10 greșeli comune de e-mail de evitare cu orice preț

10 greșeli comune de e-mail de evitare cu orice preț

Cred că veți fi de acord când spun: e-mail marketing nu este pentru cei slabi de inimă. Dar este valabil numai dacă nu știți ce faceți și ajungeți să faceți unele sau toate greșelile comune de e-mail în această postare.


Îl poți lua de la noi; marketingul prin e-mail este încă una dintre cele mai bune modalități de a conduce traficul și de a stimula vânzările. Și dacă îți faci temele bine, poți evita aceste capcane comune și transforma marketingul prin e-mail într-o mină de aur.

Pare foarte mult, nu? Consider că tocmai începeți sau vă gândiți la e-mail marketing. Dacă sunteți un profesionist, bine și bine, și voi sunteți bineveniți.

Fără alte detalii, permiteți-ne să ne ocupăm de afaceri și să vă creăm o listă de e-mail care să ofere rezultate tangibile. Iată 10 greșeli foarte frecvente de marketing prin e-mail pe care ar trebui să le evitați cu siguranță.

1. Pornirea târziu prin e-mail marketing

De obicei, majoritatea începătorilor nu văd valoarea imensă în marketingul prin email. Deci, în loc să alocați e-mail marketingului timpul și resursele pe care le merită, vă concentrați pe crearea de conținut, social media și ceva SEO.

Ca atare, puneți email marketing pe arzătorul din spate și sfârșiți lăsând o mulțime de bani pe masă. Uitați că majoritatea persoanelor care vin pe site-ul dvs. din motoarele de căutare și social media nu se întorc adesea.

Cu toate acestea, puteți transforma tabelele prin implementarea de marketing prin e-mail în timp ce lansați site-ul. În consecință, îmbunătățiți șansele de captare care duce la lipsa cuvântului. Utilizarea unui plugin optin de intenție de ieșire vă poate ajuta să capturați noi oportunități înainte de a părăsi site-ul.

Planificarea inteligentă a Coschedule

Și având în vedere că vorbim despre cronometrare, rețineți că nu puteți trimite doar fotografii prin e-mail ori de câte ori doriți. Studiile arată că sunt specifice zile și ore când e-mailurile dvs. au cel mai mare impact asupra abonaților dvs. Instrumente precum CoSchedule oferă chiar „programare inteligentă”Pentru a vă ajuta să știți când este cel mai bun moment pentru a posta pe diverse platforme.

Prin urmare, nu așteptați să începeți marketingul prin e-mail la o dată viitoare; începe imediat și continuă îmbunătățirea, ceea ce ne duce la punctul dos.

2. Eșecul de a testa și îmbunătăți

Cunoașterea este puterea pe care o spun, ceea ce înseamnă că este esențial să cercetăm și să testăm diferite aspecte ale strategiei dvs. de marketing prin e-mail. În cele mai multe cazuri, newbies-urile de marketing prin e-mail combină un formular de înscriere, puneți-l undeva pe site-ul lor web și apoi lăsați-l să fie.

Apoi se întreabă de ce lista lor de e-mailuri nu crește atât de repede pe cât își doresc. Ești în aceeași barcă? Ei bine, trebuie să rulați câteva Testele A / B astfel încât să vă puteți concentra asupra zonelor cu cel mai important impact.

Rapoarte OptinMonster A / B

Exemple de rapoarte OptinMonster A / B

Instrumente de marketing de top, cum ar fi Salut Bar și OptinMonster au încorporat testarea spitului A / B. Astfel puteți crea și testa diverse formulare de înscriere, formulare și locații pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru site-ul dvs..

În mod similar, puteți afla de la conținutul dvs. de e-mail folosind raportarea încorporată de la furnizorul de e-mail. Tarifele deschise sunt importante!

În termeni mai simpli, trăiește, învață și îmbunătățește amicul. În plus, nu uitați să păstrați cu atenție aspectul ultimele tendințe de marketing prin e-mail astfel încât să puteți valorifica metode cu cele mai bune rezultate.

3. Cumpărare liste de e-mail

Nu știu de ce ați dori să cumpărați o listă de e-mail decât dacă, desigur, sunteți unul dintre acei băieți din Nigeria din Yahoo sau un spamer cu viață scăzută. Dar, văzând că nu sunteți niciunul, este mai bine să vă construiți de la zero lista de e-mailuri.

Cumpărarea unei liste de e-mailuri este întotdeauna o idee proastă, indiferent cât timp crezi că economisești. Nu aveți nevoie de doctorat. în ingineria explozivilor să știți că cumpărarea unei liste de e-mail vă va exploda în timp.

Pentru început, nimeni nu vrea să primească e-mailuri dintr-o listă la care nu s-au abonat. Acesta emite acea vibrație de spamer / înșelătorie pe care o vedeți cu e-mailurile „Video dezvăluie Cum se obțin profituri 10X de pe site-ul dvs.”. Pot paria toți banii mei că nu vă deranjați să deschideți acest tip de e-mail, în plus, de obicei, se termină în folderul junk.

