8. Instrumente pentru dezvoltatori Chrome

10 instrumente nemaipomenite pentru a vă face mai ușor devotoolele cu wordpress

Ce salvator a fost acesta. Instrumentele pentru dezvoltatori Chrome (DevTools) este o parte importantă a browserului Google Chrome despre care majoritatea începătorilor WordPress nu știu.

Pentru a vă salva suspansul, Instrumentele pentru dezvoltatori Chrome pun o mulțime de putere de creare web și de depanare în mâinile tale.

Datorită DevTools, puteți avea acces profund la internele site-ului dvs. WordPress chiar din fereastra browserului. De ce este important acest acces?

Ei bine, puteți edita temporar site-ul dvs. fără să vă schimbați efectiv codul, consultați aspectele de aspect, să urmăriți codul problematic, să verificați timpul de încărcare a site-ului și să jucați cu JavaScript printre altele.

Instrumentele pentru dezvoltatori Chrome sunt încorporate în Google Chrome, ceea ce înseamnă că veți obține toate aceste caracteristici gratuit. Pentru a accesa DevTools, faceți clic dreapta pe orice element de pagină și selectați Inspectează elementul. Mai jos, vedeți cum am schimbat pagina de pornire WordPress.org:

10 instrumente nemaipomenite pentru a-ți face viața wordpress mai ușoară pentru a devotaol schimbarile WP

Și doar pentru a fi corect, iată un Web Developer Add-on pentru Mozilla Firefox.

Aflați mai multe despre Chrome DevTools

9. NotePad++

10 instrumente nemaipomenite pentru a face viața wordpress mai ușoară, plus plus

Pe măsură ce lucrați cu WordPress, s-ar putea să doriți să vă murdăriți și să scrieți codul singur. Poate că doriți să vă creați propria temă pentru copil, să adăugați ceva cod la fișierul dvs. .htaccess, să editați wp-config.php sau adăugați funcții la dvs. functions.php dosar printre altele.

Și din moment ce codul poate ieși rapid din mână, aveți nevoie de un editor minunat de cod care vă ajută să rămâneți la curent cu lucrurile fără să vă înșelați. NotePad ++ face scrierea codului incredibil de ușor într-o serie de limbaje de programare.

Cu caracteristici precum evidențierea și plierea sintaxei, căutarea și înlocuirea funcționalității, harta documentelor, o GUI atractivă, completarea automată și multe altele, codul de scriere nu a fost niciodată mai ușor.

Aflați mai multe despre NotePad++

10. Planificatorul de cuvinte cheie Google

10 instrumente grozave pentru a vă facilita viața de wordpress planificator de cuvinte cheie Google

Marketingul de conținut și SEO merg mână în mână, în măsura în care generează trafic direcționat. Pentru a câștiga în ceea ce privește marketingul de conținut și SEO, aveți nevoie de cercetări astute ale cuvintelor cheie. Cum altfel vei spune ce subiecte interesează cititorii tăi?

Poate că ai rămas fără idei de subiect. Cum obții idei noi pentru a-ți menține funcționarea mașinilor de marketing de conținut? Din nou, aveți nevoie de o cercetare adecvată a cuvintelor cheie pentru a determina subiectele pe care le vor citi cititorii.

Vedeți, cititorii dvs. folosesc cuvinte cheie pentru a găsi subiecte și produse. Dacă găsiți aceste cuvinte cheie, sunteți la jumătatea ușii. Dacă ați citit până acum, veți fi bucuroși să aflați că găsirea cuvintelor cheie este la fel de ușoară ca să lucrați la Planificatorul de cuvinte cheie Google..

Este un instrument gratuit de Google care vă permite să generați idei de cuvinte cheie în jurul subiectului principal.

Aflați mai multe despre Planificatorul de cuvinte cheie Google

Acum s-a terminat

Ce instrumente vă fac viața WordPress mai ușoară? Am lăsat afară instrumentele preferate de WordPress? Verificați mai multe instrumente WordPress pentru afaceri pe blogul nostru sau partajați cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne mai vedem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me