Instrumente de monitorizare socială pentru WordPress

Sunteți responsabil pentru analiza social media a mărcii dvs.?


Dacă ești, atunci trebuie să efectuezi o mulțime de experimente pentru a-ți da seama de cele mai bune strategii posibile pentru campaniile tale de social media. De fapt, monitorizarea comportamentului audienței dvs. de a observa și de a acționa în consecință este singurul lucru important pe care îl puteți face pentru ca media socială să funcționeze cu adevărat pentru dvs..

Cand vine vorba de realizarea unei implicări maxime a utilizatorilor care ajută la generarea de mai multe vânzări, trebuie să aveți date adecvate în fața dvs. pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

De exemplu, ce rețea socială merită cel mai mult timp și investiție? Care sunt conținuturile tale cele mai performante acolo? Care este influența generală a aspectului social al mărcii dvs. asupra afacerii dvs.?

Acestea sunt doar câteva măsuri esențiale pentru a lua o decizie solidă, dacă nu rezistența la gloanțe. Și ai nevoie de strategii de rețea socială aproape perfecte pentru afacerea ta. Căci rețelele de socializare nu sunt doar niște locuri în care adolescenții pot să stea practic sau unde se reunesc prieteni vechi după ani. Aceste platforme extrem de influente și extrem de interactive pot crea sau rupe afaceri vechi în câteva ore!

Așadar, pentru ca site-urile de socializare să funcționeze pentru dvs., trebuie să utilizați câteva instrumente foarte bune pentru a monitoriza aceste canale. Aceste instrumente specializate vor face totul, inclusiv urmărirea cuvintelor cheie sau analizarea comportamentului utilizatorului, hashtag-urilor, adreselor URL și multe altele.

Dar există atât de multe instrumente pe piață. Și nu este neobișnuit să vă confundați alegându-i pe cei potriviți pentru scopul dvs., sau chiar să sfârșiți prinzând un instrument de mai jos. De aceea, pentru a vă facilita lucrurile, vom demonstra cele mai bune instrumente de socializare special concepute special pentru a vă monitoriza activitățile de social media și vă vom ajuta să faceți strategii solide și eficiente pentru sensibilizarea rețelei dvs. sociale.

1. Sprout Social

Sprout Social

Dacă sunteți în căutarea analizelor de rețea socială încrucișate, atunci puteți merge cu ușurință la Sprout Social. Alegerea este a ta, poți să te afunde adânc în performanțele detaliate ale social media ale unei singure afaceri sau să compari rezultatele pe mai multe canale de social media simultan. În ambele cazuri, Sprout Social poate fi o soluție potrivită pentru tine.

Puteți urmări toate analizele canalului dvs. de socializare dintr-o singură locație, inclusiv afișări pe pagina de Facebook, clicuri pe link-uri pe Twitter, implicare pe LinkedIn, creșterea adeptului Instagram, evaluare Pinterest și multe altele.

Nu doar atât, veți primi rapoarte organizate, ușor de înțeles și prezentabile, gata de a fi implementate în câteva clicuri. Folosind Sprout Social, puteți genera rapoarte șabloane care vă vor economisi timpul, precum și cele personalizate care vă pot îndeplini cerințele de analiză detaliată. La urma urmei, înțelegerea cu adevărat a audienței dvs. în cel mai scurt timp posibil este obiectivul nostru aici, corect?

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile avansate pe care Sprout Social trebuie să le ofere pentru a extrage comori sociale valoroase. Deci, dacă sunteți cineva interesat de date acționabile legate de demografia publicului dvs. țintă, influențatorii industriei, performanțele campaniei, distribuirea vocii și analizarea sentimentelor consumatorilor; Sprout Social este instrumentul pe care îl puteți alege fără o a doua îndoială!

2. Hootsuite

Hootsuite Media

Info și descărcareVizualizați Demo

Doar un manager de socializare va ști durerea conectării la conturile de socializare ale companiei în timpul zilei și va posta pe fiecare dintre ei individual.

Dar dacă există o soluție care vă permite să vă programați mesajele de socializare pentru întreaga zi, sau o săptămână sau chiar luni?

