WordPress SEO Best Practices for 2020 & Beyond

WordPress SEO Best Practices

Fremtidens SEO-landskap er et ustabilt sted. Og vet du hvorfor? Kreftene som er (også Google) gjør sitt beste for å bygge et bedre, raskere og sikkert nett for oss alle. De kommer selvfølgelig til gode ti ganger mer, men hvem bryr seg? Vel, bør du, og det er grunnen til at beste fremgangsmåter for WordPress SEO er så viktige.


I hvert fall hvis du eier et WordPress-nettsted og fremdeles vil rangere høyt (eller godt) for betingelsene dine. For å tilby en forbedret søkeopplevelse (og tjene milliarder av dollar på en fremtidig dato), må Google fortsette å oppdatere søkealgoritmene, mye til sjansen for SEO-eksperter (ja, det inkluderer deg).

I den siste tiden kunne jeg enkelt score topplasseringer på Google (SERPs – Search Engine Result Pages) ved bokstavelig talt å “pumpe” nøkkelord inn i innholdet mitt. Hva? Det var det som skjedde – det var slik SEO-eksperter gjorde det til venstre, høyre og sentrum. Jeg rørte ikke engang koblingsbygging, men rangeringene mine steg høyt som ørn på steroider.

Da sprakk Google pisken, og stikkord av nøkkelord ble vist døren. Uten tvil stupte rangeringene mine akkurat som Icarus, men det er ikke poenget. En ny epoke i SEO ble født: en tid med relevant og verdifullt innhold, alt-tags, tittelattributter og hva ikke.

Google holdt algoritmeoppdateringene fremdeles, og nektet SEO-er og nettmestere all den saftige informasjonen som absolutt vil hjelpe SEO-kampanjen din. I dag trenger du bare å gå litt ut av linjen, og Google nøler ikke med å henge deg ut for å tørke.

Men det er fortsatt håp for deg at Google viser deg nøyaktig hva du trenger å gjøre for å oppnå best mulig rangering. Det er disse beste fremgangsmåtene for WordPress SEO som vi skisserer i dette innlegget, så gjør deg klar til å ha det gøy og bygge en formidabel SEO-profil som tåler neste algoritmestilling. Her går vi …

Hva er den beste fremgangsmåten for WordPress SEO?

Før jeg begynner på WordPress SEO beste praksis, la meg nevne noen få ting du kanskje vil vite om s som den perfekte nybegynneren.

For det første innebærer SEO to strategier, nemlig optimalisering på siden og utenfor siden. Optimalisering på siden består av alle optimaliseringsaktiviteter du gjør på nettstedet ditt (eller websider). Dette inkluderer oppretting av innhold, legge til nøkkelord og optimalisere tittel- og metatagger. Off-side optimalisering er annenhver SEO-aktivitet som involverer tredjeparts nettsteder som bloggkommentering, gjesteblogging, kataloginnleveringer, linkbygging og sosial bokmerke..

For det andre har vi hvit og svart hatt SEO. Førstnevnte er en SEO-strategi som følger SEO-regler som er etablert av Google og andre søkemotorer. På den annen side involverer blackhat SEO spillsøkemotorer, som bare vil lande deg i varm suppe. Du bør forsøke å bygge en SEO-strategi for hvit hatt, og aldri en gang tenke på å manipulere søkemotorer ved hjelp av black hat-teknikker. I enklere termer, ikke prøv andre skitne triks som ikke er inkludert i, for eksempel, dette ressurssterke SEO Guidebook av Google.

La oss gå videre til WordPress SEO beste fremgangsmåter du trenger å huske og implementere i 2020 fremover..

1. Gjennomfør nøye søkeordforskning

Stikkord fra nøkkelord pleide å fungere som en SEO-teknikk i de siste dagene, men i dag rynker Google over denne praksisen. Samtidig er nøkkelordet som en rangeringsfaktor ikke død. Google og andre søkemotorer er fortsatt avhengige av nøkkelord for å rangere nettsteder, noe som betyr at SEO-strategien din bør styres av skikkelig forskning.