În al doilea rând, cumpărarea unei liste de e-mail este un mod sigur de a vă asasina marca. Dacă conduceți o afacere (și veți beneficia de o marcă puternică), vă rugăm să evitați cumpărarea listelor de e-mailuri. Asta, plus furnizorul de marketing de e-mail vă va interzice și vă va opri să trimiteți e-mailuri pe lista achiziționată.

În al treilea rând, în principal, aruncați banii în scurgere cumpărând o listă de adrese de e-mail false. Chiar dacă câteva dintre contacte sunt reale, acestea nu oferă o problemă despre afacerea dvs., ceea ce înseamnă, din nou, pierderea de timp și bani.

Dar cel mai important, este ilegal să vinzi (și să cumperi) adrese de e-mail. Act CAN-SPAM include o serie de reguli de conformitate prin e-mail (cum ar fi titluri înșelătoare, opțiuni ușor de renunțare, etc.) și interzice strict vânzarea sau transferul adreselor de e-mail. Deci nu o faceți.

4. Ignorarea generarii de plumb

Pentru a crea o listă de e-mail, aveți nevoie de oameni care să se înscrie. Conținutul dvs. fantastic este o parte a ecuației. Experiența utilizatorului este a doua și o soluție de generare de plumb este a treia. Puneți-le împreună trei și lista de e-mailuri crește exponențial.

Pentru a clarifica, este posibil să oferiți cel mai interesant conținut și experiență utilizatorului, dar dacă nu reușiți să faceți notabile formularele de înscriere, toate eforturile dvs. sunt degeaba în ceea ce privește marketingul prin e-mail. Oamenii trebuie să vă vadă formularele de înscriere!

WP Optin Wheel Review: Cum să vă îmbunătățiți ratele de opțiune instantaneu

Introduceți pluginuri pentru generarea de plumb, cum ar fi WP Optin Wheel (consultați recenzia noastră în profunzime), Thrive Leads și Optin Monster și vă salvați ziua. Desigur, instrumentele de mai sus vă îmbunătățesc în mod semnificativ ratele de înscriere, astfel încât nu trebuie să vă plângeți niciodată că oamenii nu se abonează la lista dvs. de e-mail.

5. Verificați-vă statisticile?

Urmărirea ratelor dvs. deschise este incredibilă și totul, dar știți dacă cititorul ajunge pe site-ul dvs. web, unde pot face o achiziție? Ei bine, dacă nu aveți idee, puteți urmări abonații de e-mail folosind Google Analytics.

De exemplu, puteți vedea abonații care au venit pe site-ul dvs. din fiecare campanie de e-mail. Puteți, de asemenea, să vă uitați la e-mailurile cu cel mai important impact, cumpărături pe site-ul dvs. și multe altele. Date mare.

Raportare constantă în timp real

Raportare constantă în timp real

Partea cea mai bună o reprezintă majoritatea furnizorilor de marketing prin e-mail, cum ar fi MailChimp și MailPoet oferă raportări integrate și integrare Google Analytics din timp. Contact constant este un alt exemplu excelent, cu opțiunile de raportare și chiar compararea campaniilor. Așadar, puteți vedea în orice moment al timpului cum se îndreaptă eforturile dvs. de marketing.

La sfârșitul zilei, urmărirea se referă la confirmarea succesului campaniei de e-mail.

6. Segmentarea, sau lipsa acestora

Nu, nu o face. Nu faceți greșeala de marketing prin e-mail în trimiterea de e-mailuri în masă, cu excepția cazului în care, desigur, este doar o actualizare de rutină potrivită pentru toți utilizatorii. Să ai o listă uriașă nu este suficient, vrei să vrei segmentează-ți lista pe parametri cum ar fi locația geografică, venitul, sexul, achizițiile anterioare etc..

Evident, nu puteți cere toate aceste date în prealabil, ca să nu speriați abonații datorită formularului dvs. nu atât de scurt. La urma urmei, aveți nevoie doar de adresa de e-mail pentru a vă înscrie un cititor pe lista dvs. Puteți colecta date mai târziu cu sondaje, formulare la fața locului și astfel de metode creative.

Ideea este că, cu cât aveți mai multe date despre cititorul dvs., cu atât vă puteți segmenta mai bine lista. După aceea, trimiteți mesaje laser direcționate către diferite segmente. În orice caz, nu doriți să trimiteți clienți și non-clienți aceleași e-mailuri, de exemplu.

Cu cât segmentați mai devreme lista dvs., cu atât mai bine.

7. Folosirea e-mailului non-receptiv

Într-o lume plină de dispozitive de diferite dimensiuni și opțiuni, nu vă puteți permite să ratați marca cu un design receptiv. Ceea ce înseamnă că, în partea de sus a unui site WordPress cu reacție, trebuie să trimiteți e-mailuri responsabile și mobile.