Ei bine, există Hootsuite pentru tine. Este un instrument simplu de gestionare a rețelelor de socializare pentru programarea postărilor dvs. pe toate platformele de rețele sociale la care vă puteți gândi. Folosind acest instrument inclusiv, puteți adăuga o gamă largă de fluxuri la fiecare tablou de bord de date sociale. Mai mult, puteți adăuga coloane, acasă, cronologie, listă și, de asemenea, programare pentru a crea fluxuri bazate pe filtrare.

Componenta de bază a Hootsuite sunt fluxurile sale. Acest lucru poate fi mai benefic pentru analizarea Twitter și Facebook prin configurarea unui flux filtrat de mențiuni. În acest caz, trebuie doar să setați o filă pentru rețeaua dvs. de socializare vizată pe pagina fluxurilor și să o automatizați în câteva minute.

În general, folosind acest instrument excelent, veți obține un set robust de capacități de management social cu o interfață ușor de utilizat și clară.

3. Tampon

Buffer social

Buffer este unul dintre cele mai evoluate instrumente de planificare a rețelelor de socializare pe care le-am văzut de-a lungul anilor. Puteți programa conținut pentru Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook și Pinterest. Partea bună a bufferului este contul său gratuit, puteți crea un cont gratuit care vă permite să postați pe trei conturi de social media și să programați până la zece postări.

Există trei instrumente separate care funcționează în spatele bufferului. Unul este Buffer Publish, un instrument de planificare pentru social media. Apoi vine Buffer Reply, un instrument de monitorizare și mesagerie pentru social media. Și, în sfârșit, Buffer Analyze, un instrument de analiză pentru social media.

Există și alte funcții, cum ar fi o vizualizare RSS Feed, instalarea unei extensii de browser pentru a salva conținut pentru ulterior, folosind curatorul de imagini Pablo. Mai mult, veți obține un set solid de analize privind interacțiunea post și performanța.

4. Awario

Monitorizare Awario

Awario este un instrument de marketing online care este conceput pentru a ajuta la îngrijirea dvs. Valoarea brandului. Acest instrument excelent este dezvoltat pentru a monitoriza și identifica online scalabilitatea mărcii tale. Puteți afla mai multe despre cum se gândesc oamenii la produsele și serviciile dvs. Awario analizează conținut de pe internet, deoarece poate parcurge peste treisprezece miliarde de pagini în fiecare zi.

Nu doar atât, există câteva lucruri pe care le poți face cu Awario. Puteți găsi subiecte noi pentru viitoarea dvs. postare invitată analizând backlink-uri relevante. Obțineți cele mai relevante informații sociale cu privire la performanța mărcii dvs., găsind influenți de social media folosind acest instrument fabulos.

5. BuzzSumo

BuzzSumo

BuzzSumo este o filială a Brandwatch care operează un pic diferit față de celelalte instrumente de ascultare a rețelelor de socializare din această listă. Partea excelentă a BuzzSumo este capacitatea sa de a identifica cel mai popular conținut de pe social media, inclusiv Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit ș.a..

Folosind BuzzSumo, puteți analiza conținutul dvs. de social media în mai multe moduri. Parametrii puternici de căutare și facilitățile de filtrare fac lucrurile mult mai ușoare. Alături de datele influencerului, acest instrument vă oferă, de asemenea, date de backlink sociale esențiale pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

6. Google Analytics

Google Analytics

De departe, Google Analytics poate considera unul dintre cele mai subestimate instrumente de monitorizare a rețelelor de socializare pe care majoritatea proprietarilor site-urilor le utilizează. Mulți dintre proprietarii site-urilor web folosesc acest instrument doar pentru monitorizarea fluxului de trafic, dar acest instrument nu este dezvoltat doar pentru monitorizarea fluxului de trafic.

Tehnic Google Analytics nu este un instrument de social media, dar totuși, poate fi utilizat pentru a urmări diferite campanii de social media și chiar pentru a vă ajuta să măsurați rentabilitatea socială. Puteți crea rapoarte special pentru urmărirea rețelelor de socializare, cum ar fi câți vizitatori sunt conduși pe site-ul dvs. din care canal de rețea socială. De asemenea, puteți utiliza parametrii UTM pentru a urmări și măsura campanii de social media specifice.