WordPress SEO Best Practices Keyword Research

Vil du rangere høyt i Google for uttrykket ‘WordPress-temaer’ eller ‘WordPress-plugins’? Et verktøy som f.eks Google AdWords nøkkelordplanlegger kan hjelpe deg med å bestemme konkurransekraften til vilkårene dine, samt utlede søkeordalternativer du kan bruke i innholdet ditt. Du kan også bruk Google Analytics for å sjekke nøkkelordene folk bruker for å finne nettstedet ditt. WordPress-nettstedstatistikken din er en annen kilde til søkeordideer.

Forsøk å hente ti (10) alternativer for hvert av søkeordene dine. Hvis for eksempel søkeord eller setning som ditt valg er ‘WordPress-temaer’, kan du utlede alternativer som ‘responsive WordPress-temaer’, ‘flerbruks WordPress-temaer’, ‘premium WordPress-temaer’ og så videre.

Ubersuggest søkeordverktøy

Trenger du litt hjelp til å bestemme nøkkelordene dine? Prøve Ubersuggest. Dette gratis verktøyet fra en av verdens beste SEO-eksperter hjelper deg med relaterte søkeordideer, og gir nyttig innsikt. Hvis du klikker på Søkeordideer -koblingen, ser du en estimert suksessrate for søkeordmålet ditt samt den nåværende rangeringskonkurransen. I skjermdumpen over kan du se at rangeringen for søkeordet “WordPress” er tøff – spesielt siden de nåværende toppsidene for det begrepet har gode domenescore og solid sosial tilstedeværelse.

Mens du forsker, tenk på longtail nøkkelord. Strekk nøkkelfrasen til maksimalt fire (4) ord, og du vil ha en større sjanse for å rangere godt for søkeordene med ett ord. For eksempel er ‘WordPress-temaer’ mer konkurransedyktig enn ‘responsive multi-purpose WordPress-temaer’, noe som betyr at det vil være vanskeligere å rangere først for førstnevnte i motsetning til sistnevnte..

Dryss noen få av disse nøkkelordene i innholdet ditt, og du bør begynne å glede deg over bedre rangeringer i løpet av en drøy måned. Ja, det stemmer, SEO tar tid – du vil ikke glede deg over resultatene over natten. Enhver SEO-ekspert som lover deg den gyldne numero uno-posisjonen på Google om et par dager, tar deg med på tur. SEO er en langsiktig og kontinuerlig prosess som varer hele nettstedets levetid.

Tilbake til sprinkling av nøkkelord i innholdet ditt, vil vi snakke om søkeordtetthet som en del av WordPress SEO beste praksis på et øyeblikk, så ikke svette det.

2. Fokus på innhold – kongen av SEO

Innholdet er fremdeles. Unikt, verdifullt og relevant innhold som er. Bortsett fra å være den største av alle SEO-rangeringssignaler, er innhold av høy kvalitet først og fremst livsnerven på nettstedet ditt.

Et nettsted uten innhold er vel, ikke et nettsted. På samme måte er et nettsted med innhold av dårlig kvalitet som en sløv kniv – det kan gjøre jobben, men du må utøve mer kraft. Et nettsted med foreldet innhold er død både for søkemotorer og menneskelige besøkende. Dette forstår jeg førstehånds fordi jeg alvorlig gikk lange perioder uten å legge ut på min egen blogg. Resultatene? Lavere brukerengasjement og tapte SEO-rangeringer.

Vi har nettopp nevnt at innholdet ditt må være unikt, verdifullt og relevant. Hva betyr dette? For det første bør innholdet ditt være unikt fordi søkemotorer, mer enn Google, ikke underholder plagiering – eller dupliserer innhold. Innholdet ditt skal bringe noe friskt til bordet – det skal være unikt hvis du vil rangere godt.

Uten tvil kan du trekke ut tilbud fra hvor som helst på internett, men å kopiere eller lime inn en hel side vil bare lande deg i problemer.

Med andre ord, eliminere duplikatinnhold på nettstedet ditt, inkludert nettadresser. Google ser ikke http://yoursite.com og http://www.yoursite.com som den samme enheten, noe som betyr at rangeringene dine er delt mellom de to nettadressene. Du kan til og med bli straffet for det samme.