Fără îndoială, unii dintre destinatarii tăi îți citesc e-mailul pe dispozitivele mobile, astfel încât nu înstrăinează niciun grup în funcție de dispozitivul / clientul pe care îl folosesc. Cu alte cuvinte, utilizați o abordare mobilă în primul rând atunci când creați campanii de e-mail.

Mai mult, investește timp în testarea aspectului e-mailului în cât mai multe dispozitive. Trimiteți campania numai atunci când sunteți sigur că e-mailul dvs. arată excelent pe mai multe dispozitive. Ca începător, am folosit odată imagini mari în secțiunea antet și pentru a tăia o poveste lungă, să spunem că cititorii nu au putut citi e-mailurile pe smartphone-uri.

În conformitate cu aceasta, puteți utiliza un instrument cum ar fi Turnesol pentru a testa e-mailul înainte de a trimite o campanie completă de e-mail. Serviciul vă permite să verificați cum arată e-mailul dvs. pe mai mult de 90 de clienți de e-mail, precum Gmail, Google Android, iPhone și Outlook, printre altele.

8. Spamming

Comparație de pluginuri antiSpam WordPress

Bombardarea abonaților cu e-mailuri nu va înainta agenda mai repede. Dimpotrivă, trimiterea de e-mailuri prea frecvent este una dintre greșelile majore de marketing prin e-mail care îți oprește cititorii și ar putea crește ratele de dezabonare. În cazul în care acest lucru nu este suficient, trimiterea de e-mailuri prea des ar putea declanșa blocanți de spam, stricând șansele de a vă conecta cu cititorul.

Un program săptămânal, lunar sau bi-lunar funcționează uimitor de bine, cu condiția să trimiteți conținut și oferte valoroase. Ratele de rebut, de deschidere și de clic ale campaniei dvs. ar trebui să fie o dovadă a faptului că aveți un program bun.

9. Incoerența

Pe de altă parte, avem celălalt grup de marketeri de e-mail care trimit emailuri sporadic, astfel încât cititorii dvs. nu știu când să aștepte conținut de la dvs. Puteți evita inconsistența setând și urmând o programare strictă sau puteți crea campanii de picurare prin e-mail pentru a vă asigura că rămâneți în legătură pentru o perioadă de timp stabilită.

În caz contrar, ajungeți la frustrarea destinatarilor, deoarece e-mailurile dvs. sunt previzibile, ceea ce înseamnă că afacerea dvs. este ușor de uitat. La urma urmei, obiectivul de aici este de a vă menține marca relevantă prin e-mailurile cititorilor dvs. în mod regulat, dar fără a-i face spam.

Calendar editorial Plugin WordPress

Luați un pic de timp pentru a planifica nu este doar o parte a unei strategii bune de marketing de conținut, dar este esențial să vă asigurați că și campaniile dvs. de e-mail vor rămâne pe cale. Un plugin gratuit, cum ar fi Calendar editorial este un instrument excelent pentru a ajuta.

Dacă trimiteți e-mailuri în mod inconsistent, este doar o chestiune de timp înainte ca abonații să piardă interesul și să vă dezabonați. Mai rău, totuși, s-ar putea să îți marcheze e-mailurile de spam chiar dacă ar fi interesat cu adevărat de afacerea ta de la început.

10. Trimiterea de e-mailuri „Filler”

Probabil că ați căzut victima acestei greșeli cu un milion și o dată înainte; Știu că am. Iată cum se prezintă scenariul tipic: auziți despre e-mail marketing și mergeți la muncă. Câteva zile mai târziu, ai câțiva abonați și se simte fantastic.

Unii guru de internet marketing au spus că trebuie să trimiteți mai întâi un mesaj de bun venit, dar nu v-a spus niciodată ce să faceți după asta. Deci, trimiteți două e-mailuri și nu aveți nimic de spus mai mult pentru a treia săptămână. Totuși, doriți să rămâneți consecvenți, așa că puneți la dispoziție un e-mail inutil sau ceea ce îmi place să numesc „e-mail de umplere” și să atingeți trimite.

Evident, cititorii dvs. văd prin fațadă și încep să plece. Pariez că ați văzut că se întâmplă chiar și cu postări pe blog. Ați fost vreodată pe un blog cu conținut aparent bun și apoi ați găsit o postare care nu părea să servească alt scop decât completarea programului?

Ei bine, nu vă trimiteți e-mail-ul abonaților fără un scop specific. Fii profesionist; planificați-vă programul, astfel încât să puteți livra de fiecare dată un e-mail valoros.

Până la urmă, abonații dvs. sunt clienții dvs. și nu ați dori să-i ucideți cu gunoi inutil, acum nu?

Cuvinte finale privind greșelile comune de e-mail marketing

Lista noastră este doar un eșantion mic de toate greșelile comune de e-mail pe care le puteți face. Totuși, speranța noastră vă va ajuta să evitați aceste zece capcanele care sunt în detrimentul succesului campaniei dvs. de email marketing. Dacă sunteți confidențial la alte greșeli comune de e-mail marketing, vă rugăm să partajați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Salutări la crearea listei de e-mailuri fericite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map