7. gaura cheii

Monitorizarea gaurilor de cheie

Keyhole este unul dintre cele mai bune instrumente de monitorizare a rețelelor de socializare, în special pentru utilizatorii Twitter și Instagram. Folosind acest instrument inteligent, puteți căuta cuvinte cheie, hashtag-uri, adrese URL și nume de utilizator pentru a analiza comportamentul utilizatorului. De asemenea, puteți vedea atât datele în timp real, cât și cele istorice.

Funcția specială de hărți de căldură a Keyhole vă permite să afișați nivelurile de activitate în anumite părți ale lumii. Partea bună a acestui instrument uimitor este capacitatea sa de a solicita date istorice folosind Twitter și Instagram care include informații despre numărul de postări, utilizatori, implicare și influenți.

8. Snaplytics

Snaplytics

Dacă doriți să vă concentrați pe poveștile Snapchat și Instagram, alegerea Snaplytics ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs. Acest instrument minunat tratează diferite valori, cum ar fi ratele de deschidere și închidere, permițând brandurilor să vadă unde se înregistrează maximele de implicare a poveștii și puteți afla despre ratele de abandon..

Aparent, se pare că Snapchat ar fi căzut în favoarea unor mărci, dar nu ar trebui să uitați că această rețea încă se mândrește cu sute de milioane de utilizatori activi care sunt milenii și Gen Z. Mai mult, poveștile sunt cea mai solicitantă parte a Instagram promovare. Acesta este motivul pentru care puteți utiliza acest instrument pentru monitorizarea aspectului dvs. de social media, în special pentru Snapchat și Instagram.

9. Curalate

Curalate

Deoarece majoritatea mărcilor încearcă să-și pună mâna pe vânzarea socială directă, s-ar putea să gândești la fel și pentru marca ta. În acest caz, Curalate îți poate servi scopul prin Instagram în cel mai bun mod posibil. Acesta va servi ca un magazin de hibrid și vă va maximiza vânzările folosind Instagram.

Curalate îi ajută pe proprietarii de afaceri să înțeleagă care produse obțin cele mai multe clicuri și vânzări. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să urmăriți etichetele de produse și mențiuni pentru a analiza performanța conținutului generat de utilizator prin campanii specifice.

10. Brand24

Brand24

Brand24 este un instrument plătit de monitorizare a rețelelor sociale pentru marketeri care sunt responsabili de derularea diferitelor campanii de social media. Acesta va oferi o modalitate inteligentă de a analiza datele de pe social media și de a vă salva nenumăratele ore.

Folosind acest instrument puternic, puteți monitoriza cuvintele cheie referitoare la valoarea mărcii dvs. Funcția Alerte personalizate vă va ține la curent cu concurenții dvs. și vă va ajuta să mergeți direct la acest punct.

Puteți obține tone de valori, inclusiv performanța cuvintelor cheie pe Facebook, Twitter, Instagram, mediul social, implicarea, analiza sentimentelor, YouTube poate fi măsurată cu volumul de mențiuni, etc. Mai mult, valorile de implicare, influență, hashtag-uri în trend și alte analize sunt câteva dintre caracteristicile cheie ale Brand24.

Înveliți

Deși există o multitudine de instrumente de monitorizare a rețelelor de socializare pe piață, nu puteți avea unelte pentru toate dimensiunile. Pe lângă acest instrument terț, puteți utiliza instrumentul de analiză de căutare încorporat. Instrumentul încorporat poate dura timp pentru a lucra; de aceea, acest articol este scris pentru a vă face lucrurile mai ușoare.

Puteți arunca o privire atentă listei menționate mai sus și descoperiți instrumentul potrivit pentru dvs. Fiecare instrument enumerat aici poartă un standard care vă va ajuta în monitorizarea prezenței dvs. în rețelele de socializare în ansamblu. Sper că acest articol v-a ajutat mult să înțelegeți despre alegerea instrumentului potrivit pentru urmărirea prezenței pe social media.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me