Jeg møtte denne utfordringen en gang, og løste den enkelt. Hvis du kjenner deg rundt på server- og WordPress-mappene dine, kan du legge til følgende kode i .htaccess-filen din:

RewriteEngine On
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ example.com [nocase, OR] RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www.example.com [nocase] RewriteRule ^ (. *) Http://www.example.com/$1 [last, redirect = 301]

Erstatt example.com med domenenavnet ditt. Koden ovenfor vil omdirigere alle forespørsler om yoursite.com og www.yoursite.com til http://www.yoursite.com, noe som betyr at søkemotorer ikke blir forvirret. Du kan også bruke en teknikk kjent som URL-kanonisering som forklart av Matt Cutts.

Det unike innholdet du oppretter, skal være verdifullt, ikke bare fluff eller fyllstoffinnhold ment å lure søkemotor edderkopper. Vent … hvilke edderkopper? Google og andre søkemotorer bruker spesiell type programvare (skript) kjent som crawlers eller edderkopper for å finne og indeksere innholdet ditt.

Men siden vårt mål er å rangere høyere og høyere i Google (og Bing og Yahoo!), hvordan lager vi unikt og verdifullt innhold som ikke er ment å tiltrekke eller “lure” de nå smartere søkemotor edderkoppene? Det enkle svaret er at du aldri bør se på å lage innhold for søkemotorer. Lag i stedet innhold for dine menneskelige lesere, og søkemotorer vil følge. Trhrefy ditt beste for å tilby verdifullt innhold fordi …

Søkemotorer utvikler raskt intelligensen for å skille mellom nettsteder som gir verdi fra nettsteder som skaper illusjonen av verdi. – James McDonald, Lyons Consulting Group.

Misforstå ikke. Du bør ikke lage verdifullt innhold fordi søkemotorene blir smartere. Lag verdifullt innhold for å hjelpe de virkelige menneskelige besøkende. Det er hva gode merkevarer gjør.

Når vi snakker om å skrive for menneskelige besøkende først (og søkemotorene andre), bør innholdet ditt være relevant for målgruppen din. Dette er en av grunnene til at du trenger å definere målgruppen fra ordet. Lag unikt og verdifullt nettinnhold som er relevant for målgruppen din. Skriv på språket deres, bruk terminologi de forstår, og hvis du har gjort nøkkelordforskningen din godt, burde du ikke ha noe problem å legge til nøkkelord til innholdet ditt.

Hvis innholdet ditt er godt skrevet og verdifullt, vil leserne dine dele det samme med familie og venner, og score poengene dine om på merkevaren din på nettet, som hvis du lurer på, er enda et SEO-rangeringssignal.

Når du legger til nøkkelord til innholdet ditt, bør du gjøre det naturlig – ikke tving nøkkelord til innholdet. Dette er grunnen til å ha ti (10) alternative nøkkelord er så viktig. Hvis ett søkeord ikke passer, har du ni (9) andre alternativer ��

Men dette gjør at SEO høres stivt ut, tvert imot, det er veldig fleksibelt. Etter at jeg mistet rangeringene mine takket være stikk av nøkkelord, tenkte jeg på en ny tilnærming som aldri har klart å gi de ønskede resultatene siden.

WordPress SEO Best Practices Content er King

Jeg begynner med litt søkeordforskning, og stammer fra flere alternativer til mitt primære nøkkelord. Men i stedet for å skrive innhold først og legge til nøkkelord senere, gjør jeg begge deler samtidig. Hvordan? Jeg forplikter mitt primære nøkkelord og noen få alternativer til minne, og skriver deretter bort. Forutsatt at du har undersøkt søkeordene dine så vel som innholdet ditt, vil de førstnevnte falle rett inn i det siste. Søkeordene passer rett inn. Jeg tenker ikke på nøkkelordene, men når jeg er ferdig med å skrive, er innlegget SEO klart. Selvfølgelig er dette min egen personlige teknikk og fungerer kanskje ikke i ditt tilfelle. Og jeg har perfeksjonert teknikken over tid, så føl deg fri til å lage din egen teknikk – bare pass på at søkeordene dine vises naturlig i innholdet ditt.

Hvor mange ganger bør du nevne søkeordet ditt i innholdet ditt for å gjøre det klart for søkemotorer? 2,5% er standard nøkkelordtetthet, men du kan ta det til omtrent 4% til enhver tid. Dette betyr at hvis innlegget ditt er 2000 ord langt, bør det primære søkeordet (setningen) vises femti (50) ganger. Naturlig.

Annet enn det, legg nøkkelordet ditt til innlegg / sidetitler, som raskt kommuniserer til søkemotorer (så vel som menneskelige besøkende) hva innlegget / siden handler om. Som en illustrasjon vises ‘WordPress SEO’ fremtredende i tittelen på dette innlegget, som forteller deg at dette innlegget har med WordPress og SEO å gjøre. Hvis innlegget / siden din har overskrifter og / eller underoverskrifter, legger du til nøkkelord i disse også. Bare hold ting naturlig, så vil du være i orden.

Ikke glem å blande det når du lager engasjerende og delbart innhold, ved å legge til medier som videoer, bilder, presentasjoner, infografikk, podcaster osv. Disse forbedrer brukerengasjementet ti ganger og gir verdi til innholdet ditt, som begge er viktige for SEO.

Google elsker WordPress-blogger – jevnlig oppdatert blogger – så hold bloggseksjonen frisk. Gjør et forsøk på å oppdatere det statiske nettinnholdet, f.eks. om og produktsider også. Selv om det kan ta noen webansvarlige at Messias kommer tilbake for å oppdatere innholdet på de statiske sidene sine, gir bloggfunksjonen til WordPress deg regelmessig tilgang til nettstedet ditt med ferskt innhold. Benytt deg av bloggen!

Det bør være nok å legge ut en eller to ganger per uke for å tjene et anstendig sted i SERP-er på omtrent to måneder. Du kan legge ut daglig også, bare pass på at du ikke går på bekostning av kvaliteten i navnet på mengden, siden sistnevnte ikke teller like mye som den førstnevnte i den nye verdenen av SEO.

Når du oppretter innleggene dine, kan du legge til SEO-vennlige koder og kategorisere innleggene deretter. Hvis du bruker SEO-plugins som Yoast SEO, får du felt for å legge til metabeskrivelse, SEO-tittel og fokus søkeord i innlegget ditt. Bruk disse funksjonene til SEO-up innlegget ditt. Mens du optimaliserer innholdet ditt, hjelper Yoast SEO-pluginen deg også med å bestemme SEO-poengsummen til artikkelen lenge før du trykker på publiser-knappen.

Legg til metatitler, nøkkelord og beskrivelser på de andre sidene dine, ikke bare innlegg. Denne typen informasjon går i delen av nettstedet ditt, der det enkelt blir plukket opp av søkemotor edderkopper for indeksering.

Merk: Meta nøkkelord, beskrivelser og titler gir ingen rabatt på stedet og verdien av å legge til nøkkelord til innholdet ditt.

Skriv unikt og verdifullt (delbart) innhold som er relevant for målgruppen din. Hvis du trenger mer veiledning, må du huske å sjekke ut disse innleggene:

Og som en påminnelse, skriv aldri for søkemotorer; skriv i stedet for dine menneskelige lesere – snakk med dem via innholdet ditt som om de sto foran deg. Ville du droppet unaturlige nøkkelord da? jeg tviler.

On-side SEO involverer både kreativ og teknisk ekspertise. Som markedsfører må du lage fantastisk innhold til nettstedet ditt som publikum vil elske. Og du vil sikre at nettstedet ditt hjelper Google (og menneskelige brukere) med å finne og dele innholdet enkelt. – Justin Deaville, administrerende direktør i Receptional.

Bilde og video SEO

Før vi går videre til neste seksjon, vil jeg nevne noen ting om bildene og videoene du vil bruke i innholdet ditt for å forsterke SEO.

Til å begynne med er det å legge til bilder og videoer til innholdet ditt blant beste praksis for SEO som mange sjelden implementerer. Og det er bare trist fordi optimaliserte bilder gir deg stor trafikk fra Google Bilder og lignende. Videoer kan skaffe deg trafikk, lenker, omtaler og mer fra nettsteder som YouTube, Vimeo, Tumblr og mer.

Vi har snakket om å optimalisere bilder for WordPress før, men hvordan optimaliserer du bilder for søkemotorer? Dette er den enkleste delen. Til å begynne med, bør du optimalisere bildene dine for rask lasting. Ikke bruk tunge bilder som bare vil redusere nettstedet ditt. Hvis du trenger et bilde på 650 x 300 for det neste innlegget ditt, kan du laste opp det som er 650 x 300 og ikke en piksel mer.

For det andre, sørg for at bildene dine er relevante for innholdet ditt. Bortsett fra å oppnå bedre rangeringer, bør bilder forbedre innholdet ditt – deres opprinnelige formål.

For det tredje, gi bildene passende filnavn. Handler bildet om WordPress SEO? Navngi bildet som sådan – ikke la bildene dine se ut som IMAGE001_2020.jpg. Hvorfor? Det er dårlig for brukeropplevelse og SEO siden søkemotorer ikke ser bilder som menneskelige lesere gjør. På toppen av det, prøv å klemme nøkkelordet ditt i bildefilnavnet.

Apropos søkemotorer som “ser” bildene, må du legge til ALT-taggen til bildene dine for å gjøre det lettere for edderkoppene. ALT-teksten representerer alternativ (alternativ) tekst, teksten som vises skal bildet ikke lastes av uansett årsak. ALT-taggen har et annet formål. Det var ment å hjelpe skjermlesere til å “se” bildene dine. Skjermlesere brukes av visuelt utfordrede mennesker til å konsumere innhold på nettstedet ditt. Søkemotor edderkopper bruker informasjonen i ALT-taggen for å “se” bildene dine også.

Optimalisering av bilder i WordPress er lite arbeid. Bare klikk på “Legg til medier” i redigeringsprogrammet ditt, og velg bildet på skjermen som vises. Når bildet er valgt, vil du legge merke til områder på høyre side som lar deg legge til tittelen, bildeteksten, alt og beskrivelsen. Bare fokuser på “alt” -feltet, men fyll ut de andre detaljene hvis du har tid.

ALT-tekst er utmerket for SEO, gir gyldig HTML når den brukes, og hjelper visuelt utfordrede lesere med å assimilere innholdet ditt i det hele. Gjør ALT-teksten beskrivende (og relevant for bildet og innlegget), men kort.

3. Bruk SEO-klare WordPress-temaer og plugins

Total Premium WordPress temaramme

WordPress er så populært i dag fordi du kan ha en webside oppe og går i tiden det tar å kaste ned et varmt krus kaffe. Takket være WordPress-temaer og plugins kan noen (og jeg mener hvem som helst) bygge et profesjonelt nettsted på kort tid. Men det er bare sant hvis du velger det perfekte temaet og plugins. Når det gjelder WordPress SEO, bør temaene og pluginene du velger være SEO-vennlige fra start.

Det er klart at du kan starte med alle temaer og ethvert sett med plugins, men SEO-klare gir deg det forspranget du trenger for å ta Google med storm. Hva trenger du å passe på når du velger WordPress og plugins?

For det første bør valget ditt bruke ren og gyldig HTML. Hvis strukturen til temaet ditt er over alt, vil du få problemer ikke bare med WordPress SEO, men også med designen din. Se etter temaer som bruker den kanoniske URL-metatagen. En kanonisk URL-meta hva? Dette er bare et fancy begrep for en bestemt type metatagg som lagrer den øverste nettadressen til siden din. Hvis det er hjemmesiden din, lagrer den kanoniske URL-metakoden ditt domenenavn. Hvis det er et innlegg, vil koden lagre nettadressen til innlegget.

Temaet skal også støtte riktig bruk av overskrifter (h1, h2, h3 … h6) og tittelkoder. Du bør også følge WordPress-temaer som integrerer Åpne grafisk metatagg for å forbedre delingen av sosiale medier.

Hvordan bestemmer du alle disse faktorene? Du kan lese utviklerens reklamemateriell, kontakte dem direkte eller inspisere demoen. Hva du skal se etter? Høyreklikk på demoen og velg “Vis sidekilde” eller noe tilsvarende. Du må fokusere på den første delen av koden – området mellom og tags. Finne tagger f.eks. eller.

Husk ikke om favoritt temaet ditt ikke har disse områdene. Du kan alltid legge dem til koder senere ved å bruke SEO-plugins eller manuelt ved å redigere koden. Jeg ville gå for plugins hvilken som helst dag. Et tema som ikke støtter sidetitler og overskrifter er et komplett nei-nei, vet du, hvis et slikt tema eksisterer i utgangspunktet.

4. SEO-vennlige nettadresser

SEO-vennlige URL-er, også kjent som Pretty Permalinks i WordPress, er en nøkkelkomponent i WordPress SEO beste praksis, så vel som brukeropplevelse. Hvilken URL er for eksempel lettere å huske:

 • https://www.yoursite.com/article300152
 • https://www.yoursite.com/?p=3424
 • https://www.yoursite.com/wordpress-seo

Av de tre, hvilken URL tror du vil “begeistre” edderkoppene i søkemotoren? Den tredje nettadressen på listen er den absolutte vinneren. Det er lurt å se webansvarlige som bruker URLer som http://www.example.com/?p=123 når WordPress gjør det så enkelt å lage SEO-vennlige URL-adresser (og hvor det er gode plugins som Pretty Link som du kan bruke til å lage eksterne lenker som er enkle å huske).

Bare gå til Innstillinger> Permalinks og velg Innleggsnavn eller Måned og navn. Gjør dette lenge før du legger til innhold i bloggen din for å unngå ødelagte koblinger. Hvis du ikke hadde noen anelse om, er ødelagte koblinger dårlig virksomhet for SEO, og hvis du vil lære mer, publiserte Elegante temaer et flott innlegg om hvorfor du burde Bruk aldri standard permalinks-innstillingen.

5. Mobilvennlig nettsted

Kanskje en feil bet meg fordi hver gang jeg er på et flott nettsted, endrer jeg alltid størrelsen på nettleseren for å sjekke om nettstedet reagerer. Den samme feilen må ha bidt noen hos Google også, for hvis du ikke har lagt merke til det, har de allerede introdusert mobilvennlige etiketter i søkeresultatene.

Hva betyr det? Hvis nettstedet ditt ikke er mobilvennlig, vil du glede deg over dårligere rangeringer enn mobilvennlige nettsteder. Leserne dine vil også vite at nettstedet ditt ikke er mobilvennlig lenge før de kommer til hjemmesiden din, noe som reduserer klikkfrekvensen.

Google anbefaler å ta i bruk responsiv webdesign (RWD) – en webdesignteknikk som lar utviklere bygge nettsted etter en mobil-første tilnærming. Nettsteder bygget rundt RWD-teknikker vil alltid se bra ut og fungere bra på alle enheter.

Hvis RWD ikke fungerer etter forretningsmodellen din, noe som er usannsynlig, kan du gå for en hybridmobilløsning. Bare sørg for at mobilbesøkende kommer til mobilsiden din, og at det ikke er konflikter med innhold (eller URL) som vil ende med å rote WordPress SEO. Dette Google SEO Guidebook har en hel del som forklarer hvordan du skal gjøre det.

Ellers er det bare å velge et responsivt WordPress-tema og plugins fra starten. Vet du ikke hvor du skal begynne? Total Responsive Multipurpose WordPress-tema er et godt valg for mange en gründer som deg.

Tips for mobiloptimalisering

6. Sosiale mediesignaler

Veksten av sosiale medier de siste årene har skapt en ny og lønnsom kanal for WordPress SEO. Selv uten å slite, kan du se det store trafikkpotensialet i sosiale medier. Det gir deg også sjansen til å bygge et fellesskap rundt merkevaren og / eller produktene dine.

Søkemotorer bruker omtale av merke og innhold for å bestemme rangering. Årsaken bak denne tilnærmingen er enkel: Hvis flere mennesker liker, retweet, pin, snubler osv. Innholdet ditt, må det være verdifullt og omvendt.

Vær forsiktig med sosiale medier. Du ønsker å åpne for toveiskommunikasjon i motsetning til å snakke med potensielle kunder. Du trenger at folk skal engasjere seg med merkevaren din for å “… forbedre passeringsverdien og online jungeltelegrafen.”

Bruk sosiale medier til å skape ditt eget publikum, og jobb hardt for å drive samtale og brukerengasjement. Jo mer omtaler, jo bedre.

7. Slå din konkurranse

Når du skriver inn nøkkelordet ditt i Google, er de ti første (10) nettstedene som dukker opp, dine hardeste konkurrenter. For å slå den unnvikende første stillingen, må du slå dem alle.

Husker du det kloke ordtaket som holder å holde vennene dine tett og fiendene dine nærmere? Ta deg tid til å studere konkurransen. Få svar på spørsmål som: Hvorfor slår nummer én meg? Hva gjør de annerledes? Implementerer de SEO-teknikker for white hat som jeg kanskje mangler?

Kanskje er de ikke så gode som du kan forestille deg – kanskje innholdet deres er foreldet for eksempel. Dette kan være ditt mulighetsvindu for å få rangeringen du fortjener. Studer konkurransen og slå dem på sitt eget spill. Litt konkurranseevne er kjempebra. Pluss at belønningen er bedre rangeringer, mer trafikk og til slutt bedre konverteringer, er jeg opptatt av utfordringen hver dag. Er du?

8. Forbedre sidehastighetshastigheter

Hvis nettstedet ditt tar et årtusen å laste, mister du potensielle kunder til venstre, høyre og sentrum. Videre skyller du SEO-poeng nedover i avløpet, og de er vanskelig å komme med.

Sakte sider fører til høyere avvisningsfrekvens, tap av trafikk og kundenes tillit, så reduser siden lastetid allerede. Innlegget jeg har lenket til i foregående uttalelse, vil vise deg alt du trenger å gjøre for å forbedre hastigheten på WordPress-nettstedet ditt. Hvis du ville gjøre en rask nettstedhastighet, sjekk på nettstedet ditt for å se hvor raskt det er, kan du bruke Googles innsiktverktøy for å sjekke nettstedet ditt og se hva slags anbefalinger Google har for deg for å øke nettstedets hastighet (det er viktig å merke seg at sideinnsikt er fokusert på mange mikrooptimaliseringer som noen ganger ikke gir mye mening for nettstedet ditt å gjøre eller det vil ikke påvirke nettstedet ditt så mye som bare å få en bedre hostingplan, den viktigste faktoren er din faktiske lastetid, så du bør sammenligne lastetiden med toppkonkurrentene og sørge for at nettstedet ditt er raskere).

9. HTTPS som rangeringssignal

I innledningen nevnte vi at Google gjør alt for å bygge en bedre, raskere og sikker nett for alle. Ved å oppgradere søkealgoritmene dine, gjør de søkeopplevelsen bedre. Med deres allsidige Kunnskapsgrafikk, søkemotoren har vokst raskere. Og nå vil de at enhver webansvarlig skal ta i bruk HTTPS for å forbedre sikkerheten til webegenskaper.

Selv om HTTPS ikke er et stort rangeringssignal, gjennomfører Google fortsatt tester og kan bestemme seg for å styrke det i løpet av en nær fremtid. Akkurat forleden publiserte de en artikkel om sikre nettstedet ditt med HTTPS. Innlegget skisserer viktigheten av nettstedssikkerhet, beste fremgangsmåter når du konfigurerer HTTPS og hvordan du konfigurerer HTTPS på HTTP-nettstedet ditt. Du skal være i gode hender.

10. Lokal SEO

Lokal SEO er akkurat som vanlig (organisk) SEO. Den eneste forskjellen er at du må gå et skritt videre med din lokale SEO-kampanje. For eksempel, ikke glem å legge til byen / staten i tittelkoder, overskrifter, innhold, URL og alt-tekst. Ikke glem å påstå a Google Min bedrift side til antrekket ditt. Det er gratis, så ikke vent.

WordPress SEO Best Practice Lokal SEO

Du kan lære mer om lokal SEO på Moz eller Søkemotorland.

11. Send inn nettstedet ditt til søkemotorer

Som vi allerede har etablert, kammer søkemotor edderkopper på nettet på jakt etter innhold. Deretter indekserer de innholdet i henhold til de forskjellige SEO rangeringssignaler. Å sende inn nettstedet ditt til søkemotorer manuelt forbedrer sjansene dine for å få bedre rangering raskere. Send inn nettstedet manuelt reduserer også sjansene dine for å bli stemplet som spam.

Det beste er at prosessen er rask og enkel. Hvis du vil sende nettstedet ditt til Google, kan du bruke Legg til URL-side eller Webmastere Verktøy. Slik sender du nettstedet ditt til Yahoo! og Bing, bruk gjerne Bings side overleveringsside. Ikke bli skremt, Yahoo! søk drives av Bing Search Engine. Dette betyr at du vil vises i Yahoos søkeresultater når du sender nettstedet ditt til Bing.

12. Sitemaps

Et nettstedskart er bokstavelig talt et kart over nettstedet ditt – som viser alle sidene, kategoriene og mer. Du bør lage et nettstedskart for både menneskelige besøkende og søkemotorer. Publiser områdekartet på nettstedet ditt, slik at leserne kan finne innholdet ditt når de går tapt. Du kan til og med koble til nettkartet ditt fra 404-feilsiden. Du kan opprette sitemap manuelt eller bruke en plugin som Google XML-nettkart.

Mens søkemotorer kan finne områdekartet på nettstedet ditt, bør du sende det via Googles verktøy for nettredaktører for å forbedre sjansene dine. Det er en smart ting å gjøre, spesielt med et nytt nettsted.

Uansett hva folk sier, er koblingsbygging en viktig del av WordPress SEO beste praksis. Slik fungerer koblingsbygging. Du publiserer innhold av høy kvalitet og nettsted A lenker til deg i prosessen som deler koblingsaft med deg. Hvis det er et autoritativt nettsted, merker Google deg med en høyere koblingsprofil, og rangeringen går opp. Så hvis du går videre og lenker til side B, deler du linken juice også. Imidlertid, hvis nettsted B er helt utenfor din nisje (spammy) eller inneholder innhold av lav kvalitet, vil du bare plette rangeringene dine og sannsynligvis få en straff.

Godta lenker bare fra høykvalitetsnettsteder i din nisje eller fra autoritative nettsteder. Koble bare til nettsteder av høy kvalitet (innhold) som gir verdi til nettstedet ditt.

Fremtiden til SEO vil være viktigheten av koblingskvaliteten. Nettstedet som lenker til, må være sosialt aktivt og ha en brukbar og interaksjonsbrukerbase. Betydningen av lenken vil være verdien av nettstedet som tilskriver den sosiale siden av internett. – Nick Anderson, grunnlegger av Hostoople.

Lær å bygge lenker naturlig. Hvis du kjøper lenker, vil Google finne ut og straffe deg. Du bør forsøke å lage fantastisk innhold som tjener lenker naturlig. Koblingsbruk (så mange koblinger samtidig eller i løpet av en kort periode) vil bare lande deg i trøbbel.

Bortsett fra, bruk naturlig ankertekst i lenkene dine. Skyv slike som “Klikk her” og bruk tekst som gir mening i stedet. Trenger du et eksempel? Bare se på koblingsmønsteret vi har brukt gjennom bloggen vår. Til slutt, hvis du ønsker å koble til et nettsted, men ikke ønsker å dele lenkesaften, kan du bruke rel = “nofollow” -attributtet i koblingene dine.

Eksempel: Meningsfull anker tekst

WordPress SEO Verktøy og ressurser

Nå som vi har WordPress SEO beste praksis ut av veien, hva er noen av verktøyene du trenger for å presse WordPress SEO fremover?

Her er en hurtigliste:

På slutten av dagen…

… husk at WordPress SEO tar tid. Etter å ha implementert disse beste praksisene for WordPress SEO, må du gi deg nok tid til å se resultatene. Synd at vi ikke har sett-and-leave SEO-løsning ennå. I tillegg må du fortsette å oppdatere din WordPress SEO-strategi i henhold til bransjebaserte endringer. Ikke glem å følge de etablerte SEO-retningslinjene for å unngå straff. For å oppsummere det, opprett innhold av høy kvalitet og markedsfør nettstedet ditt som en gal mann.

Det er vårt håp at vi har gitt deg nok fôr; ballen er nå på banen din. Har vi utelatt viktige beste fremgangsmåter for WordPress SEO? Hvilken beste praksis for WordPress SEO bruker du? Del gjerne med oss ​​i kommentarene. Alt det beste, og la Gud velsigne arbeidet ditt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map